Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
hm..sötét oldalon mindenki ezzel a taggal nyomta?😄D

a fény útját követõk meg a szakállas pacával😄
Gnome
hmm úgyláttam nincs még full darkos kari beszúrva...noss itt az enyém...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Sajna a DEX hanyagolása régi RPG-s idõkbõl van, mert mindig HP ra gyúrtam (Mindig konzervekkel voltam (Paladin, Knight stb...) régi rossz szokás ) 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

tigeroo
mezei jedi knight robe
-valamit nagyon elbachattam, akik linkeltek képet karikról, sokkal több
"elosztott" pontot látok, nekem a lekkevesebb, lvl. 26...-
tigeroo
mindjárt megnézem😉
Az milyen robe? Nalátod nem kell def csak sok life (konzervdoboz rulezz!) 😄

tigeroo
pf, kicsit több "pontod" van..😛
látszik én láma vagyok =/
tigeroo
érdekes, egy lvl-en vagyunk, egy kari (nem-vízfej kari rocks!)
tigeroo
én agyontuningoltam magam😊 force englithmnent vagy miatököm + force armor + force resistance (hogy ne szíja ki az életem, amikor nekije 1/4-én van!!)
Nem volt valami nehéz. Pár Flurry. Mentést hova nyomjam (E-mail, msn). Bár nem hinném, hogy a te kezedben ugyanúgy reagálna mint az enyémben 😄 Lehetne sokkal táposabb, csak a sztory érdekelt nem álltam le szöszmötölni minden cuccal 😊

Várj Photoshoppal átírom akkor a számokat. Módosító táblázatom D&D-bõl van <#eplus2>

tigeroo
Fraps nevü progit ismered? Vedd már fel ahogy kinyomod!! vagy add ide a mentésed, felveszem ahogy legyakom, és feltöltöm a videót ftp-re, nah??
úgy hogy azé van 175 HPm mert "Kreiát" pofozom 😊 DEX ugyebár védelem. Az én elvem: Olyan tápos STR+CON-om, hogy mire megütne már halott!!! Szóval DEXre nem nagyon sokat rakok 😄 Különben is, elsõ kari 😊 Most Conssal játszom 😊

tigeroo
Ez..?? Ez jedi guardian+ weap. master??
hohax..streng + dexteri nem ezt mutatja, de3x annyi FP-d van, hohax 😊

Nah ez lenne az elsõ karim. Épp "Kreiát" pofozza a végén, szal a STR föl van turbózva 4-el.

tigeroo
mentsd el JPG-ben😊
ne BMP😄
Enosh Chan
pá zámbó

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Több mint 2 mega a képe 😄 Nem tudom hová lehetne föltölteni.

Mindenki megy játszani. Ahogy én is. Na csá 😊

Enosh Chan
jimmy beszúrod a karid?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

tigeroo
😄
Light Side
Dark Side
Amikkel ilyet lehet csinálni 😊

Enosh Chan
mindenki írtózik tõlem ahogy megjövök mindenki eltûnik

Én mindig Jimmy vagyok vagy Jimmyke 😊 Ez alól semmi sem kivétel (persze nõi karival sosem játszom, érdekesen nézne ki Jimmyke névvel 😄)!

Enosh Chan
mindenki írtózik tõlem ahogy megjövök mindenki eltûnik

Enosh Chan
mi az a makró?😄

Enosh Chan
várni kel egy ideig amig betölti a videót

Enosh Chan

Enosh Chan
az én szitt harcosnõimet egy consuela hercegnõ,és egy banánhinta néven futtatom

tigeroo
Dantooine, de csak ha nõ vagy😄DDD
😄DDDd yuo sukcc
N1ggA
azzal a picsafejû szökeherczeggel mikor talalkoztal? en soha

Spread De Love!

N1ggA
A LÉNYEG HOG 20 LEGYEN!!!!!!!!!!

Spread De Love!

N1ggA
passzolj érted???

Spread De Love!

N1ggA
Nem ugy kell a pazaakot
vard meg mig elmegy sokig a +, nem kell feltetlen lerakni kartyat!!!

Spread De Love!

tigeroo
Nekem:KOTOR1 (csaj, light side): Miss Bitch
KOTOR2(férfi, light side): Cigány Sher
(nõ, dark side): Hala Neked😄D
A nevét figyelted már? 😄

Tudom én!!!

De sajna nem lehet bugyira levetkõztetni, mint az 1. részbe bastillát.

Habár ahhoz, hogy felizguljak rá, kicsit jobbnak kéne lenni a grafikájának <#hehe>

tigeroo
khmm ,ha a karid képén lenyomva tartod az egeret ,forog a csávód körül a kamera😊)
Habár errõl a képrõl még kevésbé lehet látni, de mostmá értem, hogy így másodszori végigjátszásnál mér csatlakozott hozzáma a szõke hapi a dantooinon : DD.

(<#law>)

Jó kis buksza mi? <#eplus2>

Na katt

tigeroo
bazmeg ezt tudom!!
2 problémám van:
mondom: kezdünk. az gép leraka térfelemre egy kártyát (mondjuk, +5-öt, nehogy esélyem legyen nyerni) szal el se kezdtük ,az állás +5-0...
joh..lerakok mittomén -2-t...mostmár +3-0 az állás. jó, õ tesz a saját térfelére egy 3-ast..3-3...és õ tesz újra az enyémre egy 4-est...
7-3 ...jövök újra, +3-at rakok le magamnak..10-3..jön a gép, lerak egy +5-öst 10-8..lerak az én téfelemre egy +2-est..12-8...stb-stb...:'(
Enosh Chan
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
küldjön má át valaki msn-en valaki egy algopirynt(#3982)

N1ggA
Szoval ha az elsõ kártya 1, akkor ne állj meg és ne rakj kártyát a kezedbõl 😄

Spread De Love!

N1ggA
a 3. gomb meg a köv lépés

Spread De Love!

N1ggA
a forfeit v. mi a feladás

Spread De Love!

N1ggA
ja és a stand gomb a megállás

Spread De Love!

N1ggA
A kártyákat nem az ellenfél osztja, azok magától jönnek.
A játék lényege, hogy 20-ad legyen, véletlen szerûen kapsz 4 lapot. azokat tudod használni. mindig kapsz zöld kártyákat, és látod hogy nõ az értékük. a 20-on tullépsz, veszítesz, ha elõtte vagy, megállhatsz, vagy rakhatsz olyan kártyát, hogy közelebb legyen a 20-hoz. Naggyabol ennyi!

Spread De Love!

N1ggA
mondom a pazaakot

Spread De Love!

N1ggA
na kérlek

Spread De Love!

tigeroo
énis vmi ilyesmiben voltam😊
Nemértettem semmihez a játékban.
komolyan😄
256 ramom volt akkor..huhát úgy szagatott😛
MÉG VALAMI: NEM TUDOK PAZAAKOZNI!! az a baj, hogy az ellenfél egy körben 2kártyát tesz le(egyet magának ,egyet nekem), én meg csak 1-et tudok letenni😞 a szabályokat tudom, csak hogy hogy tudnék kéccer lépni aznem😞