8627
.
-
syabica #4927 esetleg csere?! Hm , valaki ?! egy értelmesebb játékra?! lehet régebbi is, egy kis ráfizetéssel, naaaa -
syabica #4926 az ár 6500 Ft még mindig , szerinted ennyit nem ér meg egy ilyen jó játék?? -
syabica #4925 lehet hogy valakinél használ a jedi trükk , de még egy kicsit gyakorolni kellene hogy a hatást elérjed! -
Szid #4924 Na kipróbáltad végre??
Ha nem megveszem 4500ért -
#4923 -
#4922 azóta tolja azért nem ír:D -
#4921 A doboz szinte hívogat. Doboz: bonts ki bonts ki
-
Tom Tom #4920 Ezaz bontsd ki és játsz vele. -
#4919 [jedi trükk] most ki fogod bontani, feltelepited és játszol vele!
ha már a hittéritésnél tartunk -
#4918 erősödött a forint:D -
#4917 loooooooooooooool -
syabica #4916 Eladó egy darab eredeti, fóliás azaz bontatlan STAR WARS: Knights Of The Old Republic II, The Sith Lords játékszoftver magyar nyelvű kézikönyvvel, a bolti 6500 Ft + csomagküldés [email protected] ......... továbbra is -
syabica #4915 Te úristen mik vagytok ti , hittérítők?!?! mert megállnátok a helyeteket, nagyon kacsingat rám a játék doboza, mindjárt kibontom.........vagy eladom -
#4914 Jaja.
Ha meg nem tetszik, akkor áruld fólia nélkül -
#4913 sztem több kellemes percet okozna a játék mint ha pl elinnál 7000et, márha el tudnád adni egyáltalán....amúgy megvenném csak már 4x végigvittem...
az első rpg-m a kotor1 volt, azóta meg...próbáld ki sztem -
syabica #4912 bazzeegg, mér a végén meggyőztök..... , de az RPG mégsem az én asztalom, nyertem (576.online-on, három hete kb.) azért van meg mielőtt valaki megkérdezi, hogy minek vetten, ha nem érdekel -
#4911 Kis idő mulva MAGYARÍTÁS!!!
És ez a játék garantáltan rabul ejt! -
syabica #4910 szóval továbbra is eladó -
syabica #4909 Köszi ..... lassan az lesz, de sosasem jöttek be az RPG, a star wars filing az igen, de nem tudok olyan jól angolul hogy élvezhessem a játékot... -
#4908 -
#4907 szntem bontsd ki és játsz vele -
syabica #4906 Eladó egy darab eredeti, fóliás azaz bontatlan STAR WARS: Knights Of The Old Republic II, The Sith Lords játékszoftver magyar nyelvű kézikönyvvel, a bolti 7000 Ft + csomagküldés [email protected] -
#4905 atton és force storm. nemgyenge... -
Nekem lézerpajzsom is van -
#4903 Asszem most felveheted a régi fegyvereidet és "elmehetsz" a bolygóról. Azért "elmehetsz" mert még mielött elhagynád a bolygót történni fog vmi -
Tom Tom #4902 de azért ki tudom találni a dolgokat és még a bátyám is segít.Már jól megy a pazaak csak már uncsi.Valaki segítsen ott tartok hogy valami Bonano nevű gyereket megmentettem.Utána? -
#4901 Valamit azzal is kezdeni kellett...
Nem sok értelme van, ha már kijátszuk, mert akkor már úgysem lehet paazakozni. -
#4900 az is :)
szvsz nem sok értelme van ezeknek az új lapoknak, de gondolom a változatosság volt a cél. -
maxius #4899 ...és én még egyszerű játéknak gondoltam a Pazaakot... -
#4898 ha kijátszod, akkor megcseréli a 3-as és 6-os lapjaid előjelét. -
#4897 Azt én se... -
maxius #4896 Valaki a kedvenc kártyajátékomat emlegeti?
Én csak az új sárga lapokat nem értem...pl. azt a 3&6-ot.. -
#4895 Tom Tom, ha gyenge vagy angolból, akkor szntem el se kezd a játékot mert nélküle lehetetlen... -
#4894 Igen minden körben 1-et, ezt mondtam én is -
#4893 De meg lehet!
Nem egy körben rakod le az összeset, hanem minden körben 1-et.
És ha 20 alatt tartod, és betelik a kártyamező nyerted a fordulót.
-
Tom Tom #4892 kösz
-
Tom Tom #4891 light vagyok de nem sokat tudok angolul -
#4890 az űrállomás?
ott beszélned kell vagy az ithorianokkal vagy a Czerka vállalattal (attól függ h light vagy dark vagy), és segíteni nekik. ezután még pár küldetés (elég egyértelmű szerintem, de majd kérdezz :)) és mehetsz is tovább, a bolygó felszínére... -
Tom Tom #4889 még az elején amikor először repültem el a hajómmal.A meteor utáni pálya vagy bolygó -
#4888 minden kocsmában lehet...
én meg csak arra céloztam h nem tudunk segíteni ha nem mondod el hogy hol vagy éppen, csak "pár csukott ajtó"