Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
én nem játszottam a kotor 1-el, illetve csak 20 percet, mertt akkor még szar gépem volt, és nem voltam rpg buzi, meg az sokkal nehezebb is volt.

Spread De Love!

tigeroo
öhm, ezaz...semmi befelyezõ anim nincs..pl. hogy pezsgõt bontanak, vagy ilyesmi😊
Csak elmennek és ennyi (Valaki látta a Resident Evil 1-et?? És várt is a 2-re?? Nah, olyan szar érzés<#falbav>)
N1ggA
go-to meg levan szarva 😄

Spread De Love!

N1ggA
amugy 1x az arenaban kellett a mergezett cantinaban, masodszor meg itt ezen a "valami V-n" a sziklak között miraval.

Bao-Dur tuti túlélte, mert neki csak a hologrammja volt, õ amugy a hajón, Mira meg addigra tuti visszament 😄, és azt nem értem hogy mért nem sérült meg a hajó amiikor ulyan duván lezuhant, de ez mondjuk kisebb baj

Spread De Love!

tigeroo
kötsög, elvetted a tékem😄
tigeroo
valaki fejtse ki ennek a válaszát plz😊
N1ggA
AZ majd kiderül a kotor3-ban 😄😄😄

Spread De Love!

tigeroo
az bolygótól fügött..a 2. megtalált csillagtérkép után (mikor megtaláltad, pl. a tattoineon a barlang kijáratánál várt)
tigeroo
Nemlesz kotor 3...max. KOTNW ...
(Knights of the New Republic 3)
Jah egyébként meghalt az összes jedi mester aki valaha a dantooineon volt??
Akkor 3000 év múltán hogy léteznek jedik??
Kicsit bekavart nekem ez a gém😄
Ja télleg. Aztis 2-szer kellett.

Másodszorra mikor is?

tigeroo
igen, switch kari😄
tigeroo
nemtom. a vége elég sux.
pl. az ebon hawk lezuhant a mélybe, majd a végén feljött...ehh, sztem gagyi, a KOTOR1+2ben elsütötték ezt a szép átvezetõt vagy 600x...
EGyébként akik az occsú helyszínen követtek minket (Mira, Bao-dur robotja, GO-TO) azok túlélik?<#wilting>
Mert ugye õk bóklásztak a felszínen...Jah és elég gáz volt hogy HanHarr-t újra meg kelett ölni..Mint az egyben Calo Nordot (azt a vagány
zsoldost, aki daviknak dolgozott...legelõször aszittem velünk lesz <#vomit>)
Küld át msnen 😄D
Pár nap alatt biztos át jönne 😄D.

Amúgy bp-n lakok. 16. ker

Izé!

Hova tûntek azok a mentéseim, amiket az elsõ végigjátszásnál csináltam????

New gamet kezdtem és akko eltûntek az elõzõ metnéseim??

Itt vmilyen switch karakter vagy mi kell???
Vagy, hogy lehet ezeket visszahozni?

N1ggA
VÉGIGVITTEM, kurva jo volt és várom a kotor3-at!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#taps><#integet2><#beka3><#vigyor2><#gonosz1><#hawaii><#lama>

Spread De Love!

<#hehe>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Bocs nem tötölte, törölte 😊

N1ggA
télleg nem törölte aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh <#duma><#duma><#duma><#duma><#duma><#duma><#duma><#duma><#duma><#duma>

Spread De Love!

Hol laksz? Mert ha Bp.-n akkor odaadom 😄

Nem tötölte, swich characterre kattints rá 😄 Elõször én is szívbajt kaptam 😊

Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1,Kotor 1

VANAKINEK VALAMILYEN ÖTLET????????

Intézd el!!! <#violent> 😊

N1ggA
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ az öcsém kitörölte az összes mentésemet áááááááááááááááááááá, itt tartok a Nihilius után és most kezdhetem elõrõl <#wow1><#shakehead><#sir><#conf><#wilting><#falbav>

Spread De Love!

N1ggA
Ha kotorozni tudsz, akkor nembaj 😄

Spread De Love!

Enosh Chan
39.5-ös láz tüdõgyulladás hûtõfürdõzés(nekem)

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

franco
nem túl sok. olyan 3 óra kb (mivel elõször tolod)

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

N1ggA
Most nem akadtam el, most öltem meg Darth Nihiliust; szeretném tudni, hogy még mennyi van hátra a játékból

Spread De Love!

franco
muszáj

az sg-n szinte mindenki rosszul írja. nem direkt

Valaki monnyon már egy olyan warezos oldalt ahonnan még lelehet tölteni a kotor1et!!!!

Muszály a gyûjteményemhez : DDD.

Meghát van már hozzá 100%os magyarosítás!!!

FONTOS!!!
Énmár kerestem, de nem naon találtam 😞.

Risu Führer
kössssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz<#wave>

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Enosh Chan
1: Freedon Nadd
2: 20
3: Gizka
4: "I always lie"
5: Passion, strength, power, victory

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Risu Führer
bizos de ezt hova kell beírni mer itt olyanokat kérdez hogy lehet választani ajunta pall meg tuk'ata meg ragnos.ennek a megoldását kérem!

Enosh Chan
HÚH!!!
3-as szintû villámszórással levettem darth traya életének háromnegyedét

franco

Risu Führer
hali!
elakadtam a kotor 2-ben.a korribanon van ott egy számítógép és kérdez valamiket.állatokról meg sith mesterekrõl.egyik havertól hallottam hogy az nyit egy ajtót.valaki mondja meg a megoldást légyszi!

Nembaj!! <#szeret>

Enosh Chan
én igen
amikor wc-re megyek
😄DDD

Hi!

Koribbean utan amikor visszaterek a Dantooinra es ki akarok "szallni" az Ebon Hawkbol kivalasztom a partymat, okezok es szepen elsotetul a kepernyo, megall a gem, valaki tapasztalt hasonlot?
pliiz help!<#nemtudom>
Bandew
Bazzeg azok csak poligonok! <#idiota>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Na, ez érdekel! <#finom>
Nem tudod honnan lehet leszedni?

franco
ha már csináltattál bao-durral már csak találni lehet. ne félj,lesz elég.a végére vagy 12

franco
láttam egy modot a neten. kb így hirdették:

Naked Bastila mod
Bastila is one of the hottest chicks in PC games...

Ha jót cselekszel akkor kapsz alkatrészeket (Telos, Dantu) és összeraksz egyet.

Off.: Plusszosdoboz, Zseblámpa, Nagyítólencse 😄

Ha szépen megkérlek, leírnád (vagy valaki) hogy hogyan lehet így manuál lightsabert készíteni? Mert eddig csak 2 van és nem nagyon foglalkoztam vele, de tényleg jó lenne még1.

Nekem se szimpi. Bastila volt eddig a legjobb karakter, amivel a KotORokban találkoztam. 2-ben alább van hogy hol tartok. Eddig az õ ügyét és sztoriját élveztem a legjobban ,teljesen beleéltem magam.

Nem megyek vele. Ellenszenves boszorka 😊

franco
csak az erõ és 1 lightsaber, hiszen úgyis itthagy...
amúgy meg egyedül is leversz mindenkit, csak azért viszem mert +7% XP-t ad

Megvan már, csak közben el lettem üldözve a géptõl... Mostmár teljesen nyugodt vagyok, nem lehet gond a végigjátszással. (szoftveres nem, hülye még lehetek 😊 ) Ti Kreiának milyen fegyvert adtok? vagy semmit, és erõ képességeket használtok vele harc folyamán?

Az a helyzet, hogy egy sincs <#idiota>
Jaja, az elsõt. Lehet szerezni is 😊

Ilyeneket honnan szereznek?! [neki is kell egy <#rinya>]