8627
.
-
#5007 Vidd lentebb az ártat! -
#5006 Lol -
syabica #5005 még mindig eladó!! már régen illesztettem be : bontatlan STAR WARS: Knights Of The Old Republic II, The Sith Lords játékszoftver magyar nyelvű kézikönyvvel, 6000 Ft, [email protected] ......... továbbra is, esetleg csere érdekel /csomagküldéssel együtt/
-
#5004 csak mondd el hol akadtál el
és segítek -
Tom Tom #5003 Na jó hülye voltam hogy fikáztam a játékot csak már egy hete nem tudtam tovább lépni.Ha valaki tudna adni egy olyan helyet ahol megbízható magyarítást lehet letölteni azt nagyon megköszönném. -
#5002 tolvaly!! :P -
#5001 ááááááááááá -
#5000 kisték:D -
#4999 ezt a megoldást még nem hallottam -
#4998 vidd lejjebb a felbontást -
#4997 üdv mindenkinek!
feltettem játékot, és mikor beállítom karakter tulajdonságait, és továbbugrik a long long time beúszó szövegre, ezután mikor indulna játék, csak nagy fekete kép jön be..
updateltem, így se változik.
vkinek vmi tipp erre? -
#4996 http://kotor.uw.hu Készülőben -
#4995 értelmetlen imho ez az exploit. egyszer, baromi egyszerű a gém, még difficulton is - eddig aki engem meg tudott izzasztani egyedül az Vrook kölyök volt, aztán mikor megvolt a technika simán kicsináltam őt is - valamint ahogy a te szinted növekszi, a bossoké is nő, szóval baromira nincs semmi értelme.
mind1, sikeresen kivégeztem egy magát sötét oldalnak adó Consular/Weapons Masterrel, most kezdem újra egy jófiú Sentinellel akit késöbb Weapons Masternek szánok, de csak azt
SPOILER
sajnálom hogy az utolsó videóban csak az látszik ahogy Kreira zuhan, az nem hogy a karakter nekifutásból milyen 11es rugással küldi röppályára... -
#4994 -
#4993 Van egy bug ami újra adja az egyik hullánál azokat a lopakodós szrnyeket a korribanon. Ennyit mondok, mert énis ez alapján találtam meg, de már abbahagytam mert ritka unalmas. Akit érdekel anak jó keresgélést. -
#4992 32- már a 2. BOLYGÓN????????????????????????????? -
#4991 Én most 32es vagyok a második bolygón, de fárasztó a szemét hssississeket gyakni 300tp-ért. 32000kellene egy szinthez. -
#4990 nekem sem volt még 32-nél több, de elméletben ötvenig enged a program. (csít stb) -
maxius #4989 50-ig? Majdnem mindent miegcsináltam, és csak 30ig tudtam menni... -
#4988 Rögtön lesz jedi erőd, az első szintlépéskor -
#4987 hosszú, sokkal hosszabb imho mint sima KotOR, implantok változtak (mondmár cons alapján megy implantok benyomása), kasztok változtak valamennyit, mostmár nem csak találni, hanem gyártani is lehet updateeket, ezek a lényegesebb változások, de még sokminden más is van... -
#4986 első végigjátszásra kb ugyanolyan jó szvsz, talán kicsit furcsa lesz.
viszont aztán...:D
[negyedszerre viszem] -
#4985 Mégtöbb a szöveg.
50-es szintig lehet.
-
zsilike #4984 HI!az elsö részt végignyomtam.Azt szeretném kérdezni,h mik az ujdonságok??hányas szintig fejleszthetö a kari???irjatok PLEASE egy kis leirást.thanx-letöltés miatt fontos! -
Szid #4983 Pedig már azt hittem játszol vele -
syabica #4982 még mindig eladó!! már régen illesztettem be : bontatlan STAR WARS: Knights Of The Old Republic II, The Sith Lords játékszoftver magyar nyelvű kézikönyvvel, a bolti 6000 Ft + csomagküldés, [email protected] ......... továbbra is, esetleg csere érdekel
-
#4981 Remélem érthető amit leírtam -
#4980 És ott van a kereső felül beírod, hogy Star Wars -
#4979 Inkább leírom felmész erre a honlapra és ott van a Knights of the Old Republic 2-re LETÖLTÉS -
#4978 Hát nem egészen........ -
#4977 Asszem ez az -
#4976 link? -
#4975 Mikor letöltöttem, még csak 8% volt.
Azóta nem tom(gondolom több) -
#4974 Valaki meg tuggya mondani,hogy áll a magyarítás?
sry,de nagyon régen voltam a topikban.
-
#4973 cheat -
#4972 látod Dead, nem kamu. ez már majdnem 300:D -
#4971 -
#4970 JAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Akkor is erős -
#4969 Nihilus ellen muszáj vinni Mandalore-t, mivel az alattvalói segítségével robbantod fel a cirkálót -
#4968 hova muszáj mit vinni?