Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na most hogy megtudtam mit is kéne csinálni visszamentem a dantooinra és amikor ki akarok lépni a hajóból ugye megkérdezi h kiket viszek.. aztán OK és megkérdezi h biztos h ezeket az embereket viszem e.. nyomok egy OK-t és kilép a fõmenübe.. ezt mért csinálja??
így most nem tok semmit se csinálni a dantooinon mert nem tudok kiszállni a hajóból...
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
(és am nem a jedi konklávéról beszélünk?? XD mert ott már voltam :D
nemhiszem :D
mármint a dantooinon kell lennie egy jedi akadémiának ?
nekem az lenne a gondom hogy a Dantooin-on a leírás szerint kellene találnom egy zsoldos hullánál egy data padot (valami Disciple mellett) és ha az megvan akkor tudom kiszedni a kristály barlangból Vrookot
de nincs meg a hulla és a datapad ( és azt se tudom hogy mi az a Disciple)
vki help!!
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
egy kis segítséget szeretnék kérni. milyen chettal tudom a befolyásolást növelni? tudom, tudom, sokan felhördülnek, de szeretném tudni.. ;)
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
Felejtsd el a csalást és ne játssz istent se!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
ha már Meat Bag-eknél tartunk...

"The trees move. Do you not see it?"
de felesleges veszekedni rajta, tény, hogy laptop nem éppen ideális játék gép, munkára inkább használható (de azért nem kell lenézni :D)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
hehe
Egy grafikus kártyát jellemzõit alapvetõen nem a rajta levõ memória mennyisége határozza meg. Nem tudok olyan játékról aminek minimum 512MB grafikus kártya kellene. A használt grafikus memória ugyanis több mindentõl függ, felbontástól, ha régi laptop, akkor már rögtön 800x600 vagy 1024x768, aztán a képi minõségtõl/effektektõl. Végül is teljesen mindegy mennyi memória van a VGA-n futtathatóság szempontjából, hiszen fõleg PCI-E-nél vagy amint említettem integrált grafikus megoldásoknál - foglal magának a közösbõl. Persze ez lassabb lesz.
Ami miatt a laptop grafikus megoldásokat nem csípik a játékok szerintem a nem teljes 3D támogatás. A teljesítményük is kicsi szokott lenni, de ez nem akadálya önmagában annak hogy fusson.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Egy patch telepítése egyébként és hovatovább nem áll többõl, mint hogy az patch exéjét elindítod :-) Ami esetleg problémát okozhat az az, hogy nem a megfelelõ patch-et akarod feltenni. Nálad biztosan ez van, mivel nincs semmilyen 1.03-as patch. Ami van az 1.0a és 1.0b. Tehát ha megtaláltad a játkot és hogy hol lehet letölteni patch-eket hozzá akkor jön a második lépés, meg kell állapítani hogy milyen nyelvi verzióhoz való patch kell. Ha angol verziójú a játékod, akkor is van két lehetõség mert van UK és US verzió. Ha Európában vetted akkor a tied feltehetõen UK.
UK
US
Nar Shaadan mi a teszt megoldása amikor a T3-as robottal vagyok?<#confused>#confused><#help>#help>
A válaszokat elõre is köszönöm!
Egy olyan küldinél vagyok a Teloson ,hogy egyedül kell elmennem üzletelni valami fejvadászokhoz és hiába rakom ki a csapatomból a társaimat nem enged tovább jutni,mert mindig csak azt írja,hogy "egyedül gyere" pedig egyedül megyek!!
Van valami tippetek?<#confused>#confused><#help>#help>
A válaszokat elõre is kösz!
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!