8627
.
-
#8307 Hát ha a Falout 3 nagyon tetszet nem vagyok benne biztos hogy az elsö kettö is fog mint montam ezek körökre osztott harcrendszerü keményvonalas crpg-ék mint ez a kotor vagy BG ,NWN sorozat.
Ha a könnyedebb Fallout 3-ra hajjazó cimek érdekelnek akkor az általam emlitett Gothic 1-2 .Bloodlines ,Oblivion ,Two Worlds ,és a most kijövö Alpha Protocoll ,Risen cimek a neked valók. -
#8306 hja főleg azért nem érdekel mert ezeket mind kijátszottam :D NWN-et 4szer, BG 1-2öt fejenkét 2szer. IWD is megvolt, Gothicot is lenyomtam, igaz csak a 2-öt. Meg még jó pár hasonszőrüt, de valahogy számomra mind máshogy hatott mint a Kotorok és a Mass Effect. És nem csak azért, mert hogy fantasy vs scifi, hanem mert számomra emberközelibb a történetvezetés e 2 scifisben, mint a kattintok-ölök-megyek az elöző fantasykba (jó, lesarkítom a lényeget, de most nem tényekről, hanem érzésekről beszélek). Na kiváncsi vagyok mit fogok ezekért a mondatokért kapni a fejemre :D -
#8305 Köszi! Fallout sorozaton belül csak a 3.hoz volt szerencsém, de az nagyon tetszett. Bár azt mondják akik játszottak az előzőkkel, hogy nagyban különböznek egymástól. Egyébként hallottam már az összes névről, csak nem játszottam még velük, de nem is tudtam, hogy hasonló stílus. -
#8304 Baldur Gate 1-2 ,Fallout 1-2 ,Newervinter Nights 1-2 ,ezek körökre osztott harcrendszerü játékok.
Én még a Gothic 1-2 ,Bloodlinest is ajánlanám. -
#8303 Na engem viszont érdekelne ehhez hasonló fantasy játék. Bár nekem is inkább a sci-fi irány a mérvadó, de egy hasonló játékmenettel rendelkező fantasyt kipróbálnék. -
#8302 Ilyen sci-fi jellegü crpg ami ezt a minöséget hozza sajnos nincs több.
Fantasyban tudnék mondani még egy párat de az mint montad nem érdekel. -
#8301 Kotor 1 és 2 életem játékai.. nagyon még nem találtam hozzá hasonlót (már ami el is futna a gépemen). Aztán hazajöttem koleszból, nézem anyámnak milyen munkagépe van (multimédiás szerkesztőkhöz kellett neki a vas), ki is probáltam gyorsan pár új játékot.
Új kedvenc született: Mass Effect :)
E 3 csodán kivül ki tud még ajánlani nekem ehez hasonlót (a NW meg Baldurs Gate-et ismerem, bár nekem kifejezetten ez a Kotor-ME vonal érdekel, még ha az elöbb említett rpg-kel is sok a hasonlóságuk) -
SG #8300 Aki gyakrabban látogatja ezt a topikot mint én(kb. 1 éve néztem be utoljára), az néha kopipasztázza be a tegnapi #8297-es bejegyzésemet, mert hamar el fog kerülni az első oldalról, és a kedves fórumtársak lusták két-három oldalt visszagörgetni :) A posztban levő tanácsok sok új géppel rendelkező emberkének fognak segíteni. Kellemes bug-mentes játékot mindenkinek. -
#8299 ugyanúgy mint 21-ezni (a.k.a Blackjack), csak 20-al -
playstation9 #8298 HALI.. THX a HELPET SG.. bejött amit mondtál..
De msot lenne egy másik probléma... MSN-en vegyen már fel valaki és irja le nekem hogy a pibe kell PAZAAKOZNI mert már a hajamat tépem... Ehez én hülye vagyok....
Cimem [email protected] SÜRGÖS SOS
THX -
SG #8297 Új emberek vagy új géppel rendelkezők figyelmébe ajánlom a régi hozzászólásaimat, karakterberagadási problémával kapcsolatban:
"Na nekem is megállt a karakterem a harci mód befejeztével néhányszor. és csak forogni lehetett a kamerával, de nem mozdult. Kipróbáltam amit javasoltak páran, és letiltottam a két procimag közül az egyiket, mondanom sem kell hogy semmit sem segített a dolgon, ugyanis nem ez volt a hiba ! A hibajelenséget(legalább is az én gépemen) a texturák és velük kapcsolatos szűrők okozták. Addig kombináltam az anizotropikus szűrés és az antialiasing együttes viszonyát, amíg sikerült megoldani a problemát.
Amikor hibázott a dolog: 16x aniso és 4x AA vagy kisebb aniso és 2-4x AA.
És ahogy jó, vagy minden max: 16 ani 8x AA, vagy minden szűrő kilőve.
Az alap textúrabeállítás(low, medium, high) nem befolyásolta a dolgot.
Azért vagyok teljesen biztos a dologban, hogy ez okozza a karakter beragadását harc után, mert amíg ezt nem kombináltam ki, addig 5-10 percenként beragadt az emberem és csak a quicksave/load kombó segített, de azóta egyszer sem csinálta pedig már jópár pályán átmentem és sok játékidő is eltelt.
Tehát akinek beragad az embere és csak a kamerát lehet forgatni, ne a procimaggot tiltogassa, hanem kezdjen el bűvészkedni a szűrőkkel, vagy ha amúgy is gyengébb a gépe, kapcsolja ki mind. "
EZ PEDIG EGY VÁLASZ VOLT VALAKINEK A KÉRDÉSÉRE KB. 1 ÉVE :
"Pedig a szűrők állítgatása lesz a megoldás, nálam legalább is az volt. Bizton állíthatom, mert végigpróbálgattam az összes kombinációt, és abban a pillanatban ahogy 16x aniso és 8x AA-t beállítottam, megszünt a beragadás,kamera-pörgés forgás. Bármi más variációnál előjött újra.
Ha a játékból nem megy az állítgatásás, próbáld meg fixre beállítani a videókártya kontrolpaneljéből. Mind Nvidiánál mind ATI-nál lehetőség ven erre.
Esetleg megpróbálhatod még letiltani a hardvare cursor opciót, ez nekem segített egy helyen, amikor az űrkikötőből nem engedett betölteni a belvárosba, de a hardveres egér tiltása után meg igen. Persze mire rájöttem erre jópár agysejetem elpusztult az idegtől :) Az egeret a játék indítása előtt tudod letiltani a launcher segítségével.
Sok sikert. " -
ali55 #8296 sziasztok nekem is hasonló problámám lenne akkor amikor másodszorra megyek a robival és elérek a csű elűtti pókokhoz akkor nyomom a w-t én elkezd olyan hangot adni mintha menne egy darabig de közbe nem csinál semmit. nyomom de nem csinál semmit csak úgy tok mozogni ha valamilyen olyan tárgyra kattintik amivel tud valamit csinálni de amúgy sehogy. am az előző módszert már próbáltam de nem jött be és naon kellene a segítség mert így nem tom továb vinni -
#8295 Ha még mindig fennáll a probléma, akkor próbáld ezt:
swkotor2.ini filet nyisd meg, talalni fogsz benne elvileg egy [Graphics options] sort, az alá írd be a következőt:
Disable Vertex Buffer Objects=1 -
playstation9 #8294 Hali tud valaki megoldást a problémámra? van egy uj gépem... de amikor felteszem a KOTOR2-t ujra ..mivel már vagy 3x végigtoltam a régi gépen de angolul.... most hogy kijött a magyarosítás ujra elkezdeném de nem tudom mert amikor betölt a game .. néhány résznél megbolondul az irányítás.. amikor legyüröm az ellen és nyomom a W-t az előrét nem reagál semmire majd eltelik kb 30mp-1perc akkor megmozdul... de ez elég idegesítő...
THX a HELPET -
#8293 Helló Mindenki!
Nekem memóriacímzési problémám lenne a játékkal, mikor elindítom... Ha valaki tud megoldást az dobja már egy üzenetet a [email protected] -ra vagy ide!
Előre is thx!
Üdv. -
Alphin24 #8292 Hello mindenkinek! Valaki tud-e valami megoldást arra a problémára, hogy amikor a droid gyárat el akarom hagyni a turbóliftel, és megjelenik az a video hogy megtámadják a Telosi Citadel állomást és a betöltés közben a hibajelentő bejön hogy probléma állt elő. Patcheltem, az se működött.
Előre is köszi a válaszokért!! -
tomcooper #8291 Szia, köszi szépen Neked is. Végül is újrakezdtem a pályát, és olyan karaktert is vittem magammal, aki képes győzködni. Érdekes módon a szarkofág kifosztása után ki tudtam menni a sírboltból. :-) -
tomcooper: errefelé nézelődj, hátha megtalálod mit hagytál ki -
#8289 uhh na megyek innen mert seggbe leszek rugdosva XD -
tomcooper #8288 Nagyon szépen köszi. Egy gondom van: játék közben hogyan tudom ezt megtenni? Ha sehogy, akkor cumi: olyan karakterem van, amelyiknek 0-án áll a meggyőzése. :-) Kezdhetem újra a pályát, igaz? :-)
Előre is nagyon köszi! -
#8287 fejleszd ki a persuad-et és mond meg a képnek, hogy "Eltudom, hagyni a csatát..." ő meg válaszol: "Eltudod hagyni a csatát" ennyi!!! -
tomcooper #8286 Sziasztok!
Bocs, ha régi problémával zaklatlak Benneteket, de nincs erőm végigbogarászni ennyi hsz-t. :-) Hátha vágja vki fejből, mi a megoldás a problémámra.
A Dxunon akadtam el, a sith kriptában, levágtam a három sithet, megvan a szarkofágból a szajré, de nem tudok visszamenni a folyosóra, állandóan jön a szöveg: "Most nem tudod elhagyni a csatát!"
Mit rontottam el? Előre is köszi szépen! -
TDantes #8285 Megpróbáltam azt ,hogy vissza tölöttem a Telos-i bázist de semmi , nem tudtam lejutni semmi extra helyre -
#8284 Mivel sajnos nekem nincs már fenn a játék otthon, közvetlenül nem tudok segíteni - tapasztalatból.
Neten azonban körülnézek. -
TDantes #8283 Van ,mentésem HK csatlakozása előttről, mindenhonnan van mentésem vagy 30 darab...a sonic szenzor dialógus az az ,hogy beszélek HK-47-el? Vele mindenről beszéltem már.
De így se tudom mit kellene csinálni...XD Szóval van mentésem meg mindent megbeszéltem szerintem, de a Telos-on akkor merre keressem a Droid gyárat? -
#8282 For the time being, for those who really want to see how the HK Factory plays out and can’t wait, download and use this mod. Also as a bonus, there is a new recruit included for this mod. He’s called HK-49 and he replaces G0-T0. Make sure if you want this mod to work properly, you need have a saved game before HK-47 joins your party. You also need to access the sonic sensor dialogue with HK-47 to get back to Telos to raid the HK Factory.
Magyarul:
Ha nincs mentésed a HK-k csatlakozása előttről, és nem folytattad le a sonic szenzor dialógust, akkor esélyed sincs a MOD lejátszására.
-
TDantes #8281 A következő kérdésem lenne. Fel tettem a HK droid gyár mod-t, de a játékban merre kéne keresni? A Telos-on van nem?De ott hol? Vagy hogy benne legyen új játékot kéne kezdeni? Merre keressem , hogy működik ez az egész? -
Csisszancs #8280 Ha valakinek ugyanez lenne a problem: ezt töltse le. Nekem megoldotta. -
Csisszancs #8279 Bocs, most olvastam csak vissza. -
Csisszancs #8278 Hi!
Próbálta már valaki Vistán? Csak mert ugyanarról a DVD-ről feltettem az újabb gépemre, amiről a régin simán ment, elindítom, meg se nyílik és "SW KOTOR 2 működése leállt". Vagy nem a Vista lehet a baja?
Thx előre is! -
lerboy #8277 Mentés - betöltés. Ez talán segít. ezt lehet, hogy a peraguson néhányszor el kell játszani.
Sajnos nálam is csinálta néhány pályán. Valaki a 2 magos procire gyanakszik, van aki a videó beállítások (AA és társai)... -
Plata #8276 Nemtudok semmit sem csinálni nem hajlandó a kari elindulni. -
Plata #8275 Nekem olyan gondom van hogy még a legelején miután kijöttem a gyógyító tartályból és elindulok felfedezni a helyet,szereztem valami hegesztő fegyvert,és megtaláltam az öreglányt a hullaházban,ha elérem azelsö droidokat és megölöm öket a karakterem nem csinál semmit sem megsem mozdul. -
totya4 #8274 Na és mi volt a verziója annak ami nem volt jó? Egyébként google :) -
6600GT #8273 hello
az Onderon-on a végén a vadállatot h kell megőlni,mert az élete foly töltődik kösszi -
#8272 Mert amiket találtam neten nem voltak jók. -
#8271 Nem 64 bites. Honnan lehet leszedni?
-
mark10 #8270 Hello!
Próblémam az volna, hogy Preguson (remélem jól írom) mikor elöször kell meni a droidal akkor megál és nem csinál semmit mit tudok (ha tudok) ezzel kezdeni?
mark10 -
totya4 #8269 De ügye nem 64 bites? Az pofátlanság lenne.
Úgy rémlik a Miles Sound System miatt ha el az elején, egy másik verziójú Mss32.dll kell neki. Amit én leszedtem az a 3.0.0.0-s verzió, azzal úgy rémlik ment Vista alatt. -
#8268 Persze hogy az.