8627
.
  • totya4
    eredeti?
  • 3P
    Sziasztok!

Vistam van fent a gépen és a játék véletlen szerűen nem indul el néha 20-30 inditás kell mire elindul. Van erre valami megoldás? (Azonkívül, hogy szedjem le a Vistat)
    A kompatibilitás nem segít.
    A KotOR 1 gond nélkül indult.
    Köszönöm előre is a seítséget.
    3P
  • alex88
    na megoldottam, viszont elakadtam megint...

lenyomtam azt a maszkos Sithet, Dakth Nihil... nem tudom én mit, fel kéne robbantanom a hajót, 1 töltet hiányzik...na most találtam párat, de valami feloldó számítógép kellene, de nem találkoztam sehol ilyennel vagy nagyon átsiklottam felette...ötlet?
  • totya4
    Azért kis pénz is jön vele...
  • Lacee
    a swoop és a pazaak csak időtöltésre jók, a sztorihoz semmi közük.
  • alex88
    hm.vicces.felraktam a patchet, de ugyanazt mondja.nem értem végig...
  • Kmarha
    nem, csak kinyomozhatod a gyilkosságot mindenféle swoop verseny nélkül is. Vagy féltucat lény tartozkodik a kantinban, azok mindegyike tud segíteni a nyomozásban.
  • alex88
    be tudok máshogy is jutni a palotába azon kívül hogy kinyomozom ezt a gyilkosságot?
  • alex88
    megpróbálom, mert nem találok semmit most hogy hogyan mehetnék tovább a versenyen kívül...
  • Kmarha
    a második linken található patch nem hivatalos, elvileg nem fog bezavarni (azért felelőséget nem vállalok)

a gyilkosság felderítéséhez meg nem kell swoopolni. Ezek csak minijátékok, nyereményt szerezhetsz velük, de a történéseket nem befolyásolja, teljesen kihagyhatóak a játékból.
  • alex88
    az a baj hogy magyarral játszom, meg nem is túl eredeti...:(

azt nem értem, hogy akkor hogyan tudok most továbbmenni a történetben, ha nem tudok a gyilkosságról beszélni a gengszter versenyzővel...
  • Kmarha
    probáld ki az itt linkeltek valamelyikét, hátha:
    http://forums.obsidian.net/index.php?showtopic=51779
    http://www.gamebanshee.com/forums/star-wars-knights-of-the-old-republic-ii-61/swoop-racing-fix-107181.html
  • alex88
    akkor hogy tudom ezt kinyomozni?
  • Kmarha
    bug.. nálam is van. Max kihagyod a swoopot a játékból, nem része igazán a történetnek :P
  • alex88
    sziasztok!

az onderonon vagyok, éppen a gyilkosság után nyomozok, beszéltem majdnem mindenkivel aki ott volt, egyedül azzal a gengszter versenyzővel nem tudtam...sajna végigjátszást nem találtam, de gondolom versenyeznem kéne...na most el is indulok, valami 55 másodperces rekordról beszél, na én elindulok, megyek is, de aztán szerintem beérek a célba, nézem 55 másodperc alatt vagyok, de azt írja hogy nem lesz belőlem swoop versenyző, mert végig se tudok menni a pályán...de valamiért megáll magától.nem az a finish vagy mi?
  • IMYke2.0.0.0
    Ha megnézed a javított hibák listáját, más lesz a véleményed. :)
  • totya4
    Nem volt benne olyan végzetesen nagy hiba hogy arra a javítócsomagra még évekig várni kelljen, sőt annak a fordítására még tovább... :)
  • Terminátor14
    Leírtam, hogy angolul kell majd végigjátszani, vagy esetleg megvárod, hogy vki lefordítsa. Tehát nem, nem fog együtt működni.

Sok minden lesz benne, új bolyjó nem :DD
  • TDantes
    Oké értem, de úgy gondoltam a magyarosítást hogy működik-e vajon a kettő együtt?

Amúgy mi lesz benne? Úgy tudom egy plusz bolygó meg valami a befejezéssel.
  • Lacee
    nem nyilvános a beta, csak a programban résztvevő testerek kaptak belőle - a honlapon látszik, hogy még akad benne bug, igaz ezek közül csak 6 darab ami komolyabb.
    a magyarítás természetesen nem jó hozzá, mivel

1.) nem a hivatalos játék része
    2.) még ki sem jött.

ebből következik, hogy
    3.) nem lehet letölteni.
  • Terminátor14
    Atya ég, lassan a testtel :)

Minden nem lehet benne, ezt már a nyitó oldalon is leírják, de ki is lehet következtetni :) Amiről nem maradt semmilyen nyom, azt nyilvánvalóan nem tudják visszatenni.

A bétát külön teszterek próbálhatják csak ki, tehát erről infóm nincs, de azért van két béta szakasz, hogy az összes bugot kiszűrjék :) Értelemszerűen számunkra csak a publikus lesz majd letölthető.

Természetesen magyarítás nem fog vele működni, ezt majd angolul kell végigjátszani.
  • TDantes
    Nos, akkor minden benne van már? Az összes kimaradt rész? És menyire béta? Fagy?Bugos?

Ja..és a magyarosítás működik vele? Vagy ez a része angol maradt?

És honnan lehet tölteni?
  • Terminátor14
    Hohóóóóóó :)

Hogyne lenne, íme.

Lényegében az eddigi legátfogóbb mod, ami "csak" annyira hivatott, hogy visszategye a játékba a Lucasarts sürgetése miatt kimaradt részeket.
  • IMYke2.0.0.0
    Gizka MOD... még nem hallottam róla?
    Honlapja, info van róla?
  • Terminátor14
    Kész az első béta verzió, amit tesztelnek, aztán lesz még egy béta és végül publikálják.
  • TDantes
    Üdv, mi a helyzet a gizka mod-al? Kész van? Azt olvastam valahol hogy van aki már próbálta...máshol meg hogy még nincs kész, akkor most mi az igaz?
  • totya4
    Rég volt, de azt hiszem azt is a munkapadon. Nem használod a magyarítást?
  • alex88
    üdv!

ha egy munkapadon készítettem valamit (mondjuk valami lövő pontosság növelő cuccot) azt hogyan tudom rárakni valami fegyverre?

előre is köszi a válaszokat!

ÜDv
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértek.
    Mondjuk, a SW-mesében túl élesek a határok a JÓ és a ROSSZ között.
    [Yoda dumál a Sötétség csábító erejéről, de csak ennyi, letudva.]

Mass Effect-ben jó, hogy a dialógusok, döntések között - viszonylag "szabadon" - gonoszkodhatunk.
  • Calver

de látod ez itt a baj a jó és gonosz harcával... nem tudom már melyik részben van a farmer akinek megölik a családját, és a reakciók: sötét oldalon a karakter örömmel megbosszulja (=jó), míg ha jófiúskodsz, nyomhatsz egy szép prédikációt és otthagyhatod szegény arcot (=rossz). valahogy fel vannak cserélődve a szerepek

legalább Mass Effect-re lecserélték a "morál skálát" jóval szimpatikusabb paragon és renegát mókára, ahol renegát pontok nem feltétlenül jelentették h gonosz a karakter, maximum h kegyetlen, "cél szentesíti az eszközt" típusú figura.
  • IMYke2.0.0.0
    Lehet, hogy újat mondok vele, és egy világ fog összedőlni benned, akkor elnézést: a Star Wars a JÓ és a ROSSZ klasszikus harcáról szól, az egész egy MESE - tudod, mint a "Seholkirályfi", "Babszem Jankó" és társai...
    :)))))))
  • Calver
    na ezaz... mire jó ez a képmutatás amit jedik tolnak? "igaz, megölték a családodat, de maradj bölcs és nyugodt, ne gyilkold le őket." buta és természetellenes - nekem épp ezért soha nem is ment a jófiúskodás, akármennyire próbálkoztam. de belegondolva... igazándiból ami kis fényfütyis jediknél a sötét oldal, általában arra találhatók a jó megoldások egy problémára - akik meg maradnak a "jó" oldalon, azoknak megmarad az prédikációk és okoskodások hada.
  • IMYke2.0.0.0
    Ismerős... :)
    A Sötét Oldalas végigjátszások nekem visszavannak. De sajnos, túl sok jó játék furakodott be a 2 KoTOR elé... :(

• Kmarha
    látod :)

Elöször direkte nem foglalkoztam azzal, hogy egyfajta oldalt képviseljek csak, minden problémát úgy oldottam meg, ahogy éppen kedvem tartotta, melyben több kalandot láttam. Hogy hogy nem, már így is a sötét oldalra kerültem át.

Másodszorra direkte a sötét oldalra álltam rá, annyira élveztem a játszadozást az emberekkel. :)

Furcsa is most a Jó oldalon. Annyira húzna a kezem a másik válaszra, de tudom, hogy nem kapnék érte sok dicséretet. Így most van egy nyálas, még a légy életét is megsirató karakterem, aki már az első bolygón csoda kék háttér szín elött feszeng a karakter lapon :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem mondod, hogy rögtön a Sötét Oldalon kezdted? :)
    Én mindkettőt azonnal a Jó Oldalon indítottam.
    [Becsszó]
  • Kmarha
    elkezdtem nézni az animációs sorozatot (the clone wars), meg is jött a kedvem újra a játékhoz. Jó oldalon még úgysem nyomtam ki :)
  • ZoZooo
    ja meg most látom: amikor indítom a játékot akkor 2.00-át ír ki

akkor kell egyátalán a patch?
  • ZoZooo
    amugy az nagy gond ha nem tudom feltenni a patch-et ? nem engedi vmiért telepíteni....

• ZoZooo
    nem eredeti és eddig nem volt vele semmi gond, ja és patch sincs fent

de sztem az lesz h most szintvizsgáig tanulok (az még 3 nap) és utánna felrakom a patchet és újrakezdem az egészet...
  • totya4
    Eredeti? Patch (hozzávaló) fenn van?