Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muki100
Az nem krayt dragon hanem gizka...csak volna egy kis méretbeli eltérés közöttük, ez a poén.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Legend Killer
mit akarsz ezzel a képpel?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
már rég találtam 😄. any spell mod.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

ubaze

Legend Killer
olyan mod nincs, amivel egybõl meglehet adni csomó erõt?

Legend Killer
THANKS!!!!!

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Legend Killer
faszom, korribanon mi a teszt helyes válaszai?

Legend Killer
😛 😊. Nem baj, nekem csak jó 😄D.

Terminátor14
Az, hogy betesz egy fénykardot, már eleve gáz, de legyen...

Viszont az már tényleg baromság, hogy a fõkari is tudja használni, nameg az erõt is az elejétõl.

CSAK a Fradi

Legend Killer
nekem se okoz. melyik része? mikor a madárról kérdez, vagy az, hogy van fénykardod? 😄 az csak jó, nem kell szarakodni Slusknál, meg a többi kemény csávónál 😛.

Terminátor14
Nincs mit.

Amúgy a mod nálam semmilyen bugot nem okozott, pedig kétszer-hároszor végigvittem így is a játékot. Csak kicsit idegsítõ a cheat része.

CSAK a Fradi

Legend Killer
LOL........ hülyevok 😄... oké, kösz. azt hittem már vmi bug a mod miatt.

Terminátor14
Hát nem tudom fejbõl az egész játékot, de amennyire emlékszem elkötelezed magad vmelyik oldal mellett, aztán mész tábornokhoz és vissza is kapod. (a droiddal kell beszélni)

CSAK a Fradi

Legend Killer
de mikor kapom vissza? 😄 úgy emlékszem egybõl visszaadták, közben itt már ithoraiaknál is voltam meg minden felé msázkáltam, grennél is de csak a pofát jártatja...

Terminátor14
Nem nagy újdonság 😄DD

CSAK a Fradi

Legend Killer
Picsába, elvették a holmim a citadel izén és most semmim sincs.

Legend Killer
oké.

siker, kösz, sikerült közben!<#eljen>. Késõbb felveszlek msn-re. Jó kis poénos kérdések voltak a tesztnél, vagy mi az 😄.

Terminátor14
Msn-em van, megtalálod az adatlapomon.

CSAK a Fradi

Legend Killer
na megcsekkolom, csak volt egy kurva áramszünet.

xfire-d, msn-d, van, felvehetlek rá? jófej vagy.

Terminátor14
A droidok után és Atton elõtt van az elsõ konzol 😊 Belépsz a szobába. ott van a falnál pár ilyen álló szekrény, meg talán egy hulla is a földön. Meg van vmi asztal, és az asztalon/ban van a konzol. Szal Attonig nem kell elmenni.

CSAK a Fradi

Legend Killer
Egyébként override és source-t másoltam át az gondolom így jó.

A kép miután kértem, hogy használhassam a módot.

És ezek szerint vmi konzolhoz kell menni ahogy te is mondtad.

Legend Killer
droid? én elindultam, a tartályból ébredt a karakterem és balra mentem, hogy kinyissam a hullaház ajtaját. Ott kérdezte, akkor igen, volt utána Kreiával duma, utána a drodiok és elértem Attonhoz, kinyitottam az ajtót, beszéltem Attonnal, mentünk a konzolhoz, Atton szenvedett, én is megpróbáltam, a droid válaszolt, droiddal elindultam és bent a konzolnál akartam ügyeskedni, de nem siekrült, megöltem a droidokat, visszamentem, de a konzol már szar volt;semmit se csinálhattam vele, viszont balra a droiddal lelehetett menni, kinyírni sok droidot. De a karakterem és Atton fent maradt 😄. Kinyírtam mindenkit, az ágyúval is és töltéskor lefagyott, szal nemtom te melyik konzolra gondoltál, de várj. csinálok róla képeket.

Terminátor14
Nem, nem tudok, nincs fönt se a játék, se a mod.

De ezen mit nem értesz?😊

Kezdd el a játékot ahogy szoktad, nyisd ki az ajtót és inndulj el elõre. Az ajtó után lesz pár droid, azokat megölöd, ez még megismétlõdik egyszer, aztán elérsz a folyosó végére, ahol asszem balra kell menni elõször. Nahh abban a szobában lesz a konzol(számítógép 😄D), ahol az lesz az elsõ kérdés, hogy valóban át akarod-e ugrani Peragust.

CSAK a Fradi

Legend Killer
:S :S :S :S... ezt így nem vágom, print szkrínt tudsz adni? 😄DDDD tudom lámi vok, elásom magam a föld alá szégyenemben, de nem fogom az adást 😄.

Terminátor14
Ehh...😊

Menj ki az ajtón a droidok felé, végig egyenesen, és az elsõ konzolnál nem a szokásos dolgok lesznek, hanem feltesz néhány kérdést, aztán a pálya végén találod magad. (kapsz majd egy csomó xp-t, cuccot és képességet..)

CSAK a Fradi

Legend Killer
hogy a tökömbe skippeled? leszedtem, bemásoltam, semmi. a droiddal kellett magamat elverekedni a hajóhoz és ott lelõdöztem az ellenséget, mikor feljutott a sith, akkor meg lefagyott.

Legend Killer
na, meg van a mod, én is csííííítttteerr vok jeeeeeeee<#idiota><#hehe>

Legend Killer
bazz, nekem is kellene az a peragus skip mod, mer kezdem unni, h ott szarakodjak 😄D.

ja bocs úgy értettem 5x😄 3x a KOTOR1-et 2x a második részt nem rég kezdtem el a 2-öt harmadszorra de kicsit abbahagytam😄

nekem se volt fénykard ott...5x játszottam végig a játékot

HiPPoNaX
swkotor.ini filet nyisd meg, elvileg talalsz benne egy sort (ha megsem, akkor a file legvegere ird be), ez ala pedig ez keruljon:
Disable Vertex Buffer Objects=1

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Sziasztok
Az lenne a problémám mind a két résznél hogy dantoin-on egyszerûen nem tudok túl jutni mert olyan mintha szaggatna a játék 1-ik pillanatban itt van az ember a másikba meg ott aztán 1 helybe pörög és nem lehet irányítani.máshol semmi gond tökéletesen fut a játék de mind a 2 részben itt akadtam meg és nem tudom a megoldást,a gépem megvan hozzá az tuti.valaki segítsen ha tudja a megoldást köszönöm

de a droid bolygóról láttam videókat is. baromi üres volt :p

Terminátor14
Ne keverjük már 😊

Lett volna külön droidos bolygó, de ki lett véve, és nem is lesz a gizkában. Ill lett volna egy droidgyár is, ami a teloson lenne ezek szerint, és azt viszont helyreállítja majd a gizka.

CSAK a Fradi

szóval a droid bolygó törölve? helyette telloson lesz a cucos?

Muki100
A HK üzem benne lesz a gizka projectben, és az ott van a telosi felszínen. A droid bolygó az lett volna külön, és abból csak pár használhatatlan anyag maradt a CDn.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

nem.
az egy külön bolygó lett volna

Ryder62
Csak nem a HK droid építõ üzem? Állítólag ott is mászkálhattunk volna de azt a pályát törölték.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

kivágott pályarész.

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Ryder62
A vége össze lett csapva. Malacorra kerülve tapasztalhatjuk is.
Errõl jutt eszembe: Telos felszínén van az a bázis ahonnan el kell lopni a hajót. A bázis végében van egy ajtó ami zárva és sehogyse lehet kinyitni. A térképen egy kék vonallal jelzi. Kék vonal = át a másik pályára. Oda be lehet jutni valahogy vagy az egy kivágott pályarész?<#fejvakaras>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Muki100
ez így van, régi történet, lucasarts nem hagyta befejezni a játékot.

Igen arra gondoltam köszi. Végigtoltam idõközben. Siettem, tudni akartam a story végét. Csak nekem van hiányérzetem?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Leesett Kreia a mélybe, kamera el a távoli ûrbe és ennyi... ez normális??

HiPPoNaX
Marmint a felkutatando mestereket? Ha jedi vagy, akkor ertelemszeruen oket nem kell megolni :]

2x jediként toltam ki, max "jedi érzéssel" vagy mifene, szal max jedin volt a mutató, mégis rám támadtak a Jedi-k...

Hatalmas ez a game. Évek óta az elsõ ami leköt napokra.
Kérdés:
Most Sith vagyok, ölöm a Jediket. Ha majd újrakezdem, van rá lehetõség, hogy ne kelljen velük harcolni, hanem megmentsem õket?

Legend Killer
Jóvanmá, nem kell szekálni ezzel 😄.

HiPPoNaX
Az en erzeseim szerint is a "Skip Peragus" mod a ludas, mivel ilyen az eredeti, mod nelkuli jatekban nincs. Ha jobban belegondolunk, teljesen logikus Terminator okfejtese.