Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mentés - betöltés. Ez talán segít. ezt lehet, hogy a peraguson néhányszor el kell játszani.

Sajnos nálam is csinálta néhány pályán. Valaki a 2 magos procire gyanakszik, van aki a videó beállítások (AA és társai)...

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Nemtudok semmit sem csinálni nem hajlandó a kari elindulni.

Nekem olyan gondom van hogy még a legelején miután kijöttem a gyógyító tartályból és elindulok felfedezni a helyet,szereztem valami hegesztõ fegyvert,és megtaláltam az öreglányt a hullaházban,ha elérem azelsö droidokat és megölöm öket a karakterem nem csinál semmit sem megsem mozdul.

Na és mi volt a verziója annak ami nem volt jó? Egyébként google :)
hello
az Onderon-on a végén a vadállatot h kell megõlni,mert az élete foly töltõdik kösszi

3P
Mert amiket találtam neten nem voltak jók.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Nem 64 bites. Honnan lehet leszedni?

Hello!
Próblémam az volna, hogy Preguson (remélem jól írom) mikor elöször kell meni a droidal akkor megál és nem csinál semmit mit tudok (ha tudok) ezzel kezdeni?
mark10
De ügye nem 64 bites? Az pofátlanság lenne.

Úgy rémlik a Miles Sound System miatt ha el az elején, egy másik verziójú Mss32.dll kell neki. Amit én leszedtem az a 3.0.0.0-s verzió, azzal úgy rémlik ment Vista alatt.
3P
Persze hogy az.

eredeti?
3P
Sziasztok!

Vistam van fent a gépen és a játék véletlen szerûen nem indul el néha 20-30 inditás kell mire elindul. Van erre valami megoldás? (Azonkívül, hogy szedjem le a Vistat)
A kompatibilitás nem segít.
A KotOR 1 gond nélkül indult.
Köszönöm elõre is a seítséget.
3P

na megoldottam, viszont elakadtam megint...

lenyomtam azt a maszkos Sithet, Dakth Nihil... nem tudom én mit, fel kéne robbantanom a hajót, 1 töltet hiányzik...na most találtam párat, de valami feloldó számítógép kellene, de nem találkoztam sehol ilyennel vagy nagyon átsiklottam felette...ötlet?
Azért kis pénz is jön vele...
Lacee
a swoop és a pazaak csak idõtöltésre jók, a sztorihoz semmi közük.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

hm.vicces.felraktam a patchet, de ugyanazt mondja.nem értem végig...
Kmarha
nem, csak kinyomozhatod a gyilkosságot mindenféle swoop verseny nélkül is. Vagy féltucat lény tartozkodik a kantinban, azok mindegyike tud segíteni a nyomozásban.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

be tudok máshogy is jutni a palotába azon kívül hogy kinyomozom ezt a gyilkosságot?
megpróbálom, mert nem találok semmit most hogy hogyan mehetnék tovább a versenyen kívül...
Kmarha
a második linken található patch nem hivatalos, elvileg nem fog bezavarni (azért felelõséget nem vállalok)

a gyilkosság felderítéséhez meg nem kell swoopolni. Ezek csak minijátékok, nyereményt szerezhetsz velük, de a történéseket nem befolyásolja, teljesen kihagyhatóak a játékból.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

az a baj hogy magyarral játszom, meg nem is túl eredeti...:(

azt nem értem, hogy akkor hogyan tudok most továbbmenni a történetben, ha nem tudok a gyilkosságról beszélni a gengszter versenyzõvel...
Kmarha

akkor hogy tudom ezt kinyomozni?
Kmarha
bug.. nálam is van. Max kihagyod a swoopot a játékból, nem része igazán a történetnek :P

sziasztok!

az onderonon vagyok, éppen a gyilkosság után nyomozok, beszéltem majdnem mindenkivel aki ott volt, egyedül azzal a gengszter versenyzõvel nem tudtam...sajna végigjátszást nem találtam, de gondolom versenyeznem kéne...na most el is indulok, valami 55 másodperces rekordról beszél, na én elindulok, megyek is, de aztán szerintem beérek a célba, nézem 55 másodperc alatt vagyok, de azt írja hogy nem lesz belõlem swoop versenyzõ, mert végig se tudok menni a pályán...de valamiért megáll magától.nem az a finish vagy mi?
IMYke2.0.0.0
Ha megnézed a javított hibák listáját, más lesz a véleményed. :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem volt benne olyan végzetesen nagy hiba hogy arra a javítócsomagra még évekig várni kelljen, sõt annak a fordítására még tovább... :)
Terminátor14
Leírtam, hogy angolul kell majd végigjátszani, vagy esetleg megvárod, hogy vki lefordítsa. Tehát nem, nem fog együtt mûködni.

Sok minden lesz benne, új bolyjó nem :DD

CSAK a Fradi

Oké értem, de úgy gondoltam a magyarosítást hogy mûködik-e vajon a kettõ együtt?

Amúgy mi lesz benne? Úgy tudom egy plusz bolygó meg valami a befejezéssel.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Lacee
nem nyilvános a beta, csak a programban résztvevõ testerek kaptak belõle - a honlapon látszik, hogy még akad benne bug, igaz ezek közül csak 6 darab ami komolyabb.
a magyarítás természetesen nem jó hozzá, mivel

1.) nem a hivatalos játék része
2.) még ki sem jött.

ebbõl következik, hogy
3.) nem lehet letölteni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Terminátor14
Atya ég, lassan a testtel :)

Minden nem lehet benne, ezt már a nyitó oldalon is leírják, de ki is lehet következtetni :) Amirõl nem maradt semmilyen nyom, azt nyilvánvalóan nem tudják visszatenni.

A bétát külön teszterek próbálhatják csak ki, tehát errõl infóm nincs, de azért van két béta szakasz, hogy az összes bugot kiszûrjék :) Értelemszerûen számunkra csak a publikus lesz majd letölthetõ.

Természetesen magyarítás nem fog vele mûködni, ezt majd angolul kell végigjátszani.

CSAK a Fradi

Nos, akkor minden benne van már? Az összes kimaradt rész? És menyire béta? Fagy?Bugos?

Ja..és a magyarosítás mûködik vele? Vagy ez a része angol maradt?

És honnan lehet tölteni?

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Terminátor14
Hohóóóóóó :)

Hogyne lenne, íme.

Lényegében az eddigi legátfogóbb mod, ami "csak" annyira hivatott, hogy visszategye a játékba a Lucasarts sürgetése miatt kimaradt részeket.

CSAK a Fradi

IMYke2.0.0.0
Gizka MOD... még nem hallottam róla?
Honlapja, info van róla?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Terminátor14
Kész az elsõ béta verzió, amit tesztelnek, aztán lesz még egy béta és végül publikálják.

CSAK a Fradi

Üdv, mi a helyzet a gizka mod-al? Kész van? Azt olvastam valahol hogy van aki már próbálta...máshol meg hogy még nincs kész, akkor most mi az igaz?

Rég volt, de azt hiszem azt is a munkapadon. Nem használod a magyarítást?
üdv!

ha egy munkapadon készítettem valamit (mondjuk valami lövõ pontosság növelõ cuccot) azt hogyan tudom rárakni valami fegyverre?

elõre is köszi a válaszokat!

ÜDv
IMYke2.0.0.0
Egyetértek.
Mondjuk, a SW-mesében túl élesek a határok a JÓ és a ROSSZ között.

Mass Effect-ben jó, hogy a dialógusok, döntések között - viszonylag "szabadon" - gonoszkodhatunk.

Calver
<#vigyor1>

de látod ez itt a baj a jó és gonosz harcával... nem tudom már melyik részben van a farmer akinek megölik a családját, és a reakciók: sötét oldalon a karakter örömmel megbosszulja (=jó), míg ha jófiúskodsz, nyomhatsz egy szép prédikációt és otthagyhatod szegény arcot (=rossz). valahogy fel vannak cserélõdve a szerepek <#nyes>

legalább Mass Effect-re lecserélték a "morál skálát" jóval szimpatikusabb paragon és renegát mókára, ahol renegát pontok nem feltétlenül jelentették h gonosz a karakter, maximum h kegyetlen, "cél szentesíti az eszközt" típusú figura.

"The trees move. Do you not see it?"

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy újat mondok vele, és egy világ fog összedõlni benned, akkor elnézést: a Star Wars a JÓ és a ROSSZ klasszikus harcáról szól, az egész egy MESE - tudod, mint a "Seholkirályfi", "Babszem Jankó" és társai...
:)))))))

Calver
na ezaz... mire jó ez a képmutatás amit jedik tolnak? "igaz, megölték a családodat, de maradj bölcs és nyugodt, ne gyilkold le õket." buta és természetellenes - nekem épp ezért soha nem is ment a jófiúskodás, akármennyire próbálkoztam. de belegondolva... igazándiból ami kis fényfütyis jediknél a sötét oldal, általában arra találhatók a jó megoldások egy problémára - akik meg maradnak a "jó" oldalon, azoknak megmarad az prédikációk és okoskodások hada.

"The trees move. Do you not see it?"

IMYke2.0.0.0
Ismerõs... :)
A Sötét Oldalas végigjátszások nekem visszavannak. De sajnos, túl sok jó játék furakodott be a 2 KoTOR elé... :(

Kmarha
látod :)

Elöször direkte nem foglalkoztam azzal, hogy egyfajta oldalt képviseljek csak, minden problémát úgy oldottam meg, ahogy éppen kedvem tartotta, melyben több kalandot láttam. Hogy hogy nem, már így is a sötét oldalra kerültem át.

Másodszorra direkte a sötét oldalra álltam rá, annyira élveztem a játszadozást az emberekkel. :)

Furcsa is most a Jó oldalon. Annyira húzna a kezem a másik válaszra, de tudom, hogy nem kapnék érte sok dicséretet. Így most van egy nyálas, még a légy életét is megsirató karakterem, aki már az elsõ bolygón csoda kék háttér szín elött feszeng a karakter lapon :D

IMYke2.0.0.0
Nem mondod, hogy rögtön a Sötét Oldalon kezdted? :)
Én mindkettõt azonnal a Jó Oldalon indítottam.

Kmarha
elkezdtem nézni az animációs sorozatot (the clone wars), meg is jött a kedvem újra a játékhoz. Jó oldalon még úgysem nyomtam ki :)

ja meg most látom: amikor indítom a játékot akkor 2.00-át ír ki

akkor kell egyátalán a patch?
amugy az nagy gond ha nem tudom feltenni a patch-et ? nem engedi vmiért telepíteni....

nem eredeti és eddig nem volt vele semmi gond, ja és patch sincs fent

de sztem az lesz h most szintvizsgáig tanulok (az még 3 nap) és utánna felrakom a patchet és újrakezdem az egészet...
Eredeti? Patch (hozzávaló) fenn van?