8627
.
-
BBencze #8347 Van persze, elmész a boltba és megveszed. -
Curesz #8346 sziasztok!
tudom h nem ebbe a topikba kéne írni, csak a másik elég inaktívnak tűnik. A Kotor 1-ben felraktam az 1.03 patchet és magyarítást, ill. az ehhez tartozó crack van fent, mégis pár perc játék után kidob egy hibajelentés küldése üzivel:S Van rá megoldás? -
#8345 Én is végigvittem, rosszabbra számítottam a sok negatív véleményt olvasva, de azért tisztán látszik hogy ez egy félkész játék. Rengeteg dialógus kilett vágva vagy hiányos, és igazából én azt se értem hogy Mira minek került a csapatba, semmi átvezető vagy valami szöveg nem volt az indokról (már nem mintha zavart volna, Jedit is csináltam belőle, de azér..) Mindenesetre én jól szórakoztam, főleg Nar Shadaan a rengetetg mellékküldetés azért szórakoztató volt, és mint minden RPG - akár ilyen állapotban is - hosszú tartalmas szórakozást nyújt. Azért a Gizka modra kíváncsi leszek, ha egyszer lesz egy gamer pc-m. -
#8344 Tényleg nem olvastál vissza :) -
faze #8343 Nem olvastam vissza, de ebből a kommentből ítélve még nem találkoztatok a Restoration patchel ami visszaállítgatja a kiszedett dolgokat. -
#8342 Hardware T&L kell neki. első résznek nem. -
#8341 ezekről nem is tudtam.túl rég vittem végig az 1.-t hogy hasonlítnai tudjak.De a rancorokat hiányoltam.Bug meg csak apróságok voltak amik nem zavartak. -
Szabi1991 #8340 érdekes hogy kotor tökéletesen megy a leptyopomon, de a 2 el se indul mert nem elég neki a vidkari o.0 -
#8339 Látom tetszett a játék. Pedig rengeteg dolgot kivágtak és nem csupán apróságokat hanem elég komoly fordulatokat. Pl: Darth Nihilus-t úgy kellet volna megölni hogy Visas feláldozza magát. Vagy választhattál volna hogy megölöd vagy elfogadod őt mesterednek. Sőt egész bolygókat kivágtak. Mindenki az Obsidian-t fikázza hogy nem méltó az első részhez. Kérem szépen a kedves LucasArts-ot kell hibáztatni mert ő sürgette a játék kiadását.
És érdekes hogy bugal nem találkoztál én lépten nyomon bele ütközök egybe. Pedig eredeti.
totya4: Szerintem az első rész grafikájához képest ennek egy kicsit mosottas a textúrái. És Nar Shadaa rohadtul monoton látványilag. Mindenhol minden szűrke. De azért van szép helyszín is. pl: Onderon. -
totya4 #8338 Szerintem meg ocsmány és unalmas grafikája van, kivétel az NPC-k. -
#8337 Nah.Tegnap kijátszottam a 2.részt.Régebben végigtoltam az elsőt és az nagyon tetszett.Most meg volt annyi szabad időm h végigvigyek egy ilyen rpg-t.Nem vagyok nagy rpg-s de rengeteget végigvittem(Fallout3,Gothicok,Witcher,stb.....)
Kegyetlen jó lett ez a játék.NAgyon tetszett.Profi munkát végeztek vele a fejlesztők.
Értékelnék.
Grafika:Ezt elég nehéz értékelni mivel réi játék de mai szemel is szép,jó a tükröződés effekt,a shader is a helyén van.
HAngulat:100%os Star Waes hangulat
Játékélmény:Látványos párbajok és jól használható erők
Szavatosság:Jómagam 37óra alatt vittem végig.Bóklászkattam de nem is csináltam meg minden mellékküldit.
Karakterek.Profin megírt igazi karakterek személyiséggel.
A játékot gonosz karakterrel vittem végig.MInden jedit megöltem.Azért voltam gonosz mert a való életben sohasem tennék ilyen dolgokat.De néha szituációtól függően jó utat választottam mert annyival magávalragadó a törénet és nincs szivem megölni egy ártatlant vagy mocskos dolgokat mondani neki esetleg fenyegetni hiába tudom h csak egy audio fájl szólal meg és a poligonszályat is render mozgatja.Lelke van!!
KArakterek:
Atton:sosem tudtam igazán kiismerni.De szimpatikus.
Kreia:Kezdetektől nagyon titokzatos és furcsa személy.Sosem lehet igazán kiismerni.
Bao-Dur:Tiszteletreméltó karakter.Tövbbet róla nem tudom mondani.
Handmaiden:nagyon jól eltalált karakter.Tetszett a stílusa és az ahogyan nevelték.
Vadésznő a Naar Shadaaról(nem tudom a nevét):Kemény karakter de nem a kedvencem.
A kis guruló droid:kedvenc kis karakter.Őt nagyon bírtam.
Orvgyilkos droid(őt összeraktam):NAgyon jó és jó személyiséggel megáldott karakter.És a szerelem definíciója zseniális:)
A gömbőc droid:egy igazi kisköcsög.Utáltam.Legszivesebben kinyírtam volna.1x sem volt velem küldetésben.
VISAS:Abszolút kedvenc karakter.A legjobb.MAjdnem annyit ért mint a fő karakterem.A sötét oldal dolgait jól előadja.Hozzá voltam a legközelebb.
Ennyi lenne a kis értékelés.A játék 10/10-es tökéletes játék.Buggal nem találkoztam. -
#8336 kösz. egyébként irtam....... -
simon7108 #8335 és nekem tud valaki segiteni?:(
mert már agyamra megy,hogy végre találtam 1 jo játékot erre nem tudom végigjátszani mert kidob az asztalra ezzel "az alkalmazás hibát észlelt és leáll"
pls help:(
elore is thx! -
Zóanagyvarázsló #8334 Talán itt találsz választ rá.
Egyébként pedig csak írnod kell az első rész topikjába, és nem lesz halott. Válaszolnak ott is, kár itt offolni. -
#8333 Sziasztok, bocs, hogy ide irok, de a másik topic halott. most sikerült csak játszanom a KOTOR1-el XPn. Sajnos kb. 50 percenként egyszerüen kidob az asztalra. Tiszta AMD/ATI gépem van (4 magos/HD4850), visszaolvasva mindegy 6-8 oldalt a másik topicba, annyit találtam, hogy tegyek fel régebbi drivert, amit nem akarok. A játékot 1.3-ra patceltem. Van erre a problémára vmi megnyugtató megoldás?
köszi -
#8332 Végigjátszás. -
MF DOOM #8331 - #8330 :D -
MF DOOM #8330 Sziasztok
Éppen a Korriban bolygón vagyok. Az a gondom, h mikor már benn a sith akadémián megcsináltam mindent (megtaláltam a jedi mester fószert akit egy hangyányit megdolgoztak):D és szeretnék kimenni egyszerűen zárva van a bejárat. Már mindent körbejártam bent és löketem nincs hogy mit kéne bekapcsolni h kitudjam nyitni a kijáratot. Ha valami megdobna egy ötlettel az nagyon jól jönne. Thenk jú. -
simon7108 #8329 thx megprobálom.és arra hogy kilép nem tud valaki megoldást?:( -
#8328 Az akadásos dologra talán megoldás amit irtam a #8295 hozzászólásban. -
simon7108 #8327 sziasztok nem tudja valaki,hogy miért lép ki nekem állandoan?mindig más idoben valamikor tudok játszani 3 orát valamikor 1 ora után kilép néha meg elkezd akadozni egy kicsit ha belépek 1 városrészre:(pedig a gépem boven megvan hozzá a crysist vitte maxon szoval az nem lehet gond...
pls valaki segitsen!
elore is thx. -
necroman #8326 XP-t használok, de én is olvastam itt a Vistás hibáról. Valami más probléma lesz. Az a baj, hogy nagyon amatőr vagyok az ilyesmiben, semmi tapasztalatom nincs. Ez az első olyan játékom, amit nem vettem, hanem letöltöttem. -
#8325 nem. jobb klikk a játék parancsikonján -> tulajdonságok -> kompatibilitás. mintha olvastam volna olyat, h egyeseknek gondjai voltak Vistán a KotOR 2 futtatásával, ilyenkor érdemes megpróbálni XP kompatibilitás bekapcsolását. -
necroman #8324 A kompatibilitás alatt azt érted, hogy a gépem paraméterei megfelelnek-e? Azt néztem, semmi gond, egy hónapja raktam össze ezt a gépet, nincs olyan játék szerintem, ami ne futna rajta. -
#8323 öööö... jó kérdés. crack megvolt, meg jó lemez van bent, esetleg kompatibilitást próbáltad már? csak tippelgetek, ezzel a hibával még nem igazán találkoztam. -
necroman #8322 Calver: akkor itt kérdezem, hogy az install simán felment mind a négy lemezről, aztán a game nem indul el. Ettől még lehet hibás fájl, kicsomagolás, stb? Mit lehet tenni? Új lemezt írni? Vagy egyéb ötlet? -
#8321 sziasztok. halottam hogy Vista alatt nem megy a gém csak ha kicserélem a dll. fájlokat... honnan tudnám letölteni őket? -
#8320 nem pont Kotor, de SW és szerepjáték (magyarítva, eredeti már jóval előbbre tart):
http://darthsanddroids.extra.hu/page.php?2
A képregényre gondolok természetesen. A linkje ott van alul a lapon. -
#8319 Kösz srácok, lesz mit kiprobálnom :) -
Zóanagyvarázsló #8318 Ha esetleg nem próbáltad volna a Witcher is filmszerűbb a legtöbb említetthez képest, de talán nem annyira, mint a KotOR. -
#8317 Köszi a tippet! Rákerestem és elolvastam egy ismertetőt róla + a képek. Érdekesnek tűnik így elsőre, bár azért a kotor vagy mass effect féle irányítási mód jobban fekszik, de mindenképp valahonnan megpróbálom beszerezni és kipróbálni. -
#8316 ToEE az gyakorlatilag taktikai játékok csúcsa iszonyatosan jó játék, mondjuk RPG elemek elég nagy részének azért híján van, de a taktikai móka mindenért kárpótol.
viszont Vampire: The Masquarade - Redemption nekem spec nem tetszett. Bloodlines remek RPG, Redemption ellenben egy 3Ds hack'n'slash játék pár rpg elemmel nyakonöntve (nem is ugyanazok a fejlesztők btw), még a dialógusokban a választási lehetőségek is csak viccnek vannak ott (és tényleg). ettől függetlenül el lehet vele szórakozni. -
tomcsa4 #8315 Én tudom mondani egy nagyon jó játékot: Greyhawk: Temple of Elemental Evil. Peccseknek hála, játszható és nagyon jó. Maga a futkározás real time, viszont a csaták körökre osztottak (nem úgy, mint BG, IWD-kben, hanem mint a Heroes-okban). -
#8314 Teh = The -
#8313 A Vampire: Teh Masquarade - Redemption-t sem árt kipróbálni!
Ez a Vampire: Teh Masquarade - Bloodlines előtti rész...
-
#8312 Bloodlines nagyon jó, és leírtak alapján neked tetszeni fog
valamint még Jade Empire-t próbáld ki, az is akció RPG, remek történetvezetéssel -
#8311 Jól emlékszel ,azóta már rendbe tették unofficial patchekkel.
Hatalmas játék nekem személyes kedvencem mert szeretem az ilyen darkos ,goth cuccokat. -
lerboy #8310 Ezért is óriási baj, hogy a kotor 3 helyett egy köcsög mmo-t kapunk...
Hiába harsogják, hogy majd az MMO-ban sokminden kiderül, az nem ugyanaz, mintha az ember maga játszaná végig... -
#8309 ohh nézegetem googleban a képeket, ezt a Bloodlinest régen probáltam, de annyira bughalmaz volt, plusz a HW igénynek bőven megfelelő gépen is olyan szaggatásba kezdett, hogy ment is hamar az uninstall. :) (legalábbis a vámpíros bloodlines, nem tudom nem e másra gondolsz). Lehet új gépen megnézem, meg rákeresek javító patchekre. -
#8308 Én megértelek de igy sajnos ritkán fogsz csak jót játszani...