Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos nálam is csinálta néhány pályán. Valaki a 2 magos procire gyanakszik, van aki a videó beállítások (AA és társai)...
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
az Onderon-on a végén a vadállatot h kell megõlni,mert az élete foly töltõdik kösszi
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Próblémam az volna, hogy Preguson (remélem jól írom) mikor elöször kell meni a droidal akkor megál és nem csinál semmit mit tudok (ha tudok) ezzel kezdeni?
mark10
Úgy rémlik a Miles Sound System miatt ha el az elején, egy másik verziójú Mss32.dll kell neki. Amit én leszedtem az a 3.0.0.0-s verzió, azzal úgy rémlik ment Vista alatt.
Vistam van fent a gépen és a játék véletlen szerûen nem indul el néha 20-30 inditás kell mire elindul. Van erre valami megoldás? (Azonkívül, hogy szedjem le a Vistat)
A kompatibilitás nem segít.
A KotOR 1 gond nélkül indult.
Köszönöm elõre is a seítséget.
3P
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
lenyomtam azt a maszkos Sithet, Dakth Nihil... nem tudom én mit, fel kéne robbantanom a hajót, 1 töltet hiányzik...na most találtam párat, de valami feloldó számítógép kellene, de nem találkoztam sehol ilyennel vagy nagyon átsiklottam felette...ötlet?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
a gyilkosság felderítéséhez meg nem kell swoopolni. Ezek csak minijátékok, nyereményt szerezhetsz velük, de a történéseket nem befolyásolja, teljesen kihagyhatóak a játékból.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
azt nem értem, hogy akkor hogyan tudok most továbbmenni a történetben, ha nem tudok a gyilkosságról beszélni a gengszter versenyzõvel...
http://forums.obsidian.net/index.php?showtopic=51779
http://www.gamebanshee.com/forums/star-wars-knights-of-the-old-republic-ii-61/swoop-racing-fix-107181.html
az onderonon vagyok, éppen a gyilkosság után nyomozok, beszéltem majdnem mindenkivel aki ott volt, egyedül azzal a gengszter versenyzõvel nem tudtam...sajna végigjátszást nem találtam, de gondolom versenyeznem kéne...na most el is indulok, valami 55 másodperces rekordról beszél, na én elindulok, megyek is, de aztán szerintem beérek a célba, nézem 55 másodperc alatt vagyok, de azt írja hogy nem lesz belõlem swoop versenyzõ, mert végig se tudok menni a pályán...de valamiért megáll magától.nem az a finish vagy mi?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sok minden lesz benne, új bolyjó nem :DD
CSAK a Fradi
Amúgy mi lesz benne? Úgy tudom egy plusz bolygó meg valami a befejezéssel.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
a magyarítás természetesen nem jó hozzá, mivel
1.) nem a hivatalos játék része
2.) még ki sem jött.
ebbõl következik, hogy
3.) nem lehet letölteni.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Minden nem lehet benne, ezt már a nyitó oldalon is leírják, de ki is lehet következtetni :) Amirõl nem maradt semmilyen nyom, azt nyilvánvalóan nem tudják visszatenni.
A bétát külön teszterek próbálhatják csak ki, tehát errõl infóm nincs, de azért van két béta szakasz, hogy az összes bugot kiszûrjék :) Értelemszerûen számunkra csak a publikus lesz majd letölthetõ.
Természetesen magyarítás nem fog vele mûködni, ezt majd angolul kell végigjátszani.
CSAK a Fradi
Ja..és a magyarosítás mûködik vele? Vagy ez a része angol maradt?
És honnan lehet tölteni?
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Hogyne lenne, íme.
Lényegében az eddigi legátfogóbb mod, ami "csak" annyira hivatott, hogy visszategye a játékba a Lucasarts sürgetése miatt kimaradt részeket.
CSAK a Fradi
Honlapja, info van róla?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
CSAK a Fradi
ha egy munkapadon készítettem valamit (mondjuk valami lövõ pontosság növelõ cuccot) azt hogyan tudom rárakni valami fegyverre?
elõre is köszi a válaszokat!
ÜDv
Mondjuk, a SW-mesében túl élesek a határok a JÓ és a ROSSZ között.
Mass Effect-ben jó, hogy a dialógusok, döntések között - viszonylag "szabadon" - gonoszkodhatunk.
de látod ez itt a baj a jó és gonosz harcával... nem tudom már melyik részben van a farmer akinek megölik a családját, és a reakciók: sötét oldalon a karakter örömmel megbosszulja (=jó), míg ha jófiúskodsz, nyomhatsz egy szép prédikációt és otthagyhatod szegény arcot (=rossz). valahogy fel vannak cserélõdve a szerepek <#nyes>#nyes>
legalább Mass Effect-re lecserélték a "morál skálát" jóval szimpatikusabb paragon és renegát mókára, ahol renegát pontok nem feltétlenül jelentették h gonosz a karakter, maximum h kegyetlen, "cél szentesíti az eszközt" típusú figura.
"The trees move. Do you not see it?"
:)))))))
"The trees move. Do you not see it?"
A Sötét Oldalas végigjátszások nekem visszavannak. De sajnos, túl sok jó játék furakodott be a 2 KoTOR elé... :(
Elöször direkte nem foglalkoztam azzal, hogy egyfajta oldalt képviseljek csak, minden problémát úgy oldottam meg, ahogy éppen kedvem tartotta, melyben több kalandot láttam. Hogy hogy nem, már így is a sötét oldalra kerültem át.
Másodszorra direkte a sötét oldalra álltam rá, annyira élveztem a játszadozást az emberekkel. :)
Furcsa is most a Jó oldalon. Annyira húzna a kezem a másik válaszra, de tudom, hogy nem kapnék érte sok dicséretet. Így most van egy nyálas, még a légy életét is megsirató karakterem, aki már az elsõ bolygón csoda kék háttér szín elött feszeng a karakter lapon :D
Én mindkettõt azonnal a Jó Oldalon indítottam.
akkor kell egyátalán a patch?
de sztem az lesz h most szintvizsgáig tanulok (az még 3 nap) és utánna felrakom a patchet és újrakezdem az egészet...