Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franco
elvégre malak csak egy tanítván volt...
amúgy nagy a kép

malak csak egy jedi volt aki áttért a sötét oldalra és használta azt, de a 2ben a sith lordokat egyenesen csak az tartotta életben

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Enosh Chan
BEZZEG AMIKOR MALAK HALT MEG NEM VOLT EKKORA FELHAJTÁS

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Checkerboy
Na megvan nekem is a game 😉

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Aham, Thx 😊 <#integet2>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Lacee
vagy character RPG

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

[NST]Cifu
Apropó! A CRPG mit jelent?! Régóta kíváncsi vagyok 😊

Computer Role-Playing Game

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sok RPG van, de nem mindegyik jó, ajánlom a Gothico(ka)t, meg a Morrowindet. Az MMO-k meg kihozzák az emberbõl a függõséget...

Apropó! A CRPG mit jelent?! Régóta kíváncsi vagyok 😊

Rambo 20
Ha van kotor akkor valoszinuleg nem ez az elso offline fejlesztgetos jatek...

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Rambo 20
Valami olyan fejlesztgetos rpg amelytol nem visít a pénztárcám?

Lacee
én nem ismerem túlzottan, de dicsérik. nézz be a topicjába!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Rambo 20
Naja bocs.Tényleg...Szorri<#lama>
Star Wars Galaxies az megmiféle?
Mert én a WoWról hallottam de az isten se tudja megfizetni hacsak nem veszegeted meg a szüleid...

Lacee
hátööö 😊

nem akarlak elkeseríteni, de a KOTOR az nem MMORPG... simán RPG az oké, de nem MMO...

ajánlom a World of Warfraftot pl, vagy Star Wars Galaxies, ha már SW 😊

Rambo 20
Hi!
Tudom hogy ez egy SW:Kotorászós topicture de nem ismertek még hasonló MMORPGket?
Bocsi de én a kotorászáson kívül nem ismerek más MOORPGt szoval plz ajánljatok!<#lama><#lama><#lama>

Lacee
háát ja, lehet hogy az õsi sith lordok egy picit magasabbak voltak, így a köpeny is nagy valamennyire... 😊

Gnome
hmm vicces egy arca van😛P...meg kicsit nagy a köpenyed újja nemgondolod?<#bohoc>

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

[NST]Cifu
A lab stationt ugyanúgy tudod használni, mint a workbenchet, csak éppen Threat Injury képesség lesz a legfontosabb.

[NST]Cifu
Spoiler!!!

Ne a fénykardokkal szórakozz, hanem egybõl rohanj rá Kreiára!

Hitm@n
hello
valaki megmondaná hogyan tudom használni a lab station-t?
mert a workbanchet tudom, de a lab- ról lövésem nincs.
egyesek, (5. old) azt mondják, hogy tudok kristályokat is készíteni, hogy?

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Jah, Mandarint is vittem, õ nagyon tud 😊

Visasnak kifejlesztettem a Lighting stormot, szal semmi sem maradt életbe.

Enosh Chan
vedd meg az új pc gurutneten nincs magyar végigjátszás de az új pcguruban benne van

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Risu Führer
végigjatszast valaki küldjön mert nem találom sok helyen a jediket!de magyar végigjatszás kell nekem vagy magyaritas is jó!<#help>

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Hitm@n
és hol, mikor lehet legyártani, pontosan?
az elsõ kérdés azt jelenti, hogy a kép amelyiket beszúrtatok, ott a fõkarakternek az arca nekem nem jön be, miért?
amugy köszi

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Lacee
az elsõ kérdést egyszerûen nem értem 😊

ezüst kristályt sajnos csak véletlenszerûen találhatsz, nincs fix helye.

kotor1-ben a star forge-ban tudod legyártani revan ruháját, az a legjobb dark side köpeny.

Hitm@n
hello
a képen, van a karid képe, nekem mért nem jön be, nekem teljesen más képek vannak, miért?

a másik

megtudja valaki mondani, hogy ezüst kristályt hol lelek?
a kotor-1 ben revan cuccát, vagy valamilyen jobbat lehet szerezni?
ha igen, akkor hol?
a másik, hogy a kotor- 2ben lehet valamilyen királyabb Light/dark robe-t összeszedni, ha igen hogy, hol ?
Köszi

Enosh Chan
na laceee mehetsz agyat zabálni😊

Lacee
na itt van a kicsike, közvetlenül Kreia legyakása elõtt...

az a röhej, hogy eddig difficult fokozaton abszolút nem jelentett kihívást a játék (a legnagyobb jedi-tömeget is force wave-force storm-crush kombóval azonnal megöltem), viszont Kreia mér kb harmadszorra csinál ki, a 3 lebegõ karddal nem tudok mit kezdeni... 😛

Enosh Chan
beszúrhatod ha akarod

Hitm@n
Hello
megtudja valaki mondani, hogy ezüst kristályt hol lelek?
a kotor-1 ben revan cuccát, vagy valamilyen jobbat lehet szerezni?
ha igen, akkor hol?
a másik, hogy a kotor- 2ben lehet valamilyen királyabb Light/dark robe-t összeszedni, ha igen hogy, hol ?
Köszi

Sentinel.De nem a saját karimmal megyek.Kettõt kell választanom a csapatból
Hát itt nincs más lehetõség. Mi vagy? Guardian?

folyamatosan bõvülõ, magor meg itten e

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Na srácok,újra itt vok😄Nar Shaddan vagyok amikor eccercsak jön a bejátszás , hogy a karim beszélget valamilyen hologrammal , és összevesznek.Aztán választanom kell két embert a csapatomból , és mennem kell valami ûrhajón asszem.Túl erõsek a robotok és nem bírom kinyírni õket.Ott akadtam el , amikor egy folyosón van egy csomó automata fegyver meg robotok.Muszály õket kinyírnom ?Mert én nem tudom megölni õket.Please help!
Lacee
végigjátszás angolul a neten (www.google.com, kotor 2 +walkthru), magyarul pedig az ehavi PC guruban... honosítás még nincs. 😊

Helló mindenki!
Egy életmentõ emberkét keresek, akinek van Kotor2 honosítása, vagy teljes végigjátszása.
Ha van ilyen áldott emberke kérem küldje el a [email protected].
Örök hála!!!!!!!!!!<#dumcsi>
Sir Quno Jedi
Nõként pl. lehet táncolni a hutnak és lehet beszélgetni Miraval a 'pasikról' 😄DD !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lacee
harmadik nekifutásra (mad egyszer) nekem is nõi karim lesz, de csak mert ki akarom próbálni az extra lehetõségeket, amik állítólag bejönnek ha végigtoltad light és dark oldalon is a gémet. valaki próbálta már, milyen?
igez, én is hamarosan rájövök mert már a malachoron vagyok rosszfiúként... ha érdekel valakit, nyomok egy screenshotot az emberkérõl, nem rosz õ sem 😊

Sir Quno Jedi
Én vegyesen szoktam, de gyakran indítok nõi karit, mert ha már 40órát kell bámulnom valakinek a hátsóját, akkor az már inkább egy ringó nõi csípõ legyen, mégha csak polygonokból is áll... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nõi karival nem fogok játszani. Azért Handmaidennek is érdekes története van 😊. Most Attonból akarok kiszedni valamit. Na csá izzítom a Daemon Toolst 😊

Sir Quno Jedi
JA, persze ehhez nem árt consularból jedi masterré avanzsálnunk idejekorán és így már mi is taníthatunk. A szõkét egy az egyben lehet consularra tenni soldier-bõl. Csak elég magas influence-re kell nála szert tenni, majd felajánlani, hogy megtanítjuk, hogy újra érezhesse az erõt (mint mielõtt leléptünk volna a tanácsból) és némi gyakorlás után, már mint a saját tanítványunk tart velünk, így már három 'generáció' kalandozhat tovább ! 😄DD A fickó ugyanis akkor még fiatal jedi tanítvány volt, de aztán miután a tanács széthullott és a jedik eltûntek, ottmaradtak oktatók nélkül. Õ persze arra tette az életét (miután felhagyott az erõvel, ami cserenhagyta mestereit), hogy mint jó történész metaláljon mindent a jedikrõl és megõrizze a tudást az utókornak, de ez nem veszélytelen. Akkoriban pont mi voltunk a példaképe (hiszen mi hõsiesen elmentünk harcolni Revan-ékkal a Mandaloriaiak ellen), szal. nem is olyan nehéz meggyõzni a csatlakozást illetõen, bár kéretõs.

Azt hogy? <#wow2> Nekem Handmaiden multy-class lett (mint az egyben a mi karink), azt csak 2 es Guardian meg mittoménhanyas soldier 😊

Sir Quno Jedi
A butaszõke soldatfiúból is jedi tanítványt faragtam, igaz ahhoz nõi kari kell. Király volt, mikor lev26 jedi consularként kezdte a fiú (tanítvány, ja hehhe)! 😄DD

Jah, gondolom mindig fölveteted vele 😄

Green Ghost
azzal a köpennyel van egy szép kis bug, amivel pénzt lehet csinálni... 😊

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Mennyibe kerül a kotor1 most eredetibe??

4000 huff? 😞

Még mindig jobb mint a hálózatról mûködtethetõ pészmékör! 😛

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Lol vezetékes lightsaber 😄DDD (valahol az elején írja 😄DDDD)

Jah. Akkor is plusszosüveg + zsebéámpa 😊

Huhú, sikerült Jedit csinálni Handmaidenbõl 😊 Megvan az a robe is amit csak õ tud viselni (meg kell kérni, hogy vegyen fel malamilyen ruhát, erre fölkapja magára 😊 )!

[NST]Cifu
Végülis jogos, mindenkiben megvan a saját kialakult képe a Star Wars világának mûködésérõl, és az is tény, hogy a "hivatalos" álláspont sokszor (nagyon sokszor) nem találkozik ezzel. 😉

[NST]Cifu
Szvsz már az Ep. I. és Ep. II. esetén sem így van, de én azon csúnya és morcos emberekszabásúak közé tartozom, akiknek a "Star Wars" a klasszikus triológiával kezdõdik és ér véget. 😉