8627
.
-
#5127 A swoop raceben egy ismert bug hogy nem ismeri el az eredmenyedet, ha jol remlik volt hozza valami fix (bar asszem nem hivatalos) -
Lord Silver #5126 üdvözlet mindenkinek!
az a kérdésem lenne h ismertetné velem valaki a kártya játékszabályait? mert én egyáltalán nem értem!
vissza kell szereznem a táncos csajt, de nem tudom legyőzni kártyában a csávót, mert nem értem a játékszabályokat!
és mégegy: uyganott a kocsmában van a hajóverseny...ott lehet valamit nyerni? mert a 3. időt sikerült megdöntenem, de azt irta ki h nem értem el egyik időt sem, pedig az biztos h a 3. időt megdöntöttem!
előre is köszönöm! -
#5125 igen, ezt mondom én is -
#5124 nem jelenik meg a konzol, vakon kell írni, annyi a trükkje. -
#5123 nem fog megjelenni... amúgy jobbalt+7 a kombináció, amit el is fogad. de akkor sem jelenik meg konzol, csak úgy tudo h jól csináltad, hogy bármit nyomhatsz, nem történik semmi :) -
dabro #5122 Dead és hogy kell a konzolt lehívni? mert én nyomhattam akármit nekem sehol nem jelent meg,
-
#5121 nem szép dolog a csít....:D
nemtom hogykell -
#5120 Én azzal nyomtam -
dabro #5119 sziasztok
nemtudjátok hogy hogy lehet lehívni a konzolt a játékban, elvileg ezzel kéne ' de nem jön le semmi, az elsőrészbe a nulla volt de itt nem jön be az se, SEGÍTSETEK LÉGYSZI köszi -
#5118 az én kedvencem az egy db orange
mire rájöttem hogy a szimpla kék is sirály, már rég dark sider voltam:D -
maxius #5117 Én 1 double silverrel mentem... -
Docci #5116 Senki se megy a hagyományos kék,zöld párossal?
-
#5115 én narancs hosszú- és ezüst rövdkarddal nyoulok, disciple/handmaiden pedig legtöbbször ciánkék :) -
#5114 Nekem kínszenvedés volt összeszedni a két ezüst kristályt. -
#5113 ehhe én orange párti vagyok:D
viszont a legelső szablyám ezüst volt.
a telosi kereskedőtestvérek idősebbikétől vettem a kristályt. -
#5112 Jah, enyém egy ezüst pengés egykezes volt ! Mire összeraktam egy ugyanilyen kardot, phhh... Nameg később hozzá egy rövidebb kardot párnak (lájk wakizashi) azt is ezüst pengével ! -
#5111 "adtad le", na igen, az egy szép jelenet ! :DDD -
Docci #5110 OK -
#5109 az a kard nem mindenkinél dupla pengés és kék.
a játék megkérdezi milyen lézerkardot gondoltál magadnak. akkor amikor peragus után atton a lightsaber-ödről kérdez.
atris pedig nem ellopta. Te magad adtad le amikor kizártak a rendből. ez pedig abból a holorecordból derül ki, amit a kis droid Atris akadémiájáról lop el. -
Docci #5108 Most arról a dupla pengés kék kardról van szó,ami anno a jedi-é volt?
Mert,azt Artis ellopta.(nála van)
Vagy más kardról? -
#5107 igaz, hibásan írtam... viszont 5105-ben meg is magyaráztam, ha minden igaz. -
#5106 azt vágom hogy készül a kieg, a 2. mondatomból következett...
azt nem értettem hogy mi "lóg a levegőben" szerinted, mivel hibásan írtál -
#5105 erről...
amőgy meg csak azt akartam mondani, hogy egy darabig elég komolyan foglalkozik a játék a régi kardunkkal, aztán egyszercsak hipp-hopp eltűnik, és nem magyarázzák meg, miért. (ezt sem) -
#5104 nemtom miről beszélsz...
de készül mod állítólag -
#5103 gondolom ez is az utólagós változtatások eredménye, mert (nagyon sok máshoz hasonlóan) a rég kard-biznisz is csak "lóg a levegőben", egyszercsak megszakad a szál. remélem minél előbb elkészül a mod, ami a kihúzott részeket visszahozza... -
#5102 (régebben írta h már light sideosként végignyomta) -
#5101 ehh...hol tartasz hogy ennyire biztosan tudod?:D
(tényleg nem lehet) -
Lord Beszari #5100 Kár , hogy nem tudod visszaszerezni a fénykardodat.Pedig biztos király lenne.:) -
#5099 jah! ill. ugytom elég ha felnyomsz vmi cuccot és azzal növeled a leggyengébb skilled... -
#5098 azt írtam hogy a progi nem ellenőrzi hogy ténleg nőtt-e a legyengébb skilled
elég kamuzni kreianak -
#5097 bocs, de első 2 sort nem értem... mind1. nekem amikor teljesen DS volt a karim kedves kicsi Kreira fogta és felajánlotta a light sideos kasztokat... de mind1, az a consular/weapons master is kedves volt. most kezdetben LS Sentinel csajjal küldöm, aztán majd vmikor Dantooine után kivánok "oldalt váltani", bár sztem ha köze lenne a legtöbbeknek ahhoz amit szerepjátéknak neveznek ebben a gémben nem lenne LS/DS mastery-n lévő kari... -
#5096 igen, elég a 15ön de nem akartam bonyolítani. bug na...
mivel nem kell tenni rá elég ha mondod...
dark side és force crush rulla, bár szvsz túl erős... -
#5095 elég ha 15ösön beszélsz azzal a kriptaszökevénnyel, akkor is meglesz prestige class. a 3 sith kaszt meglehetősen hasonlít a light sideos megfelelőhöz, a sith lord teljesen ugyanaz csak darkba, a maraudernek nincsenek olyan jó pofozóképességei mint weaponsmasternek de megteszi, az assasin pedig szép mennyiségben kapja sneak attackot ami pofássá teheti elvileg... -
#5094 általában van olyan opció hogy mindenkit megölsz
vagy ha segítesz, kérj sok pénzt érte. ha nem ad esetenként meg is ölheted.
ez mind a sötét oldalra vezet:D
akkor lehetsz "sith" ha 14es levelen beszélsz kreiával, aki azt mondja fejlessz a leggyengébb skilleden. ezután amikor 15ös leszel, választhatsz presztízsosztályt, ha megfelelően el vagy tolódva az egyik oldal irányába -
Lord Beszari #5093 Engem igazán az zavar , hogy amikor valaki kéri , hogy mentsem meg , és én hagyom , hogy megöljék , értékes xp-t veszítek.:(Mellesleg mikor lehetek Jedi Sentinelből valamilyen Sith? -
Docci #5092 :)
Egyébként nem egy rázos hely annyira...
Tényleg brutálisan lehet növelni a fénykard erejét.Sőt még ha réteszek egy kis master speedet,akkor az ellenfél lecsapása 1-2 s még meg se tud ütni.(+variálok a fénykard formákkal)
Most épp Mace windu mestert idéző kombom van.(2db lila kard)
-
#5091 Én, amikor elsőre vittem, a Dantooine volt az uccsó bolygó, ahova mentem :D -
Docci #5090 Ok
Akkor oda megyek! -
Docci #5089 Köszi srácok a segítséget.
Egyébként van már mindenféle kristályom:(zöld,piros,sárga,kék nincs)
Meg egy phond kristály,amit ugy vettem a Coribanon.(14xx vol)
-
#5088 na igen, + 2x1-12 sebzés már nem rossz...