Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
hogy keressek rá?😊
Lacee
igen, még nagyon régen KH adott egy linket egy külföldi fórumhoz, ahol le volt írva az egész... ajánlom a fórumkeresõt, az biztos megadja 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Biztos nálam van a hiba. Megnézem, hátha tudok valamit tenni ellene...

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

[NST]Cifu
Ha nem akarja elküldeni, akkor nálad van a hiba, mert én nap-mint-nap küldözgetek erre a címre a munkahelyemrõl 1-1.5MB körüli file-okat.

Az oldalamra nem tudod felrakni, mivel saját oldalam nincs (a BoP-ot Neuro üzemelteti), ha más nem marad, akkor este 10 után még egy ICQ lehetõség marad (addigra érek haza).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hülye Outlook...

tigeroo
igen? közzétette már valaki?
Lacee
igen, ebõl is látszik valamit rohammunkában változtattak meg.

a játék forrásfile-jából kiszedhetõ, elmaradt párbeszédekrõl nem is beszélve (kreia a fél csapatot leöli, attont kínozza és hasonló "apróságok")

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ugyanaz az msn címed is?

Á, neked sem akarja elküldeni. 😞 Oldaladra föl lehet tölteni?

tigeroo
de ilyen tahón befelyezni...
abból is gondolhattuk volna hogy lesz folytatás hogy pl. darth t+ mikor legyõzöd kikérdezheted a jövõrõl, meg mondhatod neki hogy most uccu: revan után mész
de remélem mira tuléli, õ rendes szeressük!!4
[NST]Cifu
Kétségeim vannak afelõl, hogy ez lebegett a készítõk szeme elött, amikor a játékot fejlesztették...

Azé hagyták befejezetlenül, hogy tudassák velünk, hogy les kotor3

[NST]Cifu
A +5 Wisdom.

[NST]Cifu
Izlések és pofonok, de az elsõ rész története a maga fordulataival sokkal élvezetesebb volt. A második rész már kevésbé élvezetes ilyen téren, fõleg a fõ szál vége nem tetszik, kidolgozattlannak, elkapkodottnak tûnik, és ezen vajmi keveset segít egyik-másik jól összehozott mellékszál (Discipline-ét nem ismerem, de a Handmaiden-vonal pl. ilyen téren jól volt megcsinálva).

[NST]Cifu
Jöhet! 😊

[email protected]

Tehát akkor a +5 wisdom vagy a +3 charisma modult érdemesebb beépíteni??

Lacee
na igen, nem tudom honnan jött 😊

tigeroo
pf, még szerencse..o:
Lacee
az eõképeségek pontlevonása attól függ, hogy az adott képesség light, dark vagy universal-e, és hogy te milyen beállítotságú vagy.

a hatékonyságot, és a sebzés nagyságát a wisdom és charisma határozza meg, nem a strength 😄

tigeroo
én az intelligencére tippelek.
de az armorodba tegyél underlay mark 1< (2,3,4) és regenerálódni fox
de asze mind1 hogy consulart indítasz vagy guardiant 😛
Nah!!! Mi van itt?

Mi ez a kihaltság??!!

Amúgy pár kérdés, amielõtt 3.adszorra is nekiálnék végigvinni a gamét 😄.

Tehát az erõzéssel kapcsolatos pár dolog:

1. Mitõl függ, az, hogyha pl. villámlással támadsz az ellenfeledre, akkor az erõdnek a fele vagy a negyede használódik csak el.
Tehát mit fejlesszek ahhoz, hogy minnél kevesebb erõm használódjon ezen el?

2. Az erõm sebzésének a súlyóssága is a strenghtõl függ???

3. Az erõ regenerálódásom gyorsaságához, mit fejlesszek?
Vagy, ezt az attributes-nél nem lehet?

4. Az, hogy ki védi ki és ki nem védi az erõmet, az a charismától függ nem? Vagy pl. ha egy három tagú mittoménkikre nyomok egy ilyen megfélemlítést, akkor azis a charismától függ, hogy a 3-ból csak 2 nem védi ki az erõmet vagy csak 1???

Amúgy most, hogy csajjal megyek és az a szõke pasi van velem, mindig vannak, olyan intrók nálam, hogy kreia basztatja szegény szöszi pasit.

Mintha ideg beteg lenne 😄.

És vmi olyasmiket mondogat, hogy JEDIIII JEDIIII.

Meg mindig feltûnik valahol és amire odanéz a szõke pasi már nincs ott.

Ez mi a fenét akar jelenteni??? Rákattant az öreg csaj a szõke hapira vagy mi? 😄DD

Enosh Chan
jimmyke küld át msn-en

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

A kis perverz Atton 😄

franco
sokmindentõl függ...
1.-re teljesen átlagosan toltam el,világos férfi weaponmaster
2.-ra férfi sith lord, dominate mind miatt sok extra opció
3. nõ lightsider most sentinel, intelligencere gyúrva

ilyet is lehetett mondani attonnak h ne bámulja a mellem stb...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Én igen! Videókat tudok "kihozni" "Kreiából" 😄

Hm, 4Xre sem. 700 kbyte tömörítve. MSnen átmegy pár perc alatt.

Légterelõ!!

Arra is emlékszem, hogy Carth megköszönte, hogy adott egy esélyt, hogy Telost másodjára meg tudja védeni, mivel elsõre nem sikerült. 😊

Lacee
és te már tapasztalsz valamit az "extra dialogue options after beating the game 2 times"-ból? 😊

Hm, eddig 2X nem akarta elküldeni...

Végigjátszás tudtok adni?Vagy valami link Plz!<#hehe><#hehe><#wink>

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

franco
szvsz a sztori még így is sokkal veri az 1-ét, hogy lucasék kérésére megvágták...

franco
figy, másodjára sithként vittem el. hidd el megéri!
ma kezdtem neki harmadjára, nõ lightsiderként. már peraguson jókat nevettem miket szól be atton😊

Oks tömörítem azt elküldöm

Enosh Chan

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Oks hová küldjem? 😊

Enosh Chan
nekm adhatnád
😊

Még jó, hogy minden "Nagy Pillanatnak" szánok egy slotot 😊

Adhatok mentést Nihilusnál csak ki kell nyírnod azt elhúzni a hajóról és láss csodát 😊

N1ggA
nem töled kérdeztem laceee

Spread De Love!

N1ggA
jaj ez nem válasz

Spread De Love!

N1ggA
Mennyiben különbözik a game sithként mint jediként (én csak jediként vittem végig)

Spread De Love!

[NST]Cifu
<#wow2> Ez komoly? <#wow2>

Bastila jelenléte élbõl sok-sok kérdést vet fel (Hogy-hogy nem került szóba a Jedi tanácsal kapcsolatba? Sion nem érezte Telos-nál? Nem tesz róla említést sem Atris, sem Kreia, ami a történetbõl kiindulva igencsak érdekes).

Vagy Kieg.: Knights of the Old Republic 1,5 : Meanwhile 😄

Lacee
szerintem inkább az lehetett a õ ok, hogy nem fértek bele az idõbe, vagy kiadói kérésre vettek ki bizonyos részeket a játékból. Van a szereplõkön kívül egy csomó helyszín is, ami láthatóan fontos lenne, csak hát semmi nem történik ott... hirtelen csak egy példa jut eszembe, Goto yachtján az interrogation chamber. de van bõven ezen kívül is ilyen. nem hiszem, hogy viccbõl beletették volna a játékba az ilyen helyeket, hacsak nincs valami (történetbeli) céljuk...

lassan oda jutunk, hogy a játékoknak is lesz "director's cut" 😊

bocs, megtalálom 😊

Légterelõ!

Carth-tal (alias Admiral Onasi) találkoztam Telos megvédése után, Revanról kérdezett, elmesélte a történetüket (hogyan mentették meg a galaxist 😊 ), azt mondta, ha megtalálok adjam át az üzenetét, miszerint követi a parancsait és vigyáz a Köztársaságra. Aztán amikor kiléptem a szobából jött Bastila, és kérdezte Carthot, hogy láthatják-e még viszont Revant.

[NST]Cifu
SPOILER!

G0-T0 szerepe többé-kevésbé tisztázható, ha elég influence-d van, kiderítheted, hogy ki is valójában G0-T0, hogy azok a bizonyos robotok által elkövetett gyilkosságokért ki felel, hogy mi volt a szerepe Raven-el kapcsolatban, stb...

Ettõl függetlenül én is úgy vélem, hogy a történet szövése erõsen középszerû lett, hogy finoman fogalmazzak. Sokkal kerekebbre ki lehetett volna hozni (nekem pl. nagyon hiányzik az Atris-vonal, amely szinte csak mellékesre lett megcsinálva, de ugyanúgy kissé hanyagolva érzem Bao-Dur-t, és a többi és a többi...

A végigjátszás után nekem is komoly hiányérzetem támadt, hogy ez amiatt lett, mert a történetett alaposan megkurtították-e, hogy a fejlesztési idõbe beleférjenek, vagy csak az elsõ rész tette túl magasra a lécet ilyen téren, nos ezt nem tudom. De legalábbis számomra a KotOR II. kicsit csalódás volt...

Lacee
majd' elfelejtettem: még elég régen volt szó aról, hogy valaki találkozott Carth-tal az elsõ részbõl... ez hol történt, nekem a két végigjátszás alatt egyszer sem volt ilyen!

SPOILER

... csak bastiláról láttam egy holocront-felvételt, Canderous ugye Mandalore néven fut, és a két droid is ugyanaz...
egyszerûen nem értem, miért hagytak ennyire sok elvarratlan szálat a történetben. Pl, GOTO-droid szerepe, a T+-as titkolózása, hol van Revan, stb...

Sion kihez csatlakozott már? Lehet, hogy Darkosan is végigviszem a moviek miatt 😄

Enosh Chan
jah
😊