Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Akkor vagy egy rendkívûl strapabíró kiberszemet szerváltál valahonnan csumba*, vagy nem CRT monitort nézel... 😉

*: a csumba a 'haver', 'pajti' megfelelõje a Cyberpunk 2020-ban - ha jó a memóriaegységem...😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sir Quno Jedi
Én úgyis mindent 60Hz-en nyomok, szal. nekem édesmind1 a kötött frekkancs...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[NST]Cifu
Nálam 9800XT-n az 5.2-es Cataclyst van fent, nyema problema nem volt, leszámítva a kötött-képfrissités problémáját, de az meg a játék csudálatos motorjának köszönhetõ...

(megj.: A játék readme-jében is szerepel, hogy az 5.1-es drivert vagy újabbat ajánlják felrakni)

Sir Quno Jedi
Én R9660pro-n nyomtam végig, van 100 feletti mentésszámom, azt sosenem produkálta nekem (sem a Radeon-os haveroknak). IGAZ nem is rakom fel a vacsiúj videódrivereket, csak a már kiforrott nagyapókat ! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Green Ghost
ha háromszor kilépek és visszalépek a játékba, ilyen lesz 😊
már kezdem megszokni (negyedszer játszom végig) 😊

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Hát ez milyen már? 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Green Ghost

ati kártyákkal ilyen hibák fordulhatnak elõ 😊

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

köszi
tigeroo
worckbench >> upgrade items >>kiválaszt lightsaber
még válami:
FÉNYKARD FJAZ!!
Hogy kell a lézerkardba kristályt rakni?
tigeroo
1. World Of Warcraft - Vivendi Universal
2. Star Wars: KoTOR 2 - LucasArts
3. Half-Life 2 - Vivendi Universal
4. The Sims 2 - Electronic Arts
5. The Sims Deluxe - Electronic Arts
6. Halo: Combat Evolved - Microsoft
7. Call Of Duty - Activision
8. Roller Coaster Tycoon 3 - Atari
9. LoTR: Battle For Middle Earth - Electronic Arts
10. Seaworld Adventure Parks Tycoon - Activision
11. Lemony Snicket: Series Of Unfortunate Events - Activision
12. MS Zoo Tycoon 2 - Microsoft
13. Rome: Total War - Activision
14. Galaxy Of Games 350 JC - eGames
15. FS2004: Century Of Flight - Microsoft
16. Sid Meier's Pirates - Atari
17. EverQuest: Dragons Of Norrath - Sony Online
18. Zoo Tycoon: Complete - Microsoft
19. World Poker Championship - Valusoft
20. Doom 3 - Activision

ezaz, jól megy a kotor2-nek, legyen péz a 3-ra =)
Majd megnézzük, másodjára bejön-e 😊

Nincs mit. 😊 Nem értem, hogy nekem miért jött be, nektek miért nem... <#fejvakaras>

[NST]Cifu
Megjött, köszike szépen! 😊

Nálam ez az egész rész kimaradt, sõt, Carth-al sem találkoztam valamiért eddig... <#fejvakaras>

Enosh Chan
kösz jimmyke még nrm probáltam ki de majd hamarosan kiprob.

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Megvan a hiba, bocs, az Auto save miatt a játékbeli számozás egyel elcsúszik. Bocs. De most megvan 100%, hogy ez az, mivel kiszedtem és eltünt a slot, szóval küldöm nektek. 😊

Afene. Pedig a game 9 nek ennek kéne lennie... Most alaposabban megnézem 😊 Bocs...

[NST]Cifu
Ilyesmirõl nem tudok, de ha beszélsz velük, akkor úgyis kiderül, ha nincs elég.

hen-tes
htx

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Meg lehet nezni valahol, hogy kivel milyen a viszonyom (influence)?

\"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?\"

[NST]Cifu
Miután a Kotor II. motorja teljesen megegyezik a Kotor I. részével, itt ilyen gondod nem lesz.

hen-tes
az nem gond, csak tudod a driv3r el sem indult vele, és ezt is akkor tudtam meg miután lszedtem..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

[NST]Cifu
Elvileg elmegy, de sebesség terén készülj fel, hogy a csaták közben be fog lassulni nem kicsit...

hen-tes
ez a játék elmegy egy gef4 mx-en? 😄

bigapó
És mikor lesz magyarítás? 😄DDD Na, de tényleg😊)

The Matrix has you...

Sir Quno Jedi
Ottapont !

Egyébként én is jobb szeretem nõi karakterrel nyomni, mert vizuálisan nagyobb élményt nyújt.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Jimmyke nekem is küldhetnéd azt a mentett állást 😊
kiváncsi vaok Bastillára, Cartal már sokszor találkoztam.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

[NST]Cifu
SPOILER!

Kreiát legyõzted, az Erõ-t nem tüntette el a boszorka, te meg elmész a Malachor V.-ról (nálam is szétesett a bolygó). Snitt.

Nem vicc, tényleg ennyi a vége...

franco
igazából Revannek semmiféle szerepe sincs. senki sem tudja hol van.

nálam light oldalon szétesett malachor,darkon nem. nem tudom ez melyik párbeszédben dõl el.

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Kis Szabó
SPOILER!!!

hali! végigtoltam (?) a gammát, de igazûból nm értem nagyon...most csak ennyi a vége h a malachor aszteroidán lenyomom kreiát? eléggé úgy tûnik, mintha egy folytatásos sorozat 1. részét néztem volna...
nm tudja vki mi lett Revannel? mer itt kicsit összekuszálódik az angoltudásom..
vki elárulná mi a vége ha light-al viszi végig??

[NST]Cifu
De sajnos ez nem az, ez a vége, a Sion elleni párbaj.

[NST]Cifu
Megérkezet, köszi szépen! <#worship><#eljen>

franco
ironizálsz?
mer ha nem akkor kissé jobban belemélyülhetnél a játékba meg egyáltalán a jedi/sith filozófiába...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Enosh Chan
kösz jimmyke most kaptam meg a mentést hogy ez a sion mekkora idióta
felajánlom hogy csatlakozzon erre fogja magát és meghal

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Lacee
😄DD

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lehet, hogy azért nem dobták ki, mert valaki nyomot akart hagyni nekünk (túl sok X-aktát nézek... 😊 ), és lehet, hogy az állásába fog kerülni...

"kimaradt jelenetek olyanok, mint a filmbõl kivágott jelenetek"

Levágja Sion Atton kezét. "Atton, én vagyok az apád!!!" Bocs nem hagyhattam ki (saját kárunkon is kell néha röhögnünk) 😊

Akkor minden reményünk a Modderek kezében van.

[NST]Cifu
Nem csinálják (valószinüleg).

Az Obsidian és a Lucasarts egy közös nyilatkozatban azt közölte, hogy a kimaradt jelenetek olyanok, mint a filmbõl kivágott jelenetek (khmm... nem egészen ugyanarról van szó, a filmnek egyfajta története lehet, egy RPG játékban viszont rengeteg féle, és csak a ráfordított idõdõt függ, hogy megcsinálják-e vagy sem). Az Obsidian hivatalos fóruma ilyen téren zombiváros, nincs értékelhetõ információ, a bejelentett patchrõl sem tudni semmit konkrétumot.
Érdekes kérdés, hogy miért kerültek be a PC-s változatba akkor a fel nem használt hangok (nem dobálták ki a szemetet a master lemez megalkotása elött???).

Ajánlom, hogy a Patchbe belerakják <#boxer>

Ejj, bameg... Ennek a tudatában elment most a kedvem a KotOR2zéstõl... Olvastam valami visszaállítási projektrõl. Remélem megcsinálják 😊

tigeroo
miért?
levágja a karját de nem öli meg. majd megígéri, hogy "visszarothassza" a karját mint magának, ha csatlakozik hozzá..
[NST]Cifu
Tényleg érdekesek, bár az Atton jelenet nekem gyanus, túl véresnek tûnik...

Shotogan
ok köszi

Yeah, freemail.hu ról ment 😊

Lacee
valaki a bárban tudni fogja hol van a fej...

(SPOILER: a droid-kereskedõnél lesz, 25 creditért el is adja 😊)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Shotogan
Onderonon tartok és kéne egy kis segítség.A Mandalor orvos haverját leültették mert gyilkossággal vádolják és valahogy ki kéne hozni a börtönbõl.Már beszélgettem a emberekkel a helyszínt is megvizsgáltam rákérdeztem a droidra,hogy az mit keres ott és elvileg meg kéne találnom a droid fejét.Valaki tudna segíteni?

Lacee
megtaláltam, #2066 volt...

ezittaz

tigeroo
címszavak pls.