Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(megj.: A játék readme-jében is szerepel, hogy az 5.1-es drivert vagy újabbat ajánlják felrakni)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
már kezdem megszokni (negyedszer játszom végig) 😊
Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
2. Star Wars: KoTOR 2 - LucasArts
3. Half-Life 2 - Vivendi Universal
4. The Sims 2 - Electronic Arts
5. The Sims Deluxe - Electronic Arts
6. Halo: Combat Evolved - Microsoft
7. Call Of Duty - Activision
8. Roller Coaster Tycoon 3 - Atari
9. LoTR: Battle For Middle Earth - Electronic Arts
10. Seaworld Adventure Parks Tycoon - Activision
11. Lemony Snicket: Series Of Unfortunate Events - Activision
12. MS Zoo Tycoon 2 - Microsoft
13. Rome: Total War - Activision
14. Galaxy Of Games 350 JC - eGames
15. FS2004: Century Of Flight - Microsoft
16. Sid Meier's Pirates - Atari
17. EverQuest: Dragons Of Norrath - Sony Online
18. Zoo Tycoon: Complete - Microsoft
19. World Poker Championship - Valusoft
20. Doom 3 - Activision
ezaz, jól megy a kotor2-nek, legyen péz a 3-ra =)
Nálam ez az egész rész kimaradt, sõt, Carth-al sem találkoztam valamiért eddig... <#fejvakaras>#fejvakaras>
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
\"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?\"
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
kiváncsi vaok Bastillára, Cartal már sokszor találkoztam.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem vicc, tényleg ennyi a vége...
nálam light oldalon szétesett malachor,darkon nem. nem tudom ez melyik párbeszédben dõl el.
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
hali! végigtoltam (?) a gammát, de igazûból nm értem nagyon...most csak ennyi a vége h a malachor aszteroidán lenyomom kreiát? eléggé úgy tûnik, mintha egy folytatásos sorozat 1. részét néztem volna...
nm tudja vki mi lett Revannel? mer itt kicsit összekuszálódik az angoltudásom..
vki elárulná mi a vége ha light-al viszi végig??
mer ha nem akkor kissé jobban belemélyülhetnél a játékba meg egyáltalán a jedi/sith filozófiába...
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
felajánlom hogy csatlakozzon erre fogja magát és meghal
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Levágja Sion Atton kezét. "Atton, én vagyok az apád!!!" Bocs nem hagyhattam ki (saját kárunkon is kell néha röhögnünk) 😊
Az Obsidian és a Lucasarts egy közös nyilatkozatban azt közölte, hogy a kimaradt jelenetek olyanok, mint a filmbõl kivágott jelenetek (khmm... nem egészen ugyanarról van szó, a filmnek egyfajta története lehet, egy RPG játékban viszont rengeteg féle, és csak a ráfordított idõdõt függ, hogy megcsinálják-e vagy sem). Az Obsidian hivatalos fóruma ilyen téren zombiváros, nincs értékelhetõ információ, a bejelentett patchrõl sem tudni semmit konkrétumot.
Érdekes kérdés, hogy miért kerültek be a PC-s változatba akkor a fel nem használt hangok (nem dobálták ki a szemetet a master lemez megalkotása elött???).
levágja a karját de nem öli meg. majd megígéri, hogy "visszarothassza" a karját mint magának, ha csatlakozik hozzá..
(SPOILER: a droid-kereskedõnél lesz, 25 creditért el is adja 😊)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"