Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-szerzel min 3 influence pontot nála
-beszélsz vele a szüleirõl és a multjáról, és mindegy mit mondasz, fel fogod bosszantani 😊
-utána nyugtasd le
-vidd el nar shadaa-ra, oda , ahol Kreia megmutatta neked, milyen sok az erõ (és a visszhang)
-Ennyi 😊
Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
PONTOSAN tudja a fene. A Dantooine-on emlékeim szerint valahol a lerombolt Jedi Enclave-ben, de ennél többre nem emlékszem.
de bao dur majd mond valamit, vagy hogy ? honnan fogom tudni ??
Dumáltam vele rengeteget (jó kariként), majd egyszer csak erõérzékeny lett. Minél több Influence-t kell szerezned vele kapcsolatban.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
korribanon és dantoin- on PONTOSAN hol?
nekem még sehogy sem sikerült bao durt, pedig most végeztem dxun- al ( és a többi utolsóval pályával, most megyek majd az enclave- be)..
de bao dur majd mond valamit, vagy hogy ? honnan fogom tudni ??
Köszi
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Én kettõt találtam meg, az egyiket Korriban-on, a másikat Dantooine-on.
a KotOR1- ben lelehet gyártani revan ruháját/starforge robe-t?
ha igen akkor PONTOSAN hol???
Ha jól emlékszem a StarForge II. szintjén, az egyik folyosó végén volt egy gyártó rész.
és bao dur- t mikor tudom kiképezni jedinek, mert nem lehet vele beszélni 😞
Nekem szinte rögtön ment a dolog, Talus után én Duxn-ba mentem (zuhantam) és itt már erõ-érzékeny lett.
és mira -t?
Nekem Mira-t nem sikerült Jedivé tennem.
azokat a robe- okat ti honnan szedtétek össze?(lejjebb)
mert harmadjára vittem végig és egyse volt meg 😞
amugy tudom hogy mindig mindent máshol rak le a játek, de ti hol leltétek meg (pontosan)?
a KotOR1- ben lelehet gyártani revan ruháját/starforge robe-t?
ha igen akkor PONTOSAN hol???
és bao dur- t mikor tudom kiképezni jedinek, mert nem lehet vele beszélni 😞
és mira -t?
hat total hidegenhagynak ezek a tipusu jatekok.. de most az egyszer megprobalok vegigjatszani egy ilyen jatekot...
mira- t hogyan lehet kiképezni jedinek? (pontosan)
mert mikor mondom neki, azt mondja, hogy majd haggya...
nagyon kellene!!!
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
4 nap alatt játszottam végig tehát az apróbb részleteket nem néztem
Mégegyszer sorry a sok kérdés miatt
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Másodszor 1 gonosz Guardian/Lord lettem. Végig villámoztam, és a végén Crusholtam. Az még könnyebb volt, alig sebzõdtem, és kb. 700 FP-vel végeztem ami sosem fogyott el.
A gonoszoknak sebzõ erõik vannak, ergo azokkal inkább messzirõl lehet lekapcsolni az ellent, és nem igazán jó vele kardozni.
A jóknak önturbó erõik vannak, amik arra jók, hogy ne sebzõdjünk, de attól még az ellen ott van, szval nekik biz. kardozni kell...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
az elõbb irtátok azokat a köpenyeket, tudom, hogy mindig máshol rak le mindig mindent a játék, de ti hol leltétek meg õket (pontosan) ?
mert nekem ebbõl egyse volt meg 😞
a másik, hogy mira- t hogyan tudom kiképezni jedinek?
és bao dur- t ?
nagyon kéne!
elõre is kössz
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Vajon, ha egy light jedi, valamiféle istentelen giga-mega-über-gonosz force képességgel, csupán egyetlen kézmozdulattal el tudná pusztítani az univerzum összes gonosz erejét, minden sith-et, gonosz embert és lényt, vajon AKKOR megtenné-e ezt, vagy sem ?!! Ezen gondolkozzunk most el...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
.....<#sniffles>#sniffles>
Költõnek álltál? Ki a kutykuruty állított ilyet?!? Sir Quno Jedinek volt egy megjegyzése (a sötét jedikrõl és a Force Lightningról), amit te lereagáltál (mondván, hogy milyen tápos a Force Lightning), amit meg én reagáltam le (hogy talán a "jó" szemszögébõl kéne nézni a dolgokat). Azóta itt próbálod bizonygatni, hogy milyen jó is a Force Lightning, én meg azt, hogy egyfelõl egy jó beállítottságú Jedi karakternek hogy is kéne viszonyulnia a témához, másfelõl, hogy nem csak azt kéne nézni, hogy mi mennyit sebez.
ENNYI.
Amúgy 4 sárga, mert régi mandró vagyok errefelé, 1 piros, mert én vagyok a Rendszer hangja™ ! Mutass rájuk egyenként az egérrel, megmutatkoznak õk maguktól ! 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
ez akkor lenne jogos ha guardian weaponmasterrel lettem volna és osztogattam volna kétkézzel a 100-200 sebzést semmi mással nemfoglalkozva..
nemtom miért hiszed azt hogy csak a villámot használtam..én csak azt mondtam, hogy igenis hatékony..olyasmit akarsz megértetni velem amire semmi szükség mert énis aszerint játszom mint te..
egyébként "yoda" szerinted Kreia mi volt amikor éppen nem volt sith?
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Amúgy aki játszik élõ szerepjátékokat is, az tudja, hogy mirõl beszéltem eddigelé, mivel egy jó jedi NEM fog sötét erõkhöz folyamodni, csak azért mert az hatásos, de közben õ továbbra is jó jedi marad. Hát peeersze, "csak egy kicsit vagyok rablógyilkos, amúgy jóember"... Pont Yoda mondta meg, hogy a jedi csak védekezésre használja az erõt, sosem támadásra ! Akinek nem esik le a lényeg, az meg menjen sithnek azt örüljön, de ne ámítssa magát azzal, hogy õ a jók oldalán áll. (most köpnék, de egy jedi nem köpköd !) 😄DD
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Én például csak a Matukai Adept Robe-ot és Arca Jeth Robe-ot találtam meg emlékeim szerint.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Sokadjára próbálom értésedre adni, hogy igen, mivel bármilyen meglepõ, van más módja is az effektív harcnak, mint azt stírölni, hogy melyik támadás sebzi a legtöbbet... <#ravasz1>#ravasz1>
Aleema Keto's Robe
Alignment Limitation: Dark Side
Attribute Bonus: Strength +2
Attribute Bonus: Wisdom +4
Defense Bonus: 3
Regenerate Force Points: 1
Arca Jeth's Robe
Alignment Limitation: Light Side
Attribute Bonus: Wisdom +2
Defense Bonus: 2
Regenerate Force Points: 3
Crado's Robe
Attribute Bonus: Strength +6
Attribute Penalty: Constitution -2
Sylvar's Robe
* Alignment Limitation: Light Side
* Attribute Bonus: Dexterity +2
* Damage Resistance: Dark Side Resist 20/-
* Damage Resistance: Energy Resist 20/-
* Defense Bonus: 2
Thon's Robe
Bonus Feat: Force Focus
Bonus Feat: Force Immunity: Stun
Bonus Feat: Force Jump
Nomi's Robe
Regenerate Force Points: 3
Natth Cowling
Attribute Bonus: Strength +3
Matukai Adept Robe
Attribute Bonus: Constitution +2
Attribute Bonus: Dexterity +2
Attribute Bonus: Strength +2
Jolee's Robe
Alignment Limitation: Neutral
Attribute Bonus: Charisma +4
Regenerate Force Points: 1
Baran Do Sage Robe
Damage Immunity: Dark Side 20%
Damage Immunity: Light Side 20%
Charisma +2
Intelligence +4
Wisdom +4
Defense bonus 1