Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Green Ghost
Mira-t nem könnyû jedivé tenni:
-szerzel min 3 influence pontot nála
-beszélsz vele a szüleirõl és a multjáról, és mindegy mit mondasz, fel fogod bosszantani 😊
-utána nyugtasd le
-vidd el nar shadaa-ra, oda , ahol Kreia megmutatta neked, milyen sok az erõ (és a visszhang)
-Ennyi 😊

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Hitm@n
OK, köszi szépen!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

[NST]Cifu
korribanon és dantoin- on PONTOSAN hol?

PONTOSAN tudja a fene. A Dantooine-on emlékeim szerint valahol a lerombolt Jedi Enclave-ben, de ennél többre nem emlékszem.

de bao dur majd mond valamit, vagy hogy ? honnan fogom tudni ??

Dumáltam vele rengeteget (jó kariként), majd egyszer csak erõérzékeny lett. Minél több Influence-t kell szerezned vele kapcsolatban.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hitm@n
Köszi
korribanon és dantoin- on PONTOSAN hol?
nekem még sehogy sem sikerült bao durt, pedig most végeztem dxun- al ( és a többi utolsóval pályával, most megyek majd az enclave- be)..
de bao dur majd mond valamit, vagy hogy ? honnan fogom tudni ??
Köszi

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

CSOCSO
jo de en azert szereztem be mert valami star wars... azt hittem lesz benne jo kis kardozas meg blahblahblah.. mindegy... erdeked jatek ez csak tul sok a szoveg😞
[NST]Cifu
azokat a robe- okat ti honnan szedtétek össze?(lejjebb)

Én kettõt találtam meg, az egyiket Korriban-on, a másikat Dantooine-on.

a KotOR1- ben lelehet gyártani revan ruháját/starforge robe-t?
ha igen akkor PONTOSAN hol???

Ha jól emlékszem a StarForge II. szintjén, az egyik folyosó végén volt egy gyártó rész.

és bao dur- t mikor tudom kiképezni jedinek, mert nem lehet vele beszélni 😞

Nekem szinte rögtön ment a dolog, Talus után én Duxn-ba mentem (zuhantam) és itt már erõ-érzékeny lett.

és mira -t?

Nekem Mira-t nem sikerült Jedivé tennem.

[NST]Cifu
Meglehetõsen hihetettlen dolog, lévén mind az elsõ, mind a második honlapja is büszkén hirdeti magáról, hogy RPG játék 😊

Hitm@n
Hello!
azokat a robe- okat ti honnan szedtétek össze?(lejjebb)
mert harmadjára vittem végig és egyse volt meg 😞
amugy tudom hogy mindig mindent máshol rak le a játek, de ti hol leltétek meg (pontosan)?
a KotOR1- ben lelehet gyártani revan ruháját/starforge robe-t?
ha igen akkor PONTOSAN hol???
és bao dur- t mikor tudom kiképezni jedinek, mert nem lehet vele beszélni 😞
és mira -t?

CSOCSO
aarghhh.. jol megszereztem a jatekot.. orultem hogy megint lesz egy kis SW hanteles, erre valami RPG feleseg a jatek😞(((((((((((((((((
hat total hidegenhagynak ezek a tipusu jatekok.. de most az egyszer megprobalok vegigjatszani egy ilyen jatekot...
Hitm@n
Hello
mira- t hogyan lehet kiképezni jedinek? (pontosan)
mert mikor mondom neki, azt mondja, hogy majd haggya...
nagyon kellene!!!

Ha Kreia-t jó arcnak találod, és õ is téged, és még teljes mértékben elmentél az 1ik oldal felé, akkor felkínálja neked a specializáció (kedvenc szavam 😛) lehetõségét.

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Checkerboy
Hát még semmit sem tudok a Kotor 2 rõl de azért ne haragudjatok 😉
4 nap alatt játszottam végig tehát az apróbb részleteket nem néztem
Mégegyszer sorry a sok kérdés miatt

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
A jedi mastert meg a consulart honnan lehet megkapni?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
???Ezeket a formákat (mármint a laserkardhoz ) honnan szedtétek én azt az egyet nem ismerem . Hardon lehet csak megtanulni vagy mi??

Johnyy
majd dart maul készít neked ha megvanak a hozávalók....

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Hogyan lehet lézerkardot készíteni?
Johnyy
Iggenn..

Dead
Jimmyke! Ez a kép Kreia templomából<#email> van nem?

Én 1x végigvittem 1 jó Guardian/Weaponmasterrel. Ott jót kardoztam, mindig túrbót fel, azt uccu neki! És végül gyógyítottam.
Másodszor 1 gonosz Guardian/Lord lettem. Végig villámoztam, és a végén Crusholtam. Az még könnyebb volt, alig sebzõdtem, és kb. 700 FP-vel végeztem ami sosem fogyott el.
A gonoszoknak sebzõ erõik vannak, ergo azokkal inkább messzirõl lehet lekapcsolni az ellent, és nem igazán jó vele kardozni.
A jóknak önturbó erõik vannak, amik arra jók, hogy ne sebzõdjünk, de attól még az ellen ott van, szval nekik biz. kardozni kell...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Amit csináltam, az mind itt van fölrakva. 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Dead
Bao-Durt úgy hogy ha mindig veled van. Ha jó jedinek akarod kiképezni akkor semmi gond, viszont ha rosszat akarsz belõle csinálni akkor Kreia-nak is ott kell lennie, mert õ tudja meggyõzni arról hogy rossz legyen.

Enosh Chan
jimmyke átküldenél nekem screenshotokat?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Hitm@n
Hello
az elõbb irtátok azokat a köpenyeket, tudom, hogy mindig máshol rak le mindig mindent a játék, de ti hol leltétek meg õket (pontosan) ?
mert nekem ebbõl egyse volt meg 😞
a másik, hogy mira- t hogyan tudom kiképezni jedinek?
és bao dur- t ?
nagyon kéne!
elõre is kössz

Szerintem jobban kaszált, mint a Guardianom, hiába sebzek kevesebbet, de area effect kicsit sokat számít 😊

Dead
Csak ennyi...<#hehe><#nevetes1><#vigyor5><#vigyor3>

A Storm tud azé' valamit...

Panzerfaust
Na gyerekek. Itt megy a vita, hogy melyik a menõbb erõzni, vagy kardozni. Most végigtoltam, egy hótbrutál sithharcossal, majd valamikor tolok be képeket is. Elkezdtem egy sith csajjal, aminek az erõ, ügyi, állóképesség marad 8, a többi meg 16 kezdéskor. Na a teloson, lent a bányászok hálójában, amikor nem tudod a kõdnak csak az elsõ három számát, fogta magát és kiszámolta magának a gép. Mármint volt egy ilyen lehetõség. Hö.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Dead
Én se szereztem dark side pontot. DE ennyi erõvel azt kéne csinálni, hogy nem is ölünk meg senkit a játékban, mert olyan jók vagyunk, mert a gyilkolás eleve dark side-hoz illik. Akkor bele kellett volna teni a játékba, hogy mindenkit ügyesen light side-ra lehet állítani és akkor hiper-szuper jók lehetünk.<#duhos2>

Dead
<#eljen>

Dead
Biztos átalakítaná giga-mega-über-jó erõvé, ami mindenkit áttérít a jó oldalra

Sir Quno Jedi
Fordítsuk meg a dolgot, hogy értse:

Vajon, ha egy light jedi, valamiféle istentelen giga-mega-über-gonosz force képességgel, csupán egyetlen kézmozdulattal el tudná pusztítani az univerzum összes gonosz erejét, minden sith-et, gonosz embert és lényt, vajon AKKOR megtenné-e ezt, vagy sem ?!! Ezen gondolkozzunk most el...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[NST]Cifu
nemtom miért hiszed azt hogy csak a villámot használtam..én csak azt mondtam, hogy igenis hatékony..olyasmit akarsz megértetni velem amire semmi szükség mert énis aszerint játszom mint te..

.....<#sniffles>

Költõnek álltál? Ki a kutykuruty állított ilyet?!? Sir Quno Jedinek volt egy megjegyzése (a sötét jedikrõl és a Force Lightningról), amit te lereagáltál (mondván, hogy milyen tápos a Force Lightning), amit meg én reagáltam le (hogy talán a "jó" szemszögébõl kéne nézni a dolgokat). Azóta itt próbálod bizonygatni, hogy milyen jó is a Force Lightning, én meg azt, hogy egyfelõl egy jó beállítottságú Jedi karakternek hogy is kéne viszonyulnia a témához, másfelõl, hogy nem csak azt kéne nézni, hogy mi mennyit sebez.

ENNYI.

Sir Quno Jedi
Egy gyûrûk ! 😄DD

Amúgy 4 sárga, mert régi mandró vagyok errefelé, 1 piros, mert én vagyok a Rendszer hangja™ ! Mutass rájuk egyenként az egérrel, megmutatkoznak õk maguktól ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Enosh Chan
mik azok a csillagok a név mellet?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Sir Quno Jedi
Részemrõl egyébként pont azt nem szeretem sem a KOTORban, sem a Vampire2-ben, hogy túlságosan determinálnak a készítõk minket. Õk döntik el, mi jó, mi rossz, ez oké, de néha meglehetõsen kétséges számomra, hogy valóban értenek is e valamit a filozófiából, amire a játékaikat építik ?!

Johnyy
és öszeroppantak a súy alatt!

Gnome
<#wilting><#wilting><#wilting>
ez akkor lenne jogos ha guardian weaponmasterrel lettem volna és osztogattam volna kétkézzel a 100-200 sebzést semmi mással nemfoglalkozva..

nemtom miért hiszed azt hogy csak a villámot használtam..én csak azt mondtam, hogy igenis hatékony..olyasmit akarsz megértetni velem amire semmi szükség mert énis aszerint játszom mint te..

egyébként "yoda" szerinted Kreia mi volt amikor éppen nem volt sith?

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Sok JEdi azért bukott el mert a sötét oldal erejét használta jó célra.Aszitték uralkodhatnak felette.😊
Sir Quno Jedi
Én bementem és szembesültem azzal amit magammal vittem ! 😄

Sir Quno Jedi
SOHA semmilyen körülmények között sem használtam a játékban dark side power-t a karimmal, semmelyiket sem, nem is fejlesztettem és soha nem kaptam dark side pontot, csak light side-ot. Nem mondanám, hogy a light side powerek "feleslegesek" !

Amúgy aki játszik élõ szerepjátékokat is, az tudja, hogy mirõl beszéltem eddigelé, mivel egy jó jedi NEM fog sötét erõkhöz folyamodni, csak azért mert az hatásos, de közben õ továbbra is jó jedi marad. Hát peeersze, "csak egy kicsit vagyok rablógyilkos, amúgy jóember"... Pont Yoda mondta meg, hogy a jedi csak védekezésre használja az erõt, sosem támadásra ! Akinek nem esik le a lényeg, az meg menjen sithnek azt örüljön, de ne ámítssa magát azzal, hogy õ a jók oldalán áll. (most köpnék, de egy jedi nem köpköd !) 😄DD

Johnyy
de csak az lesz ott amit magaddal viszel SPOILER ( vagy ami a hayódon van meg az életeben volt vele kapcsid)

Van Korribanon erõtér , de én mikor odamentem eldönthettem , hogy elmegyek-e onnan vagy bemegyek.Hogy Yodatol idézzek:Be kell menned oda.Azt a helyet az erõ sötét oldala uralja.
[NST]Cifu
A játékban ugye véletlenszerûen jönnek a lootok, szóval nincs konkrét helyük, hol lehet megtalálni a robe-okat.

Én például csak a Matukai Adept Robe-ot és Arca Jeth Robe-ot találtam meg emlékeim szerint.

Panzerfaust
Bazz ezek közül még egyet se találtam meg. Pedig negyedjére viszem.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

[NST]Cifu
nah tehát Summa: nagy sebzés + area effect= gyenge támasz? hmm...?😛[/i

Sokadjára próbálom értésedre adni, hogy igen, mivel bármilyen meglepõ, van más módja is az effektív harcnak, mint azt stírölni, hogy melyik támadás sebzi a legtöbbet... <#ravasz1>

Enosh Chan
jolee robe-ja hol található?

Green Ghost
Van sokféle yo köpeny, de sztem ezek a legjobbak:

Aleema Keto's Robe
Alignment Limitation: Dark Side
Attribute Bonus: Strength +2
Attribute Bonus: Wisdom +4
Defense Bonus: 3
Regenerate Force Points: 1

Arca Jeth's Robe
Alignment Limitation: Light Side
Attribute Bonus: Wisdom +2
Defense Bonus: 2
Regenerate Force Points: 3

Crado's Robe
Attribute Bonus: Strength +6
Attribute Penalty: Constitution -2

Sylvar's Robe
* Alignment Limitation: Light Side
* Attribute Bonus: Dexterity +2
* Damage Resistance: Dark Side Resist 20/-
* Damage Resistance: Energy Resist 20/-
* Defense Bonus: 2

Thon's Robe
Bonus Feat: Force Focus
Bonus Feat: Force Immunity: Stun
Bonus Feat: Force Jump

Nomi's Robe
Regenerate Force Points: 3

Natth Cowling
Attribute Bonus: Strength +3

Matukai Adept Robe
Attribute Bonus: Constitution +2
Attribute Bonus: Dexterity +2
Attribute Bonus: Strength +2

Jolee's Robe
Alignment Limitation: Neutral
Attribute Bonus: Charisma +4
Regenerate Force Points: 1

Baran Do Sage Robe
Damage Immunity: Dark Side 20%
Damage Immunity: Light Side 20%

Green Ghost
az Ossus Keeper Robe-ot azok a Jedik ölthették magukra,akik a Tudás termét õrizték a Nagy Jedi Könyvtárban.
Charisma +2
Intelligence +4
Wisdom +4
Defense bonus 1

Dead
Milyen képességei vannak defense?
extra?

Hitm@n
tudom, csak nem tudok irni 😊