8627
.
-
#5367 nemtom, nekem ez a 2 karakter volt pont akit max kényszerből engedtem a csapat közelébe. Kreirat mert sztem egyszer nem is olyan istentelen jó, másodszor mert egyáltalán nem szimpatikus, Visas-t hasonló okokból - még Force Sensitive featje sincs, -40 fp a többi karihoz képest!
én egy Handmaiden (Soldier 6/Jedi Guardian, 18as szinten lehet jedivé tenni) és Mira (Scout 8/Jedi Sentinel, egyáltalán nem nehéz jedivé képezni) csapatra esküszöm. egyszer mindkettőjük szimpatikus, másodszor Handmaiden mindent kivasal, Mira meg ha kap 2 fullra fejlesztett blastert nagyon szépen osztja az észt hátulról a precise shot featjei miatt, na meg jedik ellen is hatásos! -
#5366 HK Vocabulator - HK droid, Peragus
HK Control Cluster - HK droid, Telos Plateau
- Sullustan merchant, Dantooine
HK Droid Processor - Kodin, Droid Merchant, Nar Shaddaa
HK Chassis - HK droid, Nar Shaddaa, Vogga's Warehouse, part of plot
íme. szal pont a droiddal fogsz leölni 3 HK droidot és ott lesz a chasis, kb 1 perccel az ajtó kinyitása után. -
#5365 hát figyi, kreia úgyis kell a csapatba, mert 7%-al több XP-t kapsz
harmadiknak meg sztem Vissas a legjobb szal.. -
tyro #5364 Általában dumálok minden boltossal, lehet pont azt hagytam ki :(
na mind1, akkor valszeg a HK droid nélkül viszem végig, azért köszi -
#5363 na ebben nemtok segíteni
csak haladtam a sztorival és hopp, megvan minden alkatrész...
érdemes minden boltoshoz benézni -
tyro #5362 Kösz szépen, megtaláltam
Ja és még annyit, hogy a HK droidhoz már csak a "droid chasis" kéne
olyat hol szerezhetek? -
#5361 alul van amit keresel -
#5360 hááát, sztem ne várj a magyarosításra
de ha naar-shaddan vagy akkor annyira nem nyomod rosszul
(sztem oda érdemes utoljára menni mert nehéz)
pár perc és kikeresem a megoldást -
tyro #5359 Ja látom az előbb kérdezték a magyarítást sorry -
tyro #5358 Hi! Kéne egy kis segítség
Már megjártam az összes bolygót, most a Nar shaadán vagyok.
Ott járok hogy Goto elfogta a Jedimet, és a droiddal kell megszerezni vmi kódot, hogy kiszabadítsam. De itt van egy ajtó ahol forgatni kell a számokat valahogy, hogy kinyíljon, és totál nem értem hogy kell. Van fölül két 4 karakteres kód meg alul, valahogy így:
3E7D
1E2F
3L0P
1F3E
És alahogy forgatni kell őket hogy kinyíljon az ajtó.
Aki tudja miről beszélek segítsen gyorsan pls
Ja és nem tudja valaki, hogy mikor lesz magyarosítás?
Mert a szövegek angol tudásom legfelső határát súrolják, és csak úgy körülbelül értem a dolgokat -
Skorpioo #5357 Féltem, hogy ezt a válasz fogom kapni... :(
Sajnos ezt az oldalt én is ismerem, de dec.25 óta nem frisítették és ami fent van magyarítás az még gyakorlatilag angol. :(
No, mindegy azért kösz a választ!! Ha, esetleg van valami konkrétabb, akkor kíváncsian várom.
Üdv! -
Lacika 79 #5356 ehunni -
Skorpioo #5355 Sziasztok!
Biztosan sokan kérdezik itt -most én is beállok a sorba-, hogy mit tudtok a KOTOR2
magyarításának állapotárol?
Elöre is köszi a válaszokat! -
#5354 ja több van mondjuk mert van egy olvasom (dvd) és egy írom
vagyis használjak 1 meghajtót??az már megvolt és ugy se jó -
#5353 valami ritka bug lehet a telepítőben, ha másnak működik...
lehet, hogy nem tartozik ide, de több cd-meghajtód van? nekem már előfordult más játéknál, hogy csak akkor nem írt ki hibát, ha ugyanazt a meghajtót használtam.
más: lehet hogy az 1,7-es celeront nem fogja szeretni a játék, de majd meglátod. -
#5352 figyeljetek lenne egy "kis" problémám....
Fel probálom telepíteni a kotor1-et és a 4.cd-nél azt írja ki hogy crc hibás ami nem is lenne baj mert megszerzem még egyszer de vagy 3-4 változatnál is ugyanaz a hiba jött ki (crc) pedig az egyiket onnan töltöttem le ahonnan a haverom és neki müködött és nekem nem.Leformáztam a gépet és ugy probáltam meg de ugyse volt jó utána a kotor2 probáltam és annál is crc!!!!!! be van oltva a gépem a kotor ellen?????
különben geforce 6600gt videokártyám van 1024mb ram és egy celeron 1,7 proci de sztem nem ez a baja..... -
#5351 ha nincs a voggás dialógusban egy pont, hogy hadd táncoljak akkor nincs mit tenni
mindenesetre az ajtó mögött nincsenek oan nagy cuccok, szal feledhető -
zozo15 #5350 Nem engedi... Szószerint rámszól a hutt.. eléggé gáz... megkéne oldani valahogy...
-
#5349 és attól hogy fenn van, nem tudod még elaltatni a kutyáit? -
zozo15 #5348 igen mert mondtam a mellete álló csajnak hogy keltse fel mert beszélni akarok vele. és akkor még volt is mit vele beszélni de mosmár nincs... és ott bambul ki a fejéből -
#5347 felkelt???
iet se hallottam még sorry -
zozo15 #5346 sziasztok!
Kéne egy kis help.
Itt vagyok nar-shaadaron és Vogganal szeretném megcsinálni azt a küldit hogy a kutyáit lealtatom miközbe alszik a hutt...igen ám de a hutt nem alszik. Már táncoltam régebben azt a kuldit megcsiáltam de fel is keltettem azóta... hogyan tudom újra elaltatni? vagy hogyan tudok neki újra táncolni? -
#5345 moddal elérheted h ő jöjjön veled, amúgy ha csajjal vagy majd Dantooineon csatlakozik hozzád egy Discipline nevű nyúlpofájú homokos... nem éri meg női karival menni, többek között ezért... ráadásul Handmaiden ad a vége felé igen szép extra defet azzal h tanít egy képességet 14es szinten amivel a wisdom módosítódat hozzáadhatod a defedhez, ez pedig a vége felé lesz lazán +5 def is... -
Lacika 79 #5344 aham, szal akkor ezért nem jött a kiscsaj? szomorú vagyok :S -
Lacika 79 #5343 hm. lehet elbaxtam valamit, ugyanis Telos-on a fehér hajú leányzó nem csatlakozott hozzám, visszamenni pedig nem tudok. akkor ez már felejtős, vagy később lesz lehetőség még felvenni a drágát? Már Dxun-on vagyok, és nem sok kedvem van visszatölteni egy régi állást :P -
#5342 Visas de majdnem... -
Braveheart #5341 nem kukacoskodás volt, de erre írtam: "űrhalyóra" -
zsotesz #5340 Én Vizas-sal az űrhajómon küzdöttem amikor visszamentem. -
Che Guevara #5339 Köszönöm szépen a segítséget, sikerült megoldanom. Nem volt benne semmi ördöngösség, csak vissza kellett töltenem vagy négyszer. :( -
Braveheart #5338 A Vizast jól írtad de a hajót nem... -
zsotesz #5337 Én a Dantooine bolygón kaptam mikor a barangolás visszamentem az űrhalyóra. Ott Vizas (remélem jól írtam) várt rám. Miután levertem megkaptam a fénykardot. -
#5336 helló hogy áll a magyarítás? -
maxius #5335 Nem kellett sok logika, h miért kaptad a büntit...
1ébként türelem ifjú padawan, türelem!
A sietség kapkodást szül,
a kapkodás hibát,
a hiba elkeseredést,
az elkeseredés dühöt,
a düh fájdalmat,
a fájdalom szenvedést,
a szenvedés a sötét oldal felé mutat!
Vigyázz, mit teszel ifjú padawan! -
#5334 ajajj... -
good charlotte #5333 hi most szereztem be a kotor 2-őt és egy városba vagyok és hogy tom megszerezni a fénykardot vagy azt mikor kapom meg???? -
Cassius Clay #5332 köszi,sikerült 5ből 4 -
#5331 nem emlékszem pontosan, de valami olyasmi a megoldás, hogy a legkevésbé sith típusú állat a gizka, a körben kb 20an állnak (ez nem biztos), a sith versikét pedig meg tudod nézni a könyvtárban (nagyjából: force-strength-power-victory, de nézd inkább meg) -
maxius #5330 Nemtom, de majnem mindegyikre a 4es a jó! -
Cassius Clay #5329 CSá
Nem tudja vki véletlenül, a Sith Akadémián lévő traning computer kérdéseinek a válaszát????????Muszály megcsinálni és nemkem max 3 találatig megy -
ent #5328 Hi.
Bocsika ha már volt, nincs kedvem visszabekelni!
MAGYARÍTÁS HOL? VAGY HOGY ÁLL?