Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
A játék elején vagyok annál a résznél hogy ûrruhában kell valami külsõ pallókon mennem, aztán eljutok az irányíóterem elé és akkor jön egy átvezetõ animáció. Amikor ezt lejátszotta nincs más csak sötétség!
?
😞
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Egy, ha az enclave-n megölöd jorrant, akkor megtalálod nála az utolso lightsaber alkatrészt, aztán ha meghamisítod a végrendeletet, és odaviszed Zherronhoz, az utolsot pedig, ha elkezdesz harcolni Vrookkal.
Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
12-13-14 lvl körül dumálni kell kraileával, és monnya hogy kövi lvl-upnál nyomj vmit egy szar* skillre.
utána "beoszt" téged😊
asszem
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Most, hogy meek guardianommal és 10-en van az intelligenciem (a 10 és a 11 a normális) és csak 1-et kapok jatek közbe : D.
Szntem ezt jól kilehet használni. Tehát nemkell 300ra felturbózni az intelligenciedet.
Eleve majdnem mindened sárga. Tehát én a persuade és a treat injury skillemet szoktam fejlesztgetni folyamatosan a karimmal.
A demolotionst, repairt, computer uset és az awarenest felfejlesztettem egy darabig, azt csá : D. A stealthoz meg hozzá sem nyúltam. Kinek kell az????
Amúgy hányas levelnél leszel már sith lord??? MÁr 15ön vok és még mindig nem írja ki, hogy sith lord.
Eddig, amikor lighton vittem már mintha kiírta vona ilyenkor, hogy mittoménmár mit😄. Jeti master asszem.
Ezért fontos light jedivel inkább az értelembeli és erõbeli képességekre menni, mert síkhülyén a vajmi kevés esélyünk van az emberek meggyõzésére, illetve a problémák békés megoldásásra.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
részemrõl egy mx400as van bent,és a 3. végigjátszásban 20h-nál járok és még 1x sem volt semmi fagyás. egy ilyen kártya manapság egy bontóban happy meal árban van
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Sose lesz KotOR 2 magyarítás!
Tudok angolul, de nem minden részletet értek.
Akkor már könnyen villámozhatod orba szájba!
<#violent>#violent>............<#ticking>#ticking>kill vrook
kreia tanít valami fogást harc közben.
az inventoryból egyfolytába használj echani shieldet!
A barlangba simán lenyomom, de utána amikor ott harcolni kell vele és máár majdnem lenyomom mindig feltölti az életét.
Ja meg a guardianommal, akinek a strenghtjét nyomatom ugye, alig tom eltalálni!!!!
Hogy a fenébe nyírjam ki?? 😄.
Máe minden sza*t magamra aggattam, de semmi. És már lightsaberrel nyomulok ellene.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
mindent ki kell próbálni,valamire csak jó lesz😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
azt kell kérdezni, hogy:
-Hogy kerültél ide?
-Valamit titkolsz elõlem? (na ide kell awarness)
Aztán még néhány kérdés után bejön a video.
Az eljén meg a hologrammokban is benne van, és a Dantooine-on is hologrammban, ha férfival vagy.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
A kisdroid bekapcsolja, attól esik szét a bolygó, de aszem csak ha jó vagy. Ha gonosszal akkor meg elfoglalod azt a szentélyt magadnak.
jeno16: ha megnézed a térképet ott vannak azok a pontok, ahová a bombákat kell lerakni. Meg van egy olyan pont is, hogy "workbrench". Na abban a szobában van egy panel azon bütykölsz vmit, utána szintén abban a szobában vannak rakéták és onnan csórsz egy robbanófejet. azt meg elviszed vmelyik ponthoz, ahová bombát kell rakni(nem tom már hanyashoz) és lereakod. Ennyi.
jó oldalon 2x is bevágta a gém carth-ot,a 2. alkalommal bastila is jelen volt.
jó, eddig semmi érdekes
pár kérdés: bastillával nem csak akkor találkozol, ha revant gonosznak állítod be..? tudjátok, a hologramm a sith akadémián..
és ha carthal találkozok <én nem láttam õt a 2-ben..>én nem láttam õt a 2-ben..> és ha rossznak állítottad be revant, akkor elmonnya hogy mit csinált az unkown world után, hogy ment el/stb?
Végén nem lehet vhogy kideriteni hogy mi történt Gotoval meg a kisdroiddal?hogy végül bekapcsolt e az Árnyék-micsoda..
meg hogy van az hogy
-az ebon hawk elõször totál ripityára törik
-bezuhan a mélybe
de..a végén 10 percel késõbb már semmi baja
..az szerintetek az ebon hawk? még a moziknál is ugy irja hogy 'death of the ebon hawk' arra a movira ahol leesik
amugy tetszett nagyon,majd ha lesz idõm tuti végigfogom még jétszani..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
a nagy hajón* legyõztem darth nihilus-t és mikor jönne az uccsó duma elsötétul a képernyõ.
na hát ez a nagy gond
*raveger vagy mi
most azonnal törlöm le nehogy ujrakezdjem!
Ha már erõs vagy (a prestige class szinted minimum 10), akkor már a durvább tárgyakat találhatod meg ,de mivel randomba rakja le õket, nehéz jokat kifogni.
Két megoldás van:
1. Mentsél, mielõtt olyan helyre érsz, amikor tölt a game, mert akkor rakja szét az uj területre a cuccokat.
2.Szerencsés vagy, és rögtön jo itemeket fogsz ki 😊