8627
.
-
#5407 végigjátszás? minek az? nélküle nem megy? -
#5406 nekem is a végigjátszás kellett koszi tosatt, sadi nevében is!! -
#5405 sztem az angol gamebanhsee oldal végigjátszása jobb-részletesebb,igaz az angol,dehát a játékhoz eleve kell "némi" nyelvtudás... -
tosatt #5404 Bocsi itt -
tosatt #5403 Végigjátzsás -
tosatt #5402 Hogy lehet a csávóimból jedit nevelni pl.: atton -
sadi57 #5401 Modtmá nagyon eltévedtem az onderon-on vagyok és iziz-be de csak 1 embernek kéne máradni 1 vízumot de ahol megkapnám 2000 creditér veném meg de az a csávó csak másokról beszél és nem arról hogy ide adná. Már mindenkivel beszéltem de senki nem ad semmit a küldiket meg nemtom hogy kéne megcsinálni mert 1 szót se értek belőle vagyis csak 1 kicsit de olyan emberekről van szó benn akikről azt se tom kik. meg nemrég adtam valakinek 1 vízumot az adott is érte 500 creditet.please segítsetek -
sadi57 #5400 Nemtudja valaki honnan lehet letölteni a kotor2 végigjátszását???Jaa és magyar legyen -
#5399 ezen jó lenne változtatni (ha végre kész lenne a magyar fordítás..) -
#5398 nem
ki lehet azt bogarászni, úgyis angolul jáccol -
#5397 köszi , egész részletes leirásnak tűnik, azért csak tűnik, mert elég gyengécske az angoltudásom :), nemkezdte el esetleg valaki fordítani? :) -
#5396 #5390 -
#5395 kis segítségre lenne szükségem, remélem nem GYIK :)
elakadtam a Marshadda bolygón a Jekk Jekk Tarr titkos alagútjában. Mikor elértem az ajtóig, a főkarakterem csapdába esett, és Mirandát irányítom és nemtudom, hogyan kell továbblépni....
thx elöre is a helpet -
#5394 kb.40%-nál tat az előbb néztem.Sajnos azt írják 2006 nyara -
#5393 Most talán -
#5392 Itt nézz körül. -
#5391 magyarítása tart mán valahol a gammának? -
#5390 http://www.gamebanshee.com/starwarskotorii/walkthrough.php -
#5389 ????
-
#5388 Tomika! Tudom,hogy itt vagy! Ez rosszul esett! --> -
Lacika 79 #5387 csak sima végigjátszás van, a qrvásat nem ismerem :P
Amúgy hol akadtál el? -
tosatt #5386 Légyszi valaki egy kurva végigjátszást mert elakadtam!
Pleeeeeeeeeease!!!!!!! -
#5385 szevasztok, most nyomtam vegig rosszal is a jo utan. jajj istenem, micsoda jatek brühühühühüüü, csodalatos. es most sirjatok ;D
van egy bizonyos beszelgetes vele, aminek a vegen hanharrt felszabaditjuk a life debt alol, es kap 2 strt viszont -2 intet. eszrevettem, hogy ezt tobbszor is meg lehet beszelni vele, hat ez tortenik, ha 0 ala esik egy kepesseg ;) ha mar volt errol szo, akkor bocsi. -
#5384 nemtök mind1:D
*****setud angolul(pedig azt tanbulok) -
#5383 itt van 1 részletes -
#5382 Hehe, she nem neveleo, hanem szemelyes nevmas :D
Amugy 1x en is vegigtoltam a jatekot, nagyon elveztem, talan meg jobban, mint az 1et, pedig az sem volt kutya!
Termeszetesen en is csajszit inditottam:D -
#5381 csá tudna valaki adni linket a teljes végigjátszáshoz elég részletes leírás kellene plz
-
#5380 Nem tom nekem mindegy, úgyis csak poligon. Az viszont biztos, hogy növeli a szerepjáték feelinget, ha férfival vok, elvégre én is az vok. Ergo én vagyok a híróóóó!!!! :-D -
#5379 az tuti h jobb egy női segget elnézni, viszont csajjal KoTOR2 csak ugy jó ha felraksz egy modot miszerint a Discipline nevű zsírbuzi helyett (banneren bal szélen) Handmaident (banneren jobb közép) kapod.0 -
#5378 :) -
Lacika 79 #5377 nekem mindíg csaj. minden játékban, ahol csak lehet :) -
#5376 hehe:D
nekem 1x full dark full light és pasi -
#5375 akkor ezek szerint valoszinüleg nem is fejezik be a magyaritást?kár lenne mert nem vágom olyan szinten az angolt hogy igy élvezhetöen végig tudjam vinni direkt emiatt nem is játszottam vele:( -
Lacika 79 #5374 hm, valami rémlik -
#5373 amikor az elején peraguson kiszabadítod Atton-t, az ottani párbeszédben adhatod meg férfi vagy nő volt-e és melyik oldalon járt -
Lacika 79 #5372 úgy történt :) -
#5371 szerintem ja
szal a történet szeirnt sith nöi karival kellet volna az 1et megcsinálnunk:D -
Lacika 79 #5370 ezt Én is észrevettem. igaz, én női karival toltam. ha férfi karival tolo9m, akkor is she? -
#5369 Hi emberek.
Most viszem 3.jára a KotOR 2 - t és most vettem észre, hogy Darth Revan-t she névelövel monta.:D -
#5368 lehet, csak egyrészt el akartam kerülni a "hogy fejlesszük xy-t jedivé kérdést", mer utálok valamit 6x bepötyögni
másrédzt a +7% XP azért nem rossz
harmadrészt meg master speeddel egyedül is levágok mindenkit szal...