8627
.
  • N1ggA
    végigjátszás? minek az? nélküle nem megy?
  • ddomi87
    nekem is a végigjátszás kellett koszi tosatt, sadi nevében is!!
  • Shaman
    sztem az angol gamebanhsee oldal végigjátszása jobb-részletesebb,igaz az angol,dehát a játékhoz eleve kell "némi" nyelvtudás...
  • tosatt
    Bocsi itt
  • tosatt
    Végigjátzsás
  • tosatt
    Hogy lehet a csávóimból jedit nevelni pl.: atton
  • sadi57
    Modtmá nagyon eltévedtem az onderon-on vagyok és iziz-be de csak 1 embernek kéne máradni 1 vízumot de ahol megkapnám 2000 creditér veném meg de az a csávó csak másokról beszél és nem arról hogy ide adná. Már mindenkivel beszéltem de senki nem ad semmit a küldiket meg nemtom hogy kéne megcsinálni mert 1 szót se értek belőle vagyis csak 1 kicsit de olyan emberekről van szó benn akikről azt se tom kik. meg nemrég adtam valakinek 1 vízumot az adott is érte 500 creditet.please segítsetek
  • sadi57
    Nemtudja valaki honnan lehet letölteni a kotor2 végigjátszását???Jaa és magyar legyen
  • Shaman
    ezen jó lenne változtatni (ha végre kész lenne a magyar fordítás..)
  • franco
    nem

ki lehet azt bogarászni, úgyis angolul jáccol
  • hosszupuska
    köszi , egész részletes leirásnak tűnik, azért csak tűnik, mert elég gyengécske az angoltudásom :), nemkezdte el esetleg valaki fordítani? :)
  • franco
  • hosszupuska
    kis segítségre lenne szükségem, remélem nem GYIK :)

elakadtam a Marshadda bolygón a Jekk Jekk Tarr titkos alagútjában. Mikor elértem az ajtóig, a főkarakterem csapdába esett, és Mirandát irányítom és nemtudom, hogyan kell továbblépni....

thx elöre is a helpet
  • zolo
    kb.40%-nál tat az előbb néztem.Sajnos azt írják 2006 nyara
  • Tono34
    Most talán
  • Tono34
    Itt nézz körül.
  • Shaman
    magyarítása tart mán valahol a gammának?
  • franco
    http://www.gamebanshee.com/starwarskotorii/walkthrough.php
  • franco
    ????

• Vero20
    Tomika! Tudom,hogy itt vagy! Ez rosszul esett! -->
  • Lacika 79
    csak sima végigjátszás van, a qrvásat nem ismerem :P
    Amúgy hol akadtál el?
  • tosatt
    Légyszi valaki egy kurva végigjátszást mert elakadtam!
    Pleeeeeeeeeease!!!!!!!
  • curse
    szevasztok, most nyomtam vegig rosszal is a jo utan. jajj istenem, micsoda jatek brühühühühüüü, csodalatos. es most sirjatok ;D

van egy bizonyos beszelgetes vele, aminek a vegen hanharrt felszabaditjuk a life debt alol, es kap 2 strt viszont -2 intet. eszrevettem, hogy ezt tobbszor is meg lehet beszelni vele, hat ez tortenik, ha 0 ala esik egy kepesseg ;) ha mar volt errol szo, akkor bocsi.
  • Stark
    nemtök mind1:D
    *****setud angolul(pedig azt tanbulok)
  • Stark
    itt van 1 részletes
  • MrStokes
    Hehe, she nem neveleo, hanem szemelyes nevmas :D

Amugy 1x en is vegigtoltam a jatekot, nagyon elveztem, talan meg jobban, mint az 1et, pedig az sem volt kutya!
    Termeszetesen en is csajszit inditottam:D
  • gErIbÁ
    csá tudna valaki adni linket a teljes végigjátszáshoz elég részletes leírás kellene plz
  • Bandew
    Nem tom nekem mindegy, úgyis csak poligon. Az viszont biztos, hogy növeli a szerepjáték feelinget, ha férfival vok, elvégre én is az vok. Ergo én vagyok a híróóóó!!!! :-D
  • Calver
    az tuti h jobb egy női segget elnézni, viszont csajjal KoTOR2 csak ugy jó ha felraksz egy modot miszerint a Discipline nevű zsírbuzi helyett (banneren bal szélen) Handmaident (banneren jobb közép) kapod.0
  • Stark
    :)
  • Lacika 79
    nekem mindíg csaj. minden játékban, ahol csak lehet :)
  • Stark
    hehe:D
    nekem 1x full dark full light és pasi
  • malter
    akkor ezek szerint valoszinüleg nem is fejezik be a magyaritást?kár lenne mert nem vágom olyan szinten az angolt hogy igy élvezhetöen végig tudjam vinni direkt emiatt nem is játszottam vele:(
  • Lacika 79
    hm, valami rémlik
  • franco
    amikor az elején peraguson kiszabadítod Atton-t, az ottani párbeszédben adhatod meg férfi vagy nő volt-e és melyik oldalon járt
  • Lacika 79
    úgy történt :)
  • Stark
    szerintem ja
    szal a történet szeirnt sith nöi karival kellet volna az 1et megcsinálnunk:D
  • Lacika 79
    ezt Én is észrevettem. igaz, én női karival toltam. ha férfi karival tolo9m, akkor is she?
  • Stark
    Hi emberek.
    Most viszem 3.jára a KotOR 2 - t és most vettem észre, hogy Darth Revan-t she névelövel monta.:D
  • franco
    lehet, csak egyrészt el akartam kerülni a "hogy fejlesszük xy-t jedivé kérdést", mer utálok valamit 6x bepötyögni
    másrédzt a +7% XP azért nem rossz
    harmadrészt meg master speeddel egyedül is levágok mindenkit szal...