Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok nem tudja valaki,hogy miért lép ki nekem állandoan?mindig más idoben valamikor tudok játszani 3 orát valamikor 1 ora után kilép néha meg elkezd akadozni egy kicsit ha belépek 1 városrészre:(pedig a gépem boven megvan hozzá a crysist vitte maxon szoval az nem lehet gond...
pls valaki segitsen!
elore is thx.

PSN ID:misi2mezei

XP-t használok, de én is olvastam itt a Vistás hibáról. Valami más probléma lesz. Az a baj, hogy nagyon amatõr vagyok az ilyesmiben, semmi tapasztalatom nincs. Ez az elsõ olyan játékom, amit nem vettem, hanem letöltöttem.
Calver
nem. jobb klikk a játék parancsikonján -> tulajdonságok -> kompatibilitás. mintha olvastam volna olyat, h egyeseknek gondjai voltak Vistán a KotOR 2 futtatásával, ilyenkor érdemes megpróbálni XP kompatibilitás bekapcsolását.

"The trees move. Do you not see it?"

A kompatibilitás alatt azt érted, hogy a gépem paraméterei megfelelnek-e? Azt néztem, semmi gond, egy hónapja raktam össze ezt a gépet, nincs olyan játék szerintem, ami ne futna rajta.
Calver
öööö... jó kérdés. crack megvolt, meg jó lemez van bent, esetleg kompatibilitást próbáltad már? csak tippelgetek, ezzel a hibával még nem igazán találkoztam.

Calver: akkor itt kérdezem, hogy az install simán felment mind a négy lemezrõl, aztán a game nem indul el. Ettõl még lehet hibás fájl, kicsomagolás, stb? Mit lehet tenni? Új lemezt írni? Vagy egyéb ötlet?
proway
sziasztok. halottam hogy Vista alatt nem megy a gém csak ha kicserélem a dll. fájlokat... honnan tudnám letölteni õket?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Kmarha
nem pont Kotor, de SW és szerepjáték (magyarítva, eredeti már jóval elõbbre tart):

http://darthsanddroids.extra.hu/page.php?2

A képregényre gondolok természetesen. A linkje ott van alul a lapon.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Kösz srácok, lesz mit kiprobálnom :)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Ha esetleg nem próbáltad volna a Witcher is filmszerûbb a legtöbb említetthez képest, de talán nem annyira, mint a KotOR.
gibson9
Köszi a tippet! Rákerestem és elolvastam egy ismertetõt róla + a képek. Érdekesnek tûnik így elsõre, bár azért a kotor vagy mass effect féle irányítási mód jobban fekszik, de mindenképp valahonnan megpróbálom beszerezni és kipróbálni.

Calver
ToEE az gyakorlatilag taktikai játékok csúcsa <#vigyor2> iszonyatosan jó játék, mondjuk RPG elemek elég nagy részének azért híján van, de a taktikai móka mindenért kárpótol.

viszont Vampire: The Masquarade - Redemption nekem spec nem tetszett. Bloodlines remek RPG, Redemption ellenben egy 3Ds hack'n'slash játék pár rpg elemmel nyakonöntve (nem is ugyanazok a fejlesztõk btw), még a dialógusokban a választási lehetõségek is csak viccnek vannak ott (és tényleg). ettõl függetlenül el lehet vele szórakozni.

Én tudom mondani egy nagyon jó játékot: Greyhawk: Temple of Elemental Evil. Peccseknek hála, játszható és nagyon jó. Maga a futkározás real time, viszont a csaták körökre osztottak (nem úgy, mint BG, IWD-kben, hanem mint a Heroes-okban).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

IMYke2.0.0.0
Teh = The

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A Vampire: Teh Masquarade - Redemption-t sem árt kipróbálni!
Ez a Vampire: Teh Masquarade - Bloodlines elõtti rész...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Calver
Bloodlines nagyon jó, és leírtak alapján neked tetszeni fog <#nyes>
valamint még Jade Empire-t próbáld ki, az is akció RPG, remek történetvezetéssel <#vigyor2>

wedge31
Jól emlékszel ,azóta már rendbe tették unofficial patchekkel.

Hatalmas játék nekem személyes kedvencem mert szeretem az ilyen darkos ,goth cuccokat.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ezért is óriási baj, hogy a kotor 3 helyett egy köcsög mmo-t kapunk...

Hiába harsogják, hogy majd az MMO-ban sokminden kiderül, az nem ugyanaz, mintha az ember maga játszaná végig...

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Kmarha
ohh nézegetem googleban a képeket, ezt a Bloodlinest régen probáltam, de annyira bughalmaz volt, plusz a HW igénynek bõven megfelelõ gépen is olyan szaggatásba kezdett, hogy ment is hamar az uninstall. :) (legalábbis a vámpíros bloodlines, nem tudom nem e másra gondolsz). Lehet új gépen megnézem, meg rákeresek javító patchekre.

wedge31
Én megértelek de igy sajnos ritkán fogsz csak jót játszani...<#idiota>

wedge31
Hát ha a Falout 3 nagyon tetszet nem vagyok benne biztos hogy az elsö kettö is fog mint montam ezek körökre osztott harcrendszerü keményvonalas crpg-ék mint ez a kotor vagy BG ,NWN sorozat.

Ha a könnyedebb Fallout 3-ra hajjazó cimek érdekelnek akkor az általam emlitett Gothic 1-2 .Bloodlines ,Oblivion ,Two Worlds ,és a most kijövö Alpha Protocoll ,Risen cimek a neked valók.

Kmarha
hja fõleg azért nem érdekel mert ezeket mind kijátszottam :D NWN-et 4szer, BG 1-2öt fejenkét 2szer. IWD is megvolt, Gothicot is lenyomtam, igaz csak a 2-öt. Meg még jó pár hasonszõrüt, de valahogy számomra mind máshogy hatott mint a Kotorok és a Mass Effect. És nem csak azért, mert hogy fantasy vs scifi, hanem mert számomra emberközelibb a történetvezetés e 2 scifisben, mint a kattintok-ölök-megyek az elözõ fantasykba (jó, lesarkítom a lényeget, de most nem tényekrõl, hanem érzésekrõl beszélek). Na kiváncsi vagyok mit fogok ezekért a mondatokért kapni a fejemre :D

gibson9
Köszi! Fallout sorozaton belül csak a 3.hoz volt szerencsém, de az nagyon tetszett. Bár azt mondják akik játszottak az elõzõkkel, hogy nagyban különböznek egymástól. Egyébként hallottam már az összes névrõl, csak nem játszottam még velük, de nem is tudtam, hogy hasonló stílus.

wedge31
Baldur Gate 1-2 ,Fallout 1-2 ,Newervinter Nights 1-2 ,ezek körökre osztott harcrendszerü játékok.

Én még a Gothic 1-2 ,Bloodlinest is ajánlanám.

gibson9
Na engem viszont érdekelne ehhez hasonló fantasy játék. Bár nekem is inkább a sci-fi irány a mérvadó, de egy hasonló játékmenettel rendelkezõ fantasyt kipróbálnék.

wedge31
Ilyen sci-fi jellegü crpg ami ezt a minöséget hozza sajnos nincs több.

Fantasyban tudnék mondani még egy párat de az mint montad nem érdekel.

Kmarha
Kotor 1 és 2 életem játékai.. nagyon még nem találtam hozzá hasonlót (már ami el is futna a gépemen). Aztán hazajöttem koleszból, nézem anyámnak milyen munkagépe van (multimédiás szerkesztõkhöz kellett neki a vas), ki is probáltam gyorsan pár új játékot.

Új kedvenc született: Mass Effect :)

E 3 csodán kivül ki tud még ajánlani nekem ehez hasonlót (a NW meg Baldurs Gate-et ismerem, bár nekem kifejezetten ez a Kotor-ME vonal érdekel, még ha az elöbb említett rpg-kel is sok a hasonlóságuk)

Aki gyakrabban látogatja ezt a topikot mint én(kb. 1 éve néztem be utoljára), az néha kopipasztázza be a tegnapi #8297-es bejegyzésemet, mert hamar el fog kerülni az elsõ oldalról, és a kedves fórumtársak lusták két-három oldalt visszagörgetni :) A posztban levõ tanácsok sok új géppel rendelkezõ emberkének fognak segíteni. Kellemes bug-mentes játékot mindenkinek.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Calver
ugyanúgy mint 21-ezni (a.k.a Blackjack), csak 20-al <#vigyor2>

HALI.. THX a HELPET SG.. bejött amit mondtál..
De msot lenne egy másik probléma... MSN-en vegyen már fel valaki és irja le nekem hogy a pibe kell PAZAAKOZNI mert már a hajamat tépem... Ehez én hülye vagyok....
Cimem [email protected] SÜRGÖS SOS
THX

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

Új emberek vagy új géppel rendelkezõk figyelmébe ajánlom a régi hozzászólásaimat, karakterberagadási problémával kapcsolatban:

"Na nekem is megállt a karakterem a harci mód befejeztével néhányszor. és csak forogni lehetett a kamerával, de nem mozdult. Kipróbáltam amit javasoltak páran, és letiltottam a két procimag közül az egyiket, mondanom sem kell hogy semmit sem segített a dolgon, ugyanis nem ez volt a hiba ! A hibajelenséget(legalább is az én gépemen) a texturák és velük kapcsolatos szûrõk okozták. Addig kombináltam az anizotropikus szûrés és az antialiasing együttes viszonyát, amíg sikerült megoldani a problemát.
Amikor hibázott a dolog: 16x aniso és 4x AA vagy kisebb aniso és 2-4x AA.
És ahogy jó, vagy minden max: 16 ani 8x AA, vagy minden szûrõ kilõve.
Az alap textúrabeállítás(low, medium, high) nem befolyásolta a dolgot.

Azért vagyok teljesen biztos a dologban, hogy ez okozza a karakter beragadását harc után, mert amíg ezt nem kombináltam ki, addig 5-10 percenként beragadt az emberem és csak a quicksave/load kombó segített, de azóta egyszer sem csinálta pedig már jópár pályán átmentem és sok játékidõ is eltelt.

Tehát akinek beragad az embere és csak a kamerát lehet forgatni, ne a procimaggot tiltogassa, hanem kezdjen el bûvészkedni a szûrõkkel, vagy ha amúgy is gyengébb a gépe, kapcsolja ki mind. "

EZ PEDIG EGY VÁLASZ VOLT VALAKINEK A KÉRDÉSÉRE KB. 1 ÉVE :

"Pedig a szûrõk állítgatása lesz a megoldás, nálam legalább is az volt. Bizton állíthatom, mert végigpróbálgattam az összes kombinációt, és abban a pillanatban ahogy 16x aniso és 8x AA-t beállítottam, megszünt a beragadás,kamera-pörgés forgás. Bármi más variációnál elõjött újra.
Ha a játékból nem megy az állítgatásás, próbáld meg fixre beállítani a videókártya kontrolpaneljébõl. Mind Nvidiánál mind ATI-nál lehetõség ven erre.

Esetleg megpróbálhatod még letiltani a hardvare cursor opciót, ez nekem segített egy helyen, amikor az ûrkikötõbõl nem engedett betölteni a belvárosba, de a hardveres egér tiltása után meg igen. Persze mire rájöttem erre jópár agysejetem elpusztult az idegtõl :) Az egeret a játék indítása elõtt tudod letiltani a launcher segítségével.

Sok sikert. "

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

sziasztok nekem is hasonló problámám lenne akkor amikor másodszorra megyek a robival és elérek a csû elûtti pókokhoz akkor nyomom a w-t én elkezd olyan hangot adni mintha menne egy darabig de közbe nem csinál semmit. nyomom de nem csinál semmit csak úgy tok mozogni ha valamilyen olyan tárgyra kattintik amivel tud valamit csinálni de amúgy sehogy. am az elõzõ módszert már próbáltam de nem jött be és naon kellene a segítség mert így nem tom továb vinni
Wanax
Ha még mindig fennáll a probléma, akkor próbáld ezt:
swkotor2.ini filet nyisd meg, talalni fogsz benne elvileg egy sort, az alá írd be a következõt:
Disable Vertex Buffer Objects=1

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Hali tud valaki megoldást a problémámra? van egy uj gépem... de amikor felteszem a KOTOR2-t ujra ..mivel már vagy 3x végigtoltam a régi gépen de angolul.... most hogy kijött a magyarosítás ujra elkezdeném de nem tudom mert amikor betölt a game .. néhány résznél megbolondul az irányítás.. amikor legyüröm az ellen és nyomom a W-t az elõrét nem reagál semmire majd eltelik kb 30mp-1perc akkor megmozdul... de ez elég idegesítõ...
THX a HELPET

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

EvilRicky
Helló Mindenki!

Nekem memóriacímzési problémám lenne a játékkal, mikor elindítom... Ha valaki tud megoldást az dobja már egy üzenetet a [email protected] -ra vagy ide!
Elõre is thx!

Üdv.

Hello mindenkinek! Valaki tud-e valami megoldást arra a problémára, hogy amikor a droid gyárat el akarom hagyni a turbóliftel, és megjelenik az a video hogy megtámadják a Telosi Citadel állomást és a betöltés közben a hibajelentõ bejön hogy probléma állt elõ. Patcheltem, az se mûködött.
Elõre is köszi a válaszokért!!
Szia, köszi szépen Neked is. Végül is újrakezdtem a pályát, és olyan karaktert is vittem magammal, aki képes gyõzködni. Érdekes módon a szarkofág kifosztása után ki tudtam menni a sírboltból. :-)
Calver

Gando
uhh na megyek innen mert seggbe leszek rugdosva XD

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Nagyon szépen köszi. Egy gondom van: játék közben hogyan tudom ezt megtenni? Ha sehogy, akkor cumi: olyan karakterem van, amelyiknek 0-án áll a meggyõzése. :-) Kezdhetem újra a pályát, igaz? :-)

Elõre is nagyon köszi!
Gando
fejleszd ki a persuad-et és mond meg a képnek, hogy "Eltudom, hagyni a csatát..." õ meg válaszol: "Eltudod hagyni a csatát" ennyi!!!

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Sziasztok!

Bocs, ha régi problémával zaklatlak Benneteket, de nincs erõm végigbogarászni ennyi hsz-t. :-) Hátha vágja vki fejbõl, mi a megoldás a problémámra.

A Dxunon akadtam el, a sith kriptában, levágtam a három sithet, megvan a szarkofágból a szajré, de nem tudok visszamenni a folyosóra, állandóan jön a szöveg: "Most nem tudod elhagyni a csatát!"

Mit rontottam el? Elõre is köszi szépen!
Megpróbáltam azt ,hogy vissza tölöttem a Telos-i bázist de semmi , nem tudtam lejutni semmi extra helyre

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

IMYke2.0.0.0
Mivel sajnos nekem nincs már fenn a játék otthon, közvetlenül nem tudok segíteni - tapasztalatból.
Neten azonban körülnézek.

Van ,mentésem HK csatlakozása elõttrõl, mindenhonnan van mentésem vagy 30 darab...a sonic szenzor dialógus az az ,hogy beszélek HK-47-el? Vele mindenrõl beszéltem már.

De így se tudom mit kellene csinálni...XD Szóval van mentésem meg mindent megbeszéltem szerintem, de a Telos-on akkor merre keressem a Droid gyárat?

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

IMYke2.0.0.0
For the time being, for those who really want to see how the HK Factory plays out and can’t wait, download and use this mod. Also as a bonus, there is a new recruit included for this mod. He’s called HK-49 and he replaces G0-T0. Make sure if you want this mod to work properly, you need have a saved game before HK-47 joins your party. You also need to access the sonic sensor dialogue with HK-47 to get back to Telos to raid the HK Factory.

Magyarul:
Ha nincs mentésed a HK-k csatlakozása elõttrõl, és nem folytattad le a sonic szenzor dialógust, akkor esélyed sincs a MOD lejátszására.

A következõ kérdésem lenne. Fel tettem a HK droid gyár mod-t, de a játékban merre kéne keresni? A Telos-on van nem?De ott hol? Vagy hogy benne legyen új játékot kéne kezdeni? Merre keressem , hogy mûködik ez az egész?

Ha valakinek ugyanez lenne a problem: ezt töltse le. Nekem megoldotta.

Bocs, most olvastam csak vissza. <#lama>

Hi!

Próbálta már valaki Vistán? Csak mert ugyanarról a DVD-rõl feltettem az újabb gépemre, amirõl a régin simán ment, elindítom, meg se nyílik és "SW KOTOR 2 mûködése leállt". Vagy nem a Vista lehet a baja?
Thx elõre is!