Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pls valaki segitsen!
elore is thx.
PSN ID:misi2mezei
"The trees move. Do you not see it?"
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
http://darthsanddroids.extra.hu/page.php?2
A képregényre gondolok természetesen. A linkje ott van alul a lapon.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
viszont Vampire: The Masquarade - Redemption nekem spec nem tetszett. Bloodlines remek RPG, Redemption ellenben egy 3Ds hack'n'slash játék pár rpg elemmel nyakonöntve (nem is ugyanazok a fejlesztõk btw), még a dialógusokban a választási lehetõségek is csak viccnek vannak ott (és tényleg). ettõl függetlenül el lehet vele szórakozni.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez a Vampire: Teh Masquarade - Bloodlines elõtti rész...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
valamint még Jade Empire-t próbáld ki, az is akció RPG, remek történetvezetéssel <#vigyor2>#vigyor2>
Hatalmas játék nekem személyes kedvencem mert szeretem az ilyen darkos ,goth cuccokat.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Hiába harsogják, hogy majd az MMO-ban sokminden kiderül, az nem ugyanaz, mintha az ember maga játszaná végig...
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Ha a könnyedebb Fallout 3-ra hajjazó cimek érdekelnek akkor az általam emlitett Gothic 1-2 .Bloodlines ,Oblivion ,Two Worlds ,és a most kijövö Alpha Protocoll ,Risen cimek a neked valók.
Én még a Gothic 1-2 ,Bloodlinest is ajánlanám.
Fantasyban tudnék mondani még egy párat de az mint montad nem érdekel.
Új kedvenc született: Mass Effect :)
E 3 csodán kivül ki tud még ajánlani nekem ehez hasonlót (a NW meg Baldurs Gate-et ismerem, bár nekem kifejezetten ez a Kotor-ME vonal érdekel, még ha az elöbb említett rpg-kel is sok a hasonlóságuk)
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
De msot lenne egy másik probléma... MSN-en vegyen már fel valaki és irja le nekem hogy a pibe kell PAZAAKOZNI mert már a hajamat tépem... Ehez én hülye vagyok....
Cimem [email protected] SÜRGÖS SOS
THX
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
"Na nekem is megállt a karakterem a harci mód befejeztével néhányszor. és csak forogni lehetett a kamerával, de nem mozdult. Kipróbáltam amit javasoltak páran, és letiltottam a két procimag közül az egyiket, mondanom sem kell hogy semmit sem segített a dolgon, ugyanis nem ez volt a hiba ! A hibajelenséget(legalább is az én gépemen) a texturák és velük kapcsolatos szûrõk okozták. Addig kombináltam az anizotropikus szûrés és az antialiasing együttes viszonyát, amíg sikerült megoldani a problemát.
Amikor hibázott a dolog: 16x aniso és 4x AA vagy kisebb aniso és 2-4x AA.
És ahogy jó, vagy minden max: 16 ani 8x AA, vagy minden szûrõ kilõve.
Az alap textúrabeállítás(low, medium, high) nem befolyásolta a dolgot.
Azért vagyok teljesen biztos a dologban, hogy ez okozza a karakter beragadását harc után, mert amíg ezt nem kombináltam ki, addig 5-10 percenként beragadt az emberem és csak a quicksave/load kombó segített, de azóta egyszer sem csinálta pedig már jópár pályán átmentem és sok játékidõ is eltelt.
Tehát akinek beragad az embere és csak a kamerát lehet forgatni, ne a procimaggot tiltogassa, hanem kezdjen el bûvészkedni a szûrõkkel, vagy ha amúgy is gyengébb a gépe, kapcsolja ki mind. "
EZ PEDIG EGY VÁLASZ VOLT VALAKINEK A KÉRDÉSÉRE KB. 1 ÉVE :
"Pedig a szûrõk állítgatása lesz a megoldás, nálam legalább is az volt. Bizton állíthatom, mert végigpróbálgattam az összes kombinációt, és abban a pillanatban ahogy 16x aniso és 8x AA-t beállítottam, megszünt a beragadás,kamera-pörgés forgás. Bármi más variációnál elõjött újra.
Ha a játékból nem megy az állítgatásás, próbáld meg fixre beállítani a videókártya kontrolpaneljébõl. Mind Nvidiánál mind ATI-nál lehetõség ven erre.
Esetleg megpróbálhatod még letiltani a hardvare cursor opciót, ez nekem segített egy helyen, amikor az ûrkikötõbõl nem engedett betölteni a belvárosba, de a hardveres egér tiltása után meg igen. Persze mire rájöttem erre jópár agysejetem elpusztult az idegtõl :) Az egeret a játék indítása elõtt tudod letiltani a launcher segítségével.
Sok sikert. "
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
swkotor2.ini filet nyisd meg, talalni fogsz benne elvileg egy
Disable Vertex Buffer Objects=1
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
THX a HELPET
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
Nekem memóriacímzési problémám lenne a játékkal, mikor elindítom... Ha valaki tud megoldást az dobja már egy üzenetet a [email protected] -ra vagy ide!
Elõre is thx!
Üdv.
Elõre is köszi a válaszokért!!
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Elõre is nagyon köszi!
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Bocs, ha régi problémával zaklatlak Benneteket, de nincs erõm végigbogarászni ennyi hsz-t. :-) Hátha vágja vki fejbõl, mi a megoldás a problémámra.
A Dxunon akadtam el, a sith kriptában, levágtam a három sithet, megvan a szarkofágból a szajré, de nem tudok visszamenni a folyosóra, állandóan jön a szöveg: "Most nem tudod elhagyni a csatát!"
Mit rontottam el? Elõre is köszi szépen!
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Neten azonban körülnézek.
De így se tudom mit kellene csinálni...XD Szóval van mentésem meg mindent megbeszéltem szerintem, de a Telos-on akkor merre keressem a Droid gyárat?
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Magyarul:
Ha nincs mentésed a HK-k csatlakozása elõttrõl, és nem folytattad le a sonic szenzor dialógust, akkor esélyed sincs a MOD lejátszására.
Próbálta már valaki Vistán? Csak mert ugyanarról a DVD-rõl feltettem az újabb gépemre, amirõl a régin simán ment, elindítom, meg se nyílik és "SW KOTOR 2 mûködése leállt". Vagy nem a Vista lehet a baja?
Thx elõre is!