Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lol!! 😄. Aszittem már ennyire fejlesztetted fel a karid 😄

Köszi!

Majd próbálkozok!
franco
ebben is van igazság de nem mondhatjátok h nem próbáltam segíteni😄

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Lacee
szerintem ez esetben a gond az angollal van amúgy, azon meg nem tudom h mennyire segít ez 😉

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

franco
ATOMSPOILER /ha végképp nem megy/

b) If you're coming on behalf of Czerka:

She'll have a couple of quests for you before she arranges the meeting. The first is to pick up some goods on her behalf in the medical unit in Residential 082 West (#7). Go there, and answer the communication console when it rings. You'll then be directed to Residential 082 East (#10), apartment B3. They say to come alone. See the link for details and when finished, she'll give you another quest. You can also collect a 500 credit "hazard pay" allowance if you ask.

c) Luxa's second quest on behalf of Czerka:

She asks that you shake out the debt Opo Chano owes the Exchange, over in Residential 082 East (#9b). See the link for details. When that's taken care of, she'll reluctantly arrange the meeting with Slusk and ask that you kill him for her. When you agree, go to the Exchange entrance at Residential 082 East (#5). Tell the thug there that Luxa sent you and he'll open the door. Alternately, Dark Siders can kill the thug and use the console there to page the receptionist and tell her Luxa sent you.

Lacee
beszélgess Luxával, nem zongoráztad végig a lehetõségeket.... õ fog megbízni h tedd el láb alól a fõnökét, és akkor már bemehetsz.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sziasztok!

Elakadtam a 2. pályán!
Cezerkánál csinálok valami munkát.
Be kell jutnom valami Exchange központba, de az ajtó zárva.
Beszéltem a piros emberkével az ajtó elõtt, az meg elküldött Luxához a bárba.
Hiába beszéltem Luxával, valami friss vérrõl beszélt,de ez nem segített rajtam, hogy bejussak a szobába!
Help!
Mit kell csinálni?
franco

franco
Kreia biztos örült nekem<#eplus2>

franco
nah, eltoltam a gámát harmadszorra is. megérte, egyre több tapasztalatot tudtam beépíteni a karimba. Sion-t úgy vertem meg, hogy nem használtam force powereket(védekezõt sem),stimulánsokat és medpacket sem! (sentinel+watchmanként)

Amúgy szntem a sentinel a legjobb.
Azér, mert annál kezdéskor az intelligenciere nemis kell semmit se rakni 😄.

Ez, azt jelenti, hogy 2-t kapsz fejlõdéskor.
De aztán amikor light vagy darksider leszel, akkor már 3-at.

És nekem ez a 3 bõven elég lenne. Fõleg sentinelnél 2 kivételével (repair és demolotions, hogy nem kapnák be, hogy nem stealth és demolotions) minden sárgán van.

Demolotionsra bõven elég szntem 3 pont stealthre meg egy.

Úgyis húszezer modul vagy 10el megnöveli a stealthet és talán csak 1-2 helyen kell egy mellékküldetésben használni, amúgy meg sza*t se ér.

A magyarosításról tud vki vmit? 😄DD.

Még mindig semmi az égvilágon? Röhögnöm kell, hogyha ez egy év múlva kész lesz.

A kotor 1nél ilyenkor már min. egy 20 százalékos magyarosítás volt.

És itt a kotor2nél azér kétszer annyi szöveg nincs. Tehát egy 10 százalékosnak én már örülnék.

Legalább tudatnák, hogy eggyáltalán elkezdték a fordítást 😄.

De csak kettes szintû nemtom mit lehet max bele pakolni.

Azt a lila színû valamit, ami elsõnek stealth és dexterity pontokat ad, aztán asszem constutiont. De azt csak a 3-as szinttõl.

Ebbe meg csak max 2-õt lehet pakolni.

franco
Ossus Keeper Robe
nálam szinte mindig megvan😊 ráadásul overlay-jel turbózható

Uhhh. Rossz volt ma az internet explorerem. Szarakodott.
Mit cisnáltam? Elindítottam a spyware irtót.
Nah találjátok ki mennyit talált? 😄DD.

Persze csak a felületes vizsgálást indítottam el, de 815 találat volt😄DDDDDDDD.

Aztán újraindítottam a gépet, és a részletes keresõvel még 214-et találtam 😄DD.

Most már jó az internet explorer 😄DD.

Én az elsõ végigjátszásnál nem nyitottam ki, azt másodszorra volt benne két fénykard szín kristály. Vagy nemtom, hogy hívják.
Tehát amitõl függ, hogy milyen színû a sabered.
3.adszorra egy ugyanilyen színkristály 😄DD, meg egy sima kristály.

Tök hülyeség. Meg azok a ládák, amiket csak egy ilyen lerakható bombával lehet kinyitni. Ott sincsenek mindig jó cuccok.

Én pl. ezt a nemtom milyen jedi robot, amibe +4 wisdom meg csomó minden van csak 3.szorra találtam meg.

franco

N1ggA
De amugy nem lényeges kinyitni. Nincs ott semmi jo.

Spread De Love!

N1ggA
nekem *-al is elfogadta

Spread De Love!

majdnem jó a megoldás 😊 (6*2)-8+9/1=13 😊 ugyan az mint a tied csak kicsit másképp

kiserik
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. A Dxun-on a Sitheknél van egy régi zár, és egy matek rejtvény: (6_2)_8_9_1=13. Ezt hogy kell megcsinálni??? Nekem van egy megoldásom, de enm fogadja el: (6*2)-8+9*1=13 😞(

Green Ghost
nem értem, én eddig mindig csak vmi pisztolyt táláltam nála...

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Green Ghost
nem olyan ritka, én is elég hamar megtaláltam de csak unarmed harcra jó és jobb is van nála
a legritkábbak azok a robeok amiket még régebben leirtam, mert azok közöl 5 végigjátszásból jó ha 3-at megtaláltam (pedig néha iszonyu sokszor ujratöltöttem egyes területeket, hátha találok vmi jót)

franco
htx😊

fél óráig keresgéltem😄DD

Enosh Chan
de jó csaj vagy
😊))

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

franco
3. végigjátszásom volt,de pl Trayus akadémiát legalább 7szer eltoltam.
nagyon ritka ez a tárgy, eddig még nem kaptam. de nem azért kapom mert 100 órája tolom...

Lacee
dehogy is 😊

nekem már a második bolygón kiadta a game, ezért rossz dolog a véletlenszerû tárgykiosztás.

tigeroo
100h..??
azért kaptad azt..??
fuhh...<#merges2>
grat
franco
onderonról jut eszembe h miután beszéltél kavarral a trónteremben, nem engedi hogy összeszedd a remaineket.
a trónszéknél 4 blasteres fickó van. tõlük is csak 2-t tudtam eddig felszedni,mert bevágja a videot ahogy vaklu kikészül

franco
ezt pl kb 100h játékidõ után kaptam meg:

franco
screenshotot légyszi.

Enosh Chan
Társaságunk tévhitben él.
Az onderonon nem ott dõl el ahol a 3 general-t ki kell nyírni
hanem
amikor a fõtéren a felkelõk szónokolnak és kit
támogatsz

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Enosh Chan
Vaklunál volt

Enosh Chan
Onderonon találtam:
Darth Malak's Superior Robe
regeneration: 4
force regerenation: 5
Strenght: +5
All: +6

Panzerfaust
Kreditet baromi egyszerû sokat szerezni. Fõleg a dantoinon. Egy, van egy fickó a kikotöbe akivel 800as tétért lehet paazakozni. Kettõ, ha ugye darkon segitesz a zsoldosokna valami 12000t lehet belõle kidumálni. Meg van pár páncél amiért 9000-10000reket adnak, bár azokat inkább szétszedem. Az az igazság, hogy szerintem elméletileg 60000ret csinálni sem nagy ördöngõsség.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Level 50-es karit ,hogy lehet elérni?
Panzerfaust
Alkatrésznek azok közül amik sebzésst adnak a maxosak(nevüket nem tudom), + a saját kristály és persze az amit belinkeltem. Ezt csak azért raktam össze, hogy lássam mennyit tudok így sebezni. Egyébként rajtam van a master fury, meg a master valor is. Az állandó fénykardomba nem a belinkelt kristály van, hanem az amit az onderonon lehet találni.

N1ggA
Meg 31000 kredit? nekem asszem 3000 volt a legtöbb <#bohoc>

Spread De Love!

N1ggA
Hogy lehet ilyen erõs a kardod?

Spread De Love!

Green Ghost
milyen kristyályok és alkatrészek vannak a kardba, hogy ennyit sebez?

Panzerfaust
Akkor nem õ lenne a kedvenc😊) De most elkezdtem egy szintén harcost csak a másik oldalon. Ennek nem csak 12, hanem 16 lesz alapból az ereje😊)

franco
oks aszittem alles zusammen 150...

Panzerfaust
A francokat. Master flurry. 3szor 60-150ig az nem olyan rossz. Sion kapot két maflást aztán föltöltötte magát. Aztán megint és újra. A maszkos kapott egy nyomorult vágást élete máris a felén volt. Erre elkedzdi a Visas, hogy nem tudjuk legyõzni. Phff. De akkoris a Atris volt a legsimább. Odamentem egy flurry és meghalt.Ezzel a kesztyúvel viszont még nem találkoztam, pedig ez volt a hrmadik kari amivel végigvittem. A köpeny megvolt, de odaattam Attonak, mert nem tetszett a szine.

franco
a képen sith kesztyû van rajtad, +3strenght. a dominator +5 strenght.
a matukai adept robe ami neked kell😊 ha van mentésed malachor elején, érdemes újrajátszani,mert az akadémián az egyik maraudernél szokott lenni elég gyakran.tényleg sok force-pontod van<#wow2>
viszont a sebzésed kevésnek tûnik. master critical strike-kal ennyi?

Panzerfaust
Hát ha pontosítasz akkor lehet hogy megvan. Ezzel a karival két nagy szívfájdalmam van. Egy nem adta meg azt az övet ami +4et ad az erõre. Kettõ nem adott jó köpenyt, így egy dark jedi master robeval kellet mennem(benne a maxosregenerációs páncélbónusz). Egy sithel csak nem veszek föl ossus keepert, nem? De az erõpontjaim száma röhej. Full harcos kari, átlag 60akat zuzz de be szokot jöni a 120-150 is, és bazz vilámmal, és force wavevel hamarabb kipucolok bármit. Erõpontomon pedig meg se látszik, hogy most nyírtam ki 12 embert maxon van.

franco
jól küldted. nincs meg a dominator kesztyû?

Panzerfaust

ez egy dúrva kristály amit kaptam a malachoron. Ezzel a sebzésem:

És persze a kari amelyikre a legbüszkébb vagyok, amelyikkel legjobban sikerült a játék:

N1ggA
Na, en ujra vegigviszem a jatekot sithként, és most itt vagyok a korrobanon abba a víziós barlangba, és már mindent megcsináltam és már csak egy emberke van, akinek a neve Dark Jedi és ugyanugy néz ki mint én csak ruha meg kard más, és nemtok vele semmit se csinálni. Odamegyek és semmi nem történik. Help me

Spread De Love!

..de az olyan csúnya hely, és még büdös is...fúj! Lehet hogy Sith lett a kis exile, de azért némi szépérzéke iazán maradhatott volna...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

franco
loool
át akarod vinni szpemtopikba?😊)

inkább örülj h senki sem akadt el😊