Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd próbálkozok!
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
b) If you're coming on behalf of Czerka:
She'll have a couple of quests for you before she arranges the meeting. The first is to pick up some goods on her behalf in the medical unit in Residential 082 West (#7). Go there, and answer the communication console when it rings. You'll then be directed to Residential 082 East (#10), apartment B3. They say to come alone. See the link for details and when finished, she'll give you another quest. You can also collect a 500 credit "hazard pay" allowance if you ask.
c) Luxa's second quest on behalf of Czerka:
She asks that you shake out the debt Opo Chano owes the Exchange, over in Residential 082 East (#9b). See the link for details. When that's taken care of, she'll reluctantly arrange the meeting with Slusk and ask that you kill him for her. When you agree, go to the Exchange entrance at Residential 082 East (#5). Tell the thug there that Luxa sent you and he'll open the door. Alternately, Dark Siders can kill the thug and use the console there to page the receptionist and tell her Luxa sent you.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Elakadtam a 2. pályán!
Cezerkánál csinálok valami munkát.
Be kell jutnom valami Exchange központba, de az ajtó zárva.
Beszéltem a piros emberkével az ajtó elõtt, az meg elküldött Luxához a bárba.
Hiába beszéltem Luxával, valami friss vérrõl beszélt,de ez nem segített rajtam, hogy bejussak a szobába!
Help!
Mit kell csinálni?
Azér, mert annál kezdéskor az intelligenciere nemis kell semmit se rakni 😄.
Ez, azt jelenti, hogy 2-t kapsz fejlõdéskor.
De aztán amikor light vagy darksider leszel, akkor már 3-at.
És nekem ez a 3 bõven elég lenne. Fõleg sentinelnél 2 kivételével (repair és demolotions, hogy nem kapnák be, hogy nem stealth és demolotions) minden sárgán van.
Demolotionsra bõven elég szntem 3 pont stealthre meg egy.
Úgyis húszezer modul vagy 10el megnöveli a stealthet és talán csak 1-2 helyen kell egy mellékküldetésben használni, amúgy meg sza*t se ér.
Még mindig semmi az égvilágon? Röhögnöm kell, hogyha ez egy év múlva kész lesz.
A kotor 1nél ilyenkor már min. egy 20 százalékos magyarosítás volt.
És itt a kotor2nél azér kétszer annyi szöveg nincs. Tehát egy 10 százalékosnak én már örülnék.
Legalább tudatnák, hogy eggyáltalán elkezdték a fordítást 😄.
Azt a lila színû valamit, ami elsõnek stealth és dexterity pontokat ad, aztán asszem constutiont. De azt csak a 3-as szinttõl.
Ebbe meg csak max 2-õt lehet pakolni.
nálam szinte mindig megvan😊 ráadásul overlay-jel turbózható
Mit cisnáltam? Elindítottam a spyware irtót.
Nah találjátok ki mennyit talált? 😄DD.
Persze csak a felületes vizsgálást indítottam el, de 815 találat volt😄DDDDDDDD.
Aztán újraindítottam a gépet, és a részletes keresõvel még 214-et találtam 😄DD.
Most már jó az internet explorer 😄DD.
Tehát amitõl függ, hogy milyen színû a sabered.
3.adszorra egy ugyanilyen színkristály 😄DD, meg egy sima kristály.
Tök hülyeség. Meg azok a ládák, amiket csak egy ilyen lerakható bombával lehet kinyitni. Ott sincsenek mindig jó cuccok.
Én pl. ezt a nemtom milyen jedi robot, amibe +4 wisdom meg csomó minden van csak 3.szorra találtam meg.
Lenne egy kérdésem. A Dxun-on a Sitheknél van egy régi zár, és egy matek rejtvény: (6_2)_8_9_1=13. Ezt hogy kell megcsinálni??? Nekem van egy megoldásom, de enm fogadja el: (6*2)-8+9*1=13 😞(
Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.
a legritkábbak azok a robeok amiket még régebben leirtam, mert azok közöl 5 végigjátszásból jó ha 3-at megtaláltam (pedig néha iszonyu sokszor ujratöltöttem egyes területeket, hátha találok vmi jót)
😊))
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
nagyon ritka ez a tárgy, eddig még nem kaptam. de nem azért kapom mert 100 órája tolom...
nekem már a második bolygón kiadta a game, ezért rossz dolog a véletlenszerû tárgykiosztás.
a trónszéknél 4 blasteres fickó van. tõlük is csak 2-t tudtam eddig felszedni,mert bevágja a videot ahogy vaklu kikészül
Az onderonon nem ott dõl el ahol a 3 general-t ki kell nyírni
hanem
amikor a fõtéren a felkelõk szónokolnak és kit
támogatsz
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Darth Malak's Superior Robe
regeneration: 4
force regerenation: 5
Strenght: +5
All: +6
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
a matukai adept robe ami neked kell😊 ha van mentésed malachor elején, érdemes újrajátszani,mert az akadémián az egyik maraudernél szokott lenni elég gyakran.tényleg sok force-pontod van<#wow2>#wow2>
viszont a sebzésed kevésnek tûnik. master critical strike-kal ennyi?
ez egy dúrva kristály amit kaptam a malachoron. Ezzel a sebzésem:
És persze a kari amelyikre a legbüszkébb vagyok, amelyikkel legjobban sikerült a játék:

Spread De Love!
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]