Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõre is kösz!
Remélem vki van olyan okos és megmondja h telepités után mikor inditanám a játékot miért dob ki az asztalra egy exe hibával?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Tudom, hogy NEM ehhez a játékhoz tartozik, de itt sokan vannak akik vágják ezt a dolgot..
Szóval a Star Wars Force Unleashed Ultimate Sith Edition
esetleg hasonlít ehhez a játékhoz? van már valaki aki mind a kettõvel játszott?
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
Turn Me On Dead Man
Van egy gondom a kotor 2-vel:
A játék elindul. Megcsinálom a karit és rámgyek a játék indítása menüre. Bejön az elsõ videó, majd sötétség. Itt van hogy hibaüzenettel kilép, van hogy megfagy.
Mi lehet a baj? Tudok vmit csinálni?
Xp-m van, acer aspire5315 notebook, a videók kikapcsolása és a grafikai szûrõk átállítgatása nem oldja meg a problémát😞
A mellékküldetések szempontjából mindegy milyen sorrendben csinálod a bolygókat vagy hogy milyen oldalon állsz. Onderonon van egyedül választási lehetõséged. Vagy Vaklu vagy pedig a királynõ mellett állsz. Ha Vaklut választod tudsz beszélni a fõtéren egy nõvel aki egy merényletsorozatos küldit add. Persze ez kimarad ha a királynõ pátját fogod.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Turn Me On Dead Man
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezért kell évekkel ezelõtti csomagot letölteni.
Például egy 2007.11-est... 12-est, vagy 2008.01-est.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2008 elõttit keress!
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
Lenne egy kérdésem.Mikor elindítom a játékot és rámegyek hogy New Game akkor nem hozza be a karaktereket hanem csak fekete vonalakat össze-vissza.Mit csináljak vele hogy jó legyen?
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Ez tényleg a gizka kiszivárgott bétája?
Ha igen, akkor valaki mondja már meg spoilerben, hogy a droid gyárba hogy jutok el, mert...
...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kop-kop..
tudom h nem ebbe a topikba kéne írni, csak a másik elég inaktívnak tûnik. A Kotor 1-ben felraktam az 1.03 patchet és magyarítást, ill. az ehhez tartozó crack van fent, mégis pár perc játék után kidob egy hibajelentés küldése üzivel:S Van rá megoldás?
Turn Me On Dead Man
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
És érdekes hogy bugal nem találkoztál én lépten nyomon bele ütközök egybe. Pedig eredeti.
totya4: Szerintem az elsõ rész grafikájához képest ennek egy kicsit mosottas a textúrái. És Nar Shadaa rohadtul monoton látványilag. Mindenhol minden szûrke. De azért van szép helyszín is. pl: Onderon.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Kegyetlen jó lett ez a játék.NAgyon tetszett.Profi munkát végeztek vele a fejlesztõk.
Értékelnék.
Grafika:Ezt elég nehéz értékelni mivel réi játék de mai szemel is szép,jó a tükrözõdés effekt,a shader is a helyén van.
HAngulat:100%os Star Waes hangulat
Játékélmény:Látványos párbajok és jól használható erõk
Szavatosság:Jómagam 37óra alatt vittem végig.Bóklászkattam de nem is csináltam meg minden mellékküldit.
Karakterek.Profin megírt igazi karakterek személyiséggel.
A játékot gonosz karakterrel vittem végig.MInden jedit megöltem.Azért voltam gonosz mert a való életben sohasem tennék ilyen dolgokat.De néha szituációtól függõen jó utat választottam mert annyival magávalragadó a törénet és nincs szivem megölni egy ártatlant vagy mocskos dolgokat mondani neki esetleg fenyegetni hiába tudom h csak egy audio fájl szólal meg és a poligonszályat is render mozgatja.Lelke van!!
KArakterek:
Atton:sosem tudtam igazán kiismerni.De szimpatikus.
Kreia:Kezdetektõl nagyon titokzatos és furcsa személy.Sosem lehet igazán kiismerni.
Bao-Dur:Tiszteletreméltó karakter.Tövbbet róla nem tudom mondani.
Handmaiden:nagyon jól eltalált karakter.Tetszett a stílusa és az ahogyan nevelték.
Vadésznõ a Naar Shadaaról(nem tudom a nevét):Kemény karakter de nem a kedvencem.
A kis guruló droid:kedvenc kis karakter.Õt nagyon bírtam.
Orvgyilkos droid(õt összeraktam):NAgyon jó és jó személyiséggel megáldott karakter.És a szerelem definíciója zseniális😊
A gömbõc droid:egy igazi kisköcsög.Utáltam.Legszivesebben kinyírtam volna.1x sem volt velem küldetésben.
VISAS:Abszolút kedvenc karakter.A legjobb.MAjdnem annyit ért mint a fõ karakterem.A sötét oldal dolgait jól elõadja.Hozzá voltam a legközelebb.
Ennyi lenne a kis értékelés.A játék 10/10-es tökéletes játék.Buggal nem találkoztam.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
mert már agyamra megy,hogy végre találtam 1 jo játékot erre nem tudom végigjátszani mert kidob az asztalra ezzel "az alkalmazás hibát észlelt és leáll"
pls help😞
elore is thx!
PSN ID:misi2mezei
Egyébként pedig csak írnod kell az elsõ rész topikjába, és nem lesz halott. Válaszolnak ott is, kár itt offolni.
köszi
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Éppen a Korriban bolygón vagyok. Az a gondom, h mikor már benn a sith akadémián megcsináltam mindent (megtaláltam a jedi mester fószert akit egy hangyányit megdolgoztak)😄 és szeretnék kimenni egyszerûen zárva van a bejárat. Már mindent körbejártam bent és löketem nincs hogy mit kéne bekapcsolni h kitudjam nyitni a kijáratot. Ha valami megdobna egy ötlettel az nagyon jól jönne. Thenk jú.
PSN ID:misi2mezei