Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
Hmm..talán botorság volt, minden bolygót megnéznem ? Mert miután megnéztem 1 bolygót, visszatöltöttem az állást, és elmentem máshova.. Nem kellet volna..Olyan kár, hogy nincsenek sehol se Jedik, csak Romok.. A Sith-ek bolygója, pedig egyenesen irritáló..

Fido4life
Azért, remélem valami jót összetudnak hozni..

Fido4life
Hát igen, bár a Tatooine nálam úgy beszaggatott hogy élvezett volt nézni.. Amúgy pont ezért raktam be, fõkarinak Mirát.. Ha már a bolygót nem lehet élvezni, akkor legalábbb azt akivel megyek 😄(bár , az 1-ben azért jobban tudtam azonosulni a fickóval, de a kettõben már nincs nagyon benne az a fej..)

Azért nagyon sok audiót bennehagytak. Magam is meghallgattam jó párat (elég mp3 kiterjesztésre átnevezni, és bármivel lejátszható), mind a konfrontációk, mind Atton halála, vagy pl az is itt derült ki, hogy eredetileg Atris-t szánták Traya szerepére, akikkel én tartom a kapcsolatot, azok a meglévõ adatokból, a tervezett dolgokat próbálják helyreállítani (magyarul csak azt, amihez maradtak eszközök a játékban), ezért is lett munkájuk neve Restoration Project, ami egész pontosan visszaállítást jelent. Olyasmivel, amihez nincs meg a kellõ adatmennyiség, nem is foglalkoznak. Így rengeteg dolgot nem is vesznek számításba. Na igen, meg ahogy mondtad is, én elõször április környékén beszéltem a hölggyel, aki vezeti az egész team-et, de hogy mikorra lesz ennek valami végeredménye... de legalább már tesztelik a meglévõket.
Hát igen, nem is nagyon van olyan bolygó, ahol jól érezné magát az ember.
Az elsõ részben pedig ott volt Tatooine és Manaan, járkálni is élvezet volt rajtuk.

Fido4life
Nekem mondod, az 1-t elöbb ismertem mint a kettõt, annak hatására szereztem meg a kettõt. Csakhát az 1-nél, nálam gyakrabban bejön az a bug, mikor beakad és lespawnnol máshova. De amikor nem csinálta, nagyon elvoltam vele, és a magyarítás miatt sokkal jobban eltudtam igazodni..(bár most is fent van, a KOTOR 2-be most jobban bele vagyok gabalyodva 😊) Amúgy elég sötét ez a Sith Lords. Legalábbis hangulatilag.. Nar Shaddaa olyan szürke képi világ, fõleg amikor a menekültekhez megyek, a sok folyosó olyan frusztráló érzés..

Hát ebben egyetértünk, valóban zseniális ez a játékstílus.
De, javaslom próbáld ki az elsõ részt is, mert ahhoz már letölthetõ a teljes magyarítás a magyarítások.hu oldalról. Ha a folytatás tetszett, az elsõ még jobban fog.

Fido4life
Csá ! A Savegame Editorral hogy leeht berakni új TGA-t ? MErt az egyik modnál azt írja, hogy azzal kell berakni az új skint..

HIE
Nem bírom Kreia karakterét, ezért savegame editorral gizgát csináltam belõle egy ideig. Aztán késõbb persze vissza változtattam. Csak hát ugye már harmadszorra viszem, úgyhogy egy kicsit korrigálok a karaktereken. <#nyes>

Fido4life
Jól van, tudom hogy a hyülegyerek stílusával jöttem erre a topikra, nem tudom miért.. És bármennyire is azt hiszed, nekem ez a jaték (vagy program) azért tetszik, mert benne van minden, ami egy jó RPG-be kell.. Eszméletlenül csípázom azt, amikor egy játék nem lineáris, hanem a te döntésed szerint alakulnak a dolgok.. Ha csak a harc érdekelne, már rég a SA-t nyomnám (bár milyen jó lenne az, összekeverve egy jó RPG-vel) de ebben a játékban nem az a fontos, hanem a hangulat stb.. Aki érti, az érti aki meg nem, annak úgy se tudnám elmagyarázni..

És ezért szidtad a harcrendszert vagy öt hozzászóláson keresztül, mi? <#lama>
Ahogy Calver is mondta, csak te vagy a lúzer.
Emellett látván a felhasználói információidat, meg kell hogy állapítsam, hogy ezt a programot nem a te agyi kvalitásaidra tervezték.

Hellosztok! megin lenne egy kérdésem: azon a pályán amikor azt a bazi nagy sith hajót kell felrobbantani, és amikor már csak egy töltetet kéne elhelyezni, mondja egy Mandalóriai hogy idõ elõtt felrobbant a protontöltet... és kell szerezni egy újat... a kérdés az hogy hol keressem a protomtöltetet? Elõre is köszi!

Fido4life
<#lama> ?? Most mondom hogy sikerült.. A POP meg nem jött be, mert egy idõ naggyon unalmas, az állandó gyilkolászás.. Szeretem a fejlõdési rendszert, meg a sok dumát..<#crazya>

Ilyen a harcrendszer, békélj meg vele vagy játsz Prince of persiát. <#wave>

Fido4life
Na most meg simán sikerült.. Jó azért ez a játék..<#vigyor3><#beka2>

Fido4life
Na akkor nálad is elõfordul.. Ezekszerint nem vagyok lúzer.. Ezt egy patch nem orvosolja ?

mrzed001
Néha tényleg hülye mód elfutkosnak, még ha 3 lépésre elõre meg is mondod neki, hogy mit csináljon
Ez fõleg az 1 utolsó pályán volt szivatás, ahol végtelen számú ellenfél van, és nem haladsz elõre, mert valamelyik köcsög akkor is elfut vissza, hogy az onnan érkezõket gyepálja (aztán mehetsz a többivel is vissza segíteni, különben legyakják/legyengítik).
Úgy mellesleg, hogy mennyire tutja kidodge-olni, illetve mennyit fog fel a páncél, az több dologtól is függ ha jól emlékszem

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Fido4life
Nem is azt kérdeztem..(legalábbis ebben #5582 ) De azért kössssz...

Fido4life
Easy Up ! Az ember lehet ideges, nem de ? Levan pauzálva a gém, az egyik szereplõ a falnál, szemben két ellenséggel, a fõkari a másik oldalon, szemben két ellenséggel, kiadom mindkettõnek a parancsot hogy a szemben levõket üsse.. Miután kész, lenyomom a Spacet.. Az imádni való fõkari viszont, odafut a másik kari, ellenségeihez és azokat kezdi el csépelni, tönkretéve a tervet.. Szal nem tudom ki a lúzer, de abban igazad van, hogy nem így kellett volna fogalmaznom..

Calver
szerintem elég érhetõen leírtam mi az az AC... <#falbav>

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
erre mit lehet mondani? ne a harcrendszert fikázd, te vagy a lúzer. legnehezebb fokozaton nyomtam, és nálam soha senki nem halt meg. csak tudni kéne hogy kell játszani.

Fido4life
Nem gyõzöm fikázni ezt a béna harcrendszert.. Nem gyõzöm állandóan ezt a képet látni:
Ha már egyszer stratégiázásra csinálják, akkor lehessen benne stratégiázni.. Kiadom hogy mit csináljanak azok a láma karakterek, és elmegy mást ütni. Ejj, nem jó ez így...

Köszi az infót, de közben rájöttem...

hali, ha jól emlékszem az elsõ átkapcsolást ott kell megcsinálni, ahol a fõkarival találkozol (ott lehet letölteni a "kulcsot")
a másodikat pedig a yacht hídján kell megtenni (gyakorlatilag addig kell magad átverekedni)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Fido4life
hmm asszem az a megoldás, hogyha nem egyedül mászkálok.. De olyan idétlen, ahogy azok a hátamban futnak..

Fido4life
Amúgy azért mehet így az élete, mert a cas-om nincs eléggé felöltözve ? Sima Clohtes de így néz ki:
(tudom hogy a Mira, mondjuk odáig nem jutottam el, és nem is a Mira Jacket van rajta, hanem csak egy sima Clothes, de más karimnál ami nem volt modolva, nem ment ennyire az élet)

Fido4life
LOL a Nar SHadan egyedül voltam, megtámadtak valami csövesek, 1 %-kos élettel visszafutottam a hajóra, ott meg egy Jedi várt <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Hello!
Lenne egy kérdésem: Nar Shaddaa bolygón, amikor Goto 'yacht'-ján vagyok, és már megtaláltam a fõkarit. A végigjátszásban van egy olyan hogy meg kell szerezni a 'auxiliary consol'-ból egy kulcsot, és azzal át lehet állítani az áramforrást, s a végén ennek hála el tundunk menni. Az lenne a kérdés hogy hol kell átkapcsolni az áramforrást? Remélem nem voltam túl bõbeszédû...
UI: a végigjátszás itt van.

Calver
egy amolyan átalakított D&D szabályrendszer alapján megy a gém (név szerint SW d20), és bizony ez nem "gombnyomásos" harcrendszer. nem áll a karakter, hanem akkor spec nem õ támad, és ha elég magas az AC-ja (nem "védekezés" skill, lévén nincs is ilyen, itt AC van!) akkor látni fogsz egy olyan szépséget h hárít, ellenfél melléüt ill mellélõ. és az ellenfél is azért védi ki az ütéseket, mert magas az ACje, neked pedig a támadó értéked (Kotorban pöcsömtudja h hívják) alacsony. a gém dob egy virtuális 20 oldalú kockával, ha támadó értéked+dobás nagyobb mint ellenfél ACja, eltalálod.

Fido4life
biztos nincs olyan mod, amivel gombnyomással lehet harcolni ?

Fido4life
hmm asszem csalnom kell, mert így lehetetlen a játék...

mrzed001
Nem kellene neki. Ha nem elég fejlett a védekezési skillje akkor egyszerûen beszopja (talán Bloodlines-nél látszott az nagyon szépen, hogy minek a fejlesztéséhez mik is kellenek, szóval összetett)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Fido4life
De elvileg, azért megkéne próbálnia félreugrania nem ? Amúgy kiszokta modolgatni a játékot ?

mrzed001
Jaaaa, hát ez bizony a skill alapú harcrendszer lényege.
Ha nem vagy elég jó pölö a lézerpisztoly használatában, akkor bizony igencsak félre fogsz lõni még közelrõl is. Fejleszd a skilljeidet, illetve ami fejlett azt használd ilyen egyszerû a megoldás ...
Meghát az erõ ugyebár mindig veled van segítõül

Fido4life
Tudom, nekem is úgy van, be is szoktam állítani, hogy kiadom hogy milyen csapásokat mérjen, a t. úriemberre (vagy szörny-re).. De miel úgy megy hogy ütök egyet, és akkor jön az ellenség, akkor csak áll és vár hogy bele marjon.. Semmi védekezés.. Utána én jövök, de azt a szörny kévédi.. Nagyon idegesítõ.. Nincs véletlenül egy mod, amivel gombnyomásos harcrendszer van ? Mint a Bloodlines-ben ?
És szerintem is király volt !

mrzed001
Ha beállítod, hogy csata alkalmával auto leálljon, akkor mielõtt kezdõdne a csata (megláttad az ellenséget) már leáll a game (sõt, én teljesen körökreosztottan szoktam a csatákat nyomni, azaz minden lépés után megáll. Ez az 1-ben egyébként jobban mûködött, mint 2-ben)

Ja, és a Bloodlines az király volt 😊)

Nekem a víruskergetõm aktív módja mindig ki van kapcsolva, így lehet hogy nálad az elsõ rész amiatt lassult be (és nyilván még számos más program is). De a KOTOR2 belassulás hibája sajnos nem ilyen eredetû hiba, hanem a félkész munka eredménye.

Tényleg dolgoznak, de nem szabad sokat várni a dologtól, mert:
1: A kivágott tartalom csak nyomokban van benne a játékban. Sok fontos dolog pl:audió dialógusok nem kerültek be a játékba.
2: Már a játék megjelenése óta dolgoznak rajta, de azóta sincs semmi kézzelfogható eredmény.

Fido4life
Nekem az 1-nél is ugyanúgy bejött, de mivel kikapcsoltam a Vírusvédõmet, megy rendesen.. De köszi a választ !

Igen, Dantooine-on a leszálló zónánál jön elõ, a KOTOR2 pocsék minõségû kódja miatt. KOTOR1 nálam soha nem csinált ilyet még patch nélkül sem. Ez egyike a KOTOR2 legkapitálisabb bugjainak. Szóval nem a géped miatt van, nincs köze se a víruskeresõhöz, se a grafikai beállításokhoz. Hiába állítod bármilyenre a grafikát, a bug elõ fog jönni, mert szar a kód. Lett volna még vele jó három hónap munka, csak a Lucasarts elcseszte mert elõbb adta ki a tervezettnél.

Fido4life
Köcce, mostmár megy, mert kikapcsoltam a NOD32-õt ! ,-) Amúgy ezen a harcrendszeren nem tudom túltenni magam rajta.. Egyszerûen áll, és vár hogy valami belémarjon.. Még véletlenül se hogy arréb ugorjon, vagy kivédje.. Eslüszöm, ennél még a Vampire Bloodlines-nak is a harcrendszere jobb volt.. Persze nem a pisztolyoké 😊

mrzed001
1-nél igen, 2-vel nem volt ilyen gondom, pedig közel sem erõmûvön játszottam vele (víruskergetõ, meg minden szart lõlj le mielõtt játszani kezdesz)

mrzed001
Elõbb pörgesd meg az erõvel, aztán nyugodtan csapkodhatod, többet sebez (õ meg semmit)
Tudod, az erõ veled van 😊)

Fido4life
Amúgy a Dantoon-in, a rom-nál, mért olyan táposak a szörnyek..?<#conf> Csapkodom õket a lézerkarddal, és alig vesz le valamit belõlük..

Fido4life
Most nekem megy, szal ez valami X-Aktás dolog lehet.. Vagy talán fel kell állnia teljesen a gépnek, hogy menjen..

Hát igen... Nekem is csinált ilyet. Én úgy oldottam meg a problémát hogy levettem teljesen minimumra a grafikát. Nem volt egy szép látvány, de legalább ment.
Fido4life
Hát viszont így kurva szar.. A másolt játékot is meg lehet Patch-ni ?

mrzed001
Ilyet nekem csak az 1-ben csinált ameddig nem tettem fel a Patch-et

Fido4life
Jaj de ideges vagyok ! Nektek is szokott csinálni olyat aa játék, hogy megy rendesen, aztán akadozni kezd a hang, mintha beakadna a szalag, a karakteretek meg áll, majd 6 méterrel arréb szinte le spawn-nol... ??!!!44 <#conf><#conf><#conf>

Fido4life
Ezt mondjuk én is utálom, hogy pl 1 játékot azér b*sznak el, mert hamarabb kell kiadni (pl Vampire Bloodnes)Tényleg dolgoznak néhányan, hogy ez a 25 % bekerüljön a játékba ?