Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ részben pedig ott volt Tatooine és Manaan, járkálni is élvezet volt rajtuk.
De, javaslom próbáld ki az elsõ részt is, mert ahhoz már letölthetõ a teljes magyarítás a magyarítások.hu oldalról. Ha a folytatás tetszett, az elsõ még jobban fog.
Ahogy Calver is mondta, csak te vagy a lúzer.
Emellett látván a felhasználói információidat, meg kell hogy állapítsam, hogy ezt a programot nem a te agyi kvalitásaidra tervezték.
Ez fõleg az 1 utolsó pályán volt szivatás, ahol végtelen számú ellenfél van, és nem haladsz elõre, mert valamelyik köcsög akkor is elfut vissza, hogy az onnan érkezõket gyepálja (aztán mehetsz a többivel is vissza segíteni, különben legyakják/legyengítik).
Úgy mellesleg, hogy mennyire tutja kidodge-olni, illetve mennyit fog fel a páncél, az több dologtól is függ ha jól emlékszem
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
"The trees move. Do you not see it?"
Ha már egyszer stratégiázásra csinálják, akkor lehessen benne stratégiázni.. Kiadom hogy mit csináljanak azok a láma karakterek, és elmegy mást ütni. Ejj, nem jó ez így...
a másodikat pedig a yacht hídján kell megtenni (gyakorlatilag addig kell magad átverekedni)
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
(tudom hogy a Mira, mondjuk odáig nem jutottam el, és nem is a Mira Jacket van rajta, hanem csak egy sima Clothes, de más karimnál ami nem volt modolva, nem ment ennyire az élet)
Lenne egy kérdésem: Nar Shaddaa bolygón, amikor Goto 'yacht'-ján vagyok, és már megtaláltam a fõkarit. A végigjátszásban van egy olyan hogy meg kell szerezni a 'auxiliary consol'-ból egy kulcsot, és azzal át lehet állítani az áramforrást, s a végén ennek hála el tundunk menni. Az lenne a kérdés hogy hol kell átkapcsolni az áramforrást? Remélem nem voltam túl bõbeszédû...
UI: a végigjátszás itt van.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ha nem vagy elég jó pölö a lézerpisztoly használatában, akkor bizony igencsak félre fogsz lõni még közelrõl is. Fejleszd a skilljeidet, illetve ami fejlett azt használd ilyen egyszerû a megoldás ...
Meghát az erõ ugyebár mindig veled van segítõül
És szerintem is király volt !
Ja, és a Bloodlines az király volt 😊)
1: A kivágott tartalom csak nyomokban van benne a játékban. Sok fontos dolog pl:audió dialógusok nem kerültek be a játékba.
2: Már a játék megjelenése óta dolgoznak rajta, de azóta sincs semmi kézzelfogható eredmény.
Tudod, az erõ veled van 😊)