Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor lesz jedi ha elég magas a befolyásod rá, szóval több szituációban is sikerült már pozitív hatást tenned rá, valamint megvolt a Nar Shaddaa-n a két Twilek általi felsimerés és eztán elbeszélgetsz vele. Ha elég magas volt a befolyásod akkor a beszélgetés alatt egybõl jedi lehet belõle, de ehhez mint írtam, elég sok jó pont kell nála (részint a felismeréses beszélgetés kapcsán is lehet nála egy jó pontot szerezni, de a bolygón például a swoon javítását ha rá bízod az is plusz pont de korábban és más bolygókon is lehet nála kis befolyásra szert tenni).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Mr Spock
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy Atton-ból mikor válik jedi a Nar Shadda-n? Megvolt vele egy hosszas beszélgetésem, miután két twilek a menekült táborban ráismert, de amikor a mandalóriai háborúról akarom kérdezni, akkor befolyás: kudarc miatt nem akar róla beszélni. Most ott tartok, hogy Mira, Atton és a kis asztro droid próbál átjutni egy sereg gandon, hogy elmenjen új azonosító kódot csináltatni az Eben Hawk-nak. Ekkor már jedinek kéne lennie Atton-nak?

-muszáj-

Ha nõként jelölöd meg Revan-t akkor Carth lesz aki admirálisként próbál utolérni, ha férfit választasz akkor egy ismeretlen tiszt fog keresni ugyanazon okból kifolyólag.

A mindenféle utalgatásokban vagy Carth vagy Bastilla lesz aki a bejátszásokban feltûnik és aki a történetet próbálja kis átvezetõkkel kiegészíteni. Játékbeli hatása, ami komolyan kihatna bármire is, az nem lesz.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Befolyásol az valamit a játék folyamán, hogyha a játék elején Revan-t nõnek, vagy férfinak állítom be?

In gém ném: MaxWell125

De teljesen jól megy, ilyen téren, csak kilépked random:S
Lehet a win öreg már neki...
csak egyszer lõheted el ezt a szérumos dolgot tehát a lényeg vagy davik csatlósának adod oda vagy felsõvárosnál az orvosnak, ha felsõvárosi orvosnak oda adod akkor az alsó városinak is adhatsz.
ez a küldetés is tipikusan a jó vagy rossz oldal közötti választás.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

A rakghoul szérumot odadhatod a fertõzötteknek és az orvosnak is.De ha nem vagy benne biztos add oda az orvosnak és utána vegyél tõle(60 kredit😊.A konfig vicces mert nekünk gyengébb kártyán simán viszi...Esetleg próbáld meg a grafikát lejjeb venni.
Nem, néztem de minden bizonnyal igen, 2-3 éves a konfigom ( akkor csúcs volt ) szóval nem ez a gond, de leírom az erõforrásokat.
Gef 8800GT, 6000+ AMD x2, 2gb geil ultra 800mhz
Köszi, a helpet a növendék napló megvan meg még egy a csatornából de akkor ott a 3. is, na meglesem.
Volt egy olyan küldi is hogy szerezzem meg a gohulszérumot, 3 választás van ha jól tudom miután megvan.
1, Daviknak adom 2, Felsõvárosban a klinikának, 3 Alsóváros 2 fertõzöttjének.
Semmiképp nem tudom odaadni pl az orvosnak és a fertõzötteknek? Nincs valahol tartalék még elrejtve?
Hello DeDy!

A naplók közül kettõ darab a csatornákban van még az energia mezõ elõtt,a harmadik pedig alsóvárosban.

A kocsmás csajszival nem lesz semmi.A rancor hasában szintén nincs semmi.
Ha valamilyen küldit nem tudsz megoldani abban még tudok segiteni,bár hogy miért lép ki nálad azt passzolom igy hirtelen. A konfigurálásnál minden zöld szinû?
Üdv.
Nekem az 1hez kéne pár infó, annak a topikját nem nagyon olvassa senki.
1, eleinte állandóan kilépkedett kb. 5 percenként, most vagy hogy fél órát is kibír, ez mitõl lehet? ( win xp 32bit a gép bõven elég Gef vga kari szal az Ati miatt se lehetne gond, 1.02es patch, korábban fent volt az 1.03 is de azzal se jobb, sõt talán ott sûrûbben lépkedett ki.)
2, Van mellékküldi végigjátszás magyarul?
Ha nincs akkor erre a pár kérdésre kérnék választ.
2/a Tarison hol van a 3. napló ami elvezeti a szegényeket az igéret földjére? Egyet találtam az kitaszítottak táborától nem messze ( növendék naplója ) és egyet a csatornában, de hol a 3.?
2/b Van egy olyan rész szintén Tarison az egyik kocsmába egy csaj pincérnek néz, ( elszalad - késõbb megtámad 2 társával - megint elszalad ) ebbõl lesz valami vagy mi ez valójában?
3, A 3. naplóra az a tippem hogy a rancor hasában van, ugyanis halála után szétlehet szedni, na de ekkor kilép a mindig game, amit megint nem értek miért.
Üdv!

Ismét kijátszva a kotor 1-et kedvet kaptam a második részre,de karakter generálás majd az intro után elsötétül a kép és egy hibaüzenettel leáll a játék.Ez elég furcsa hiszen a gépigény stimmel egyedül a videókártyát jelzi sárga szinnel de attól még mennie kellene,hiszen az elsõ rész és pár gépigényesebb játék is megy.
Azóta több változatát leszedtem felraktam az 1.0b patchet de a hiba ugyanaz.
Ha valaki találkozott ilyen hibával vagy tudja,hogy mi ilyenkor a teendõ pls irjon.
õõ az nem lehet GO-TO párbeszéd után elvileg simán visszatérhetnél Nar Shaddára, lehetséges, hogy valami bug

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

space gomb? lol köszi én hülye már mindent végig nyomogattam a billentyûzeten bezzeg ezt ki hagytam érdekes módon. <#worship>

Üdv!

Elõvettem újra ezt a jó kis gémet, de beleütköztem egy érdekes problémába. A helyszín Nar Shadda, Goto hajója. Amikor mindent lerendeztem, és visszamegyek az Ebon Hawk-ra, akkor jön egy videó, ahol felrobban Goto hajója, aztán némi párbeszéd, hogy vissza kellene menni Nar Shadda-ra. Ezek után mindenki eltûnik a hajóról, egyedül a fõ karakter marad, és a hajón semmi sem mûködik: nincs galaxis térkép, és nem lehet kiszállni sem.

Van valami ötlete valakinek a megoldásra?

Beren
úgy tudom csak a Space gombbal lehet felmenni aztán persze lemegy a földre a swoop, rá kell érezni...bal egér gomb pedig a váltó, ha pirosra vált neked

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

javítások is fent vannak.

eredeti.

Nem jól nyálaztad át, ha nem eredeti a játék, akkor nehezen boldogulsz a versenyen.
ehhh lenne egy nagy kérdésem swoop versenyen hogy lehet fel alá irányítani a járgányt, át nézem a billentyûzet kiosztást is a beállítások menüben de semmi konkrétumot nem találtam a minijátékok résznél.
már a topic negyedét is át nyálaztam de mintha senkinek nem lenne ilyen baja<#gunyos1>.
a segítséget elõre is köszönöm.<#wink>

HiPPoNaX
De pont a KotOR 2 nem az optimalizaciojarol hires jatek ;]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Terminátor14
Nem feltétlen igaz, amit írsz, mert pl -mint ebben az esteben- is, ha a két rész ugyanarra a motorra épül, akkor elõfordulhat, hogy a 2. részt már jobban tudják optimizálni az elsõbõl nyert tapasztalatok segítségével! 😊

De annyit bizotsan leszögezhetünk, hogy nem feltétlenül kell minden folytatásnak nagyobb gépéginyûnek lenni, mint az elõd.

CSAK a Fradi

Calver
gépigény között kb annyi a különbség, h második rész nem megy Hardware T&L nélkül, míg elsõ igen - szóval második részt pl sima kis integrált intel videokártyával ellátott laptopokon elfelejtheted. ezt leszámítva nem hinném h lenne bármi eltérés a két rész gépigénye között.

"The trees move. Do you not see it?"

Hali. Az lenne a kérdésem, hogy a KOTOR 2.nek tényleg kisebb a gépigény, mint az 1-nek? Nem úgy kéne lenni hogy az 1. részeknek mindig kisebb gépigényûnek kéne lenni a következõ részeknél? Ez nekem elég fura. Légyszi világosítsatok fel, mert nem egészen világos.
Köszi!
ollie
Azért mert Vista Köztársaság kiutasította Anizotrópia nagykövetét az országból.

miért nem tudok anizotrópiát állítani vistán?

http://www.youtube.com/watch?v=EjME7CE9QBU&feature=related
1.35 körül. Amikor droidra kell váltani és úgy kinyitni a kaput bal oldalt lent. Azn ekem nem megy. A videóban valami "Replace-"t látok de nekem ilyen opcióm nincs is.
Valaki segítene?
MEGVAN!!! levettem mindent minimumra és tovább tudtam menni a játékba!! (még fût és az árnyékokat is levettem) 😄
Calver
támogatja a videokártyád a hardveres T&L-t? ha nem, akkor biza nem fog menni a második rész.

de ez is lehet a hiba!!(lehet hogy a játék nem támogatja a videó kártyámat)
próbáltam de az se segített!! vagy nem tudta felpatchelni(kotor2) vagy utána is bejött az "error"(kotor1).
N1ggA
próbáltad már patchelni? Nekem is dobált ilyen hibákat, de ha jól emlékszem, egy patchelés megoldotta.

Spread De Love!

de viszont az is kurva jó hogy a KotOR 1 is beszarik amikor elmenekülök tarisról és már az új bolygón lennék és egy ehez hasonló hiba üzenet megjelenik. faszom kivan, hogy egyikkel sem tok játszani!
akkor lehet hogy a laptop a hibás mert én nekem is azon csinálja. :@
na igen, ez jó kérdés.. laptopon nálam is ezt csinálja :-/

Hello!
Van egy gondom a KotOR 2-vel:
A játék elindul. Megcsinálom a karit és rámegyek a játék indítása menüre. Bejön az elsõ videó, majd sötétség. Itt van hogy hibaüzenettel kilép. Mit tudnák csinálni??? Valaki segítsen pls!!!
Kép a hiba üzenetrõl:
HyperWarrior
Ezt sajnálom én is. Ha tovább lehetne vinni akkor T3 at faggatnám állandóan hogy mutassa meg a holokront arról amit Bastila és Carth mondott neki.

http://img219.imageshack.us/img219/5185/hraptorslaci.jpg http://img708.imageshack.us/img708/7237/hraptorslacildrcopy.jpg

sziasztok!

nekem egy olyan extrém kérdésem lenne, hogy miután a játékot végigvittem, megöltem Trayát, egész egyszerûen végigmegy a készítõk neve és kész, sziasztok, vége a játéknak. én szeretném befejezni a félbehagyott mellékküldetéseimet. nincs valami patch vagy mod, ami nyitva hagyja a játékot a történet után is?

elõre is köszönöm a válaszotokat
Sziasztok,
nem rég jelent meg a TSL Restored Content és annak egy patch-e. Szeretnék játszani vele, a HK és a T4 moddal is. Van valami ötletetek, hogy telepítsem és egyáltalán menni fog-e normálisan?
Win 7 alatt megpróbáltam, de a fõmenünél kifagy. Most virtuális gép és egy xp segítségével megpróbálom újra, hátha sikerül. Véleményeket várom.
HyperWarrior
Már sikerült átjutnom! Már Malachor 5 nél járok!

http://img219.imageshack.us/img219/5185/hraptorslaci.jpg http://img708.imageshack.us/img708/7237/hraptorslacildrcopy.jpg

HyperWarrior
Am nekem win7 en szépen megy mind a két KOTOR. Csak keress rá googlen hogy hogy Star Wars Knights of the Old Republic 2 crack és ott válaszd az elsõt. Utánna azzal megcrackeled és tutiúl futni fog <#beka2><#beka2>

HyperWarrior
Sziasztok. Nekem Nar Shaddan van gond. Amikor T3 al vagyok és már likvidáltam az ajtónál álló droidot és a hejére állítottam a másikat utánna a következõ ajtónál megakadtam. Lécci tudna vki segíteni hogy hogí jussak át? Mert próbáltam mindenhogy álltani a vezérlõt de nem nyílik ki <#falbav>

Calver
csinálsz egy külön partíciót, felraksz rá egy 200 megás microxp-t (kalózöbölben keresgélj), és ollé. van egy szinte semmi helyet elfoglaló xp-d, ami alatt profin fog futni a KotOR 2, valamint minden más is, amivel win7 problémázna.

Így sajna nem mûködik. Pedig végigvittem az elsõ részt, ami nagyon tetszett. Nekiálltam volna a másodiknak, erre meg ilyen akadályba ütközök, hogy nem megy win7en. Pedig már nem fogok visszatérni xpre. De nemrég találtam egy megoldást rá, csak ahoz újra kell telepíteni. Ha lesz idõm megcsinálom, és majd szólok, hogy úgy mûködik-e.
Aha, köszi. Akkor elég sokat kell játszanom vele, hogy eljussak a mod-okig. Mondjuk nem baj, mert jó játék ez.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

A HK-Gyár modot akkor tudod aktiválni, ha beszéltél HK-47-tel. Ahhoz pedig, hogy eljuss az M4-78 droid bolygóra, elõbb teljesítened kell a Korriban bolygót.
Olyan kérdésem lenne, hogy feltettem két mod-ot, a HK gyár modot és a M4-78 mod -ot, ugyanis ezekhez magyarosítás is van.

Na a kérdésem az: majd merre keressem ezeket a modokat a játékban?
Mert most, elkezdtem egy új játékot, de persze semmi különbséget nem látok, nem is tudom igazából, most mûködnek-e a mod-ok ,vagy sem.

Szóval, ha mûködnek, akkor mikor kell elõkerülniük?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Kmarha
valószínüleg a windows 7. Jobb klikk a játék exejére, és bepipálni egyrészt a rendszergazda módban történõ futtatást valamint a kombatibilitást mondjuk win XP-re. Nem igérem, hogy használ, de probát megér.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Sziasztok tegnap felraktam a kotor 2-õt a gépre de ha elindítom a játékot hibával kilép, windows 7 van fent ha tudjátok mi az oka kérlek segítsetek.

Nincs eléggé erõs egy játékhoz 😊 Az ajánlott követelmény sokszor vicc. Nekem nem rémlik hogy fagyott volna, bár én nem is használtam crack-et, na és te?
Nekem elég egyedi problémám van az egyik: windows XP-t használok a gép elég erõs a játékhoz de minimumon is akad pár helyen. A másik: a játék sokszor kifagy maptöltéseknél eleve ha nem windows 2000 kompatibilitásban futtatom általánosan nem indul el a játék ha ugy futtatom akkor "csak" kb. minden 2. maptöltésnél fagy. Ha vki tud vmit segitsen a válaszokat elõre is thx