Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
59637 bejegyzés kész (43.74%)

Spread De Love!

Hát, akkor Nar Shadaa-tól elkezdhetnéd mondani😊
micsoda??? már megvan a 100%-os mayarítás??
tomee14
Ha esetleg érdekel vkit:KOTOR2 teljes magyarítás béta

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

majd írd le ha vmi nem oké, én is most viszem végig újra(meg majd nyáron még párszor 😄)

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Köszi, de nekem nem azért kell a végigjátszás mert nem tudom végigvinni, hanem mert nem tudok olyan jól angolul és tökéletesen megakarom érteni a sztorit, mint ahogy az rpgvaulton is levan írva
Calver
én inkább ezt ajánlanám.
tökéletes, szájbarágós, még a beszélgetések is le vannak írva benne, nagyon profi munka.

"The trees move. Do you not see it?"

köszike
én csak angoltot tudok, ha ezzel segítek itt

majd még körülnézek!

Tudtok adni linket egy teljes végigjátszásról? mert az rpgvault csak nar shadaa-ig írja.
respect tesó 😄<#worship>

N1ggA
Szerintem is fölösleges erröl vitázni. A kotor 1-et is és a kotor 2-t is kijátszom 10x 😊

Spread De Love!

franc0
elég értelmetlen vita, ízlések és pofonok.
én speciel inkább választok egy megnyomott bmw m5-öst mint egy audi a6ost.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Így van. Bár tekintve a karakterek jellegteleségét, kotor1 hez képest sutább történetet, szvsz a második rész akkor sem tudta volna felülmúlni az elsõ részt ha normálisan befelyezik, és teljes pompájában kerül a boltokba. De így, bugosan, hiányosan teljesen egyértelmû, hogy az elsõ rész volt a jobb.

HiPPoNaX
Attol meg tetszet valakinek a game, hogy tiszaban van azzal, mennyi minden kimaradt a fejlesztes ertelmetlen surgetese miatt. En sem tarom rossznak a KotOR2-t (egy atlag jateknal joval tovabb elszorakozom vele), de ha az elso reszt vesszuk alapul torteneti/kidolgozottsagi szempontbol, akkor azt hiszem boven mondhatjuk, hogy lehetett volna ez jobb is, ha befejeztek volna. Mivel ez nem igy tortent, ezert felemas erzeseket valthat ki a jatek sokakban - es persze bizzunk abban, hogy a restoration project eljut addig a fazisig, hogy dobjon valamit a jatekelmenyen.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Azt ne mond már hogy a kotor1-ben fullos a sztori.... Azthittem azok járnak ide akiknek tetszik a gém
én egy szóval se mondom hogy rossz, csak bosszantó h mennyivel jobb lehetne ha nem teszik tönkre

Már hogy lenne jobb, amikor félkész? A sztori 30%-a hiányzik belõle, viszont emiatt rengeteg helyen bugos a sztori, hibásak a párbeszédek. A bolygók tele vannak lezárt útvonalakkal. Iszonyatosan kiábrándító.
Olyan mintha egy teljesen elkészült dolgot hasonlítanál egy félkészhez, hogy neked a félkész mennyivel jobban bejön...

Fido4life
Én már meguntam..

Nem tudom mért nem tetszik nektek a KOTOR 2. Szerintem még jobb is az 1-nél.
fényfütyi 😄DD

Na, megjelent Visas! És hirtelen 3 fénykardom is lett! Nar Shadaan vagyok, itt tevékenykedtem egy kicsit, aztán mikor jöttem vissza, legyûrtem az elleneket, a hajóban is, és utána megjelent Visas is. Szal behoztam a lemaradást😄
Fido4life
detto

THX KH!

LIVE LONG AND PROSPERT!
Hát nekem se fénykard se Visas, nincs nekem semmi😞
igen, a Dantooine-i jedi mester(világos oldal esetén) a segítségért adhat fénykardot a végén, én is kaptam akkor

Calver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bao-Durci Visas fényfütyijének a darabjából csinálja az egyiket, a másodikat sztem a yeti fõkömény csávó ejtette el, ill ha kibékültél vele akkor is kaptál egyet... asszem, én mindig darksider voltam

ööö, én írtam addig, amíg megvan, hát, igenis megvolt a Dantooine végén a fénykard, sõt, kettõ is lehetett, mert egyet csinált Bao-durci, egyet meg Visas ejtett el (azért emlékszem, mert nem voltam benne biztos, hogy milyen fénykard kell, és Vistas-t vagy 10-szer lenyomtam)
hmm, arra már nem emlékszem, hogy Visas megjelenésének van-e valami elõfeltétele (pl. egy bizonyos szint elérése valamelyik oldalon)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

nem tudom, spoiler-e, de úgy írom :-)
hmm, ha jól emlékszem, le kell gyõzni háromszor... most már nem emlékszem, hogy a családi beszélgetések is kellene-ók-e hozzzá, vagy az már a románchoz kell...
mintha elég lenne a gyõzelem (küzdhetsz vele a hajó fedélzetén, és felajánlhatod neki az utolsó gyõzelem esetén, hogy tanítod)

ha jól emlékszem

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Helló!
Nem tudja véletlenül valamelyikötök , hogy hogyan lehet Handmaiden-bõl Jedi-t csinálni ? (Az rpgvaul-on olvastam ,hogy lehet)

LIVE LONG AND PROSPERT!
2 napja raktam fel a játékot újból, régebbi mentésembõl, kb fél évvel ezelõtt kezdtem el nyomni, nem emléxem hogy hányadikként választottam Dantooine-t, hiszen itt mentettem legutóbb.
Fido4life
Nyugi, már én is rájöttem..😊

Calver
Pheel-t a "voltam"-ozás nagyon érzékenyen érinti, rá kellett jönnöm...

Fido4life
voltál gratula <#eplus2>

Calver
hja, végülis egy tápállat jedit alap hogy fénykard nélkül gyak le az ember, ugye? fénykaszával is elég nehéz harc, hát még anélkül...
fényfütyi elsõ részét megkapod Talos-on (v. Talus? fene se tudja már), második Visasnál van, a harmadik a jedi templom (?) alagutjaiban, egy arc van bezárva egyik szobába, nála, leghatékonyabb ha feldarabolod, de meg is veheted tõle.

franc0
akkor biztos hazudok....<#szomoru2>

N1ggA
Szerintem meg ha a Dantooine az elsö bolygó, amit választottál, akkor még nem lesz meg a fénykardod a végén.

Spread De Love!

franc0
olyan nincs hogy elvan írva, legfeljebb elfelejtettél valamit megcsinálni.
dantooinról 2 fénykarddal kéne távozz.

Hali

Most fejeztem be a Dantooine-t, és a végigjátszás szerint bao-durnak már összekéne tudni állítania a pengémet, de viszont azt mondja hogy hiányzik valami lens fixes. Ezt hol tudom megvenni? A másik, hogy a végigjátszás szerint ahogy fölszállok a Dantooine-on az ében héjára, egybõl elkezdõdik a mozi és rám támad egy Visa nevezetû hölgyemény. De nálam nem volt semmi ilyen, csak egy olyan bejátszás, hogy Atton és a fehér bige veszekednek. Vagy elvan írva a végigjátszás? www.rpgvault.hu-s végigjátszást nézem
SzakYy
jeee
ez a kotor1-nél is bevállik!!! Pedig már abba akartam hagyni 😞
örök hálám!!!<#worship><#worship><#worship>

SzakYy
bocs fiúk de én a kotor1-rõl beszéltem!! (sry mert rossz topicba írtam<#falbav>)
1szerûen úgy besszaggat hogy az már... és néha megállnak az eberek 10sec múlva meg már 20méterrel elõrébb vannak.

Ez a játék hibája, mindenkinél így van, egyszerûen rosszul van megcsinálva, lett volna még vagy fél év munka vele.
Ajánlom figyelmedbe az elsõ részt, abban nincsenek ilyen idegesítõ hibák és hiányosságok, plusz a sztori és a küldetések jóval kidolgozottabbak és részletgazdagabbak.

Úgy van. Az elsõ rész az igazi!

HiPPoNaX
Az swkotor2.ini-be a graphics settings alá írd be ezt:
Disable Vertex Buffer Objects=1
elvileg jonak kell lennie utana

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

N1ggA
Nem igazán gépfüggö. A játék hibája. De hamar megszokható

Spread De Love!

Fido4life
Nekem nem annyira..

HIE
Érdekes módon ott (patchal is) nekem is eléggé szaggat. De kérdeztem már egyik haveromat is, és azt mondta, hogy ott nála is.

SzakYy
király a kotor!!!
csak az a baj hogy Dantoinon néha nagyon beszaggat, így nemlehet játszani (sehol máshol nemszaggatott itt se és a kotor2ben se). Pls segítsen valaki!!

HIE
Ja. Nem is tom kinek az oldalán állok igazából 2-be. Jedik is megtámadnak meg a Sithek is. Unalmasabb. Az 1 ellenben tökéletes (sztem), már 7-re játszom végig <#wink>

Fido4life
Fõleg a Sitheknél.. jajj az nagyon durva..