Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
tökéletes, szájbarágós, még a beszélgetések is le vannak írva benne, nagyon profi munka.
"The trees move. Do you not see it?"
Spread De Love!
én speciel inkább választok egy megnyomott bmw m5-öst mint egy audi a6ost.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Olyan mintha egy teljesen elkészült dolgot hasonlítanál egy félkészhez, hogy neked a félkész mennyivel jobban bejön...
LIVE LONG AND PROSPERT!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hmm, arra már nem emlékszem, hogy Visas megjelenésének van-e valami elõfeltétele (pl. egy bizonyos szint elérése valamelyik oldalon)
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
mintha elég lenne a gyõzelem (küzdhetsz vele a hajó fedélzetén, és felajánlhatod neki az utolsó gyõzelem esetén, hogy tanítod)
ha jól emlékszem
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Nem tudja véletlenül valamelyikötök , hogy hogyan lehet Handmaiden-bõl Jedi-t csinálni ? (Az rpgvaul-on olvastam ,hogy lehet)
LIVE LONG AND PROSPERT!
Spread De Love!
dantooinról 2 fénykarddal kéne távozz.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Most fejeztem be a Dantooine-t, és a végigjátszás szerint bao-durnak már összekéne tudni állítania a pengémet, de viszont azt mondja hogy hiányzik valami lens fixes. Ezt hol tudom megvenni? A másik, hogy a végigjátszás szerint ahogy fölszállok a Dantooine-on az ében héjára, egybõl elkezdõdik a mozi és rám támad egy Visa nevezetû hölgyemény. De nálam nem volt semmi ilyen, csak egy olyan bejátszás, hogy Atton és a fehér bige veszekednek. Vagy elvan írva a végigjátszás? www.rpgvault.hu-s végigjátszást nézem
ez a kotor1-nél is bevállik!!! Pedig már abba akartam hagyni 😞
örök hálám!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
1szerûen úgy besszaggat hogy az már... és néha megállnak az eberek 10sec múlva meg már 20méterrel elõrébb vannak.
Ajánlom figyelmedbe az elsõ részt, abban nincsenek ilyen idegesítõ hibák és hiányosságok, plusz a sztori és a küldetések jóval kidolgozottabbak és részletgazdagabbak.
Disable Vertex Buffer Objects=1
elvileg jonak kell lennie utana
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
csak az a baj hogy Dantoinon néha nagyon beszaggat, így nemlehet játszani (sehol máshol nemszaggatott itt se és a kotor2ben se). Pls segítsen valaki!!