Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Elakadtam a játékban!!

A droiddal vagyok a Nar Shaddaan és egy ajtón kéne átmennem.A computerben van 4 kód amit 3-szor valahogyan meg kell fordítanom, valaki elmondaná mi a három fordítás köszi!(amúgy már kivittem egyszer jóként most gonoszként viszem és más a játék így!!!)

RaveAir
Augusztus utolsó hetében jelent az elsõ teljes verzió. Szerencsére azóta jelentõs ráncfelvarráson esett túl, de ha újra nekiesek a játéknak, akkor jöhet még több javítás is.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

zizz21
Igazad van ne haragudj,sztem ezt a témát teljesen kimerítettük... <#crazya> Részemrõl sincs harag! Idézek is egy klasszikust! : "Nincs felindulás - béke van ... " <#nevetes1><#nevetes1>

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Az elsõ rész is az elsõ nyár után jött csak ki... de elég bétaszagú volt...szal még van idõnk😊

Ja és eléggé tisztelettudóan tudok válaszolni, kivéve ha EZT a kérdést teszik fel. Remélem nincs harag😄
zizz21
<#action><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

ha nem lennél olyan ki******tt lusta, akkor tudnád hogy mi az ábra...biztos vmi elkényeztetett kis újgazdag vagy
Shaman
hát sztem megjelenéstõl ennyi idõvel már simán kész volt...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

ne kapjatok össze...nyugi! 😊
a magyarítás még bõven odébb van 😞
nem tudja véletlen vki h az elsõ mennyi idõ után jött ki?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

zizz21
Te vagy a szánalmas már ne is haragudj! Nem emlékszem,h tiszteletlen módon tettem volna fel a kérdésem de úgy látszik Te ezt nem láttad!Talán legközelebb majd jobban elolvasod,h mire reagálsz,azt meg,h mit írsz meg talán mégjobban...

mert madár vagy...bocs<#lama><#taps>
Ezt tartom a legszánalmasabb kérdésnek....Én azt válaszoltam volna: MAJD!
ebben az évben már biztos ne számíts rá

zizz21
Hi! Tudom,h nem lóverseny a fordítás .. De talán tud vki vmit,h mikor készül el a KotOR 2 magyarosítása?! Nem akarok pontos dátumot,de mondjuk,h 1 hónap vagy fél év? Aki tud vmit lécci irja meg!! Elõre is kösz!

dinomano
köszi, kiprobalom majd a patch-et... a patch jo a karakter-beragados problemara + picit javit az akadozason is? Ugyanis azt olvastam, h. a patch tartalmazza a congif.ini (kotor.ini)modositast; vagyis hozzaadja a vertex-es sort...azt én megcsin. maunalisan; de igy sem lett jobb a gém...akad+beragad a karim... Ha combosabb gépen uyganugy elöfordulnak problemak; az eleg gáz... ugy latszik programozni nem tudtak a keszitök... :-/

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Ez egyébként konfigtól független, 2,6 Ghz-en, 1024 ddr2 rammal is elõadta, habár a videokártya nem a legújabb (128mb-os, 9200-as radeon). Nálam az jött be anno, hogy egy kicsit régebbi (egy 2004 elején kijött) driver-t tettem fel az aktuális helyett, és lõn világosság. Nem tudom, miért ez volt jó neki, én is egy fórumon olvastam.
mrzed001
Volt a Kotor1-hez egy Patch direkt erre a fajta akadásra, érdemes kipróbálni, nállam bejött

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

dinomano
uyganaz az engine; csak allitolag a 2-öt még vacakabbul optimalizaltak...Az az igazsag; hogy ezzel a "Disable Vertex Buffer Objects=1"-el sem megy rendesen a gém; sztem a configom régi már... egy 633Mhz-s Celerongy, 300megaval, Geforce2-vel gyenge ehheza gémhez...amugy 1 picit szebb mint a Jedy Academy; de az nalam gond nelkül ment; pedig az is Q3-as motor; de azt rendesebben optimalizaltak... ez van; szomoru vagyok; PS1-en vigasztalodom FinalF.8-al inkabb...(sci-fi RPG kõõõ most)... :-|

Calver
ugyanaz az engine szal evileg müködnie kéne

"The trees move. Do you not see it?"

SzakYy
nekem bevállt 😄

dinomano
ok, köszi... majd probalom... :-)

franc0
én csak ezt az egyet tudom, és volt akinek az 1-hez is bevált

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

dinomano
Hehe! :-P Bocsi! :-) Igaz, nem mindegy, h. Yoyota Taris, vagy Toyota Yaris... :-) Kiprobalom amit irtal; de elözöleg irtam, h. KOTOR1-ezek; remelem az alatt is müködik ez a kis valtoztatas... (azért irtam ide, a KOTOR2 topicba, mivel itt nagyobb a forgalom, a KOTOR1 topicot kevesebben nezik) ..nahszoval, a KOTOR1-röl van szo...
Köszönöm az infot... Ezzel az egy sorral mit érek el? Tudok angolul; de nem tudtam összerakni, h. mit jelenthet... vmi object-eket kiszed a vid.kartya memojabol? Tudtok olyasmi apro tuninglehetösegeket (ini-fileban, ill. mashogy); amivel gyorsithato a gém? (nem az options beallitasra gondolok; ott mar butitottam amit lehetett...) Köszönök mindent! :-P

franc0
egyrészt, a Yaris az a Toyota kisautója, Taris a bolygó neve.

másrészt, ezt próbáld ki:
add hozzá a következeõ sort a Lucasarts/SWKotOR2/swkotor2.ini
fáljban, a alá: Disable Vertex Buffer Objects=1

én is, de nemtom honnan ered😞

dinomano
én még KOTOR1-el szenvedek..van vele egy kis problemam; nem tudom mas talalkozott-e ezzel a gonddal (ami sztem köszönhetö talan az en gyenge configu gepemnek is): egy 633mhz celeronon tolom, geforce2-vel; az a problema, h. az elsö varosban (Yaris) iranyitasbeli gondjaim vannak: neha megall egyhelyben a karakterem és nem mozdul(nem, nincs pause modban) - csak forogni tudok 1 helyben; utana meg hirtelen megindul minden atmenet nelkül, és "odébbcsuszik" 20-30metert is; közben a kamera is össze-vissza forog; igy még véletlen sem tudom hogy merrementem... amugy akad a gém, de az meg nem gond nalam... szoval gondolom, h. a configom oylan gyenge, h. mar elkurja iranyitast... :-/
Vki talalkozott a fenti problemaval?

csak az új részt már ne sietessék és akkor királyos lesz 😊

N1ggA
Király! 😊

Spread De Love!

franc0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Exile tali Revannal, a 2 karit váltva irányíthatod, megtalálják az Õsi Sith Birodalom központját. A végén Revan mindenképp meghal, az Exile-el választhatsz hogy mindenható Sith Lord leszel vagy lerombolod a birodalmukat.

N1ggA
miröl szol 2 mondatban?

Spread De Love!

franc0
megtettem, teccene

N1ggA
Aki ezt végigolvassa, annak respect 😊

Spread De Love!

Tehát a linkeket illetõen csak 1 s van a végén 😄DD

udná nekem ezeket magyarázni?:
http://www.kepfeltoltessss.hu/view/060521/10394908631.k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://www.kepfeltoltesssss.hu/view/060521/2.k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://www.kepfeltoltessss.hu/view/060521/3.k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://www.kepfeltoltessss.hu/view/060521/4.k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(muszály voltam így berakni az oldalakat, mert nem engedélyezett a kepfeltoltesek oldal belinkelése).

Természetesen sorrendbe nézzétek meg õket, mert egybe van ez...
A kotor3-ról és a 4-rõl van benne szó de valszeg csak fake, mert hol van még kotor4 😊.

Másrészt meg egy fájlcserélõn találtam ezt, word dokumentum formájában.

Hellló!
Nem tudjátok , hogy meg lehet-e nézni valahol ,hogy számszerint(0-100) mekkora az influnce-ed az egyes karaktereknél ?

LIVE LONG AND PROSPERT!
HiPPoNaX
nézelõdj ezügyben mondjuk itt

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Na, végigvittem a KOTOR 2-t. Szép menet volt, de kár hogy a végén nincs valami kis rövid bejátszás, mint az 1-ben, csak annyi hogy elrepül az Ebon Hawk... Igazatok van, KOTOR 1 jobb volt
zeli
szasztok. segítenétek, mert én elakadtam a KOTOR2-ben..valahol nagyon az elején járok, egy ûrhajóba beszáltam, és elmenekültem egy bázisról, leszáltam egy bolygóra, ahol csak bolyongok...ott mit kell csinálni, légyszíves írjátok le???

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

tomee14
bocs a teljes jelzõér

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Ezt még az elején kellett volna elkezdeni, amúgy lehet hogy elvállalnám. Igazából nem is a fordítással van baj, hanem ahogy olvastam a fórumjukon,inkább az elküldéssel van probléma, mert az a baj hogy egy ember írja felül ezeket a dialog.tlk-ban és ez az ember eléggé elfoglalt. Végülis én nem sírok hogy jaj milyen bénák, meg nem kérdezgetem folyton hogy mikor lesz kész a magyarosítása, teljesen megértem ha nem érnek rá, csak akkor olyan ember kezébe kéne tenni ezt a feladatot, aki mondjuk tud rá szánni hetente 2-3 órát. Ez az én véleményem.😊
HiPPoNaX
Akkor szervezd meg :]

kb. 200 fordítója van neki, hát ezt fél év alatt simán ellehetett volna készíteni, csak szervezés kérdése sztem.
HiPPoNaX
Amig ingyen csinaljak, pusztan azert, hogy te szorakozhass addig igen, orulni kell.. Persze, jobb lenne ha kesz lenne es mar teljesen magyar nyelven lehetne tolni a kotor2t, de legalabb nem mondhatjuk azt, hogy teljesen leallt a magyaritas az elmult 1 evben.

ja igen tényleg, de viszont nem tom elmozdítani, azt írja, ha angol tudásom nem csal, hogy egy másik konzolról kell ezt kinyitni vagy mi az isten
lesz az 2007 is mire kész lesz, simán

Remek, haladtak kemény 10 százalékot az útóbbi 7 hónapban.
Örülnünk kéne? 2006 elejére igérték a teljes magyarítás.

hmmm, ott még nem járok...ha jól emlékszem kell valahol lennie egy bombaszerûségnek a hajón amibõl kiveheted, mindjárt utánajárok!

Basszus, elakadtam. Már lenyomtam Atrist és felkerültem a Sith hajójára, és a béna Mandalóriaiak miatt állítólag véletlenül felrobbant az egyik töltet. Azt írja a napló, hogy találjak egy újat, vagy csináljak. Találni nem találtam, pedig az egész hajót átjártam, csinálni meg nem tudom hogy kell. Mi a teendõ?
hát az még nem olyan jó