Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muki100
Akkor németül vagy oroszul?<#idiota>
Németül azt se tudom hogy van végigjátszás. De a fejlövés az Kopfschluss.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Shaman
sztem gamebanshee-n van full végigjátszás,persze az angol...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

DunczyMaster
Nagyon szépen köszi!!<#worship><#worship>

GamerAdams007
De ott meg nem teljes a végigjátszás...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

www.rpgvault.hu

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

DunczyMaster
Köszi! De pont az a baj hogy nem értek angolul és a magyarítás nagyon hiányos ezért kellett volna. Magyar nincs?

GamerAdams007
Link

Jobb oldalt a menübe tudsz választani a pályák között, hogy meik rész kell neked...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Muki100
googleba beírod kotor2 walkthrough
gratulálunk ön nyert

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

DunczyMaster
Hy!
Tudnátok nekem egy végigjátszást mondani.
Elõre is Köszi

Lord Elassar
sziasztok

Nem tudja esetleg valaki, hogy mi az oka annak, hogy játék kb 50 böl 1-szer indul el pedig elvileg minden jó hozzá a gépemen, habár a videókarival baja van(ATI radeon x1600xt)?

Shaman
magyarítás hogy áll? mindig elfelejtem a linket ahol meg lehet nézni :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

fogadjunk, hogy a következõ kérése egy végigjátszás lesz...

GamerAdams007
góglü rulz... <#nyes>

Calver
nem. látom 3 nap alatt se fejlõdött ki benned legkisebb kézség se arra h használd a fejed és gondolkozz. ez a gém nem neked való.
utána is szívesen, Calver.

"The trees move. Do you not see it?"

zizz21
Crack itt: http://www.gamecopyworld.com/ serial nemtom de lehet itt van az is.

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

SrAta
Halihó!!!
Valaki crackot és serialt nem tod küldeni a játékhoz
elõre is köszi SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

😄DD

Calver
újabban az embereknek nem szokása gondolkozni? annyira egyértelmû hogy az már fájdalmas!

SrAta
Haho könyörgök valaki nem tudja honnan lehet letölteni a játékot mert szerintem naggggggyyyyon jó csak nincs meg lécci segítsetek
elõre is köszi SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Muki100
Nem, azt nem kapod vissza.
Meg kell várnod míg megépíted a sajátod.

GamerAdams007
Hmm télleg most jut eszembe, hogy amikor Atris-al beszélek Telos-on, akkor elõkapja a kardomat amit elvettek tõlem... nincs arra vmi lehetõség, hogy ott visszakapjam tõle? Nem lehet vhogy olyan párbeszédet kihozni, hogy végül visszaadja?

[HUN]Crassus
Srácok lelehet szedni valamelyik SMS-es oldalról??? linket pls akár priviben is ! elõre is thx!!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

GamerAdams007
Köszz az infót!

Van olyan hely például a Korribanon, ahol mindig újratermelõdnek az ellenfelek, ráadásul elég erõsek és nagyon de nagyon sok XP jár a legyõzésükért.

A saját névre szóló kristályt úgy lehet fejleszteni, hogy néhány szintlépésenként oda kell menni Kreiához és rákérdezni a kristályra. Ekkor ha lehet fejleszteni, akkor elkéri tõled, mondván hogy nincs összehangolva a karaktereddel. Ezután visszaadja és mágis jobb a kristály. Az átadás elõtt ki kell venni a fénykardból, ha esetleg benne van még.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

GamerAdams007
Ez nagyon LOL... mond már el hogy hogyan csináltad plz, mer nekem is kell 1 ilyen! 😄 Mondjuk elõtte azt is elmesélhetnéd, h hogyan csinaltal te lvl 15+35-ös karit???!!! Én amikor végigvittem a játékot akkor 18+5 voltam... hol fejlõdsz te ennyit? Nekem már nem volt hova menni mer mindenhol minden halott volt, már csak Kreia maradt, de ha õt megöltem akkor vége volt a játéknak... Ja és ezt a kardot hogy hoztad össze? Amúgy meg az a kristaly, amit a barlangba talalsz, és névre szóló, azt hogy lehet fejleszteni? Csak mer azt mondta Kreia hogy lehet, de nem fejlõdik...

<#szomoru1>

Calver
a fenébe, asszem hülyeséget mondtam, elvakított a csigák íránt érzett gyûlölet. nézd meg naplóba, vkit ugytom meg kell zsarolni Czerkánál (talán a B blokkban lakó droid technikust? asszem), aztán Czerka épületébõl elhozni droidot, gõzöm nincs hol van konkrétan, ithorianok átprogramozzák, vissza, és be kell törni Czerka rendszerébe. bár azért leírhattad volna h a rohadt csigák oldalára áltál mint támpont <#nyes>

ithorianoknál van a droid ?
mer odamegyek beszélek Chodo-val , de csak a lézerpisztolyról tudok vele dumálni 😞
az a szar engedély is + van de droid sehol😞

Calver
meglepõ és mulatságos, de az Czerka ellenségeinél, az ithorianoknál (köcsög csigák, pusztuljon mind! elõre drága birodalom, irtsuk ki az összes csigaképû ithorian patkányt, tegyük szolgánkká az összes perzsaszõnyeg wookiet! pusztuljanak az alsóbbrendûek! - bocs, elkapott SWG feeling)

Telos-on hol találom meg a droidot, amivel bemehetek Cerkához ?

na jó én ehez ajátékhoz béna vagyok 😊
tehát : megkaptam nagy nehezen az engedélyt a droidhoz , de nem találom a droidot 😄
merre keressem ?

www.magyaritasok.hu >de teljeset te sem találsz sokáig 😞

Vágódj be nála. Ehhez diskurálni kell a múltjáról vele a hajódon. Mikor kellõen jó vagy (és arra tereled a témát, hogy mutatsz neki valami érdekeset), bele fog egyezni hogy tanítsd. Ekkor csak ki kell vinni egy bizonyos helyre a bolygón, ahol érezni az erõt és kész is vagy Mira átképzésével.

Calver
hello!
nem.

Hello!
Valaki nem tudna nekem kotor2 magyarosítást küldeni?
Calver
legegyszerûbb, Nar Shaddan kezdj el vele pofázni, vhogy ki lehet hozni ezt beszélgetésbõl. mutatni kell neki vmit ott ahol a pofát lehajíthattad vmi lyukba. (konkrét vagyok tudom, de már rég játszottam)

HIE
Bocsi ez rosszul jött ki. Úgy gondoltam ,hogy Mirából, hogy lehet.

HIE
hogy lehet Jedi? Mert nekem akibõl lehet (kivéve Mira) mindenkibõl sikerült, csak belõle nem. De olvastam, hogy belõle lehet.

A második "pálya" alatt mit értesz? Csak nem a nagy építkezést? :-)

Biztos hogy mindenkivel beszéltél? Ugye kapásból kapthattál 2 nagyon hosszú feladatsort, akár a Czerka akár az Ithoran Compound területén felszedve. Ha bármelyiket végigcsinálod, akkor kapsz egy light saber darabot és engedélyt hogy használd az adott banda siklóját amivel lemehetsz a felszínre. De ugye mivel olvastad mirõl szövegelnek, ezért ezzel tisztában is vagy. Elvégre olvasás és odafigyelés nélkül nehéz lesz még egy ilyen eléggé lineáris és elronthatatlan játékmenetben is elõre haladni...

De aztán még van ott kismillió egyéb feladat is, megmenthetõ személyekkel, alvilági üzelmekkel, nyomozgatással. Szóval unatkozni nem nagyon kell és feladat is akad bõven.

jó , akkor hogy menjek tovább a második pályáról , ha nem kapok köldi-t ?
már odamentem mindenkihez és semmi 😞

...

Calver
<#falbav>
úgy aztán nagy játék lesz KOTOR2...
miért fényfütyifüggõ minden kisember?

kõszi , visszaolvasgattam , meg is talátam utánna 😊
és nincs vmi trainer , cheat vagy valami amivel hamarabb is megkapom a fénykard-ot ?

amúgy sok hasznos infó a www.rpgvault.hu -n

ha ügyi vagy a Dantooine-on 😊

Calver
érted, hülye kérdésre hülye válasz... <#nyes>

N1ggA
<#nyes>

Spread De Love!

Calver
soha. a KOTOR2ben csak az ellenfeleknek van fénykardjuk.

N1ggA
Ha ez 200-szor nincs már itt leírva, akkor egyszer se...

Spread De Love!

Hello ! Most kezdtem el a játékot , és azt szeretném kérdezni , hogy mikor kapok fénykardot ?