Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
érdekes kérdés:-))

gamebanshee a barátod!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

watto
hello elakadtam az elsõ bolygón amire leszállunk...mit kell csinálni?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

azt szeretném kérdezni hogy lehet valahogy kapucnit szerezni a saját akrimra??
Vinsanity15
Sziasztok!Kivittem a Mandalorianos bolygót!Azt megtudnátok mondani hogy az utána lévõ pályán hogy tudnék ingyen VISA kártyákat szerezni?És kinél kell kérdezõsködni a cantinában Dhagon ügyében?Köszi

Vinsanity is back!!

hogyan lehet a kotor2-be kapucnit szerezni ha lehet?

GamerAdams007
beszélj a K betûs fazonnal, az erdõ jobb oldalánál, keleten keresd

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Vinsanity15
Szasztok!tudnátok lécci segíteni?ott vok a Kotor 2 ben hogy :Mandalorianok bolygóján Zukának segítettem és helyrehoztam a vezetéket.Namost akárkihez ha odamegyek valami 3. hajóról beszélnek hogy találjam meg vagy mi.Aztán a dzsungelben találkoztam egy K betûs fazonnal akinek kiirtottam a Scoutokat.és most semmi!Gõzöm sincs mit kell.(ja és + kinyírtam azt a páncélos szörnyikét és odaadtam a fülét a kapitánynak smile.gif Lécci segíthetnétek

Vinsanity is back!!

wordsworth
nemtudom hogy ezt miert nem javitjak, ugyanis masnak is kifagy akinek eredeti van meg annak is...

PSP user n\' soon ps3 user too :)

már tapasztaltam sajna

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

wordsworth
😄DDD neked is fagyogat?

ez jó kérdés, ha találsz nekem is szóljál 😄

wordsworth
amugy en a magyaritasra gyanakszom

wordsworth
hmm es hol lehet 'jo exet szrezni?' 😛

amúgy szvsz a rossz crack miatt faty ki

tedd vissza az eredeti exe -t mert a krekket zokon veszi 😉

wordsworth
a patchet meg nem hajlando feltenni. valami old filera hivatkozik

wordsworth
Ne mond hogy nem eleg a gép..
3.2Ghz p4
1GB ram (533Mhz)
x600xt kártya 256mb

Defrag, vagy több virtuális memória avagy több RAM, netán patch. Ezeket végigzongorázva szerintem megoldódik a probléma.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

wordsworth
Hmm Nemrossz a kotor2 csak ven egy mocsok nagy gondom..
Töltéseknél fogja magát ez a xar és mindig kifagy avval az okkal, hogy a winfos hibát észlelt.. másik haveromnál is ezt csinalja. erre van valami megoldás esetleg?..

Tudna valaki egy értelmes leírást küldeni a Telosról amiben a Czerkák oldalán álok???
a menübe ki kell venned a két másik tagot

Sziasztok!!

A Teloson tartok és egy olyan misziót csinálok amibe a B3-as apartmanhoz kell menni egyedül. Hiába megyek be oda egyedül nem nyílik ki és azt mondja egy hang hogy mennyek oda egyedül. Mit kell csinálni??
persze, de a hangok eredetiek 😊

magyaritasok.hu

Darthmushroom
hol lehet a legfrissebb magyarositást letöltenni?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

HiPPoNaX
nincs azota se full magyaritas kotor2hoz 😞

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

tigeroo
sztem ezt fanok csinálták...node mindegy nem ezért jöttem😊

szal kotor 1-2 rulez:o) most valahogy kurvára kedvet kaptam a tron 2.0 + kotor 2-höz
a tron2 CD-m tropa, a kotor 2 most jön ^^,

aztán végigtolom az 1-et magyarítással, majd a 2-t (persze jó oldalon) téleg magyarításra van vmi oldal? az 1. részhez is

Shaman
háááát nemtom melyik a jobb....fene se akarna még plusszba fizetni. De mind1 hagyjuk ez it OFF

constantin
Axelerónál gigánként 500-at kell fizetni ha túlléped.A sávodhoz és a sebességedhez nem nyúlnak.Próbálnák csak meg.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Shaman
ez szolgáltató függõ,nem?
chellonál példul nem kell fizetni,de lekorlátozza a sávszélességet...

constantin
Ha túltöltesz szerintem enged tovább tölteni csak gigánként 500Ft-ot kell pengetni.Nekem is korlátolt a letöltés és bõven többet szedek a határnál

Shaman
vársz 4 napot,és lám köv hónap....

Calver
igen hatékony tömörítési eljárásokat ismersz. bár sztem inkább csak egy meglehetõsen sötét kétlábú vagy.

"The trees move. Do you not see it?"

HiPPoNaX
attol meg beleszamit az adatforgalmadba ugyanugy (ld. szomszed topic...)

Na Ne mond. Tudom. De ha valaki összetömöríti akkor nem lesz 2.5 gb csak 1.5.
Na megvan valakinek tömörítve???
GamerAdams007
Lol ha túltöltöttél akkor msn-en se fogja átengedni, mer akkor ugyanúgy jön át a fájl mint ha simán letöltenéd... szal ezt szívtad... majd jövõ héten jövõ hónap és akkor töltsd le

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Hy!! Valaki áttudná küldeni msn-n a republic commandot vagy a KOTOR 1-2-t tömörített formátumba mert már 10gb túltöltöttem ebbe a hónapba. msn: [email protected]
_Atti_
sõt ez majdhogynem gyorsabb annál..amiben más az a sztori ugyebár, kicsit a szinvilága sötétebb, harcrendszer továbbfejlesztve egy cseppet, változatosabbak az animációk. Jah és néhol sajnos benéz egy-két bug.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

constantin
Köszi.Tudnál nekem valamit mondani hogy miben más mint a kotor1-hez képest.

HiPPoNaX
az engine ugyanaz, szoval elvileg ha a kotor1 ment, akkor ennek is mennie kene

constantin
Helló.Én a kotor1-el játszom és azt szeretném kérdezni hogy milyengép kell ennek.A kotor minimumon megy élvezhetõen.Ez menne?Valaki segítsen.köszi

DunczyMaster
Azért játszok szerepjátékot mert szeretek szerepjátékot játszani.(a Gothic 2t 3féleképpn vittem végig) Az igaz hogy szar hogy nem érted a szövegelést de ki lehet következtetni mert azért értek valamit belõle. Amúgy megoldottam. Kösz!

Muki100
Ha nem érted akkor minek játszol szerepjátékot? El nem tudom képzelni hogy úgy milyen lehet...
A csapos ha jól emlékszek tudja hogy mi volt a droiddal, akkor kimész megtámadnak..valahogy így és a droidot vissza kell vásárolni még ez is rémlik.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

DunczyMaster
elsõ látogatás

DunczyMaster
A nyomozgatós részbe mélyedek bele éppen de mivel nem értem így nemtok vele mit kezdeni. Volt egy olyan rész hogy asszem a csapos mongya hogy a Nikkoval kell beszélni. de hogy az mit mond azt nemtudom. Vannak még akik vízumér segítenének de azt már eladtam. már senki nem mond semmi újat és a számítógépekel se tudok már mit kezdeni...

Questlog megnyit és elolvas. Ha elõször jársz ott, akkor meg kell keresni Mandalore haverját a házában (nem lesz ott a helyén mert lesittelték, és majd lehet jókat nyomozni ezügyben).

Ha másodszor jársz ott elég egyértelmû mit kell tenni. Beszélgetni nem is nagyon lehet... Menni kell elõre és írtani. Meg egy helyütt némi kis ügyeskedéssel számítógépet berhelni azt annyi.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

elsõ vaty második látogatás?

DunczyMaster
Izizbe mit kell csinálni? Nagyon nem vágom!! mindenkit végigkérdeztem. Nem tudok elmenni se. Utoljára Nikkoval beszéltem...(de nemtom mit)hogyan kell továbbmenni??
Help me pls!<#confused>

DunczyMaster
Hát mondjuk többet tudok angolul mint németül (angolt 1 éve tanulom, németet 9 éve tanítják<#buck>) amúgy most nálam behalt az az oldal amit mondtatok. De nem gond maj megjavul talán.