Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Koribbanon annál a tesztnél tudja valaki a pontos válaszokat? Vagy valahol megtalálhatók? Semmi kedvem kisakkozni õket.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Csak majd pls ne áruljátok el a végét, mert kíváncsi vagyok mi lesz... sötét és világos oldalon is.

Akik még játszanak, azoknak hangsúlyozom, hogy pls spoilert használjatok.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Aha, thanks ezt a hosszú és jó választ!<#wave> Na, nem is tudtam, hogy lesz szerelem itt is.... azt hittem, hogy csak jóbarátok lesznek, meg ilyesmi. Mira nevû csajra nem emlékszek... talán Kreia nem? Bár õ öreg... esetleg Atris? Habár õ is idõs. Handmaidennel egész jól haaldok, akkor szerintem õ lesz az<#eljen>. Jó, ne legyen akkor influence mérõ, csak gondoltam, hátha így jobb.

Droiddal meg próbálkozok és mégegyszer thanks a segítséget!<#wave>

Ahonnan indul a kis droid, onnan nyílik egy nagy ajtó a vezérlõbe. Ott felgurulsz a rámpán és odamész a konzolhoz. Ekkor ott manipulálgatva rájössz, hogy hiányzik valami alkatrész. Na ezt meg kell szerezni. Elindulsz lefelé és az egyik oldalsó ajtót kinyitva lemész majd egy turboliftig. Abba bemész, átkerülsz egy másik helyre. Ott keresztülmész egy csövön, és találsz egy hullát (meg robotokat). A hullától elveszed a szükséges cuccot, majd visszamész a vezérlõbe. Aktiválod a vezérlést, majd kimész egy másik ajtón ami megnyílik. Ott felkerülsz arra a helyre, ahol 2 erõtér zárja el az utat (elõtte itt is van liftbe bemenetel). Namost az elsõ erõtér bal kéz felõl lesz az egyenes folyosószerû szakaszon, a második a T elágazásnál jobbra fordulva lesz. Ha itt balra mész, látsz egy terminált. Ide lettél küldve eredetileg. Ott is manipulálgatsz bõszen (megcsinálod amivel megbíztak) és kilépsz a terminálból. Ekkor jön egy snitt és megy tovább a sztori a fõszereplõvel. Már ha jól emlékszem.

A szerelem meg jelen van itt a 2. részben is. Sajna Mira nem kapható ilyesmire, bár a szövegeibõl nem ez tûnik ki. A másik két csaj (Handmaiden és Visas) már hajlandóbbnak mutatkozik nem is kicsit. Persze férfi karakterrel játszva. Lányzó fõszereplõ esetén meg két manus akar rámászni szegényre (Atton és Disciple).

Az influence jelzés szerintem nem kell hogy kimutatható legyen és számszerûen/mérõoszlopban látható. Elvégre sosem tudhatod mennyire vagy tényleg valakinek a bizalmában. Ez a beszélgetésekbõl fog kiderülni, de ha beraknák akkor hová lenne a játékélmény? Lehetne eleve konkrétan kalkulálgatni, mert teszemazt az egyik manusnál már csak 1 pont kell, akkor õt viszem. Jobb ez így hidd el, hogy nem látható. Pár újrajátszás után úgyis pontosan tudni fogod mennyire vagy az adott pillanatban jóban valakivel. Ennyire ne könnyítsük már meg a játékot.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Okés, csak gondoltam ,hogy esetleg mindegyik csapattársamnál lesz valahol egy influence mérõ oszlop (lásd: Madden NFL 07) és, ha maxon van, akkor minden király... hoppá! Tényleg! Mi lenne, ha tovább bonyolítanánk ezt és a SW kotOR 3-ban már lenne ilyen és, ha maxra kerül, akkor pl szerelem is lehetne a játékban és tök mindegy, hogy a történethez kapcsolódó egyik személlyel-e, vagy csak egy átfutó szereplõvel, akit sokat idõzünk... de lenne és végig jönne velünk és több kapcsolat is lehetne és el is lehetne hagyni, meg ilyesmi... na milyen vagyok?<#hehe>.

Szerintem jó ötlet<#eljen>.

Igen, de a droidocskával pontosan merre? Kikötöttem már a hajónál is a konzolnál, de ott nem találtam azt hiszem semmit :S, majd megnézem megint és átverekedtem magam pár roboton, vagy droidon :S.... inkább robot. Aztán van a fuel depot és egy lezárt folyosó fut végig és nincs tovább. Szóval majd keresgélem... de mondom, a világos oldalon lévõ karimmal megoldottam, csak már fullra nem emlékszem :S.

Egyébként a világos oldalon lévõ karim jedi mester cím felé halad és tök jó, hogy ilyen is lehet belõle<#eljen>. Koribbanon vagyok épp.

Sehol nem tudod megnézni. Jobb ha jegyzetelsz. 😊

A játék elején meg valóban csak menni kell elõre a kis T3-assal a Peraguson. Úgyis csak akkor kapod meg az irányítását, amikor rádión eléri õt a fõ karaktered, akkor pedig el is mondja mit tegyen (nyissa ki a megfelelõ ajtót). Ehhez össze kell szedjen alkatrészeket. Ha ezek megvannak, mehet tovább.

Sokszor írja játék közbe, hogy influence gainad/lost ikszipszilonnál.... hol tudom megnézni, hogy a csapattársaimnál kinél, hogyan állok? Mert nézegettem már mindenfelé, de nem nagyon láttam... pedig kíváncsi lennék rá. Vagy nem lehet?

Igen, lekaszálok pár ellent na és? Na mindegy, majd csak megint megtalálom a kfielé vezetõ utat.

Calver
mész a droiddal elõre kb <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Peraguson hogyan is kell kiszabadítani a fõ karit, vagyis eljutni hozzá a droiddal ott az elején? :S Már egyikkel megdcsináltam, csak rég volt és a mentés nincs meg és elkezdtem egy olyan karival is, aki majd a setét oldalra fog állni<#eljen><#hehe>. Világos oldalon lévõ karimmal meg haladgatok, épp Onderonon vagyok.

Nincs mit<#wink>.

Köszi nagyon<#worship>

Ja és én is innen töltöttem<#eljen>.

Innen letöltheted<#wink>. Fizetõs, de megéri, mer pl 240 Ft 5 napra... szerintem ez korrekt.

Sziasztok!
Ma fel szerettem volna tolni a játékot újra,de az elsõ lemezen CRC hibát kaptam.
Valaki szánjon már meg pls pm-ben egy hellyel ahonnét letõlthetõ még.(akár sms-es úton is)
Kösz!<#rinya>

Nem jutott eszembe, de most már szerintem - ha eddig nem volt - tutti erõs közelharba, mert mandalorianokkal bulizott a harci körben és a mindenkori bajnok lett a karim, plusz egy normális egykezes, meg egy másik, rövidebb szintén egykezes lézerkard tulajdonosa, s így lett a duplakard<#eljen>. Úgyhog nem kell aggódnom.

Gondoltál már arra, hogy teszemazt közelharcban nyomjad le? Abban marha gyenge, hiába hadonászik. Ám amíg neked nincs emg a megfelelõ feat-ed, addig mindig hátrányban leszel lövöldözéssel egy közelharcos ellen.

Thanks!<#wave> Végülis sikerült megoldanom: ide-oda rohangáltam és jött a droid aztán puff pár lövés után, meg én is dobtam rá gránátot<#hehe>... most már csapat tag<#wink>. Nem tudom, hogy ezt is spoilerbe kellett volna-e írnom... ha igen, akkor sry.

N1ggA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom, nekem simán sikerült legyõznöm, lehet, hogy a páncéloddal van baj, de használhatsz energia-töltõket is. hasznosak!

Spread De Love!

Váhh! Az Onderon holdon, mikor visszamegyek az Eban Hawkra, hogy kell megölni azt a Sithet? Valami Visas-t. Nekem csak pisztolyom van, neki meg lézerkardja. Odajön a végén - általában akkor, mikor két-három vágás után meghalok - a droid, de kétlem, hogy õ tudna segíteni a harcban.

A zsoldosoknál vagyok de inkább elõröl kezdem.
zorrobomber
a vege nincs befejezve normalisan a gamenak, talan majd egyszer normalisan meg lesz csinalva: http://www.team-gizka.org/

Calver
állj a zsoldosok oldalára, és gondjaid megoldva

Akkor "sajnos" nem megfelelõen csináltad a dolgodat. Például mi van a védelem teljes kiiktatásával? Megtetted? Plusz meghatározó, hogy a kiszabadításra váró jedi mesterrel miként bánsz mikor elõször találkoztok és ki kéne szabadítani. Itt is lehet SOP-okat beszedni, plusz eléggé eltávolodni a nem éppen jó irányba.

Ja és az elsõ jedi mester akivel találkoztál, vele miként viselkedtél? Hagytad futni vagy végeztél vele?

Ja és nem felajánlás kérdése a dolog. Egyszerûen megtámad és te védekezel, majd kinyírod (mindegyikkel így lesz). Ezen múlik a dolog. Nem opcióként kerül bele egy diskurzusba. Ahogy az adott bolygón viselkedtél és amilyen módon végbevitted a cselekedeteidet az lesz a döntõ.

Ez nem lehet igaz majdnem full rosz, vagyok 2000 creditért beengedem a csáveszt koondába hogy kinyírja a csajt és még így is aszt mondja hogy gyere beszélgessünk mindent elmondok. És még így sincs benne olyan opció csak hogy a kötelék mért van mért zártatok ki mért szakítottatok el az erõtöl ,hol vannak a jedik blablabla.
Szóval kötelezõ koondában mindent gonosz módon csinálni. Ezekszerint az nem elég hogy megengedtem nekin hogy kinyírják a fõnököt. Megnézem és kiderül.
Talán azért, mert akkor jön elõ a lehetõség, ha ennek megfelelõen cselekszel, plusz az affinitásod is megfelelõ. Az adott jedi mesterek kinyírásához tehát fontos az is, hogy melyik oldalt szolgálod jelenleg (melyikhez áll közelebb a karaktered) és emellett az is fontos, mely megközelítésben végezted az adott bolygón a feladatot a jedi mester felkutatására. Mert mindenhol kétféle módon lehet ténykedni a felkutatás érdekében. Az egyik megoldás a jófiúk/lányok megoldása és élve maradnak a mesterek (már ha nem játszik közre valami kikerülhetetlen dolog), a másik a rosszaké (itt bizony halál lesz).

Ha a dantooine-on ölni vágysz, akkor talán ne akarj a településnek segíteni, hanem inkább az ellenlábasaik érdekeit szolgáld. Felkínálják számodra a lehetõséget és csak rajtad áll a dolog. Akkor lesz majd lehetõséged kinyírni az ottani jedi mestert. De ez igaz a többi helyszínre is. Ha a zsarnokság/kapzsiság/hatalomvágy oldaláról közelítesz a megoldáshoz, azaz a dúrvább és nem a békés megoldást választod a konfliktuskezelésre, ilyen szövetségeseket keresel, akkor ott ölni fogsz. Ahol szolgálsz és segítesz, ott nem fogsz ölni ha megfeszülsz akkor sem.

Ezt nem értem Dantooinon (vagy hogy is írják)na mindegy nem találok olyan opcíót ahol meg tudnám ölni pedig mindent megnéztem.Valamit ki hagytam?
Ezt nem értem Dantooinon (vagy hogy is írják)na mindegy nem találok olyan opcíót ahol meg tudnám ölni pedig mindent megnéztem.Valamit ki hagytam?
Csak a jövõben pls használd a spoilert rendesen a makróknál, mert én még játszok vele és nem tudom melyik odlalon kötök ki, de egy biztos: ha nem sötét oldal, akkor majd lesz olyan kari is, aki oda áll majd... ha fordítva, hát értelemszerûen lesz olyan, ami majd világosra. Szóval spoilerbe minden féle olyasmit, ami a végéhez tarozik. Elõre is thanks!<#wave>

Kösz. Nem tom mért de eddig nem volt szinpi a dark oldal de most kedvem lett hozzá.
Jó hír<#eljen>. Majd azért én is indítok egy olyasféle karaktert, mint Calver, mert úgy néz ki, hogy ez a karim jó Jedi lesz. Vagy nem biztos, hogy olyan lopós, hazudós félét, de legalábbis sötét oldalra állót majd.

GamerAdams007
minimum van 2 befejezés függõen attól, hogy light v dark sideos vagy

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Ja már megvan, lol.... nem hittem volna, hogy õ az<#hehe>.

Amúgy írtam, hogy tudok picit angolul és a magyarosítással félig-meddig így megértem, de kell azért a végigjátszás. Most épp a Czerka mainframe-nél vagy minél tartok és beszéltem azzal a Chanóval, majd utamra engedett pénz vadászatban. Ám végig játszásban ez van:

A B2 lakómodulban meg is találjuk Chanót. Teccik neki a Czerka megfingatása, viszont nem akar benne részt venni, mivel kell neki a tõlük kapott pénz az Exchanges kölcsöne rendezése miatt. Ha kiváltjuk a 2.500 CR tartozását, akkor átadja azokat a dokumentumokat ('credentials'), melyeket látva B-4D4 kezes bárányként viselkedik majd. Ez bizony pics@ sok pénz, de ha elmegyünk a vén hattyúnyakhoz, akkor átadja a szükséges összeget.

Ha esetleg valaki még játszik vele, ne lássa... szóval ki is az a vén hattyúnyakú?<#idiota><#hehe> lol...

adam te meg használd a spoilert rendesen -> lsd: makrók

Egyépként csak egy fajta befejezés van? Mert Szerintem olyan zavaros ez a befejezés! Fõleg nekem csak annyi volt hogy !!!!SPOILER!!!!
Lezuhant az ében héja és utánna meg felvet és ami utánna jött az rejtéj.
Thanks!<#wave> De mit is jelent ez? :S...

N1ggA
MacIntyre continues, “We’ve also got Star Wars franchises like Knights of the Old Republic and Battle Front that we will not leave behind. It’s very important to us that we grow those franchises.” So the future of Str Wars includes new and old game-based IP as well as IP based on other spin-offs.

Ennyit tudok 😊

Spread De Love!

Ok,türelemmel várom és kíváncsian. Vajon lesznek-e benne újítások? Pl, hogy most már automatikusan lehet majd különbözõ fajokkal menni, nem kell mod hozzá? Stb-stb hasonló kérdések.

N1ggA
azt még nem lehet tudni. azt hiszem 2007

Spread De Love!

Mikorra várható?

Aha, na nem baj.... talán egyszer lesz egy jó multi az ilyenekhez is<#eljen>.

N1ggA
lesz

Spread De Love!

Calver
multi crpg-ben? ugyanmár... Baldur's Gate 2-vel szórakoztunk egyszer így komával, de nem volt túl egészséges h "nem tudta a bal kéz mit csinál a jobb" - a csapat harcosát pl a mágus lazán kifüstölte, teljesen véletlenül és hasonló mókák, ugyanis nem tudtuk a másik mit akar csinálni...

nyesi=nyesni

Ok és thanks!<#wave> Lehet, hogy kipróbálom<#hehe>... még egy dolog sajnálatos: hogy nincs multi része<#shakehead>. Bár, az is kérdéses, hogy hogyan oldották volna meg a multit...mint pl a WoW és együtt mehettünk volna nyesi az ellent? Lehet.

Egyébként lesz majd 3-dik rész?

Calver
Calver
huh, majdnem kihagytam a lényeget... mondtad h sajnálod h nem lehet twi'lekkel lenni, nos, lehet, bár csak az arcot változtatja meg... majd mindjárt meghesszelem és keresek vmi modot, találtam régebben jópárat...

Calver
lehet, késõbb még jópár karakter csatlakozik hozzátok (lásd banner, balról jobbra: Discipline a nyálgép, Atton, Handmaiden és Bao-Dur) akik között akkor váltassz nagyjából amikor akarsz... (ha épp vmi erõsen harcolós helyen vagy persze nem így fog menni.) szintkülönbségek nem lesznek attól függetlenül kit használsz, ugyannyi xp-t kap mindenki. meg persze +5%ot ha Kreire ronda pofáját el bírja viselni az ember a csapatban <#vigyor1>

Ja és nem tudom mennyire szereted AvP-t Calver, de szerintem tök jó lenne egy ugyanilyen kinézetû, grafikájú, elkészítésû szerepjáték AvP-ben<#eljen><#hawaii>.