Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Szerintetek Gf 2 mx400-al menne a játék? Most sajnos csak a régi gépen tudnék játszani, mert amíg nem jön meg a 7900gs-em addig egy s3 van a gépemben.

CSAK a Fradi

Calver
Force Crush? hát sztem Force Storm-al sokkal szebbeket lehet sebezni...
ellenben a Force Crush helyett azon a helyen LS karik Force Enlightenment-et kapnak, ami biza egy sokkal szebb erõ (speed, valor és armor erõket aktíválja EGYSZERRE, azon a szinten amelyiken neked megvan, nagyon durván lehet vele zúzni)

"The trees move. Do you not see it?"

Hajjajj.... az mennyire gáz, ha a Handmaidennek piros egykezes kard és Freedon Nadd rövidített fénykardja jutott? Csak ezeket találtam, ám mivel õ már a fénykardra kezd specializálódni, ezért kezébe nyomtam ezeket, csakhát mégis.... õ jó Jedi és piros lézerkarddal nyomul...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Aha, ok. Sötét oldalra igyekvõ karimmal még messze vagyok, hogy ennyire elmerüljek a Sötét oldalban... még Peraguson bénáskodok vele.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Dex a Sith Maradur ha jól írom az egyik legerõsebb karakter legalábbis szerintem..kardforgatós cafatolós ...és a Force crush egyenesen fenomenális....nekem elõször egy olyan karakterem volt....Sikerült felhúzni 25-re...és nagyon jó dolog😊 . De most elvagyok ezzel a Sith Lordommal is...elég hatásos csak a kardpárbajban vannak vele gondok meg a jedik ellen...
Éljeeeen! Handmaiden a tanítványom leeeettt!!!<#eljen><#worship><#worship><#hehe><#hawaii> Tök állat és szerintem a fõ karim és közte most szorosabb kapcsi is jött létre<#eljen><#finom>. Onderonon megmentettem a királynõt, beszéltem Kavar-ral(vagy hoygan írják a nevét) Dxun-ra visszajöttem, voltam a mandalóri táborban és a hajóra mentem és befejeztem a végsõ és utolsó gyakorlást a handmaidennel és ügyesen rávezettem arra, hogy legyen a tanítványom<#eljen>.

Mûár õ is full világos oldalon van és úgy néz ki itt az adat lapon, mint a karim.

Nagyon tetszik ez a kép<#eljen>. Full világos oldal<#eljen><#hehe>:

Közben nekem is sikerült egy olyan negyed órája!<#eljen> El se hiszem!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hehe><#hawaii> Visas-al erõztem, Handmaiden harcolt keményen, Bao-Dur pedig lõtt hátrébbról. Visas és Handmaiden elesett, miután az egyik Sithet haza vágták. A másiknak már kevés élete maradt. Ekkor Bao-Dur-al hátrébb rohantam... vagyis visszább. Lecseréltem a stukkert gamoren-i (vagy micsoda) baltára és két-három csapás után az a Sith is meghalt. Visas és Handmaiden feléledt, meggyógyítottam mind hármat Visas-al.... Bao-Dur igazság szerint szinte semennyire se sebzõdött meg, mert hátul volt. Aztán lenyestem velük az utolsó Sithet is. Most fõkarimmal vagyok Onderonon. Kreiának az az erõ hulláma nagyon kemény... volt 6 katona Odneronon, vagy még több, Krei erõ hullám, ilyen kis izé kezdett el cikázni köztük... kék valami, hogy sokkot kaptak és bekómáltak, csak álltak... egy-két másodperc alatt lenyestem a társaságot lol. Fõ karimnak meg már improved heal-je van és így nem kell folyamatosan gyógyítgatnija és várni, hogy az erõje újra töltõdjön, mert msot használtam és bizony jó sokat gyógyít ez az improved heal (vagy healt :S). Plusz, most szint lépésnél kaptam edzés erõt is vagy mit, úgyhogy majd ezután azt hiszem neki tudok állni végre kiképezni Jandmaident Jedivé.

Ja és megtaláltam Dxun még Freedon Nadd rövid fénykardját is.

Végezetül itt egy jól lekapott kép a három Sith-el való csatámról:

Grat!<#eljen> Nekem is viszonylag hamar összejött... mi az a Dark Side Sith Maradur?:S Ha valami köze van a végéhez, tartsd meg magadnak pls 😛, én még egyik odlalon se vittem végig, csak haladok.

LOL beléptem kattintgattam és elsõre sikerültXD mák.., azért thx😊 mellesleg Dark Side Sith Maradur Powa😛 bár én most Sith Lordot csinálok😄
Én meg kisakkoztam végülis a dolgot. Utána nézni már nem tudtam, mert nem volt ott mentésem, ahol Kreia mesélt és addig kattintgattam, míg össze nem jött. Jegyezd fel, hogy melyik válasz nem jó és azt legközelebb ne válaszd... elõbb utóbb csak eltalálod.

Terminátor14
Nem okítottalak, csak segíteni próbáltam...
Arról nem tehetek hogy nem tudsz angolul 😞 Én még nem járok ott, fejbõl meg nem tudom a válaszokat sajnos...

CSAK a Fradi

Pls aki tud tényleg segítsen:S<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Esélyem sincs ellenük. Minden "drogot" benyomok Visasnak és Handmaidennek, a legjonbb pajzs, vagy köppen kerül rájuk és így is haza vágják õket a Sithek úgy, hogy csak a fõvezír (aki beszélt) sebzõdik meg félig-meddig.

Thanks a segítséget!<#wave> Megnézem a dolgokat, amiket írtál. Nem értem.... ilyen hamar.... bár.... elsõ szabadon választott bolygó... hmm... ha úgy vesszük egy volt, még az elején és az Dxun lett, aztán a gép vitt ide-oda, mármint ha jót akartam jó akaróimnak. Szóval... de tényleg nem tudom, hogyan képezzen ki a Handmaidenkét, mert egyenlõre még ugyanazok a kérdések vannak nála, mint induláskor és egyenlõre csak arra válaszotl bõvebben, hogy miért is különbözik tesóitól... ahogy lentebb megemlítettem. Akkor, amint alkalmam nyílik rá egy normális, általam és nem Nar Shadan választott bolygón, kiképzem õt jedivé.... ill megpróbálom meglelni azt az utat. Bao-Dur elkészítette már a fénykardomat. Hogy mennyire vagyok vele jóban, azt nem tudom.

Nem tudom, te akkor jó erõs játékos lehet. Nekem eddig jópárszor megsérültek harcban és néhányszor el is buktak, meg én is... de engem nem zavar, max visszatöltök és adj neki.

Alapból ott figyelnek a drogok. Ha jól emlékszem harcban ugye az 1-es gomb a támadási metódusokat mutatja. A 2-es gomb a Force Useing, a 3-as a gránát. Harcon kívül és azon belül egyaránt él viszont a 4-5-6-os gomb is (ezek vannak a képernyõ bal (vagy jobb, fene se emlékszik már) alsó sarkában kis ikonokként, amiknél megjelenik fel-le nyilacska ha többféle cucc van az adott változatból). A 4-es a gyógycsomagokat mutatja, köztük az ellenméreggel.Az 5-ös vagy a stimulánsokat (ezek a drogok) vagy a pajzsot mutatja. A 6-os értelemszerûen azt amit nem mutat az 5-ös. Illetve van még valamelyik billentyûre leosztva és szintén megjelenítve a képernyõn, a nem harci force power-ek gyorsbillentyûje is.

De harc közben is bármikor bemehetsz az adott karakter inventoryjába, ekkor megáll az idõ és egy tárgyat használhatsz a nála lévõ cuccok közül. Igen, akár stimulánst, akár gyógycsomagot is.

Ja amúgy gombok alatt a billentyûket értem. Tehát a billentyûzeten az 1-es, 2-es, 3-as, és így tovább. Ami éppen be van állítva azt a dolgot fogja használni az adott kategóriából.

Nos gyakorlatilag ha már elértél arra a szintre, hogy van prestige class-od, akkora mág garantáltan kéne lennie legalább 2 jedidnek. Már ha akarsz ilyesmit. Gyakorlatilag az elsõ szabadon választott bolygón, nem kell ennek pont Nar Shaddaa-nak lennie, összehozható hogy legyenek kiképezve jedijeid. A legnehezebb, de mindenképpen összehozható Handmaiden. Vele csak idõnként a hajón bunyózni kell és bevágódni rendesen. Bao-Dur majd azután képezhetõ át, hogy már megcsinálta neked a kardodat és elég jóban vagy vele. Atton esetében NS kihagyhatatlan. Mira szintén ezen a bolygón lesz jedi, gyakorlatilag azonnal amint végleg beállt hozzánk és ki akarjuk képezni egy kis megfelelõen irányított dumcsizás után.

A játék sajnos tényleg nem nehéz. Egyedül a legnehezebb fokozaton kellett nekem a csapaton gyógyító csomagokat használni. Minden más esetben vagy meg sem sérültek, vagy a saját regenerációjuk lazán helyrehozta a dolgot. A program nagy hibájának amúgy ezt tartom (túl gyenge kihívás) és a korlátlan fejlõdést. De aki elõször játszik és nem volt lehetõsége átböngészni a gépkönyvet amit a megvett programja mellé kapott, annak természetesen elõfordulhat, hogy nem jönnek kisujjból a megoldások. ;-)

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Termi..az a gond,hogy nem volt alkalmam sajnos a KOTOR I-el játszani....
Angol tudásom meg abszolút nincs...ezért kérném,hogy aki tud az segítsen..és ne okítson...aki tud annak thx...
Hmmm.... azt mondod, simán verik a társaságot? nem úgy néz ki... 5-bõl(kb ennyiszer rontottam nekik) 5-ször hazavágták Bao-Dur-ékat a Sithek.

Méghogy Jedik a csapatban? Ugyan már! Csak ott tartok ebben az ügyben, hogy beszéltem Kreiával, mi lenne, ha Jediket faragnék belõlük és a Jedi védelmezõ alatt Jedi mester 2-dik, vagy 3-dik szint virít. Szóval ettõl messze állok. Voltam Peraguson, Dxun-n, Onderonon és Dux-n megint, emiatt a csetepaté miatt... szóval még eléggé elején vagyok és Mira sincs meg.

Ezt a drog izét meglesem majd... annyi cuccom van már, hogy szerintem csak akad köztük egy-két ilyen nyalánkság<#hehe>.

Puszta kézzel a Sithek ellen?<#wow1> Az azért durva... de egy próbát megér ez a felállás, vagy mi, amit írtál.

Thanks a segítséget!<#wave>

Boldog Karácsonyt neked és mindenkinek!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#hawaii><#wave>

Elõtte lõdd be az embereidet droggal (Hyper adrenal STR/alcarity/battle stimulant). Bár erre sincs szükség, mert nagyon gyengék az ellenfelek. Az a hármas akiket összeszedtél tökéletesen meg tudják oldani azt a kis csetepatét.
Simán le is lehet lõni õket, de akár a közelharc is megoldható ellenük. Ne feledd, hogy Handmaiden valami eszméletlen brutális sebzésekre képes közelharcban fegyvertelenül. Visas egy sima jedi, neki aztán abszolút jól kell szuperálnia. Ha nagyon gyengének érzed a csapatot, nyomjon el egy energy resistet vagy mi a csodát. Ez egy jedi trükk. Master szinten az eegész galeri kap energiafegyverek ellen védelmet. Mikor kezdõdik a csata, lestoppolod az idõt, majd minden karakternek kiadod mit cselekedjen.
Visas nyugodtan nyomhatja akár a force push fejlettebb változatait is. Handmaiden verekedhet, Bao meg lõhet vagy bunyózhat. Amúgy ebben a csapatban két potenciális jedijelölt is van, akik mire ide elérsz, már valószínüleg régen jedik lettek ha foglalkoztál velük rendesen. 😊
Ha valakit kétkezes harcra képeztél, adj két darab erõsen felnyomott sebzésû pisztolyt neki és rapid fire segítségével lõdd le a célpontokat. Ha bevett elõtte egy kis dex növelõ drogot, akkor aztán pillanatok alatt végez bárkivel.
Ja és azért vannak a pajzsok, hog használd õket. Néhány csapástól megvédenek fénykardok ellen is.

Calver
szóval, innentõl kezdve ha valaki elakad, elõször nézze meg ezt az irományt!
minden benne van, tényleg minden, és iszonyatosan hasznos! olvasgassátok!

Terminátor14
Egy kicsivel ezelõtt le lett írva hogy melyik kérdésre hol találod a választ a játékban 😉

CSAK a Fradi

Sziasztok! Nagy problémám van:S Eggyszer már kijátszottam a játékot de új gépem van és újra kiszeretném viszont a Korribani Sith teszten elakadtam....tudom láma dolog de mégis nagyon kellene a help..elõre is köszi.😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eljutottam a táborban egészen a Sith izéig.... Baou-Dur-ral hatástalanítottam a dolgokat és átvertem a csapatot az ellenen. Baou-Dur, Handmaiden, Visas.... ez a felállás. Freedom Nad (vagy, hogy írják) feltámasztásánl, vagy minél, szóval az utolsó nagy csarnokban van 3 sith és papolnak a sötét oldalról, de nem engedek nekik és harc. Na, levernek simán... már háromszor próbálkoztam... valami ötlet valakinek? Vagy esetleg van cheat ide?

<#help><#wave>

Calver
kétségtelenül, én mindig le is bontottam amint tudtam

This mod allows you to skip past Peragus in TSL. After I made this mod it came to my attention that there is another one like it, however this one skips you ahead sooner, and places you *right* at the boarding ramp of the Ebon Hawk, so you are done Peragus in less than five minutes. In my mod I was also careful to maintain normal game balance so the EXP, Credits, and items are all in line with what you would get with a normal run through of Peragus. The exception is that I give out a normal Lightsaber, and I actually made sure it was one of the *working* Lightsaber models that can be upgraded.

Ezt csinálja az a mod, amit a link behoz. Bár a fénykasza valóban túlzás szerintem is.

Terminátor14
Ezer köszönet! <#worship>

Bár azért a fénykard kicsit túlzás...

CSAK a Fradi

Mi ez?

Calver

Terminátor14
Ahamm, köszönöm 😊 Akkor csak vmiért nem emlékeztem rendesen, pedig 4szer már végigvittem(mindíg jóként 😛)

Elkezdtem most ötödször is, de egy formattálás miatt elvesztek a mentéseim. Vki nem tudna nekem küldeni egyet, rögtön a Peragus után a telosnál vagy a telos felé menet? Csak annyi lenne a lényeg hogy férfi karakter legyen és ha lehet jóóóó <#worship>

CSAK a Fradi

Dehogy.
Amikor le lett gyõzve a kérdéses személy elõször, akkor újra dumálást kezdeményez. A beszélgetést Te alakítod a kérdéseiddel. Azonnal be is fejezheted vagy belemehetsz mindenféle dolgokba (faggatózás a miértekrõl és egyéb dolgokról). Elõjön a jó oldalon is a rákérdezés lehetõsége. Azt hiszem a mi lesz vagy mit hoz a jövõ szövegben lesz benne.

Jelentõs az eltérés a karakterek további életének felvázolása során attól függõen hogy jók vagy gonoszak vagyunk a befejezésnél zajló beszélgetéskor. Más utat járnak be, más lesz a végzetük. Még az is beleszól, hogy ha az adott személybõl jedit lehet faragni az megtörtént a végjátékig vagy sem. Ez alapján is más lesz a jövõjük ismertetése.

Terminátor14
Csak akkor lehet rákérdezni, ha sötét oldalon vagyunk?

CSAK a Fradi

Csak egy lehet. Nem lehetséges több személlyel kavarni. Az is fix, hogy kivel meddig juthatsz el.
Ez pasinál garantáltan Handmaiden lesz ha végigviszed a szálát, illetve szerelem csírái lesznek felfedezhetõek Visas viselkedésében is. Eléggé vonzódni fog és aggódó lesz a pasi irányában.
Mira meg csak oltja a többi csajt de rendesen, meg rendre eltereli a szót ha az érzelmekrõl vagy kettõtök kapcsolatáról lenne szó. 😊

Nõnél most meg nem mondom pontosan, de azt hiszem Disciple lesz a nagyon szerelmes és nem Atton. De lehet hogy fordítva. Az egyik csak rajong, a másik meg nagyon szerelmes. De persze ezt erõsen befolyásolja az is, melyik olalon áll a nõci.
Nõi karakterrel csak egyszer vittem végig a romantika szálat és az is az elsõ játékok egyikében volt.

A spoilert meg nyugodtan olvasd el, csak arra az egy küldetésre vonatkozólag tartalmaz egy kis segítséget. Nincs benne konkrét megoldás.

Rá lehet kérdezni a végén a "fõellenfélnél" mikor elõször legyõzted, hogy mit rejt a jövõ. Ekkor végig lehet menni mindegyik veled lévõ karakteren. Kivéve persze a droidokat. Mindegyikrõl érdekes infók tudhatóak meg. Nem videóról van szó, hanem a beszélgetésrõl.

Na, már nagyon kíváncsi lettem Mirára, hogy ennyit beszéltél<#eljen><#hehe>. Lehet a fõ karinak több szerelme? Lol, mert akkor lehet, hogy Mirát is megpróbálnám a karival becserkészni.

Bombák: Bao-Dur nem volt a csapatban, akkor majd úgy okoskodom ki a választást, hogy õ legyen és valami jó erõs csapatot próbálok összehozni.

Thanks a segítséget!<#wave>

A jövendõ életükrõl? Nekem ilyen nem volt. Jóval nyomultam és a végén csak annyi volt hogy a jött az ebon Howk vagy hogy írják és elvisz ennyi. Most félre olvastam vagy mi? (Már teljesen össze zavarodtam)
Elolvassam, vagy ne? 😛 Merthogy, ha a végérõl beszélsz, akkor nem olvasom el, de, ha nekem segítesz és ennél a küldinél, ahol vagyok; arról van szó.... akkor elolvasom.

Azért nem ártana elolvasni mirõl is van szó. 😉

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt a lényeg, hogy észrevétlenül juss ki. Az akna felszedéséhez meg csak annyi kell, hogy legyen egy karakternek demolition skilljén pontja. Majd az aknára viszed a kurzort és ott megjelenik 2 vagy 3 ikon. Az elsõ ha jól emlékszem a hatástalanítás. Van ott egy olyan is amivel hatátalanítod és elteszed, meg a középsõ általában egy aknák által nem kedvelt Erõ skill, a destroy droid szokott lenni. Ez kipurcantja az aknákat (felrobbannak). De ez itt nem jó megoldás mert meghallanak.

A barlang végében van egy érzékelõ pózna, azt is hatástalanítani kell (magas repair/computer skill kell vagy Bao Dur jelenléte a csapatban).

Speciel én mindig direkt Mira miatt mentem amint lehetett Nar Shaddaa-ra. Egyrészt hogy õt felvegyem, másrészt hogy 3 karakterbõl jedit faragjak. Ügyesen sakkozva a karakterekkel, mindegyiket a megfelelõ helyre elrángatva és velük dumálva ez az elsõ szabadon választot bolygón (mondjuk ez még csak a NS-an sikerült) összejön. Onnantól pedig beindul a nagy vagdalkozás. Plusz itt kezdve már jobban összerakott lesz kis kedvenc orvgyilkos robotunk (HK47) is.

Már második alkalom a mandalorianoknál. Ja, van egy alagút, barlang vagy mit tudom én miféle. Tele aknákkal és gõzöm sincs hogyan kell hatástalanítani... mármint egyik mandalorian valami érzékelõrõl papolt nekem ,de mindegy... és vannak azok a hengeres izék, arra azt írta, hogy már nem is tudom... majd ma megnézem és elmondom... Mira meg nincsen még velem. De majd igyekszem felszedni õt is.

Hmmm. Ez az a hely, amikor egy barlangból indulsz kifelé egy bazi nagy épület felé?
Mert ekkor javasolt más összeállításban menni. Például Mira (nem robbantja fel az aknákat ha belép a körzetükbe, illetve ha õ a vezetõ karakter akkor a többiek sem robbantanak fel semmit) kell oda vezérnek. Mehet mellé Bao-dur, mint jedi guardian vagy maradhat eredeti kasztjában is, egy jó erõs puskával és feltápolt vibro karddal. Harmadiknak azt viszel akit akarsz. De én közelharcosokra mennék rá, méghozzá fizikai sebzésûekre. Nem fénykardosokra, mert õket kezdetben úgyis blokkolni tudják az energiapajzsokkal és a dark jedik meg az assassinok is fel tudnak csapni magukra védelmet az energiafegyverekkel szemben.

Egy jó kombináció a két vibrokard és két feltápolt pisztoly, kétkezes harc, plusz flurry és rapid shot. Amíg messze az ellen, addig sortüzet neki. Amikor közel, akkor jöhet a váltás. De a taktikák okos megválasztásával a többi karakter úgyis magától megteszi ezt. Én még a jediknek is adtam stukkert. Sokkal jobbak így, bár csak közelharcra gyúrva is nagyon könnyen végigvihetõ a játék.

De visszatérve a harcra, ott amikor kijössz a barlangból és hatástalanítod elõtte az érzékelõket, akkor látni fogsz generátorokat. Üssed ki ezeket (megsemmisítés, átprogramozás). Ezzel könyíted a dolgodat, hiszen lekapcsolhatóak velük a robotok és a védelmi ágyúk is. Aztán már csak a katonák maradnak. Ellenük meg nem kunszt talpon maradni.

Ha nem errõl a csatáról van szó, hanem a Mandaloriak táborán belüli nagy hentelésrõl, ott meg könnyû menet lesz az egész hajcihõ. Bár ez a táboron belüli csata még az elsõ látogatásodkor van, mielõtt elõször átmennél Onderonra nyomozgatni...

Érdemes használni a drogokat. Nagyon sokat segítenek. De igazság szerint nálam is cska a legnehezebb fokozaton történt meg, hogy gyakran kellett használni a gyógyító csomagokat. Mindenhol másutt lazán ment a harc. Jóformán sérülés nélkül.

Calver
nemtom, én vagyok megalomániás állat, aki ultra-táp csapatra megy, hogy engem hardon se izzasztott meg kicsit se a gém? <#vigyor1>

Hajj, de nehéz napok várnak rám akkor<#rolleyes><#hehe>. Betöltöm majd újból a választó részt és én is kettõ jedivel megyek. Thanks a választ!<#wave>

roblee
Ennél a résznél én két jedi-t küldtem oda, és okosan csináltam. Mindig megvártam, hogy õk jöjjenek le hozzám és ott vertem szét õket. Mikor elfogytak, akkor mentem fel, de vigyázz két oldalról is fognak jönni mikor felmész. Utána lesz nehezebb, ha jól emlékszem lesz ott Dark Jedi Master-ek.<#eplus2>

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Azt a mod-t belinkelhetnéd<#eljen><#hehe>.

Egyébként, mikor kapok egy hívást, hogy amilyen sûrgõsen csak tudok, menjek Dxunra és a mandaloriak táborába kerülök, hogy vészhelyzet van, akkor csapat választás történik. Mármint ktéfelé oszlik a társaság: Handmaiden (Handmaiden stuff-al), Visas (dupla izés lézerkard, szal az a Darth Maul féle) és Mandalore( valami jó kis ütõs stukival). Berontok egy táborba és ott rohadt nagy csata veszi kedzetét, de egyszerûen elhullok, mint egy falevél az õszi idõszakban a fáról... és jönnek jedi tanoncok is, szóval rohadt kemény az egész...

Mást kellett volna választanom és úgy könnyebben menne a dolog?

Calver
van mod amivel lehet választani Handmaiden-t ha csajjal mész akkor is
ami nagy jó ötlet lévén én Discipline pofáját valami nehéz és kemény fémtárggyal kloffoltam volna be legszívesebben <#vigyor1>

Thanks az infokat!<#wave> Handmaiden lesz most a világos oldalon lévõ férfi karim tanítványa majd... ja és már picit feloldódott, mert elárulta bõvebben, hogy miért is különbözik õ a testvéreitõl. Jó, majd megnézem mit produkál Atton a nõi karimnál<#hehe> és majd esetleg kíváncsiságból meglesem, hogy milyen lesz, ha Attont választaná.

Olyan nagy dolgokra azért ne számíts. Csókjelenet ha jól emlékszem nem lesz. Az az elsõ részben volt, de persze szigorúan akkor is elsötétedett a kép és semmit nem mutattak. Itt inkább az érzelmek kifejezésére, aggodalomra, féltésre számíts.

Ha nõvel mész, akkor kifejezetten viccesnek fog hatni Atton egynémely próbálkozása a bevágódásra. A szövegei, a többiekkel való kommunikációja a hajón mikor próbál a fõszereplõ nõrõl valamit megtudni, meg a kis rivalizálása a rajongó Disciple-el... Szép kis helyzetek adódnak majd.
Fõleg ha sikerült netán jedivé képzeni az átképzehetõ személyeket. Akkor kicsit másabb szöveg lesz attól függõen, hogy a jó vagy a rossz oldalon áll az illetõ.

Jedivé amúgy nem mindenki képzehetõ, de sokan azzá válhatnak a csapatból. Például Atton, Bao-Dur, Handmaiden (õ csak férfi karakter jelenléte mellett), Disciple (õ csak nõi karakter mellett), Mira (már ha csatlakozik a játékoshoz). Gyakorlatilag csak a droidok és Hanharr nem lehetnek jedik.

Az is érdekes, mikor semleges vagy és bekerül hozzád mira, átképzed Bao-Durt jedivé és onnantól mész át gonoszba. Na akkor lesznek ám izgalmas változások a karakterek arculatában, plusz a végén a jövendõ életükrõl szóló sztoriban.

Tovább jutottam<#eljen>. Thanks mégegyszer a segítséget!<#wave>

Thanks a válaszokat!<#wave> Igen, tudom, hogy Kreia elmesélte, s gondoltam is már rá, hogy na majd ma visszaolvasom... csak elfelejtettem. Könyvtár ajtó kinyílt és rám rontott ott pár sith asassin, de minden totál lerobbant, csak egy data pad volt, ami figyelmeztetett valamire, hogy ne nyúljak a mit tudom én mihez, mert akkor a barlang beomlik... vagy mi, bár lehet, hogy máshogy volt írva, már erre se emlékszem pontosan. Jó, majd használom a sztaki.hu szótárocskát... eddig is ezt szoktam kotOR2-höz, csak gondoltam hamar kisakkozom és akkor minek ,meg nagyjából is értettem... no nem baj, majd "elõveszem" a sztakit.

Oké, azt hittem, hogy Kreiával keveri az elõbb valaki és véletlen Mirát írt, de akkor nem és tényleg van ilyen név. Nem is számítottam szerelmi jelenetre.... na jó, esetleg csókocskára igen<#hehe>, de annak is örülök már, hogy lehet így szerelmeskedni. A karim majdnem full világos oldalon van és a jedi védelmezõ 15-dik szint alatt megjelent egy újabb felirat, miután Kreiával elbeszélgettem az Eban Hawkon: Jedi Mester 1 szint... szóval nagyon is a világos oldalon áll a férfi karim... a nõi viszont full sötét oldalas kari lesz<#eljen><#hehe>... és elhatároztam, ha Atton rámászik, akkor megöli, vagy lekoppintja, de szerelme nem lesz... nekem se tetszik a pofája, bár jófej meg minden, de ha csaj lennék, én tutti nem választanám õt.

Mégegyszer thanks a segítséget!<#wave>

Most nem azért, de miután bejelentkeztél ott a számítógépes rendszerbe, a konzolról ki lehet nyitni a könyvtár ajtaját. Oda bemész és kapsz némi infót. Plusz miután leszáltál a bolygón, az elsõ hely ahol vagy 4 hatalmas, elzárt bejáratú síremléket tartalmaz. Megközelíted õket és Kreia elmeséli neked kik is vannak ott. Az elsõ kérdésre így meglesz a válasz ott helyben.

A második kérdésre ha jól emlékszem a könyvtár töredékes infói közül lehet elõszedni a szükséges választ.

A harmadikra van utalás a játékban, de aki játszott az elsõ résszel, az azonnal rávágja majd melyik lényrõl van szó. 😊

A negyediknél csak gondolkodni kell. Melyik nem paradoxon. Elég egyszerû lesz ez is. Elég ha az ember elõvesz egy angol szótárat ha abszolút nem tud angolul és megoldja pár perc alatt a problémát.

Az ötödikre meg a válasz a megfordított jedi code. Illetve ez is ott van az akadémián felszedhetõ infók között. Amúgy ez a válaszod úgy látom jó.

Handmaiden (idõvel elárulja a saját valódi nevét is) nagyon szerelmes lesz majd a férfi fõ karakterbe, már ha megfelelõen kevered a dolgokat. Szerelmi jelenetre ne számíts. Ha kellõen nagy a bizalom, akkor még Visas is rendesen kötõdni fog érzelmileg. Mira meg csak távolról szemlélõdik. Amúgy Mira a fejvadász csajszi, akit a sztori során felszedhetsz Nar Shaddaa-n. De csak akkor jön veled, ha az itteni ténykedésed során semleges vagy jó beállítottságú vagy. Ha a sötét oldal felé tendálsz erõsen, akkor Hanharr, a vuki fejvadász áll be hozzád. Mindkettõ nagyon hatékony karakter és attól függõen miként alakítod a továbi játékot (mennyire foglalkozol velük, milyen oldal felé tolod el õket) más lesz a végén a róluk megtudható sztori a további életükrõl. Szóval kettõnél több alkalommal kell végigvinni a játékot, hogy mindenkirõl mindent megtudj. Hidd el, érdemes lesz.

Na, hát én itt elakadtam Koribbanon a teszt kérdéseknél és jobb híján berakom sorba a válaszokat, mert 1/5-t érek el mindig... elsõnél volt 3/5 és már nem emlékszem, hogy miket jelöltem meg és most má minden varriációt kipróbáltam... legalábbis úgy gondolom.

A fehér szövegesek a szerintem jó válaszok.

Elsõ szintû tesztkérdések:

Elsõ kérdés

Második kérdés

Harmadik kérdés

Negyedik kérdés

Ötödik kérdés

A segítségeteket elõre is nagyon kösözönm!<#wave> A válaszokat meg mindent nagyjából értem, csak hát még se vagyok egy angol zseni és most kéne a segítségetek.