Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CSAK a Fradi
ellenben a Force Crush helyett azon a helyen LS karik Force Enlightenment-et kapnak, ami biza egy sokkal szebb erõ (speed, valor és armor erõket aktíválja EGYSZERRE, azon a szinten amelyiken neked megvan, nagyon durván lehet vele zúzni)
"The trees move. Do you not see it?"
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Mûár õ is full világos oldalon van és úgy néz ki itt az adat lapon, mint a karim.
Ja és megtaláltam Dxun még Freedon Nadd rövid fénykardját is.
Végezetül itt egy jól lekapott kép a három Sith-el való csatámról:
Arról nem tehetek hogy nem tudsz angolul 😞 Én még nem járok ott, fejbõl meg nem tudom a válaszokat sajnos...
CSAK a Fradi
Nem tudom, te akkor jó erõs játékos lehet. Nekem eddig jópárszor megsérültek harcban és néhányszor el is buktak, meg én is... de engem nem zavar, max visszatöltök és adj neki.
De harc közben is bármikor bemehetsz az adott karakter inventoryjába, ekkor megáll az idõ és egy tárgyat használhatsz a nála lévõ cuccok közül. Igen, akár stimulánst, akár gyógycsomagot is.
Ja amúgy gombok alatt a billentyûket értem. Tehát a billentyûzeten az 1-es, 2-es, 3-as, és így tovább. Ami éppen be van állítva azt a dolgot fogja használni az adott kategóriából.
Nos gyakorlatilag ha már elértél arra a szintre, hogy van prestige class-od, akkora mág garantáltan kéne lennie legalább 2 jedidnek. Már ha akarsz ilyesmit. Gyakorlatilag az elsõ szabadon választott bolygón, nem kell ennek pont Nar Shaddaa-nak lennie, összehozható hogy legyenek kiképezve jedijeid. A legnehezebb, de mindenképpen összehozható Handmaiden. Vele csak idõnként a hajón bunyózni kell és bevágódni rendesen. Bao-Dur majd azután képezhetõ át, hogy már megcsinálta neked a kardodat és elég jóban vagy vele. Atton esetében NS kihagyhatatlan. Mira szintén ezen a bolygón lesz jedi, gyakorlatilag azonnal amint végleg beállt hozzánk és ki akarjuk képezni egy kis megfelelõen irányított dumcsizás után.
A játék sajnos tényleg nem nehéz. Egyedül a legnehezebb fokozaton kellett nekem a csapaton gyógyító csomagokat használni. Minden más esetben vagy meg sem sérültek, vagy a saját regenerációjuk lazán helyrehozta a dolgot. A program nagy hibájának amúgy ezt tartom (túl gyenge kihívás) és a korlátlan fejlõdést. De aki elõször játszik és nem volt lehetõsége átböngészni a gépkönyvet amit a megvett programja mellé kapott, annak természetesen elõfordulhat, hogy nem jönnek kisujjból a megoldások. ;-)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Angol tudásom meg abszolút nincs...ezért kérném,hogy aki tud az segítsen..és ne okítson...aki tud annak thx...
Méghogy Jedik a csapatban? Ugyan már! Csak ott tartok ebben az ügyben, hogy beszéltem Kreiával, mi lenne, ha Jediket faragnék belõlük és a Jedi védelmezõ alatt Jedi mester 2-dik, vagy 3-dik szint virít. Szóval ettõl messze állok. Voltam Peraguson, Dxun-n, Onderonon és Dux-n megint, emiatt a csetepaté miatt... szóval még eléggé elején vagyok és Mira sincs meg.
Ezt a drog izét meglesem majd... annyi cuccom van már, hogy szerintem csak akad köztük egy-két ilyen nyalánkság<#hehe>#hehe>.
Puszta kézzel a Sithek ellen?<#wow1>#wow1> Az azért durva... de egy próbát megér ez a felállás, vagy mi, amit írtál.
Thanks a segítséget!<#wave>#wave>
Boldog Karácsonyt neked és mindenkinek!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii><#wave>#wave>
Simán le is lehet lõni õket, de akár a közelharc is megoldható ellenük. Ne feledd, hogy Handmaiden valami eszméletlen brutális sebzésekre képes közelharcban fegyvertelenül. Visas egy sima jedi, neki aztán abszolút jól kell szuperálnia. Ha nagyon gyengének érzed a csapatot, nyomjon el egy energy resistet vagy mi a csodát. Ez egy jedi trükk. Master szinten az eegész galeri kap energiafegyverek ellen védelmet. Mikor kezdõdik a csata, lestoppolod az idõt, majd minden karakternek kiadod mit cselekedjen.
Visas nyugodtan nyomhatja akár a force push fejlettebb változatait is. Handmaiden verekedhet, Bao meg lõhet vagy bunyózhat. Amúgy ebben a csapatban két potenciális jedijelölt is van, akik mire ide elérsz, már valószínüleg régen jedik lettek ha foglalkoztál velük rendesen. 😊
Ha valakit kétkezes harcra képeztél, adj két darab erõsen felnyomott sebzésû pisztolyt neki és rapid fire segítségével lõdd le a célpontokat. Ha bevett elõtte egy kis dex növelõ drogot, akkor aztán pillanatok alatt végez bárkivel.
Ja és azért vannak a pajzsok, hog használd õket. Néhány csapástól megvédenek fénykardok ellen is.
minden benne van, tényleg minden, és iszonyatosan hasznos! olvasgassátok!
CSAK a Fradi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#help>#help><#wave>#wave>
Ezt csinálja az a mod, amit a link behoz. Bár a fénykasza valóban túlzás szerintem is.
Elkezdtem most ötödször is, de egy formattálás miatt elvesztek a mentéseim. Vki nem tudna nekem küldeni egyet, rögtön a Peragus után a telosnál vagy a telos felé menet? Csak annyi lenne a lényeg hogy férfi karakter legyen és ha lehet jóóóó <#worship>#worship>
CSAK a Fradi
Amikor le lett gyõzve a kérdéses személy elõször, akkor újra dumálást kezdeményez. A beszélgetést Te alakítod a kérdéseiddel. Azonnal be is fejezheted vagy belemehetsz mindenféle dolgokba (faggatózás a miértekrõl és egyéb dolgokról). Elõjön a jó oldalon is a rákérdezés lehetõsége. Azt hiszem a mi lesz vagy mit hoz a jövõ szövegben lesz benne.
Jelentõs az eltérés a karakterek további életének felvázolása során attól függõen hogy jók vagy gonoszak vagyunk a befejezésnél zajló beszélgetéskor. Más utat járnak be, más lesz a végzetük. Még az is beleszól, hogy ha az adott személybõl jedit lehet faragni az megtörtént a végjátékig vagy sem. Ez alapján is más lesz a jövõjük ismertetése.
Ez pasinál garantáltan Handmaiden lesz ha végigviszed a szálát, illetve szerelem csírái lesznek felfedezhetõek Visas viselkedésében is. Eléggé vonzódni fog és aggódó lesz a pasi irányában.
Mira meg csak oltja a többi csajt de rendesen, meg rendre eltereli a szót ha az érzelmekrõl vagy kettõtök kapcsolatáról lenne szó. 😊
Nõnél most meg nem mondom pontosan, de azt hiszem Disciple lesz a nagyon szerelmes és nem Atton. De lehet hogy fordítva. Az egyik csak rajong, a másik meg nagyon szerelmes. De persze ezt erõsen befolyásolja az is, melyik olalon áll a nõci.
Nõi karakterrel csak egyszer vittem végig a romantika szálat és az is az elsõ játékok egyikében volt.
A spoilert meg nyugodtan olvasd el, csak arra az egy küldetésre vonatkozólag tartalmaz egy kis segítséget. Nincs benne konkrét megoldás.
Bombák: Bao-Dur nem volt a csapatban, akkor majd úgy okoskodom ki a választást, hogy õ legyen és valami jó erõs csapatot próbálok összehozni.
Thanks a segítséget!<#wave>#wave>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A barlang végében van egy érzékelõ pózna, azt is hatástalanítani kell (magas repair/computer skill kell vagy Bao Dur jelenléte a csapatban).
Speciel én mindig direkt Mira miatt mentem amint lehetett Nar Shaddaa-ra. Egyrészt hogy õt felvegyem, másrészt hogy 3 karakterbõl jedit faragjak. Ügyesen sakkozva a karakterekkel, mindegyiket a megfelelõ helyre elrángatva és velük dumálva ez az elsõ szabadon választot bolygón (mondjuk ez még csak a NS-an sikerült) összejön. Onnantól pedig beindul a nagy vagdalkozás. Plusz itt kezdve már jobban összerakott lesz kis kedvenc orvgyilkos robotunk (HK47) is.
Mert ekkor javasolt más összeállításban menni. Például Mira (nem robbantja fel az aknákat ha belép a körzetükbe, illetve ha õ a vezetõ karakter akkor a többiek sem robbantanak fel semmit) kell oda vezérnek. Mehet mellé Bao-dur, mint jedi guardian vagy maradhat eredeti kasztjában is, egy jó erõs puskával és feltápolt vibro karddal. Harmadiknak azt viszel akit akarsz. De én közelharcosokra mennék rá, méghozzá fizikai sebzésûekre. Nem fénykardosokra, mert õket kezdetben úgyis blokkolni tudják az energiapajzsokkal és a dark jedik meg az assassinok is fel tudnak csapni magukra védelmet az energiafegyverekkel szemben.
Egy jó kombináció a két vibrokard és két feltápolt pisztoly, kétkezes harc, plusz flurry és rapid shot. Amíg messze az ellen, addig sortüzet neki. Amikor közel, akkor jöhet a váltás. De a taktikák okos megválasztásával a többi karakter úgyis magától megteszi ezt. Én még a jediknek is adtam stukkert. Sokkal jobbak így, bár csak közelharcra gyúrva is nagyon könnyen végigvihetõ a játék.
De visszatérve a harcra, ott amikor kijössz a barlangból és hatástalanítod elõtte az érzékelõket, akkor látni fogsz generátorokat. Üssed ki ezeket (megsemmisítés, átprogramozás). Ezzel könyíted a dolgodat, hiszen lekapcsolhatóak velük a robotok és a védelmi ágyúk is. Aztán már csak a katonák maradnak. Ellenük meg nem kunszt talpon maradni.
Ha nem errõl a csatáról van szó, hanem a Mandaloriak táborán belüli nagy hentelésrõl, ott meg könnyû menet lesz az egész hajcihõ. Bár ez a táboron belüli csata még az elsõ látogatásodkor van, mielõtt elõször átmennél Onderonra nyomozgatni...
Érdemes használni a drogokat. Nagyon sokat segítenek. De igazság szerint nálam is cska a legnehezebb fokozaton történt meg, hogy gyakran kellett használni a gyógyító csomagokat. Mindenhol másutt lazán ment a harc. Jóformán sérülés nélkül.
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Egyébként, mikor kapok egy hívást, hogy amilyen sûrgõsen csak tudok, menjek Dxunra és a mandaloriak táborába kerülök, hogy vészhelyzet van, akkor csapat választás történik. Mármint ktéfelé oszlik a társaság: Handmaiden (Handmaiden stuff-al), Visas (dupla izés lézerkard, szal az a Darth Maul féle) és Mandalore( valami jó kis ütõs stukival). Berontok egy táborba és ott rohadt nagy csata veszi kedzetét, de egyszerûen elhullok, mint egy falevél az õszi idõszakban a fáról... és jönnek jedi tanoncok is, szóval rohadt kemény az egész...
Mást kellett volna választanom és úgy könnyebben menne a dolog?
ami nagy jó ötlet lévén én Discipline pofáját valami nehéz és kemény fémtárggyal kloffoltam volna be legszívesebben <#vigyor1>#vigyor1>
Ha nõvel mész, akkor kifejezetten viccesnek fog hatni Atton egynémely próbálkozása a bevágódásra. A szövegei, a többiekkel való kommunikációja a hajón mikor próbál a fõszereplõ nõrõl valamit megtudni, meg a kis rivalizálása a rajongó Disciple-el... Szép kis helyzetek adódnak majd.
Fõleg ha sikerült netán jedivé képzeni az átképzehetõ személyeket. Akkor kicsit másabb szöveg lesz attól függõen, hogy a jó vagy a rossz oldalon áll az illetõ.
Jedivé amúgy nem mindenki képzehetõ, de sokan azzá válhatnak a csapatból. Például Atton, Bao-Dur, Handmaiden (õ csak férfi karakter jelenléte mellett), Disciple (õ csak nõi karakter mellett), Mira (már ha csatlakozik a játékoshoz). Gyakorlatilag csak a droidok és Hanharr nem lehetnek jedik.
Az is érdekes, mikor semleges vagy és bekerül hozzád mira, átképzed Bao-Durt jedivé és onnantól mész át gonoszba. Na akkor lesznek ám izgalmas változások a karakterek arculatában, plusz a végén a jövendõ életükrõl szóló sztoriban.
Oké, azt hittem, hogy Kreiával keveri az elõbb valaki és véletlen Mirát írt, de akkor nem és tényleg van ilyen név. Nem is számítottam szerelmi jelenetre.... na jó, esetleg csókocskára igen<#hehe>#hehe>, de annak is örülök már, hogy lehet így szerelmeskedni. A karim majdnem full világos oldalon van és a jedi védelmezõ 15-dik szint alatt megjelent egy újabb felirat, miután Kreiával elbeszélgettem az Eban Hawkon: Jedi Mester 1 szint... szóval nagyon is a világos oldalon áll a férfi karim... a nõi viszont full sötét oldalas kari lesz<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>... és elhatároztam, ha Atton rámászik, akkor megöli, vagy lekoppintja, de szerelme nem lesz... nekem se tetszik a pofája, bár jófej meg minden, de ha csaj lennék, én tutti nem választanám õt.
Mégegyszer thanks a segítséget!<#wave>#wave>
A második kérdésre ha jól emlékszem a könyvtár töredékes infói közül lehet elõszedni a szükséges választ.
A harmadikra van utalás a játékban, de aki játszott az elsõ résszel, az azonnal rávágja majd melyik lényrõl van szó. 😊
A negyediknél csak gondolkodni kell. Melyik nem paradoxon. Elég egyszerû lesz ez is. Elég ha az ember elõvesz egy angol szótárat ha abszolút nem tud angolul és megoldja pár perc alatt a problémát.
Az ötödikre meg a válasz a megfordított jedi code. Illetve ez is ott van az akadémián felszedhetõ infók között. Amúgy ez a válaszod úgy látom jó.
Handmaiden (idõvel elárulja a saját valódi nevét is) nagyon szerelmes lesz majd a férfi fõ karakterbe, már ha megfelelõen kevered a dolgokat. Szerelmi jelenetre ne számíts. Ha kellõen nagy a bizalom, akkor még Visas is rendesen kötõdni fog érzelmileg. Mira meg csak távolról szemlélõdik. Amúgy Mira a fejvadász csajszi, akit a sztori során felszedhetsz Nar Shaddaa-n. De csak akkor jön veled, ha az itteni ténykedésed során semleges vagy jó beállítottságú vagy. Ha a sötét oldal felé tendálsz erõsen, akkor Hanharr, a vuki fejvadász áll be hozzád. Mindkettõ nagyon hatékony karakter és attól függõen miként alakítod a továbi játékot (mennyire foglalkozol velük, milyen oldal felé tolod el õket) más lesz a végén a róluk megtudható sztori a további életükrõl. Szóval kettõnél több alkalommal kell végigvinni a játékot, hogy mindenkirõl mindent megtudj. Hidd el, érdemes lesz.
A fehér szövegesek a szerintem jó válaszok.
Elsõ szintû tesztkérdések:
Elsõ kérdés
Második kérdés
Harmadik kérdés
Negyedik kérdés
Ötödik kérdés
A segítségeteket elõre is nagyon kösözönm!<#wave>#wave> A válaszokat meg mindent nagyjából értem, csak hát még se vagyok egy angol zseni és most kéne a segítségetek.