Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
"Mandalore (igazi kemény srác, nem lehet jedi, 3 féle implantja alapból van, tud rajtad tulajdonságot fejleszteni)"
no ez új, mit és hogyan tud a fõkarin turbózni?

"The trees move. Do you not see it?"

Lol, miért van az, hogy néha egyszerûen megváltozik az egér és az irányítás játék közben? Pl most is miután Sluskot és Luxát kinyírtam, egyszerûen az egér nem fordult se jobbra, se balra, valamint csak jobbra tudtam haladni a billentyûzettel... ilyenkor régen újra kezdtem a mentésemtõl, de most elmentettem, kiléptem a fõmenübe és mikor visszatöltöttem, már jó volt. Valami bug lenne? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Húú, szegény Kreia. Most kap rendesen sötét oldalra igyekvõ karimtól<#hehe>. Eddig mindig csak ilyen arrogáns válaszokat adtam neki és hát influence lost lett a vége.... Attonnál meg nõtt ehh. Kéne az a mod, ahol Handmaiden, vagy valamelyik csajba beleszerethet a csaj fõkari is<#hehe>. Végülis valamilyen szinten elviselhetõ ez az Atton is, meg majd biztos az a másik Disciple vagy ki szintén... csak kíváncsi lennék arra a modra.... és remélem nem barmolja szét a játékot, meg nem kell teljesen új karakterrel indulni.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Thanks a választ!<#wave> Olvasom is természetesen, csak mivel nem tudok olyan nagyon jól angolul, ezért nem mindig értek meg mindent, bár a szótárat azért elõveszem, plusz ott van a magyarosítás is, szóval mégis valahogy sikerül nagyjából megérteni a dolgokat. Meg a végig játszás egy része, ugye.

Sith körökben? Csak késöbb terjedt el ez a Jediknél is? Hm, pedig azt hittem a Jedik voltak eben az ötletben az elsõk, na mindegy.

El is olvasod mirõl dumáltok? Mert akkor egyértelmû miért kapsz nála befolyásbeli javulást. 😊 Meggyõzöd az illetõt arról, hogy a te álláspontodat képviselje, illetve olyasmit teszel ami neki szimpatikus. Ekkor jön az influence.

Összesen a játékban lévõ karakter:
Hanharr (csak akkor csatlakozik ha gonosz vagy mikor Nar Shaddaan tevékenykedsz, tulajdonságot tud fejleszteni rajtad)
Mira (semleges jó oldali állapotnál jön veled, jedi sentinellé képzehetõ)
Handmaiden (csak férfi karakter esetén jön, jedi guardian lesz belõle, sok mindent tud tanítani)
Disciple (csak nõi karakter esetén jön, jedi consular lesz belõle, tanítani tud téged)
Atton (na õ már az elejétõl ott van, jedi sentinellé képezhetõ, tanítani tud téged)
Bao-Dur (szintén elég hamar bejön, jedi guardian lehet belõle)
HK-47 (össze kell raknod és onnantól lesz egy jó erõs gyilkos robotod)
T3-M4 (kis droid, a játék elejétõl jelen van)
Kreia (nem kell bemutatni)
Visas (ha eléred a jó vagy gonosz szintjelzõ 3/4-ét, akkor megjelenik a hajódon, onnantól veled tart, tud tanítani érdekességeket)
G0-T0 (Nar Shaddaa után tart veled, sok pénzt tud adni ha teljesíted a követelményeit)
Mandalore (igazi kemény srác, nem lehet jedi, 3 féle implantja alapból van, tud rajtad tulajdonságot fejleszteni)

Namost ezekbõl kettõ aki kérdéses, mert a fõ karakteredtõl, illetve a beállítottságodtól függ, melyik jön veled.

Mindenkinél van valami egyéb dolog is a megfelelõ influence mennyiségen túl, ami által jedivé faragható. Attonnál például a Nar Shaddaan kiderülõ apró kis titok. Bao-Dur esetében a kardod elkészítése és egy presztizs osztály felvétele a fõ karaktereddel. Mira esetében 2 influence begyûjtése, megfelelõ irányba terelése a beszélgetésnek, majd ellátogatás egy megadott helyszínre.
Handmaiden (majd megtudod a nevét is, csak játsz tovább) esetében sok sok harc, plusz infógyûjtés és beszélgetések.

Plusz ez az egy padawan... Lehet hogy a SW filmeknél már ez van, de a KotOR során ez nem merült fel konkrétan sehol. Mint ahogy azokban az idõkben a Sith soraiban is akármennyi tanítványa lehetett egy mesternek. Majd a fény és sötétség sregének nagy hentje után hozta a rendeletet azt hiszem Darth Bane, hogy 1 mester és 1 tanítvány lehet a Sith követõk sorában.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Terminátor14
Nahh végülis sikerült a dolog...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval volt egy óriási bug itt a játék végén. Két ajtó van (ellentétes oldalon), amin át be lehet jutni oda ahol Sionnal küzdünk. Namost én egyszer elment ide, de nem mentem be, viszont mikor visszaértem az akadémia elejére, akkor jött hirtelen a Sionnal való elsõ párbeszéd, ami után persze nem volt csata, és még mindíg zárva volt mindkét ajtó, aminek elméletileg nyitva kell lennie ahhoz hogy bent megküzdjek ezzel a szépfiúval. Szóval lényeg hogy újrakezdtem a Malachor elejétõl, és most rögtön bementem az ajtón. Sion kipipálva, megtoszom Kreiát és jövök vissza kérdezõsködni

CSAK a Fradi

Terminátor14
Én meg közben betöltöttem egy régebbi mentést, gyakorlatileg csak az utolsó helyszín egészét kell megcsinálnom újra. Aztán befejezem, és lesz egy-két kérdésem a történettel és miértekkel kapcsolatban 😊

CSAK a Fradi

Ja igen, csak rég volt és elfelejtettem már<#hehe>. Ne is, mert nem szeretném elõre megtudni mit fog Krei tenni Mirával, de majd jól seggbe rúgom Kreiát<#hehe>.

Terminátor14
Handmaidennel sincs ám túl jóban, mikor a kiscsaj csatlakozik, akkor rögtön mondja hogy tartsd rajta a szemed...😄 A többihez inkább nem fûznék kommentárt, játsz 😛

CSAK a Fradi

Jeti biztosan nem<#hehe><#idiota>. Jedi igen, még ha kitaszított is. De tudom, hogy ez amolyan poén féle. Igen, de nem tudom, hogy neked volt-e az a bejátszás Nar Shadaa után, hogy:

Kreia belép a buli helyszínére, ott ahol Mira megölte Hanharr-t és feléleszti, majd dumál vele hosszan, végül arra jutnak, hogy várjon Kreia parancsára és idõvel megkapja Mirát és kinyírhatja... a hülye Kreia már... komolyan mondom, sorra kinyírja az embereimet ehh... Atton nem tetszik neki, Mira nem tetszik, még jó, hogy Handmaidennel megvan úgyahogy... Visas-t se komálja lol. Kíváncsi leszek mi lesz ebbõl.

Úgyhogy, ha elviszi Kreia Nar Shadaa-ra nélkülem Mirát, az gázos lehet :S, de, ah én is megyek, még úgyis...

Terminátor14
Ne feledd hogy te tulajdonképpen nem is vagy jeti...

Mirával miután megvan a kellõ befolyás beszélgess el Hanharról, meg Nar Shaadaról. Aztán kilyukadsz valahogy ott, hogy Kreai-val meg tudod neki mutatni milyen is a bolygó....Ha belemegy, akkor csak annyi a dolgod hogy elviszed a Nar Shadara, onnantól egyértelmû.

CSAK a Fradi

Pedig van még egy hely :S. Na mindegy. Legkönnyebb? Na és, hogy? Eléggé vad, makacs, meg maga útját járó teremtés, szóval... de, ha gondolod, megdobhatsz pár tippel<#eljen><#hehe>. Viszont nem úgy van, hogy egy Jedi mesternek csak egy padawanja lehet? Nekem ott van Handmaiden... és Mira is? Picit erõsen átvágnám a Jedi kódex szabályait<#hehe>... bár, ha engedi a játék, akkor majd a Tanács maradék tagja megérti, hogy ezekben a válságos idõkben kell az utánpótlás.

Terminátor14
Mirát pedig a legkönnyebb jetivé változtatni 😊

Egyébként nem lesz új csapattagod már 😊

CSAK a Fradi

Hmmm... én ezt, akkor nem tudom :S. Utána nézek annak, amit írtál. Egyébként Dantooine-n vagyok, utolsó bolygó és Handmaiden Jedi védelmezõ 3... de legutóbbi Nar Shadaa-i látogatásom óta nem írta, hogy influence gained és bizony még mondhatna magáról valamit, meghogy két kari is közelebb kerüljön egymáshoz. Nincs valakinek erre ötlete hogyan lehetne? Meg mit és hogyan tanítsak neki? Mert hát a Jedi mestere vagyok. Mira meg nagyon lol. Elkezdtem vele dumálni és hírtelen azon kapom amgam, hogy azt mondja a fõ karimnak: öreg vagy. Mire én: nem, nem vagyok öreg! Mira: Ide figyeljél, nekem nincs szükségem apukákra, hogy védelmezzenek engem, én a magam ura vagyok és tudok vigyázni magamra. = valami ilyesmit.... hát kész ez a csaj, de akkor néztem a legnagyobbat, mikor ott hagytam picit, hogy hadd füstölögjön (csapatomba került) és kiírta: influence gained: Mira. Lol. Pedig, hogy beszólt nekem. Ja, meg Attonnál is faggatóztam és erre a köcsög rohadtul lehordta a Jediket, én védtem õket és jót veszekedtünk, de a végén nála is kiírta, hogy influence gained: Atton. Most normális ez? Na mindegy. Meg egy szonda droid, vagy mi a csapathoz került ilyen Goto néven és Remote-t megpörkölte lol, meg Bao-Dur-nak szólt, hogy kéne neki is olyan fejlesztés, mint Remote-nak. Elkezdtem azon gondolkodni, hogy nem kellett volna elfogadni, mint ajándékot ezt a repkedõ izét... nem lehet kidobni a csapatból? Mira meg tudjátok hol fészkelte be magát? A hajón a törött HK droid elõtt álldogál. Pedig a pilóta fülke felé van egy kisebb zug, ahol nyugodtan meglehetne... és még van egy hely a csapatban... ha lesz új tag (el ne áruljátok pls), kíváncsi vagyok hova fog állni. Atton ölébe ül majd lol? Vagy Mira elé préseli be magát? Esetleg Mandalore mellé ott a kis téren? Érdekes lesz.

Terminátor14
Sajnos kicsit félreértettél 😞

Szóval épp az a baj, hogy nem tudok Sionnal megküzdeni...Mert nem találom õt sehol. Ajtó alatt pedig azokat az ajtókat értettem, amik tényleg vezetnének valahova, és ki is van írva hogy door 😊 Mint írtam is, az a problem, hogy miután kinyírtam az összes bentlévõ egyedet, mentem vissza kifelé, és hirtelen a semmibõl láttam siont (odaváltott a kamera de én nem voltam ott a képen, kicsit távolabb voltam onnan), és beszélgettünk is. A végén mondta hogy csak egyikünk szolgálhatja Kreiát, ezután gondolom kellene hogy kezdõdjön vele a csata...de nem. És ez lenne a kérdésem, hogy mi a fenéért nem tudtam harcolni ellene. Így most megakadt a játék, mert le kéne gyõznöm, de ugye ha nem tudok harcolni vele akkor nehéz lesz 😞

CSAK a Fradi

Rossz helyre került be a spoiler! Az utána jövõ szöveg még a spoiler elõttihez tartozik!

Nos az a rakéta Mira esetében az nem vállról hanem az alkarra épített kilövõbõl lõhetõ ki. Alapból ott van az egyik alkarra rakható pajzs helyén nála ez a kütyü. Ha van rakétád/méregnyilad, akkor harc közben a gránátok között lapozgass. Ott lesznek a raksik és kiválasztva õket már ki is lõheti azokat.

Plusz az a kérdéses hely, ahol egyedül kéne kijutni, egy hihetetlen egyszerû módszerrel megoldható. Tegyél fel Mirára egy lopakodó övet. Lehetõleg olyat, ami még ad is a lopakodásra pár pontot. Innentõl, fõleg ha 10 fölötti lesz módosítókkal a lopakodás, vígan végigsétálsz a delikvensek között. A lopakodás csak akkor mûködik egy karakternél ha solozik. Akár úgy is, hogy a csapat ott van vele a térképen, de leválik róluk és õk maradnak a helyükön. Erre is van megfelelõ gomb és az ikon is ott van a képernyõn.

Terminator 14:
Ahol megküzdöttél Sionnal, ott van a tovább vezetõ járat. Gyakorlatilag miután levágtad, utána nézd meg a térképet és ott az északi(felsõ) irányba kell menni. Ott lesz a kijárat és nincs zárva. A többi, ajtónak tûnõ dolog nem ajtó. Csak egy helyen lehet kijutni és ha jól emlékszem csak egy helyen lehet bejutni is. Ha nem megy, töltsd vissza az állást még a Sionnal való harc elõttrõl és csináld újra.

De adj neki két kardot és sétélj lopakodó módban oda valaki mögé. Aztán csapj egyet. Megjelensz, de az elsõ csapásodnál megkapod a sebzésre a sneak attack jelentette sok sok pluszt. Egy csapás, egy manus. Persze ha megfelelõen lett fejlesztve a hölgyemény. Mondjuk kimondottan két fegyveres közelharcra. 😊

Nm<#wink>. Kíváncsi leszek milyen újítások lesznek a háromban majd. Tudsz valami hírt róla? Vagy van már valami hír egyáltalán a háromról? Pl megjelenés? Hm, de ezt azt hiszem már kérdeztem :S<#hehe>.

Terminátor14
Még néztem is pedig hogy mi az switch caracter ott, thx

CSAK a Fradi

Betöltésnél switch to characters és ott lesz, nyugi.

Terminátor14
Azért tartogat még meglepetéseket ;-)

Nemtom, én nem láttam õket, de lehet hogy csak a játékban nem jelzi. Lusta voltam megnézni a windowsban.

CSAK a Fradi

Elsõvel nem játszottam... ha sikerül letölteni valahonnan, akkor lehet, hogy kipróbálom. Bár már lehet tudni a kettõbõl nagyjából, hogy mi történt. Vagy teljesen. Mentéseid meg miért vesznének el? Ott vannak és kész.

Terminátor14
Az elsõ résszel játszottál? Szerintem picivel jobb mint a második. Bár ez is jó. Én most meguntam a várakozást, elkezdtem újra csajszival. Remélem az elõzõ mentéseim nem vesztek el..

CSAK a Fradi

Akkor nem szóltam<#hehe>. Azt hittem, hogy csak egyszer-kétszer vitted végig.... és gondoltam szólok, hogy enne ktöbb varriációja van befejezésénel, ahogy itt láttam, mikor valaki írta. Én elõször játszok a játékkal, de nagyon jó<#eljen>. Ilyen jól megmunkált játékot még életemben nem láttam - SW terén tutti - és több órára, napra letud kötni. Persze azért pihenek közbe, meg végzem a dolgot, de a lényeg: nagyon lebilincselõ. Remélem a három is majd hasonló lesz, vagy még jobb<#eljen>.

Sötét karival szerintem nem lehet sokkal nehezebb, mint a világos karival, csak az a baj, hogy pl a világos karival megvolt a halott tisztnek a hangjelszava vagy milye - már nem emlékszem - a sötét karinak nem. Na mindegy, majd max visszamegyek érte, ha egyszer betöltöm azt az állást. De most világos karival nyomulok<#eljen>.

Terminátor14
Eddig asszem 4szer vittem végig, mindíg férfi karival jó oldalon 😛 Csak épp egyre jobban elmerültem a dolgokban, háttérsztorik/társak megismerésében, mellékszálákban stb...

Legközelebb (remélem már holnap elkezdhetem 😄)csaj karival viszem végig, valszeg az is jó oldal lesz, de nem biztos még...

Peragus nem hiszem hogy nehezebb lenne, bár nemtom, mint az a fenti szövegbõl kiderül, nem nyomtam még dark karival.

CSAK a Fradi

Aha, hát ez van. Várj. Melyik odlal ez? Sötét/világos? Hányszor vitted végig? Mert úgy hallottam, hogy mindkét oldalon több varriáció van befejezésre. Indítottam egy karit, aki sötét oldalra áll majd, csak vele szenvedek Peraguson, mert full nem olyan könnyû, mint a világos oldal karinak... de lehet azért, mert átsiklottam valamin... na mindegy.

Terminátor14
2mb-os PCI-s videókártya, nagyon brutál 😊

Hát pedig most jól jönne a forgalom, mert nem tudok továbbjutni, pedig 10 percnyi van hátra a játékból 😞

CSAK a Fradi

Neked off, nekem meg idegen nyelven van ez az s3<#hehe>. Amúgy meg ne aggódj szerintem az offért. Amilyen ritka itt a forgalom... jó, mostanában fellendült, de akkoris... és nincs házigazda úgyse 😛<#hehe>.

Terminátor14
Hát ez itt kicsit off 😄

Lényeg hogy most faterom gépén játszom, mert az enyémben egy s3 van amíg nem jön meg a 7900gs-em. De itt egy másik bill van, ami meg tök szokatlan.

CSAK a Fradi

Miért, milyen billentyûzeted van?

Ok, np. Majd lesz valahogy azzal is és azért thanks!<#wave>

Terminátor14
:S bocsi mindenkitõl, kicsit szokatlan a régi gép billentyûzete

CSAK a Fradi

Terminátor14
😊

A rakátóról fogalmam sincs 😞

CSAK a Fradi

Jó ötlet, lol<#eljen><#hehe>. Megjegyzem ezt az aknás dolgot. Mondjuk már használtam Peraguson a droiddal a többi robot ellen és õk szépen belegyalogoltak és bumm. Majd, ha máshogy nem tudom megoldani, vagy amilyen lesz a kedvem, ismét elõveszem az aknákat és úgy küldöm el a másvilágra az áldozataimat... most úgyis sikerült szereznem csomót ott a csatornában vagy hol.

Szóval nem tudod, hogy hogyan kell Mira rakétáját mûködésbe hozni? Az a váll-rakéta, vagy mi.

Terminátor14
Huh, nem gyenge 😄 Mondjuk az egyik akna amúgy nagyon hatásos, azonnal ölõ. Ebbõl leraktam párat és már meg is haltak 😄 Ja meg legjobb, hogy ajtó elé leraksz 3-4-et, ajtó kinyit-->futás..😛

CSAK a Fradi

Sry a szarul lekapott képért... néha így belekerül ilyen fekete a print screeneknél.

Azért, mert nekem írtad és ne lássa más, aki nem tart itt. Egyébként megoldódott<#eljen>. Levágtam az elsõ kettõt, aztán végig rohantam jó pár helységben és szerencsére jó irányba mentem. Csak jött pár lény, aki szívesen marasztalt volna. Lol. A végén, mikor kiakartam nyitni az ajtót, írta, hogy a mellette lévõ konzolnál kitudom nyitni és látszott, hogy mögöttem ott állnak hárman és ne mcsinálnak semmit... nagyon nagy poén volt. Meg a bejátszásba, miután kinyitottam mutatta, hogy Mira elfut, azok meg csak állnak lol.

Ennyien voltak már mögöttem<#hehe>:

Terminátor14
Tegyél be Mirának egy nagyon jó páncélt meg egy jó puskát. Messzirõl lõdözd azokat a fekete izéket, ha közelednek rakj le 1-2 aknát, vezesd bele õket. Te át tudsz menni rajtuk. Ha végeztél néhánnyal akkor várj amíg vissza nem töltõdik a hp-d és megint menj neki 1-2nek. Mondjuk nemtom miért írtam spoilerbe...

Remélem hogy valaki tud nekem is segíteni, csak az a baj hogy kezdek bugra gyanakodni. Már jópárszor végigvittem a játékot, és nem emlékszem semmi különösre, amit esetleg meg kéne ott csinálnom, vagy ilyesmi. No mind1 😞

CSAK a Fradi

Esetleg majd SaGa JR tud segíteni, ha ide néz.

Na, tovább jutottam és már
a csapda résznél vagyok, ahol lekell menni ahhoz a polip féle lényhez, mit tudom már én mi a neve... most Mirával kinyírtam Hanharrt és átkéne vágnom az õrökön... szintet léptem Mirával rég, de mégis olyan könnyen sebzõdik. Rápakoltam pajzsot, kardot, force pike-t, fegyvereket is, de mégis hamar elvérzik. Mit lehet tenni ez ellen? Azt a váll-rakétát meg hogyan kell használni? Az adatlapon is rajta van, hogy felszerelve, mégsicns semmi extra izéje neki :S
.

Terminátor14
nincs mit 😊

Valaki esetleg tudna segíteni a 6116-al kapcsolatban?

CSAK a Fradi

Hmm... kis lény. Na azt majd megnézem és azért thanks a segítséget!<#wave>

Terminátor14
Innentõl kb 10 perc a játék vége 😊

Nar Shadaan nem kell szenvedni, nagyon egyszerû...
A refuge sectorban menj oda minden olyan emberkéhez, akinek neve van (szal nem gyüjtõnévvel van illetve, pl Veteran), beszélj velük és segít rajtuk 😄 Ha meg a sötét oldalon vagyok, akkor értelemszerûen ne segít nekik, hanem...😊. Meg persze segíts annak az (talán Fassa) egyénnek aki a dokkoknál álldogál.

Ha nagyon nem megy, akkor menj a szórakoztató negyedhez, ott rögtön a bejárattól jobbra van vmi kis lény, beszélj vele, fizesd le kicsit és meg van oldva a lényeg ;-)

CSAK a Fradi

Jó végén lehet. Elolvastam az elsõ két szót<#hehe> kíváncsiságból, de a többit már nem, mert én is kíváncsi vagyok rá, hogy mi lesz 😛. Szóval a válaszokat is spoilerben majd pls. Én meg még mindig Nar Shadaan szenvedek<#rinya>.

Terminátor14
Valaki segítsen nekem egy kicsit pls, a játék végén megfeneklettem 😞

Szóval a Malachor V-ön vagyok az akadémián, mindenkit legyilkoltam, minden területet bejártam, de nem akar elõjönni Sion. Egyszer beszélgetésbe elegyedtünk (hogy hogy azt nem tudom...), sikerült meggyengítenem egy kicsit(közöltem vele hogy Kreia eszköznek használja a képességeim felméréséhez-vagy ilyesmi 😛), de nem találom. Gondolom a CORE-hoz kellene eljutni, de mindkét ajtó zárva, úgyhogy foggalmam sincs mit kéne csinálom 😞.

CSAK a Fradi

Thanks mindkettõtöknek!<#wave> Valami S betûs bandát kiírtottam a menekült szektorban ja, meg egy csajt felszabadítottam már, plusz Ebon Hawkon megvolt a buli pár nagy pofájúlénnyel. Akkor mászkálok tovább és próbálkozok... de rohadtul nem tudom, merre lehet Gotto :S... vagy Goto, mindegy.

Ha nem tetszik a piros, cserél ki a kardban lévõ kristályt. 😊
De amúgy FN kardja inkább narancssárga emlékeim szerint és nem bütykölhetõ sajna.

Nar Shaddaan meg mászkálgass csak. Oldj meg minél több feladatot, kérdezõsködj és szerezz hírnevet. Aztán mászkálgass sokat. Egyszer majd kapni fogsz egy videot, mikor a Refugee sectorból kijössz vissza a leszálló szektorba, ahol a géped áll. Na onnantól majd felpörögnek az események.

Calver
kezdj el hírnevet szerezni... gyilkold le a refugee sector örzõit és hasonlók, aztán egyszercsak látogatód jön... na meg nézd meg az Ebon Hawk-ot, bár az nem hírnév de asszem azt nem akarod kihagyni <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

sike
Ez a Nar Shadaa nem kóser nekem :S. Jó nagy... és egyszerûen soha nem találom meg azt, akire szükségem lenne :S.

pl ez a rohadt Goto is hol a fenébe kószál már, meg nem tudom a családot se elszállíttatni valakivel, pedig találtam egy airspeed izét - vagy nem azzal kéne lol? - és hát szóval picit megakadtam... de igyekszem kiismerni itt a többieket... mondjuk már bejártam a bolygót, de akkoris... totál csend és sehol az a rakat fejvadász, meg Mira. Hmmm... azt hiszem sokáig elleszek Nar Shadaa-n.

Valakinek van ötlete, hogy hogyan fogjak Nar Shadaa-hoz?