Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
én inkább a Scoundrel/Guardianom elvittem 7-es szintig Scoundrelként, így extraaranyos volt a sneak attack amikor force jumpal ráugrottam valakire <#nyes> tiszta Alien effekt...

"The trees move. Do you not see it?"

Lacee
igen, azt úgy kellett, én is így csináltam. talán 4 vagy 5 volt a maximum, annál még ki sem nyírtak azonnal 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

lehet kikéne próbálnom😊

figyi! most játszok azzal a karival! még az akadéminál vagyok, de már most brutálul kaszabolok 😊

lol😄
az kemény lehetett😊

én az egyben hármas szintnél tovább a fõ karaktert nem fejlesztetem. és amikor már Jedi lehetem így +4 szintlépés. 😊
(más kérdés, hogy a hármas szintü fõ karim mindig kidöglöt)

jaja, a peragust,meg az egész telost úgy végig gyaktam vazz... aztán most elraktam,mert majd akkor elõveszem,ha lesz magyarítás...
amúgy, az mekkora baromság már,hogy az egyben, kb a 7-10. szint körül leszünk dzsedájok,és csak onnantól tudunk Erõket is szerezni,de van szint-korlát. a másodikban,meg már a legelejétõl lehet mindenféle über-Erõt szerezni,de ott nincs szintkorlátozás.(vagy nem tudok róla😊)

Muki100
Nekem amikor Guardian/Marauder karakterem volt Nihilus az elsõ kör után meggyengült (Visas közbeszól), az azt követõ körben pedig meghalt 😊
2 ütés volt.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Calver
fõleg h KOTOR2 hardon is szánalmasan könnyû... persze mondjuk nem árt hozzá egy jól összerakott csapat - én legalábbis Handmaidennel és Mirával úgy gyaktam végig a gémet hogy semmi nehézséget nem okoztak soha még a "legkeményebb" harcok sem.

"The trees move. Do you not see it?"

nem kéne csítelni,ha meg annyira bengus vagy,hogy még a nehézség-állítót sem találtad meg,akkor sztem hagyd a játékot...

biztos
Hogyankell scinálni??M?
Segítség metr a kotor 2-ben nem mûködnek a cheat-ek . Kérlek segítsetek!!!!!
lol

HiPPoNaX
Ha meg egy magyar nyelvu warezoldallal sem birkozol meg, akkor sztem felesleges letoltened a jatekot, aminek igen komoly angol szoveganyaga van, ellenben nincs meg kesz magyaritas hozza...

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

és itt hogy kell
Na jó van itten van egy oldal de nem nem meg hogy tõlem tudod!
http://www2.89.hu/wco/isogames.php

lol

Muki100
Ó igen te vagy az aki a GTA4-et is töltené már. Majd egyszer felnõsz.<#vigyor2>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

hello vaklaki tud mondani egy le töltö linket
Csalás nincs hozzá, csak trainer.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Muki100
Eltévedtél mert ez a Kotor 2 topikja nem a Battlefont II-é.

hellosztok én nemtudom h játszottatok e már a sw battlefront 2 vel (de biztos vagyok benne h igen) és én már végigtoltam nehezen is meg minden csalás nélkül és most csak szórakozni szeretnék benne és nekem se csalás se trainer nem jó, ami trainer jó volt az vírusos és nem lehet kiírtani a vírust, és internetrõl is vírusosan szedi le. Segítségeket, javaslatokat várok.

elõre is köszönöm
én az egyben a kis kékségen nevetem jót.
"14 éves vagyok, tudok magamra vigyázni" ilyet mond, ott ahol hemzsegnek a mutánsok... a fejem koppant a billentyüzeten

nah elegem van ebbõl a "magyarításból" inkább elõszedem megint az 1-et,azzal lesz pár jó napom megint...

na elõszedtem már ezt a gammát és jópár 'csítes' ötletem van.. 😊

handmaidennel.. az ebon hawkon mindig szedj le róla minden ruhát, és aztán beszélgess vele, és kérdezd meg hogy nem tudnaé valamit felvenni.. erre elõveszi az anyja köpenyeit.. leveszed róla a köpenyt megint párbeszéd.. és ezt újra.. így végtelen számú handmaiden's robe-hoz juthatsz amit 20-40 komponensre lehet szétbontani egy workbenchnél =) és azokból annyi upgradet tudsz készíteni a fegyvereidhez, páncéljaidhoz, hogy a játék.. nem enyhén lesz könnyebb 😄
ohh pazmek...

még nincs kész a magyarítás....

Randal
Hájja, mivel még nincs kész...

amúgy,tud valaki egy normális magyarítást a gaméhoz,nekem amim van,az enyhén szólva is khm hiányos...fele magyar,fele angol...

csak úgy nyomogassam? nem csak akkor kell,amikor váltani kell a sebességet vazz?

vagyis nyomogasd, és így gyorsulsz

nyomd folyamatosan a bal gombot

ha rámegyek az összes gyorsítóra,és nem megyek neki semminek se,és mindig idõben elindulok,és mindig idõben váltok,még akkorsem sikerül 52 mp 60 századmp-nél jobbat mennem.
az elején,ugye csak megkell nyomni a bal egérgombot,és mehetünk,igaz-e?
és akkor,ha megnyomtuk,akkor felemelkedünk,és elindulunk,igaz? aztán,végig ott fennt "száguldunk" majd a legeslegvégén,hirtelen "leesünk" arra a szintre,ahol elkezdtük.ugye?

gyorsulnod kellene

de az 1-ben voltak gyorsítók,itt ugye,gondolom azok a kis kék valamik lennének,de hiába megyek el fölöttük,nem gyorsul... vagy van valami technika erre?:S

bal egérgom, akkor gyorsul. (a piros cucok khm. azok az akadályok)

bazz.ebben ugye nem ugyanúgy kell swoop-olni,mint az 1-ben? 52mp-néál nem tudok jobbat menni az elsõ bolygón...(Telos,vagy mi a fene...)
hogy kell benne menni, az elején püfölöm a spészt,semmi.megnyomom a bal egérgombot,felugrik,és elindul,aztán hiába megyek rá a gyorsítókra,elmegyek felettük... vagy a piros cuccokra is rá kell menni?:S
valaki magyarázza már el thx

nekem ilyen gondom, csak géptuning elött volt

HIE
Nem tom mi lehet a baj, de mostanság játék közben töbször lefagy a játék és újraindul a gép, ha megnyomok egy billentyût. Régebben csak a Kotornál volt, most már minden játéknál, de kotonál fordul elõ leggyakrabban.

Újretelepítettem a gépem, de így csak annyival lett jobb, hogy most nem zörög, csak simán lefagy. Mitõl lehet ez? Korábban ugyanezen a gépen minden tökéletesen ment. Úgy 4 hónappall ezelõtt.

Lord Myn
Van ablakos futtatási lehetõség, az .ini file-ban van valahol (egyértelmû) és ott kell az "=0"-t "=1"-re módosítani és ablakban fut.

Widescreen lehetõség is van, de ott már kell egy kicsit hackelni (google).

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

HIE
Valami miatt sérült a dialog fájlom Kotor 2-be.. mikor bejönne a menü, kilép... nem találja a dialog fájlt. Pedig ott van. Lehet vmelyik letöltés maitt van... Valaki át tudna küldeni egy eredeti angol dialog.tlk fájlt? Mert angolul játszok... CD meg egy ideje nincs már meg. Pontosabban csak az egyik telepítõ cd hiányzik, de ez már elég is ahhoz, hogy ne tudjam újratelepíteni

[email protected] -ra Köszi

Muki100
Ha jol tudom csak akkor tudsz beloluk jedit csinalni ha 90 felett vagy 10 alatt van az influenced.

Lacee
úgy emlékszem, hogy volt widescreen-lehetõség, ablakos nem hiszem.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tudja valaki, hogy
1) lehet-e widescreen beállításon futtatni a játékot
2) lehet-e ablakban futtatni a játékot?
köszi!

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Köszönöm szépen a segítséget<#vigyor><#worship>
Egy bizonyos ponton beszélget konkrétan 2 twi-lek a refugees szektorban. Ha megfelelõ irányból mész oda akkor kapsz egy kis bejátszást és utána dumálhatsz. Nem kell ehhez semmilyen küdletést sem teljesíteni, mindenképpen elõjön ha a jó helyen tartózkodsz éppen.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Helló! A kérdésem a következõ: Egy ismerõsõm szintén most tolja végig a kotor2-t, és mindketten nar-shaadanon vagyunk. Õ azt mondta, hogy mikor kijött a menekültek szektorából, miután elvégezte az ottani küldetéseket megjelent neki egy twi'lek és mondott valamit Atton múltjáról, ezután pedig Jedit tudott csinálni belõle... Én ugyanúgy lementem a menekültekhez attonnal, megcsináltam minden questet, de twi'lek sehol... Attonnál a befolyásom egész nagy, igyekeztem mindig a kedvében járni😛 Lehet, hogy ez se volt elég? Vagy van valami spéci küldetést, amit nem vettem észre? Segítsetek pls!
aha...
kösz teljes a kép.

Lacee
Bastila pl életben van az elsõ részbõl (gondolom mások is), és a játék végén Kreia elmondja, hogy a társaid (Handmaiden, Atton, Bao-Dur, Mira) a nyomdokaidba lépve életben tartják a rendet.