Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De annyit elmondhatok hogy Peragus-hoz képest sokkal értelmesebb mozgalmasabb rész jön mostmár. Peragust senki sem értékeli túl jól, nem hiába született a Skip Peragus mod is de egyszer legalább megéri rajta végigmenni.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Már úton vagyok a hajómmal Telos-ra! Bár elég nhéz volt az a sok mászkálás a Peragus II, meg az igegen ûrhajó között, meg a végén a droidok, de azért sikerült! Amúgy most mi következik Teloson?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Akkor mi lesz késõbb?
CSAK a Fradi
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
IQ FTW
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Telos a Pegarus 2 után jön.
fénykard darabokat kell gyûjtened és malyd egy hozzád csatlakozó személy fogja neked össze rakni.
ja és én már Telos felé tartok a hajómon.
1: ami a biztonsági szobában van
2: az orvosi részleges
3😮tt ahol van a hapsi az irányító teremben
de egyik konzolt sem lehet szétverni. Akkor mondtátok hogy csak felkell venni a 3 hangot és elmenni a zsiliphez és auzómatikusan kinyílik! Hát nem nyílt ki! Akkor megpróbáltam azt a felvevõszart a kezembe rakni de nem engedi mert nem lehet berakni a kezedbe! Akkor elmentem a biztonsági ajtóhoz! Hát az sem lehet se kinyitni, se szétütni, ja a légzsilipet se lehetett! Na ezek után most már tényleg mi a teendõ? <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss>
De nem tudok mit keresni mert az egészben ÖSSZESEN 3 konzol van. Akkor hogyan keressek még többet?
a másodikat azon a gépen ahol a hapsi van, a harmadikat ott az orvosi bigyóban. És akkor most mit kell csinálni?
- 1-et a droidnál
- 2-õt két különbözõ konzolnál. Az egyik ott van a légzsilip melletti szobában, a másik arra van, ahonnan kezdted a pályát és találkoztál Kreiával. Onnan indulj el és keress egy konzolt. Ha jól emlékszem 2 ilyen van. Valamelyik kell neked. 😊
Nem nagy ördöngösség!
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
amúgy akkor a légzsilip konzolját verdszét
Akkor lementem a légzsiliphez arra a szintre ahol van a hapsi, és a légzsilip is van! Hát a légzsilip sem nyílt ki!!! de meghalgattam a droidot, átkuttattam, az egész pályát, mostmár komolyan nemtom mi a baj!
Mit kell még csinálnom????? Visszamenni Kreirához vagy mi?<#confused>#confused><#confused>#confused><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
Now, if you have a good Persuade skill, follow the converation options where HK-50 refuses to repeat the code in the maintenance officer's voice and Persuade him to do so. Use the
ha ez nem akar sikerülni,l egyszeráen verd szét a biztonsági konzolt, azt írják az is kinyitja a légzsilipet.
Aztán onnan hova kell menni?
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Mert vagy 1 ajtó ami kivezet az ûrbe! De kéne a hapsinak a hangja hozzá hogy kijussak az ûrbe, mert anélkül hogy nem mondom a kódot nem nyílik az ajtó és akkor nemtok kimenni az ûrbe! Azt megköszönném ha felreknád és te is játszanál vele! Legalább többet tudnál segíteni nekem, ha már én nem tudok magamon!! Kösz
Használ itt valaki mod-okat? Ki akartam próbálni a MovieSaberMod-ot, de az istennek sem akar sikerülni. A másik gondom, hogy nem engedi felrakni a patch-eket, már az 1.0a-t sem tudom. Egy Manual.pdf-nél akad ki, hogy nem találja az eredeti régi file-t, csak egy ugyanolyan nevût. Röhej nem? Van ötletetek?<#conf>#conf>
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
ha így sem akkor újra kezdem a játékot hogy segítsek. (nem nagy kunszt, úgyis újra bele akarok kezdeni majd)
2 fntos dolgot játszik le!
Az egyik: Amikor a gapsit kinyírják a droidok, és a jajgatásai!
A másik: Amikor elárúlja hogy mi a kód!
De most miközen mondja megkell nyomni valamit hogy felvegye? Mert amikor odamegyek a droidhoz akkor elmond mindent, és kilépek ugye a beszélgetésbõl elmegyek az ÖSSZES bezárt ajtóhoz de egyik se nyílik!
Mi a teendõ? Te hogy csináltad meg ?<#smile>#smile>
De a kezedbe meg nem rakhatod a felvevõt mert azt írja ki hogy "ez nem egy felszerelhetõ tárgy"! Most hogyan tovább?? A végigjátszás meg szart se ír!
amikor a liftbõl kirobbansz üdvözöl egy Droid. na õ letudja játszani azt a hangot. és ha jól emlékszem a hangfelvevõ a szomszéd szobában van
Azt mondják hogy a biztonsági szobában felkéne venni a felvételrõl a tábornok hangját! De hogy kell? ja és meg se találtam a felvevõkészüléket! Hol van? Tudja valaki? Légyszi segítsetek!!<#schmoll2>#schmoll2><#shakehead>#shakehead><#sir>#sir><#szomoru2>#szomoru2>
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
"The trees move. Do you not see it?"