Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
asszem ezt kérdezi nem? vagy ha nem is ennek a szellemében válaszolgass 😄
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Sajna már lejárt a link, többé nem lehet megnyitni😞(
Teszkóba vedd meg a borítót, gyorsabban lejön!
most küldtem el neked egy rohadt privátot egy linkel,nekem is mûködött,nem fake,TÖLTSD MÁR LE ÉS KUSS!!!!
és ne adj nekik linket, mert szobánként fog feljárni hasonló szintû kérdéseivel<#duma>#duma>
a magyarítás mikor jön már, mit kakilkodnak ezzel ennyit?:S
A másodikra nem emlékszem hol bukkantam.
A harmadik meg majd Visas Mar legyõzésével kerül a birotodba. Ehhez elõbb vagy nagyon jó vagy nagyon gonosz kell legyél (minimum 75%-os jó vagy gonosz). Ekkor majd kapsz egy bejátszást amint eléred ezt a fokot és majd küzdhetsz vele. Ezután mehetsz Bao Dur-hoz és majd õ megcsinálja neked a kardot amit szeretnél (egypengést vagy kétpengést. Találni meg elõbb is lehet már. De majd rájössz, hogy olyan sokféle védelem van energia ellen, hogy egy alaposan felturbózott vibro fegyverrel többre mész... Az ugyanis simán átmegy az energy pajzsokon és energia ellenállásokon, míg a fénykasza az nem.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
az Ében Héjával meg a csapatagokkal elhagytam, aztmondja a hapsi hogy nem ártana már fénykardot készíteni! Elmondja hogy mi kell! Na az a kérdés hogy hol vannak a darabok? a hajón vagy nem? Amúgy most a térképen amelyik bolygót kiválasztom odafogok menni??
utoljára mielött leállt a fórum és bug tracker szervere még ~20 javítani való volt a 870bõl de ahogy közelednek a végéhez úgy vesznek észre újabb és újabb bugokat nyilván.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Mert az Ében Héját sajna ellopták, és most nemtom lehe küldetést választani vagy most mi? Kilehet a bolygóról jutni valahogy? Mert a dokkból nem!