8627
.
  • surisomi
    nah végülis a czerkának dolgozok. igaz sok rosz pontot kaptam, de szt-em nekik van igazuk.:D és még most semleges vagyok, akkor szerintetek még lehetek jedi? vagy akkor már legyek sith? jah azt írjátok már le, hogy a tELOS UTÁN, A KÜLÖNBÖZŐ BOLYGÓKON kivel érdemes menni egy csapatban. nagyon kéne, előre is kössy
  • Barty007
    Sziasztok olyan problémám lenne hogy a játék 1 idő után elkezd akadozni és olyanokat csinal hogy a kameraállás megáll 1 helybe a karakter előreszalad aztán mikor a kamera utóléri akikor a karakter megáll egyhelybe és körbe körbe forog ahogy nyomom az oldalra nyilat de előre nem halad valakinek van ötlete milehet a gond vagy mi a megoldása előre is kösz
  • campy
    amúgy sztem nem jo agameben a sötét oldal! mind3-szor lightban pörgettem ki! az első részt is 3 szor lightban azt elkezdtem 4-re ezúttal sötét oldallal:D
  • campy
    az magas az intelligenciám azért pörgettem ki ezt a 2 game-t és hozzáteszem angolul! gyorsan rájöttem hogyan kell ezt játszani! ehhez a játékhoz Nem kell ész sztem! csak az tetszik ahogy mondtad h primkó
  • mabbak
    Előző, gyengébb konfigommal vagy 2 éve tökéletesen futott, szal nem hiszem, bár mondjuk egy próbát megér....
  • SiZo91
    rosszul megvsinált warez verzió? szerinrem szedd le újra.
  • mabbak
    Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy 15-20 perc elteltével behülyül a játék. Füst effektek eltűnnek, karakterek textúrái furcsa fényt kapnak és felbontásuk romlik, ha belépek egy terminálba, akkor onnan nem tudok kilépni (ugyanez van munkaasztalnál is), aztán meg egyszercsak lefagy a karakter, se előre, se hátra, de "forogni" tudok. Totál szűz vindózra raktam fel, 1.0b peccs fent van, video karinak (gef 7900gt) is a legújabb frissítése. Gépem lazán üti a követelményeket, szóval nem tudom mi a baj. Valakinek esetleg ötlet?
  • Muki100
    ithorian ha light czerka ha gonosz vagy
  • surisomi
    valaki tudna egy mentést küldeni, ahol épp elkezdem a TElost. nagyon kéne, a surisomi@freemail-hu-ra küldjétek léccy. Jah és olyan mentés kéne, ahol jedi tanácsosként kezdem. a fejlesztések mindegy, hogy van, de azéert jók legyenek. akkor ha tud valaki küldeni, az gyorsan küldjön már egyet, előre is kösszi. jah amúgy teloson kinek jobb dolgozni, a cerkénak, vagy az ithorianaknak?
  • Terminátor14
    Most ne próbáld már megmagyarázni, hogy hülyeséget írtál...Mégegyszer utóljára:

Azt írtad, hogy csak annyi kell a presztizsosztályhoz, hogy 15ös szinten legyél. És ez nem igaz, mivel az is fontos, hogy egyértelműen sötét vagy világos oldalon legyen a kari, ha semleges, akkor nem kap presztizsosztály amíg el nem mozdul valamerre. (ez a semleges rész nem is kicsi...)

Tehát amit először írtál, az nem igaz, vagy legalábbis nem pontos.

Ennyi.
  • kobra313
    Valaki tudna dni egy mentést amiben a Nar Shaddan kivan véve?
  • Soldiers
    ebben a pillanatban végigvittem már alig várom a 3-mat:D
  • lerboy
    Rettentő értelmes gyerek lehetsz...
  • kobra313
    Hello! Én ott akadtam el a Nar Shaddanon amikor Miraként harcolni kell a Vokival! Egyszerűen nemtom legyőzni pedig komoly cuccokat adtam rá! Valaki leírná hogy kell azt a részt megcsinálni! ! ! Please!!!!!
  • Muki100
    Egyébként ha megkérdezed T3-M4t elmondja meg nem nehéz kitalálni ha ránézel a csillagtérképre és "vajon melyiken nem jártam még", de elárulom hogy Dantooine-on Vrook mester.
  • Soldiers
    vagy hol van a 4 jedi
    1 jedi a Nar Shaddanon
    2 jedi Iziz palotában
    3 jedi Koribanon a halott a ketrecben
    a 4 hol van?
  • Soldiers
    most nagyon elagadtam ott hogy megöltem 2 jedi mestert egyet a Nar Shaddanon meg Iziz városában utána találtam egy halot jedit koribanon utána nem történik semmi merre kell menni már minden bolygót újra jártam???
  • Muki100
    Igen de a karakter kinézetéből vagy pl. a karakter képernyő hátteréből is meg tudod állapítani anélkül hogy a mentésbe néznél. Ha "kicsit" húzol világos felé pl. attól még ugyanúgy szürke háttér előtt fogsz állni. Azt hittem magától értetődő volt, hogy ebben a helyzetben semlegesnek számít...
  • Terminátor14
    De rosszul írtad, értsd már meg :DD

Amit írtál, abból az következik, hogy bárhol is van az a mutató, te megkapod a presztizsosztályt 15-ös szinten, mert csak azt nézi, hogy melyikhez vagy közelebb. DE NEM. Tehát a közepén van egy tartomány, és ha épp abban van a karid, akkor NEM fogja megkapni addig, amíg nem lesz ELÉGGÉ sötét vagy ELÉGGÉ világos jellemű.
  • Soldiers
    gondoltam :D
  • campy
    háháháháháháhDDDDDDDpffffffff....:D:D:D:D
  • rooney8
    Hy. Az mitől van hogy kezdek egy új játékot, beállítom az emberkét, rámegyek hogy játék, bejön a videó és utána fekete képernyő és nem csinál semmit??
  • Enosh Chan
    Nem lecsesztelek :D
  • Soldiers
    hát jóóólvan csak bepöccöltem egyett
  • Enosh Chan
    Sok helyen van :)
  • Soldiers
    itt egy végigjátszás heeeeee
  • Muki100
    Ezért írtam hogy ha jóhoz vagy rosszhoz áll közelebb. Egyébként Visast is csak akkor küldi rád Nihilus ha bizonyos szinten már el vagy tolódva (asszem 50-el) valamelyik oldal felé.
  • lerboy
    Igazából nekem az a bajom a sötét oldali végigjátszással, hogy csomó párbeszédben annyiban merül ki a "dark side", hogy bunkó módon le kell ugatni valakit. Azért a sötét oldal kurvára nem erről szól (...kellene hogy szóljon).
    Mert ez inkább a "primitív oldal"...

• Terminátor14
    Ezt rosszul tudod. Ha középtájon van a jellemed, akkor bizony nem kapsz presztizsosztályt. Egyértelműnek kell lennie, hogy light vagy dark vagy és csak akkor ajánlja fel Kreai a lehetőséget.
  • Enosh Chan
    Kar pedig nagyon tetszett az a bolygo :)
  • SiZo91
    meg az nem jó ha semlges vagy, mert akkor nem kapsz presztízs osztályt, ami nagyon szar, mivel csak sith van és jedi, a kettő kevereké viszont nincs :)
  • lerboy
    nincs
  • Enosh Chan
    Megkerdezhetem -mivel mar nem emlekszem- hogy a 2ben is van kuldi a wukiknal mint az egyben?
  • Muki100
    nem full lightnak kell lenned hanem lvl15-nek és attól függően hogy jóhoz vagy rosszhoz állsz közelebb leszel sith vagy jeti.
  • fuzesi12
    Hello van 1 jedi guardianom és ahoz hogy jedi weapon master lehessek max lightside pontok kellenek?És hanyas szintűnek kell lennem hogy az legyek?
  • HiPPoNaX
    ossze kell szedned a tobbi konzolrol/droidokrol a kulonbozo programokat, utana tudsz csak igazabol a hid konzoljan matatni
  • Soldiers
    semmi
  • Soldiers
    #7003 erre vki
  • campy
    úgy alakitod a hősödet ahogy akarod!:)
  • Muki100
    Alapvetően nyomulhatsz jóként és rosszként, de sokszor akkor is lehetsz jó egy szituációban, mikor már teljesen gonosz vagy, ill. fordítva. De valóban megéri dönteni hogy mi leszel, kivéve ha direkt semlegességre törekszel.