Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem játszottam az 1 el!
Muki100
mondjuk ha az elsõ részt játszottad emlékezhetnél rá vagy akár googlet is használhatnál dehát
Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
asszem ezt kérdezi nem? vagy ha nem is ennek a szellemében válaszolgass 😄

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ejj bazzeg,tióppelgess a kérdéseknél,vagy logikázz

Ja lenne 1 kérdésem! Most a Korribanon tartok ahol abba a Sith Templomba kell menni! Bennvagyok megöltem mindenkit akit kellett és most nem nyílik 3 ajtó! De találtam 1 konzolt amin kikell 1 tesztet tölteni. 5 kérdésbõl áll valaki tudja a választ? Mert addig nem enged tovább! Ja és holtaálok lencsét a fénykardhoz? Mert a Dantoin-on megvettem az öregtõl a darabokat, de csak a lencse hiányzik!
Te raimundo! Nem kell utánozni ok? Egyépként ha benntvagy valamilyen torrentes oldalon regisztálva, vagy 1 angol oldara mész, 1 másodperc alatt letudod szedni a torrentját a játéknak!! Csak írd a keresõbe a nevét!
én is tudok magyarosítani meg tudok is küldeni sok magyarosítást meg crack el ni is tudok akinek kll valami magyarosítás aggya meg az e-mail címét és küldöm
te muki azthiszed hogy veled kell foglalkozni valaki aggyon egy letöltõ linket nekem mindeggy lehet torrent es is ha adtok eltünök egy idõre
na! jöhet😊

Muki100
Hagyjátok már sorra járja a topikokat és 2 hetente írogat ilyen hülyeségeket nem kell vele foglalkozni és eltûnik egy idõre.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Aki nemtud magyarosítást, az szóljon mert én tudok!
küld már el mégegyszer gyuri<#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4>
*not!*

Sajna már lejárt a link, többé nem lehet megnyitni😞(

Teszkóba vedd meg a borítót, gyorsabban lejön!

küld el még egyszer

most küldtem el neked egy rohadt privátot egy linkel,nekem is mûködött,nem fake,TÖLTSD MÁR LE ÉS KUSS!!!!

azért azt a 80k+ sort nem kevés idõ fordítani, legyetek türelemmel, vagy tanuljatok angolt.

és ne adj nekik linket, mert szobánként fog feljárni hasonló szintû kérdéseivel<#duma>

na valaki aggyon egy u torrentes linket hogy le töltsem
már kûdtem nekije linkt, ha ezek után nem fogja fel,akkor meg ne törõdjünk vele😉

a magyarítás mikor jön már, mit kakilkodnak ezzel ennyit?:S

csak zavar, h egyik kedvenc játékom topikjában van ilyen😛 Ki itt a házigazdi?

igen torrentes legyen de ha nem tudsz torrentest lehet más is
hagyjad szegényt,jó?😊

torrentes legyen?

de én a egy játék letöltö linket akarok lécci kellene a játék
torrent keresõ? olyan mint a fából készült vaskarika csak teljesen más😉

na lécci én nem találtam semmilyen torrentes linket
Kösz! Amúgy Muki! Nem is nagyon tudnék kaszabolni mert a jó oldalon állok! Te melyiken állsz?
holyshit<#banplz>

ejj bazzeg te nem vagy könnyû eset:S

muki tudsz adni egy letöltõ linket lehet torrent es is
Muki100
most mintha több idõ maradt volna ki az elõzõ postod óta de azért most is nagyon alkottál, gratz.

valaki tud egy letöltõ linket adni ne legyen torrentes de lehet torrentes u torrent es vagy mindeggy cask ne legyen 4 gb os kb
Muki100
Ez amúgy elvileg nem arról szólna hogy fényfütyivel kaszabolsz mindenkit dehát kinek mi.

Egyet már akkor megkaptál, mikor lementél a Telos felszínére. Egészen pontosan vagy az Ithor fõnök adta oda mikor mondta hogy mehetsz a siklóhoz, vagy a Czerka Corp. fõnökasszonya küldte el neked és a siklóhoz menet kaptad meg.

A másodikra nem emlékszem hol bukkantam.

A harmadik meg majd Visas Mar legyõzésével kerül a birotodba. Ehhez elõbb vagy nagyon jó vagy nagyon gonosz kell legyél (minimum 75%-os jó vagy gonosz). Ekkor majd kapsz egy bejátszást amint eléred ezt a fokot és majd küzdhetsz vele. Ezután mehetsz Bao Dur-hoz és majd õ megcsinálja neked a kardot amit szeretnél (egypengést vagy kétpengést. Találni meg elõbb is lehet már. De majd rájössz, hogy olyan sokféle védelem van energia ellen, hogy egy alaposan felturbózott vibro fegyverrel többre mész... Az ugyanis simán átmegy az energy pajzsokon és energia ellenállásokon, míg a fénykasza az nem.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Dantooin. vagy hogy van a bolygó neve. én ott elég gyorsan össze döbtam magamnak egyfénykardot...

Lenne 1 kérdésem! Miután a Telos-peremvidéket (az a havas pálya)
az Ében Héjával meg a csapatagokkal elhagytam, aztmondja a hapsi hogy nem ártana már fénykardot készíteni! Elmondja hogy mi kell! Na az a kérdés hogy hol vannak a darabok? a hajón vagy nem? Amúgy most a térképen amelyik bolygót kiválasztom odafogok menni??
dejó!

már 10 es szintû jedi vagyok!
Igazatok volt! a Peragus II után tényleg könnyebb! A Telos tényleg elég egyszerû! Most azon a füves réten tartok ahol a czerkák zsoldosai támadnak meg minden! Tök jó! De már jólenne fénykardot is látni a játékban, nemcsak lézerfegyverekt, meg kardot!
Muki100
ez is benne lesz ha egyszer elkészül 😊
utoljára mielött leállt a fórum és bug tracker szervere még ~20 javítani való volt a 870bõl de ahogy közelednek a végéhez úgy vesznek észre újabb és újabb bugokat nyilván.

ezzz mi?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Muki100
A 2-nek sokkal eredetibb története lenne mint az egynek (ami tulajdonképpen egy sikeres átírása a filmeknek egy kis túlzással...), csak a Lucasarts nem hagyta a készítõket hogy befejezzék. Egy mod majd egy napon talán elkészül ami helyreállítja a kivágott tartalmak nagy részét, de ha igazán tudod mit akarsz az alap KOTOR 2-ben (ezalatt azt értem hogy nagy influencet érsz el mindenkinél fõleg Kreiánál) akkor bõven megállja a helyét az elsõ résszel szemben.

Ok! Megpróbálom!
Kmarha
Hát igen, sejtettem hogy nem csak elsõ benyomás lesz. Mindegy, reghét végéig azért idõtöltésnek megfelel remélem.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

én az eggyel késöbb játszotam mint a ketõvel... és az egy jobban tetszet...

wedge31
Jól látod megsem közeliti az elsö szintjét az utolsó pár óráról meg jobb nem beszélni annyira összecsapott.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kmarha
egyelõre még csak Teloson kavargatom a szart.. de nem is tudom.. az elsõ részhez képest sokkal könnyebb.. és valahogy nem tudom úgy beleélni magam, mint abba. Lehet kiöregedtem? 😄 Vagy tényleg csak rókabõr lehúzás a játék?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ld meg magad. ha nagyon elakdsz csak akkor szolj

Muki100
Ideje hogy feltaláld magad Telos tényleg nem bonyolult...

Na elkezdtem a Telost! Ott ellehet vagy elkell vállalni küldetéseket?
Mert az Ében Héját sajna ellopták, és most nemtom lehe küldetést választani vagy most mi? Kilehet a bolygóról jutni valahogy? Mert a dokkból nem!