8627
.
-
#7088 A faszom ki van már ezzel a geci játékkal. Végre továbbjutottam nagynehezen a droidos résznél (mert ugyebár állandóan bedöglött a mozgás, nem tudtam menni semerre meg össze vissza futkorászott), aztán mondom hogy ha a csávóval leszek akkor már csak nem fog így szarakodni, azt úgyanolyan szar. Amúgy maga a játék qrva jó lenne, de hát így... :@ -
#7087 Na csezdmeg most, hogy az egyik problémát megoldottam rögtön itt egy másik: Telost elhagyom, és az ében héjás rész következne (közvetlenül a "hendméjdenelhagyottminket-mozi" után vagyok), vmi dialogus sztem, de csak egy sötét képernyőt látok, de a menük elvileg ott vannak, mivel ha mozgatom a kurzort (kurzor látszik), akkor a különböző hangeffektek megvannak. Namármost elmentem a játékot és ha utána be akarom tölteni, akkor látszik az aktuális játékállás a tudjátok, ott a betöltés mellett. Elkezdi tölteni és a harmadánál megakad és onnan se előlre, se hátra. Ez miért lehet? -
#7086 Hát egy amd optimájzör nem hiszem. :-) Ezért mondtam, hogy akinek intelje van az tekintse meg az intel honlapját... -
#7085 #7082 -
#7084 Ja télleg, észre se vettem :ß. Amúgy egyszerűen nem tok mozogni semerre. Egy ideig még tudok a d-vel és utána teljesen behal. -
#7083 De nekem Intel procim van, azzal is jó? -
campy #7082 #7073 HSZ -> nézd csak meg:) -
#7081 Akinek baja volt/van az irányítással, textúra hibákat észlel, az próbálja meg letölteni az amd.com-ról ezt a két drivert: AMD Dual-Core Optimizer és AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor Driver Version 1.3.2.0053 for Windows XP and Windows Server 2003 (x86 and x64). Nekem megoldotta a problémát, most szépen fut a játék. Elvileg azért volt gáz, mert nem kezeli rendesen a dupla-magos amd (intel?) rendszereket. Nekem amd-m van de ha intelnél is jelentkezik, akkor gondolom az ő honlapjukon is van vmi driver. Sok sikert embörök...
-
Dexantreal #7080 Nem baj, van pénzem, de nekem igazából a Sims 2 Egyetem kellene és ami fent van ott az egy kalap fos, mert csak a mountolandó cucc van és a crc hibát észlel, hogy nincs meg a többi, meg 98%-nál leáll a telepítő.
Úgy, hogy nemtom regeljek-e oda most :S.
Meg kurva lassú a sok töltő miatt. -
#7079 sry nincs, de régen működött a rippelt password, amit az sms regisztráció link alatt tudtad megnézni, hogy rámentél a telefonos regre és oda kidobta a jelsót, meg felhasználónevet, de sry most már nem műkszik, mert már 5betűs a felhasználónév és ott 4 karakter van, de azóta lehet, hogy meváltozott :) -
Dexantreal #7078 lol :S.... thanks..... van szabad reged oda? :S -
#7077 Valaki lécci. Olyan idegesítő hogy nem tok jáccani -
#7076 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pedig rajta kéne lennie, amikor én legutoljára néztem nekem a netiparoson raja volt. most is nézem, rákerestem az oldalon és ott van. amikor ftp-ről felmész, akkor ebben a mappában keresd: games_19XX / 2005 / -
campy #7075 erről van szó!:) -
campy #7074 HK 47-es doridhoz 3 helyen lehet szerezni alkatrészt!
ez a 3 összetevő: 1. Droid Chassis
2. Control Cluster
3. Processzor
ezen a 3 bolygón [helyszínen] lehet beszerezni:
1. Telos:->havas pálya, miután leverted a 3 szürke HK droidot utána az egyiknél ott kell legyen!
2. Control Cluster v Chassis vmelyiket a Nar Shadda nevű bolygón lehet kapni egy eladótól a neve Kodin! (keress egy 2 fogú lényt, ő az)
3. Nar Shadda bolygón a processzort szintén 3 szürke HK droid megölésével lehet beszerezni! Droid Warehouseban amikor a kis T3-M! -es droddal kifelé tartasz akkor jönnek majd!
remélem tudtam segíteni!:) -
campy #7073 a droiddal menj be hátrafelé nézetből azon az ajtón! úgy nem fog beszaggatni! a vagy a d gombot nyomd meg és veled szembe lesz a droid, ugy menj be! -
campy #7072 Taris-on, néha a Dantooinon fordult velem elő! eléggé idegesítő volt! -
#7071 Tudom,csak ennyi párbeszédre nem számítottam. Mondjk hogyha játszok vele,kb. 1 órán át,akkor még bírom az ilyen párbeszédeket,azután már unalmas,kell egy kicsit pihenni :)
Meg nem egybe akarom,már kb. 1 hete játszok vele,rég játszottam ilyen hosszú játékkal,szóval ez jó benne,s még csak asszem 2 bolygón vok,meg minden mellékküldetést megcsinálok,amit tudok. Csak ezekben is annyi párbeszéd van,hogy néha jobb lenne átugorni ezeket,mert sokszor van olyan,hogy meglehet ölni,aki adja a mellékküldetést :D De annak meg mi értelme van,hogyha már a világos oldal felé húzok inkább.
Az új játékokhoz meg annyit,hogy azokhoz gép is kell :)) Mondjuk a Cod4 épphogy elmegy,de inkább ezzel játszok. -
#7070 nem hiszem, hogy meg lehet ölni a társaidat, ha sötét Jedi vagy, akkor sem. Amúgy jól mondja lerboy, ez egy RPG, és egy RPG-nek ilyennek kell lenni. Ha inkább agresszív állandóanharcolós játékot szeretnél, ott vannak az FPSek. Ha jól tudom most elég jók jöttek CoD4 pl. -
lerboy #7069 Mármint nem a mellékküldikből derül ki a sztori, de ott is sok a duma :) -
lerboy #7068 Sajnos bele kell törődnöd, hogy a végéig tele lesz párbeszédekkel. Főleg a sok mellékküldetéseknél. Mivel ebből derül ki a végére a sztori.
Ez RPG és nem FPS.
Jó tanács: Ne akard egyben végigjátszani. Sokkal eélvezetesebb, ha mondjuk pl. egy nap csak egy bolygóval foglalkozol. :) -
#7067 Nem a dialógusokkal van a bajom,hanem a hosszúságukkal :)
Vmelyiket át se lehet ugrani...Mondjuk nagyrészt elolvasom,de 1 óra játék után,kicsit unalmas,aztán kis pihenő,s megint jól vagyok :D
Csak azért kérdeztem,hogyha sötét oldal felé megyek,akkor gondolom nem lesznek annyian a hajón,mindenkit megölök,akit csak lehet,s elvannak intézve a dolgok könnyen :P -
#7066 Mellesleg ha nem birod a dialogusokat akkro minek kezdtel bele? O.o jedi academyvel :) -
#7065 Mondjuk sztem nem lesz sokkal kevesebb a dialogus mert a ket oldal kulonbozo de nem megy at osember modba hogy egy nyogessel el legyenek intezve a dolgok :) -
#7064 Lehet,h hülye kérdés,de akkor is: :D
Most kb. 1 hete játszok a játékkal,és a világos oldalra törekszem,elég szépen haladok,csak már kib@aszott idegesítő,h annyian vannak a hajón :)) Már tele vok ,én meg jobban sztem a Solo módot,ahol egyedül vok,s legalább tudom,h nem szól bele senki,itt meg annyi párbeszéd van,h már unalmas,mindenki beleszól :D
Most azon gondolkozom,h újra kezdem a játékot,s inkább a sötét oldal felé húzódok,akkor igy mindenkit ellehet küldeni,meg megölni ha úgy tartja kedvem? :]
Mert sokkal könyebb mindenkit elküldeni a pi***,mint segíteni xD -
Dexantreal #7063 esetleg gameltem... és én nemtom. -
Gabosh #7062 hi! A legelején vok (ujrakezdtem de már nagyon rég gameltam vele) Van az a fejvadász droid ,még a bányász helyen, akivel fájtolok ,de valahogy nemlehet megölni... 6 gránátot is rádobtam ütöttem stb. de mintha halhatatlan lenne .:D Lehet csak bug volt nemtudom. Valami ötlet? -
kobra313 #7061 Valaki megtudná mondani hogy hol kell beszerezni a hangképző cumot az ében héján levő droidhoz? Melyik bolygón? -
Zóanagyvarázsló #7060 Savegame Editor is jó? -
Dexantreal #7059 Thanks, csak az olyanokat nem szeretem.... de most, akkor kénytelen leszek. -
#7058 torrentet tudom ajánlani még. alaposan megfogyatkoztak a seedek de 1-2 nap alatt simán le tudod még szedni. -
Dexantreal #7057 Némi warez.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!honnan lehetne lekapni a kotor2-t? sehol se találom a két wanadoo-n :S, régen ott volt pedig. -
lerboy #7056 Akkor elnézésedet kérem. Félreértettem a jeleidet. :)
-
#7055 Nincs valakinek egy mentése Kotor 1-ből Koribbanról, nem számít, hogy milyen kaszt, karakter, sem, hogy milyen oldal. Mert épp elkezdtem egy újabb módot csinálni 1-hez, de most tettem csak újra fel a Kotor 1-et. Vagy olyan is jó, ahol már elérhető az összes bolygó.
[email protected]
Köszi. -
#7054 A franc essen belé. Pedig már úgy akarok játszani -
#7053 kb. nekem is ugyanaz a problémám, de nekem ATI kártyám van -
#7052 Veled együtt 3-an vagyunk akik az elmúlt 2 napba hasonló jellegű problémával küszködönk és mi se tudjuk, de majd jön egy okos ember, aki megmondja mi a megoldás. :-) -
#7051 Az mitől lehet hogy a Peragus-on amikor a T3-M4 droiddal vok akkor ha bemegyek egy ajtón akkor össze-vissza mozog, körbe-körbe forog és egy idő után meg már nem csinál semmit, csak ott áll egy helyben, nem reagál az irány gombokra?????? -
#7050 En mindig ugyanazokkal megyek :) -
#7049 No igen ilyen jellegű problémákat is produkál nekem is. Feltettem egy 2006-os detonatort, asszem 85-öset talán és az pár problémát megszűntetett, de még mindig vannak gondjaim, többek között azok, amiket leírtam. Amúgy próbáld ki, tölts le egyet, hátha neked ménni fog. :-)