Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Kezdõ játékos vagyok kotorban, tudnátok segiteni? Melyik rész a jobb/izgalmasabb/élvezetesebb? Érdemes mind2t végigjátszani? (van-e lényeges folytonosság a 2 rész közt?) melyik a legutóbbi patch, amit érdemes felrakni?
a válaszokat elõre is köszönöm!
Üdv
S
fejlesz minden skilt. ennyi

3P
Igen az elején voltam és eddig vibropengével próbálkoztam. Köszi.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Told fel a security skillt vagy használj olyan nyitóeszközöket, amik ezt javítják (security spike például +10-et ad amikor használod egy zárt ajtón).

Vagy vidd magaddal T3-at, netán Atton-t. Õk is elég jók a security értékben de talán még Mira is.

Ha a játék legelején vagy (Peragus) akkor ott a fáklya amit találtál. Egy ütés és nyitva az ajtó.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

3P
A zárt ajtók betörésére van valami jobb módszer? Sokszor 5-10 percig hadonászik a karakterem, amíg betöri az ajtót, azért az 1. részben ez sokkal gyorsabb volt. Gurdian karim van, és nincs robbantási szakértelme se, így csak a csapkodás marad. Szóval ezt kell nézni 5-10 percig, hogy hadonászik a karim mire betöri az ajtót?

de amúgy hogy nem tudsz meghalni,valami bug,vagy csak olyan "jó" vagy,hogy még csak megsebezni se bírnak? vagy még a peraguson tartasszM)

Drephis
ok, akkor szerintem maradjunk is ennyiben.

help

a kérdésed is baromság volt(nem tudok meghalni vazz... menj neki egy csoport robotnak,oszt ne üssed meg õket...) a barom válasz nem maradhatott el,sajnállak

Drephis
lehet hogy baromság, de tényleg nemtudok megdögleni.<#wilting>
mindenesetre nem találok rá megoldást :\

help

Muki100
miért amit te kérdezel tán nem nagyobb baromság? vidd föl easyrõl valami másra.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Drephis
a baromságaiddal hagyj<#smile>

help

dögölj meg. kérdés van?

Drephis
help plz.
a játékban nemtudok meghalni, pedig nem is csaltam. 😄
valami megoldás? :S

help

3P
Köszi, de megint elõbb kérdeztem, moint ahogy mindent kipróbáltam volna, szerencsére rájöttem, hogy több hang minta kell és ki is nyílott az ajtó. 😊

Muki100
Ez nem rég lett leírva kicsivel lejjebb asszem valaki be is másolta a megoldást.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

3P
Egy picit el is akadtam. Szintén a Pegrasus-on van egy légzsilip amit ki kellene nyitnom. de nemtudom. HK50-es robotból kiszedtem egy kódot, illetve találtam egy hang rögzítõt, amire felvettem a robot által rögzített utolsó mondatait az örnek, aki hangazonosítóval zárta le a légzsilipet. A légzsilip termináljánál mégsem tudom kinyitni e kettõ segítségével sem az ajtót. Mit böktem el?

3P
Köszi. Végül is kihagytam azt a robotot, mert semmi nem segített, se fegyver se erõ használat.

ilyenkor ugorj át egy másik társba... de ilyenkor még nics... probált meg Õrõvvel megölni

3P
Most kezdtem el a játékot és egy fura dologba ütköztem. Legyöztem a Pergasus bolygón egy ellenfelet (nem sokkal a kezdés után, valami nagy terem hátuljában, ahol volt több mésik robot is) és miután legyõztem nem tudtam elmenni onnan ott ragadtam, hiába csinálok akármit. Volt, hogy vibropengével, volt, hogy lézer pisztollyal gyõztem le, de mindig leragadok, ha legyõzöm. Mit lehet tenni? (Valami 1.0b patch van fent). Az 1. részbe ilyet nem láttam. Szóval mi a teendõ ha ottragadok egy legyõzött ellenfélnél? Visszatõltés sem segít.

thx

Wanax
Itt a megoldás:
Under the section in the swkotor2.ini file adding the following line:
Disable Vertex Buffer Objects=1

Magyarul:
nyisd meg a swkotor2.ini filet és a résznél ird be azt a sort.

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

a dantooineon természetesen a gépem fullra beszart,ha megvan valakinek a megoldás,örülnék,ha elmondaná😊
de máshol is szaggatott,nem is kicsit(kb 10 fps)

Muki100
Attól függ milyen géped van egyrészt, másrészt hogy Dantooinerõl van-e szó mert az több jobb gépet is megizzaszt ettõl függetlenül túl lehet esni rajta.

nincs píínz

egyrészt peccseld, másrészt vedd meg, ott nincs ilyen hiba.

annyira rossz,hogy szeretnék ezzel a játékkal játszani...
egyébként az mitõl van,hogy full lowon is szaggatni szokott?(majd fog,ha felteszem) csak úgy szagat,pedig elkéne mennie a gépemen rendesen...

Muki100
Na ugye megmondtuk hogy minden jön a maga idején 😊
HK-47-et majd dobd össze hamar ha egy kis mókára vágysz mert vicces darab.

ki lehet, de a mostani rendszert ismerve max 2 jelecskét kap a neve mellé. Ha rossz kedvében van a modi.

Asszem már egész jól belehöttem a game-be! Ahoz képes hogy az eleje milyen szarul kezdõdött....! Ez a raimundo kicsit idegesítõ! Nem lehet valahogy kitiltani?
Lacee
az egy dolog, hogy játszani tudna-e, de magyarul írni azért meg lehet tanulni 12 évesen is...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

lol

Muki100
Ha 1995-ben született az emailje szerint akkor 12 szóval a játékkal se tudna játszani nagy valószínûséggel. Én már reggel is írtam a moderátori topikba de még nem kerítettek rá sort :\
Amúgy vicces fiú, a GTA4 topikjába is írta már párszor hogy hol lehet letölteni.

Már mindegy, szóltam az illetékeseknek.

nincs igazad,én legalább le tudtam tölteni. hány éves vagy te? 8?9?

gyuri vagy kivagy te droid én nem vagyok hülye csak te
ehh

Akkor meg azért ne fárasszad magad az értetlenkedésével. <#vigyor>

és ha mégis ennyire hülye?😮

Lacee
szerintem ne fárassztáok magatokat, ez a raimundo nyilvánvalóan szórakozik... ilyen NINCS 😉

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

levélben küldtem el.

akkor gyuri mond el hogy hanyas számnál van pl #6667 ez pldául de nem ennél van mond el
bazz. amit küldtem linket szépen kijelölöd, ctrl+ c,és aztán egy levében,vagy msn-en elküldöd neki. beilleszteni ctrl+v

gyuri el tudod küldeni az e-mail om ra [email protected] ra mert a haverom is le akarja tölteni csak neki nem jön be ez az oldal a www.sg.hu
már töltöm de szerintetk hány nap mert én egy 2.38 gb os és 4 cd s
én küldtem nekije. kétszer

Most nem azért raimundo! De és úgy olvastam hogy már nemtudom ki asszem a
Muki küldött neked 1 linket vagy nem? Ha elküldte akkor miértnem töltöd le?
Megvan a fénykard!!!! Végre!<#vigyor><#vigyor3><#wink><#wink>
Menj el egy TESCO-ba és pengessed ki azt a komoly 2000 HUF-ot aztán tiéd egy gyári game. De ha egy kis mázlid van, akkor valamelyik PC-s játékokat árusító boltban is találhatsz még belõle, lehet hogy ennél is olcsóbban.

Az összes kérdésre megtalálható a válasz Korribanon. Amire meg nem, arra csak emlékezni kell a korábbi részbõl, de a játékban szétszórva ott van minden infó.

Azok a megvett darabok szart sem érnek míg nincs kardod (meglévõ kardot lehet majd velük fejleszteni). Inkább gyártsál magadnak, azok jobbak lesznek, mint amiket vehetsz.
Sima kristályokat azokat szerezhettél, találhattál bõséggel, sõt vehettél is valóban eddigre. Ha meg már jártál Dantooine-on akkor már a névre szóló kristályt is birtokolnod kell (már ha rendesen körbenéztél).

De amíg meg nem szerezted az összes alkatrészt, addig bizony úgysem fogsz saját kardot készíttetni. A szükséges alkatrészek nem megvehetõek. Nem így jutsz hozzájuk, hanem jutalomként kapod. Az elsõt megkapod még Teloson. A másodikat nem sokkal utána megkapod. A harmadik, egyben hiányzó darab meg majd akkor jut a birtokodba, ha már veled van Visas Mar. Ezt észre fogod venni. Mint írtam már neked, ehhez elõbb nagyon el kell mozdulj vagy a világos vagy a sötét oldal felé. Utána majd találkozol vele.

koj de tudsz adni egy oldalt vagy amilyen torrentes mittudom én mit szedtél le az eggyik oldalról el tudod küldeni az e-mail om ra [email protected]