8627
.
-
lerboy #7144 gizkások sem kapkodják el... -
#7143 hivatalosan ez lett, volna de nem volt idejük befejezni. -
#7142 khm :) még anno reagáltam is :D -
#7141 és ez hivatalos? mármint a történet. vagy csak úgy kitalálnak valamit? tudsz valami linket adni? -
W B #7140 a játékból rengeted dolgot kivettek. Majd késöbb a hiányos történetből megláthatod.
Ezeket a oltokat próbálják vissza állítani -
Rollee #7139 Ez minek a képe? -
W B #7138 úgytűnik szépen haladnak -
#7137 Az az első részé de mindegy....T3M4 nyitja ki neked. -
Rollee #7136 Hogy tudok Tarisban bejutni a sith bázisra? -
Rollee #7135 Már nem kell megvan. -
Rollee #7134 magyarítás -
Rollee #7133 Köszi! Ezen a magyarsításon minden rajta van? Mert vagy nem jött be, és maradt a régi magyarítás, vagy ugyanolyan mint a régi ami nem teljes... A Naplók meg a Mandaloriaiak bolygója ezen magyar elvileg? -
#7132 BINK video player -
Rollee #7131 Egy régebbi nem teljes magyarítás volt nekem meg, és sztem nem írta felül, mert a Mandaloriaiaknál angol szöveg van, meg a napló is angol... Ez mért van? -
Rollee #7130 Mivel lehet lejátszani az intrót(honosított)? -
Rollee #7129 Köszi:)
-
#7128 Igen van:
www.kotor2.extra.hu -
Rollee #7127 Már van teljes magyarítás a játékhoz? -
#7126 Köszi. A CD-n megtaláltam. -
#7125 Cd-n vagy dvd-n rajta van...legalábbis ha rajta kellene, de ha neked nincs akkor küldj egy pm-et és elküldöm. -
#7124 Valaki át tudná küldeni kotor 2-höz angol dialog fájlt? Mert amúgy magyar verzió vann fenn, de most kéne egy mód miatt (Combat Arena) miatt az angol.
[email protected]
Köszi! -
#7123 Nem hiszem hogy ez lenne a baja mert kb 1 hónapja telepítettem újra a vindózt. -
#7109 szeritnem tedd újra a windowst, mert a sokáig karbantartatlanul hagyott winfos hosszú idő után összeakad magával, és lehet ez okozza, én nem rétek hozzá, mert nekem ilyen problémám nem volt a játékkal, de hátha műkszik. -
Dexantreal #7105 -
Barty007 #7104 Na nekem is volt problémám ilyen hogy nemmozdul meg összevisszamegy meg stb. én megtaláltam a megoldást a videókártyám feltesz 1 olyan progit hogy "gamer osd" ls ha azt bezárom nekem helyrejön ha valakinek van még ilyen progija zárja be és jólesz. -
#7103 legalább nem csak engem idegesít, jólvan :D -
Dexantreal #7102 A bannerbe a topik szó egyáltalán nem kellene sztem... -
#7101 Nekem is, mondjuk bemegyek egy ajtón és akkor ott, de viszont nem tudok tovább menni sehogy se. -
campy #7100 ez nekem is probléma de csak 1-2 résznél! -
#7099 Nem, nekem csak egy szar Intel Celeron (de nem hiszem hogy egy szar proci miatt lenne szar a játék) procim van. A videókártya driver-t már frissítettem, de azzal se jó. -
#7098 Rooney tök ugyanez volt a problémám nekem is. Ha kétmagos procid van akkor vmi optimalizáló drivert szedjél le és akkor jó lesz, meg úgy összeségébe véve is jó lenne ha frissítenéd azokat a drivereket. Ezt kipróbáltad már? -
#7097 De nekem csak 1 egér van a gépbe. Meg még az ezelötti verzió óta már vagy 2 éger csere volt. Úgyhogy sztem az egérrel nincs baj. Mondjuk megnézhetem egy régebbi egérrel, próba szeremcse :) -
#7096 Szerintem lehetséges, hogy az egérrel van a baj. Nekem is volt régen ilyen problémám, most jut eszembe, mert két egér volt a gépre kötve. A megoldás vicces volt: meg kellett mozgatni azt az egeret, amelyik nem volt használatban :) És pont kotor2nél jelentkezett. -
#7095 Csak a billentyűzet meg az egér.
#7093 A videókártya driver frissítve, de úgy se jó. -
#7094 a billentyuzeten kivul nincs valami egyeb jatekvezerlo (pl gamepad, joystick, stb) a gepedre kotve? -
#7093 hát ha két különböző verzióval is eza probléma, akkor szerintem a gépeddel van baj. annyira nem értek hozzá, hogy pontosan melyik része de dvireket lehetne frissíteni talán?! -
#7092 Meg amúgy nekem csak egy problémám van, ez az összevissza futkározos irányíthatatlan játékos (aztán egy idő után meg már nem reagál semmilyen mozgás billentyűre). -
#7091 Sztem a játék a roszz, mert még régebbe leszedtem egy másikat verziójut és ott is ugyanez volt. Aztán ezért le is töröltem. Most újra leszedtem egy másikat és itt is ez van. Mondjuk az is lehet hogy a gépem a szar. De nem hinném hogy a gép okozná ezt a "nem mozdul sehova, meg össze-vissza futkároz a játékos" gondot -
#7090 úgy látom neked elég sok gondod van. másnak nem, tehát nem hiszem, hoyg a játék hibája. talán rossz verziót töltöttél le, ha meg vetted, akkor patcheld -
#7089 Ha valakinek a telosi akadémián ugyanaz fordul elő, mint nekem, akkor ott nem kell legyőzni a nővérkéket, hanem csak össze kell gyűjteni a gang-et és elhagyni telost. Hendméjden úgy is jön...