Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Teloson vagyok a jégmezõkön a Jedi bázison. A volt mesteremmel végig beszéltem mindent, de elég értetlen volt, mindegy kaptam egy világos pontot érte. A sok világos hajú csajjal is beszéltem, de semmi plusz. Egy harci torna sorozatban legyõztem õket a végén mind az 5 csajszit egyszerre. Ott vagyok a hajom elõtt, de addig nem mehetek el, amíg a társaim nem veszem fel. A csajok azt mondják hogy börtönbe vannak, de ott csak üres erõ mezõs cellák vannak. A központi teremben vannak (kõrterem sok kivezetéssel). Ott ûcsörögnek a karakterek a földön. A banyával semmit nem tudok kezdeni, a csávóval meg két csalás kezdetû párbeszéd sor van az egyikre Kreia-val folytanék valami beszélgetést amit el sem kezdtem, a másiknál meg a volt mesteremmel ismétlõdik folyton a parttalan vitánk, de csatlakozni nem akarnak. mit csináljak?
Elég tanácstalan vagyok, hogy most merre tovább.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
semmi ilyesmi nincs
Az összes karakter ugyanúgy alakul jedivé: 90 fölé vagy 10 alá kell tornászni az influencet.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
hogy lehet mirából, attontból, bao- durból, handmaidenbõl jedit csinálni?
Nihilus meg azért van szerintem minden borítón stb. mert
1.ha Kreia lenne lelõné a poént
2.Sion ronda és ez a játék egy 12+ kalandjáték nem pedig horror
3.Mégis Nihilus irtott ki egész bolygókat egyedül, õ a legismertebb a háromból.
Ugyanarra a sorsra jutott mint Telos. Azt is hajók bombázták szét (ugyanaz az admirális), aztán a KotOR 2-ben meg már zajlik az újjáépítés. Ha benne lesz Taris a KotOR 3-ban, akkor valószínüleg azon is az újjáépítés fog zajlani. Netán a rommálõtt városok mélyén kell majd mászkálni.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
ha 10 alá viszed valakivel az influenced akkor is lehet belõle jedi csak akkor a veled ellentétes oldalon
CSAK a Fradi
A kapcsolat nagyon laza ha a másodikal kezded akkor sincs semmi gond de nem célszerü.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.