Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3P
Belenéztem a leírásba (RPG VAULT) és hát ugye ahozz képest sem az történt. Kellett volna lenni valami videonak, amikor a két kísérõm (Kreia és Atton) be van zárva és egymással veszekednek, de az sem volt. Akárhányszor tõltök vissza semmi. A fõkari Kreia és Atton együtt lépnek be a terembe a csajszikhoz és végig is a kezdõ teremben maradnak. Ez minden tõltésnél így van, tehát a visszatõltés sem segít. A volt mesteremmel beszélve nem tudom megkapni a plusz küldit, amikor felajánlom neki a segítségem mindig elutasít (igaz nem is jó ebben a meggyõzésben a karakterem (semmi pontot nem adtam erre, a karizmám is semleges). Szóval totál el vagyok akadva.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

erre nem emlékeztem, Darth Sion kiszállt de mivel meghalt már Nihilus irányitja onnantól! Nihilus télleg erõs! de mégis õt kellett legelõször megölni😄 de sokat felejtettem!!!

3P
Lehet belefutottam egy bugba, vagy csak szimplán nem értek egy dolgot.
Teloson vagyok a jégmezõkön a Jedi bázison. A volt mesteremmel végig beszéltem mindent, de elég értetlen volt, mindegy kaptam egy világos pontot érte. A sok világos hajú csajjal is beszéltem, de semmi plusz. Egy harci torna sorozatban legyõztem õket a végén mind az 5 csajszit egyszerre. Ott vagyok a hajom elõtt, de addig nem mehetek el, amíg a társaim nem veszem fel. A csajok azt mondják hogy börtönbe vannak, de ott csak üres erõ mezõs cellák vannak. A központi teremben vannak (kõrterem sok kivezetéssel). Ott ûcsörögnek a karakterek a földön. A banyával semmit nem tudok kezdeni, a csávóval meg két csalás kezdetû párbeszéd sor van az egyikre Kreia-val folytanék valami beszélgetést amit el sem kezdtem, a másiknál meg a volt mesteremmel ismétlõdik folyton a parttalan vitánk, de csatlakozni nem akarnak. mit csináljak?
Elég tanácstalan vagyok, hogy most merre tovább.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

lol.

Muki100

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Muki100
o.O
semmi ilyesmi nincs

Az összes karakter ugyanúgy alakul jedivé: 90 fölé vagy 10 alá kell tornászni az influencet.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Attonból csak akkor lehet ha a játék elejétõl elkezded Jedit nevelni belõle ugyanis abszolút harcos!!!

hi
hogy lehet mirából, attontból, bao- durból, handmaidenbõl jedit csinálni?
hm. azt a videót betudnád linkelni?

Muki100
Azért a 2. rész rosszfiúi sem voltak annyira rosszul eltalálva, csak hát ugye nem lett befejezve a játék. Pl. lett volna egy Nihilus vs. Sion jelenet, amit meg lehet nézni a youtubeon.
Nihilus meg azért van szerintem minden borítón stb. mert
1.ha Kreia lenne lelõné a poént
2.Sion ronda és ez a játék egy 12+ kalandjáték nem pedig horror
3.Mégis Nihilus irtott ki egész bolygókat egyedül, õ a legismertebb a háromból.

sztem Darth Malak lett a legjobb fõellenség, sokat szerepelt a játékban többet kellett vele dumálni, terveket szõtt a megölésemre úgyhogy abszolút õ a legjobb rossz fiú😄, Kreia meg végig mellettem volt és aztán egyszer csak gonosz lett pedig végig engem tanitott áá ez hülyeség picit! hülyeség volt beletenni Darth Siont, mondjuk jol kitalálták mint szereplõ, de annyira utálatos😄

azt furcsállom még hogy a játék boritoján ( Sith Lords) a maszkos van és õ szerepel legkevesebbet a játékban😄! miért nem Darth Xreia (Kreia sötét énje) van a képen? vagy pedig azt az égett ürgét valami Darth Sion õt kellett volna a boritóra tenni! Maszkos ürgét volt a legkönnyebb megölni sztem elbaszták ezt a fõellenségek egyikét! Darth Siont nagyon nehezen tudtam megölni és Xreiát is! lézerkardok üldöztek😄😄

bocsánat Saga mester csak tudod nagyon rég majd másfél éve játszottam a játékkal! az uj Video kártya miatt! hibajelentést ir ki ha elinditom a gamet!

mi a véleményetek kik a kedvenceitek, mik a kedvenc részetek, kedvenc csaták? irjátok ide!

Taris miért robbant volna fel? Lebombázva lett és szétlõve a felszíne, nem felrobbantva. A kettõ nagyon nem ugyanaz.
Ugyanarra a sorsra jutott mint Telos. Azt is hajók bombázták szét (ugyanaz az admirális), aztán a KotOR 2-ben meg már zajlik az újjáépítés. Ha benne lesz Taris a KotOR 3-ban, akkor valószínüleg azon is az újjáépítés fog zajlani. Netán a rommálõtt városok mélyén kell majd mászkálni.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Kmarha
no bazz, kezdtem megkedvelni a játékot (Hófehérke csatlakozása Nadar Szaar 😄 vagy mifene bolygó kellemesen büzölgõ légköre.. stb), erre elfüstölt a merevlemezem a játékkal és minden mentéssel együtt! 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Korriban, nem Korridon... <#kacsint>

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

a bolygók közül nekem a Telos, Nar Shaddaa, és talán az 1. részbõl a Tattooine jött be! Korridon is de csak az 1. részben tetszett! a 2.ban már nem! Dantooine egy változékony bolygó mind2 részben közömbös! Manaar az a tengeri bolygó hatalmas volt ( Selkath) az lett a leglátványosabb a búvárkodás miatt!😄 és volt a Kashyyk a Wookie-k bolygója kifejezetten nem tetszett! sok szar pókot ami ott volt:S meg a Wookiek érthetetlenek voltak😄 Onderon, Dxun nagyon el lettek baszva semmi élvezetes nincs ezen a 2 bolygón! kihagytam a legfõbb bolygót a Dantooine-t ott jo kis csaták voltak talán a 2. részben látványosabb volt az a bolygó és szebb is! hát ennyit ezekrõl! kár hogy a Taris bolygó felrobbant az pedig szintén az egyik kedvencem volt! remélem visszajön a 3. részben😄

amikor csávóval kezdtem a játékot akkor érdekes hogy Handmaiden csatlakozott amikor meg nõvel akkor meg Disciple csatlakozott akibõl Jedit csináltam😄 ez elég érdekes! kedvenc szereplõm egyértelmûen Carth Onasi! sztem õ lett a legjobban eltalálva és Bastila! Carthnak még lesz a Korridon bolygón egy fia! hangját is nagyon jol megtalálták! a 2.részben az Atton gyerek hasonlit rá leginkább! nagyon bírom még a kis T3-R9? asszem igy hivják azt a Droidot! vele sokat mászkáltam!

Beszéges vele sokat szerezd meg a bizalmát, és figyelj az eseményekre.

Nem lusta vagyok csak nem tudok olyan jól angolul és sokat nem értetem belõle. De mostanra már ki szótáraztam. Most fogok meni egyépként is angol 0-ba.
Muki100
a letöltés oldalon le van írva...inkább nézted volna át de kényelmesebb ha más nézi meg helyetted.

Nem tudjátok hova kell másolni?
Muki100
néhány hozzászólással ezelõtt lett leírva

Hali! Hogy lehet valakibõl Jedit csinálni?
Mindegy megtaláltam a gizka oldalát. Amik letölthetõk azokat hova kell másolni?
Már egy ideje nem játszotam a kotor 2-vel. Hol tartanak azok a javítások amik visza állítják a kihagyot jelneteket?
moooddddaaal? az azért nem érdekel.

csak moddal.

sikerült! Jedi lett. Csak a Mandaloriaiból nem lehet Jedit csinálni?

Muki100
vagy kevés influence 😄
ha 10 alá viszed valakivel az influenced akkor is lehet belõle jedi csak akkor a veled ellentétes oldalon

kösz!

sok influence, aztán szól, h szívesen van a társaságodban. Elviszed Nar Shaddahra, a tér közepére a gödörhöz (Kreiával is volt itt egy jelenet), aztán ott beszélgethetsz vele errõl, és ilyenkor meg lehet gyõzni.

A kotor ketõben Mirából hogylehet Jedit csinálni????

Vagy Bastilla. az is jó

Én a párbeszédek miatt cipeltem magammal, a vukival olyan szövegeket tolnak (moss fogat jelenet😄DD), írtó mókás!

Raknálat felszedni záratnyitni meg ilyenekre jó. De harcolni... azon néztem egyszer ahogy kinyirt egy sötét Jedit... 14 éves de már õl.<#vigyor1>

igen, valszeg én is olyan tekintetben gondoltam rá, mint ahogy te is írtad<#wilting><#wilting>

aha... arra nem gondoltál hogy most átmentél pedofiliába? csak 14 éves. múgyis NEM EMBER, hanem más faj. ez már megint más dolog csak nem tudom hogy nevezik.

Mission<#szeret><#szeret> Miatta nem tudtam végigjátszani sötét oldalon, amit gonoszként kértem volna Zalbaar barátjától....SOHA!

pl. a kis kékség? nagyon bírtam, világos oldali karakter de nem egyszer káromkodot olyat! csak néztem

Kreia mint szereplõ nem jött be! 1.részben jobb szereplõk voltak😊

nekem mind2 rész bejött abban igazad van a vége zavaros lett! viszont nagyon jo grafikailag és jok az ujitások! az 1. résznek a játékmenete és a története tetszett! ja és hangulatosabb volt! 2.részben voltak durva dolgok is! Korridon bolygó nagyon kemény volt:S meg az a Kreia4 tetszett a 2.részben a fõellenségek elég sokan voltak😄

raimundo a Harry Potter 5 játékban a legjobb!😄😄 látom itt is itt vagy! sztem ez a játék nem neked való, ha még a Harry Potter5-el se birsz😄 raimundo->100-szor megkérdezi: " Honnan lehet letölteni, és melyikkel a leggyorsabb?"😄

Terminátor14
A 2. rész is jó, és vannak benne apró, de nagyon jó újítások. A törénet viszont a vége felé kicsit zagyva lett, látszik, hogy összecsapták. De ettõl függetlenül szerintem kötelezõ darab, és persze célszerû az elsõvel kezdeni.

CSAK a Fradi

a 2 sokkal gyengébb,de nem szar. az is jó játék.lenne,ha nem lett volna egy kotor 1:/

wedge31
Nekem az elsö sokal jobban bejött én azt mondanám kezd aval, aztán ha nagyon bejön ugyis végigtolod a másodikat is.
A kapcsolat nagyon laza ha a másodikal kezded akkor sincs semmi gond de nem célszerü.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bocsi ezt kifejtenéd bõvebben , a kettõ ezekszerint lényegesen gyengébb?
1 az jobb,játszd ki,és ha kiszeretnéd megint játszani, akkor játszd ki mégegyszer,aztán készülj fel lekileg a kettõre.