Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most még nem tudsz bemenni. csak jóval késöbb.

a Jedi Enklávé felsõ szintjére fel lehet valahogy jutni mer az ajtón nem tok bemenni már levertem a zsoldosok lázadását is meg minden
várom az 5leteket elõre is thx
Calver
amikor Attonnal pofázol, a válaszaidtól függ h mik "történtek" elõzõ részben...

"The trees move. Do you not see it?"

én valamit nem értek:
Vigig vittem a kotor ketõt. Az admirális egy néger volt....

A Kotor egy után megint végig vittem a ketõt: az admirális Carth volt, és BASTILLA is feltûnt. Akkor most mivan?!

nem is tudtam hogy Carth Onasi az egyik kedvencem Admirális lett!(h5) ez igen erre nem is emlékeztem! remélem a 2 droidot, Carthot mint öreg Admirálist esetleg visszahoznák Zaalbart a Vukit a 3.részben jo kis game lenne az ismét! persze csakis akkor ha a fõhõ Darth Revan lenne ismét!...

érdekes nálam is van valami hiba! Peragusnál ahol van egy barlang féle tele droiddal annál a résznél volt egy apró szaggatás miurán kiirtottam a droidokat megállt és nem mozdult semerre az emberem!:S:S visszatöltés nem segitett!...talán ujrainditás igen

Drephis
hát naaaagyon korábbra még nem töltöttem vissza. csak oda töltöttem vissza, amikor legyöztem a 3 hk-t

help

Kmarha
nálam az 1.0b-s patch után grafikai problémám jelentkezet. Vagy hiányzik néhány textura, vagy egyes texturák nyújtott vagy sodort háromszögben megnyúlnak. Piszok zavaró. Ment, betölt megoldás pár percre megoldja a problémát, újrarakni a játékot meg még nem volt kedvem

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
visszatölt megoldás gondolom nem müködik.. ha naaaagyon korábbra visszatölt sem?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Drephis
monitor sokat befolyásol a felbontás miatt! vagy pedig egyszerûen gynge hozzá a géped! írd le a paramétereit!

monitorod mekkora?

sziasztok lenne egy kis problémám egy idõ után elkezd ösze vissza ugrálni a kép mi lehet a gond? a legfrissebb vga driver van fenn és 1x régebben szépen mûködött a játék de most nem tom mi van a másik pedig hogy van olyan hogy az egér is össze vissza megy
segítsetek léci
a dupla pengéhez is kell e kétkezest fejleszteni.

Muki100
Ha jól emlékszek így van a kétkezes skill : a two-handed weapon or two weapons (one in each hand). Tehát elvileg igen, a duplapengéshez is az kell. De ha sima karddal mész is tud nagyon erõs lenni ha a duelinget fejleszted, más kérdés hogy 2 kardba 2x annyi kristályt tudsz benyomni ami lehet hogy mégis azt teszi a legerõsebbé.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

3P
Egy apró kérdés. Én az elsõ lrészt mindig 2 db 1 kezes fénykarddal vittem végig, így rámentem a kétkezes harcra a képességek közt. Na most a duplapengés fénykardhoz is kell a kétkezes képesség, vagy az nem számít kétkezes harcmodornak? Szerintem igen, mert ugye azt meg két kézzel fogja, de azért érdekelne a válasz. Köszi.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

2. rész végét szidják; akarom mondani! sztem kéne 3.

jo lenne folytatni! eleve tartoznak annyival hamár sokan szidják a 2. részt kiadnak egy tökéletes 3-at😊

Kmarha
új történet.. miért kéne folytatás?

hova folytatnád?

Muki100
majd ha bejelentik

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

KOTOR 3 mikor lesz?

FElteszem ujra és végig játszom mind a két részt😄
Talán a mentések sérülhettek, de én azért próbálkoznék egy újratelepítéssel. Én rendsueresen készítek backupot a mentésekrõl, felkészülve a legrosszabbra.
Tiger99
Azon is ugyan ez a helyzet sajnos

Xbox live nick:Joni99Vi

köszönöm az elismerést 😄😄😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Muki100
autosaved sincs? kikapcsoltad?

Tiger99
Üdv!
Tudna valaki abban segíteni hogy az egyik mentésem betöltése után nem voltak meg a társaim és a társválasztó oldalon sem volt semmi kép csak egy szöveg I am broken very very broken.Most mit lehet tenni hogy ne menjen kárba az eddig lejátszott rész?Pecchemre nincs elötte mentésem se.Ha tudtok segitsetek lécci.

Xbox live nick:Joni99Vi

hát mindent megprobáltam de uaz a hibajelentés! patch fent van, crack utána->elindul aztán megint hibajelentés! driver frissités megvolt csak visszavontam mert lassabb volt! lehet hogy másikat töltöttem le nem tudom! de kössz a segitséget itt is😄 ha van ötlet még várom😄

Muki100
felrakod, patch, és utána crack.

jo patch
pontosan innen szedtem le ez nem lehet ázsiai uaz a hiba! sztem amit mondtál hogy nem szabadna crackelni a gamet! de akkor hogyan lehet crack nélkül elinditani! az kell hozzá

várjál nem a Lucasarts Honlapjáról szedtem le a jo patchet! updatnél volt a dátum! szóval akkor nem szabad crackelnem?

Muki100
hú biztos nem valami ázsiai verziót szedtél te le?
Readmejét nézd meg vagy valami dokumentációt...vagy azt hogy mit szedtél le..
amúgy a crackkel a patch aligha fog mûködni, eredeti exére fog csak menni. Ha azon se megy az angol patch akkor könnyen lehet hogy valami orosz vagy ázsiai verziód van 😄

amúgy jó sok cucc van a gépeden.

kész nem tudtam mit csinálni ennyi volt! ue-zt írja ki

hoppá updatenél azt kaptam hogy valami Manual patch kell! és ezért nem volt jo a patchem!

az is lehet hpgy a patch amit letöltöttem nem jo!

feltettem az 1.03-at és ezt írta ki utána kilépett! mi legyen! nincs valami más ,mód? DRIVER FRISSITÉSEN KÍVÛL!

Muki100
nálam a helyén van <#wow1> (vagyis favban)

bocs hogy offolok, de hova tûnt a KOTOR 1 Fórum részlege?

szóval 1.03 patch kell látom! remélem nektek is az van! nekem kiirja a hibajelentést! remélem a patchel megoldódik!

3P
Köszönöm, tényleg nõ karim van. Éreztem, hogy ez nem bug, de az elõzõ után rákérdeztem, asszem hanyagolom inkább az utólagos végigjátszás elolvasását.

Muki100
Mert valsz. nõ karaktered van, és akkor nem jön Handmaiden hanem Dantooineon csatlakozik hozzád Disciple.
Magyarán a banner baloldali szélén lévõ faszid lesz a jobb belsõ csaj helyett.

3P
Hmm. Asszem egy újabb érdekes dolog történt. Elhagyva a Telosi akadémiát egy csajszinak el kellett volna velem onnan szöknie (RPG Vault leírás szerint). Nem jött. Nem szoktam beleolvasni a végigjátszásokba de az elõzõ bug után ha végzek egy résszel végig olvasom, hogy minekk kell(ett volna) történnie. Szóval jött volna egy csaj de nem jött. Mennyit szám<t ez, jó kísérõ lett volna? Van valéami tipp, hogy miért nem jött?

remélem tudtok segiteni ebben is sajnos ilyen pech szériám van! driver frissités megvolt, de visszaállitottam a rendszert mivel anyámnak nem jött be a munkája utána! 1.01 verzio volt a gépen azt nem volt jo!

hú azt képzeljétek el hogy most néztem meg sztem valami nagy hiba van! 4x-er kellett resetelnem semmire nem reagált a gép! az volt a baj-> elõször azt hittem a Daemon toolsal volt a baj (4.03) volt (4.10) letöltöttem de nem az volt a hiba! rémegyek Mount->klikkelek az ISO-ra aztán kész befagy!!! ezt nem tom miért csinálta! most azt probálom meg hogy a netrõl leszedem mert lehet hogy a lemezem hibás!

Lacee
nekem egy addontól jött be ez a bug, de az általad leírt párbeszéd is elõhozza. sajna könnyû belefutni..

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

3P
Megvan a megoldás! Rájöttem. tényleg bug.
Szóval ha belépek a bázisra akkor jön 3 csajszi és felszólít, hogy rakjam le a fegyvert. Ha szó nélkül így teszek, akkor jön bug, de kapok egy világos pontot. Ha elõbb rákérdezek, hogy "Ki vagy te?" és csak utánna teszem le a fegyvert, akkor nincs bug. Jön a vita Kreia és Atton közöt az energia mezõvel védett cellában, majd a fõkari és a mestere között a vita.
Ez így tuti, hogy bug, mert miért kellene, hogy csak akkor kerüljenek börtönbe, ha elõbb visszakérdezek?
Mindegy lényeg, hogy tovább tudtam jutni 😊.
Az igaz, hogy így sem tudtam megkapni a volt mesteremtõl a plusz küldit (alacson a meggyõzési sklillem), amikor felajánlottam a segítségem, de ha nem lényeges küldi, akkor nem is érdekes.

3P
Köazi. Hát ez pech. 😞 Próbáltam rákeresni külföldi fórumokon is, de nem igazán találtam erre megoldást. :-/
Ha valaki tud valamit megköszönném (valami 1.0b batch van fent, újabbat nem találtam). Megpróbálom a felszín elejérõl újrakezdeni, de nem adok rá sok esélyt, hogy jó lesz.

Terminátor14
Vmi ilyesmi bugról már többen is írtak, úgyhogy elég sanszos, mivel ott kellene lenniük az energiacellákban.

CSAK a Fradi

3P
Nos akkor a #6755-re senki nem tudja megmondani, hogy bug-e, vagy valamit elnéztem?