Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
várom az 5leteket elõre is thx
"The trees move. Do you not see it?"
Vigig vittem a kotor ketõt. Az admirális egy néger volt....
A Kotor egy után megint végig vittem a ketõt: az admirális Carth volt, és BASTILLA is feltûnt. Akkor most mivan?!
help
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
segítsetek léci
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Tudna valaki abban segíteni hogy az egyik mentésem betöltése után nem voltak meg a társaim és a társválasztó oldalon sem volt semmi kép csak egy szöveg I am broken very very broken.Most mit lehet tenni hogy ne menjen kárba az eddig lejátszott rész?Pecchemre nincs elötte mentésem se.Ha tudtok segitsetek lécci.
Xbox live nick:Joni99Vi
pontosan innen szedtem le ez nem lehet ázsiai uaz a hiba! sztem amit mondtál hogy nem szabadna crackelni a gamet! de akkor hogyan lehet crack nélkül elinditani! az kell hozzá
Readmejét nézd meg vagy valami dokumentációt...vagy azt hogy mit szedtél le..
amúgy a crackkel a patch aligha fog mûködni, eredeti exére fog csak menni. Ha azon se megy az angol patch akkor könnyen lehet hogy valami orosz vagy ázsiai verziód van 😄
amúgy jó sok cucc van a gépeden.

Magyarán a banner baloldali szélén lévõ faszid lesz a jobb belsõ csaj helyett.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Szóval ha belépek a bázisra akkor jön 3 csajszi és felszólít, hogy rakjam le a fegyvert. Ha szó nélkül így teszek, akkor jön bug, de kapok egy világos pontot. Ha elõbb rákérdezek, hogy "Ki vagy te?" és csak utánna teszem le a fegyvert, akkor nincs bug. Jön a vita Kreia és Atton közöt az energia mezõvel védett cellában, majd a fõkari és a mestere között a vita.
Ez így tuti, hogy bug, mert miért kellene, hogy csak akkor kerüljenek börtönbe, ha elõbb visszakérdezek?
Mindegy lényeg, hogy tovább tudtam jutni 😊.
Az igaz, hogy így sem tudtam megkapni a volt mesteremtõl a plusz küldit (alacson a meggyõzési sklillem), amikor felajánlottam a segítségem, de ha nem lényeges küldi, akkor nem is érdekes.
Ha valaki tud valamit megköszönném (valami 1.0b batch van fent, újabbat nem találtam). Megpróbálom a felszín elejérõl újrakezdeni, de nem adok rá sok esélyt, hogy jó lesz.
CSAK a Fradi