Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtommal Ragnos ezer éve volt halott a KotOR idején, illetve 5 ezer éve a JK 3 idején.
Itt találsz részletes és megbízható kronológiákat:
Star Wars timeline
Ha játszotatok volna vele, és a Jedi3mal aés oda figyeltetek volna, akkor tudnátok hogy a történet szerint teljesen más képp van. én a történet szerint megyek.
"The game takes place 4,000 years before the events in the Star Wars movies."
A Sith Lords meg öt évvel az elsõ rész után van.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Mert: a kotorban mondják hogy Ragnos 4000 éve élt. A Jediben 5000 éve élt. egy kis matematika és megtudod hogy 1000 év.
Amúgy a Kotor a SW elõtörténete, a Jedi meg amolyan utó történet.
egy érdekesség:
amikor a Jedik és a Siteh egymás torkának ugrottak, és a mandaloriai hábori is megtörtént. az csak az elsõ felvonás. a második a film története. Jambo (így hívták a fejvadászt?) egy mandaloriai, és belõle klonozták a klonsereget, mi késöbb a birodalom serege lett, Sith irányítás alat... a film történései után a birodalom még tartja magát, és egyre több lesz a Sith, és Jedi. És minden kezdõdik elõlrõl...
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Ebbne az esetben (ahogy Kreianak a végén mondhatod is), elmegy az ismeretlen régiókba segíteni Revannak.
A kotor1 canon befejezése pedig light férfi Revan szóval nem lesz Exile-Revan összecsapás valószínû. Különben is problémás lenne, hogy akkor most hogy is nézzen ki az egyik ha te vagy a másik.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Jó oldalon: ujra építitek a rendet.
Rossz oldalon: még mindig ott van Bastila, illetve Raven valahol. És elvileg a társaid is. (bár tutommal meg halnak)
Jó oldalon: Valahol marad egy Sith. (talán Raven, de kétlem)
Rossz oldalon: Te vagy a Sith, és te miatad marad fent a Sith rend titokban 1000 évet, és csak aztán kezdõdik a film története
W B: nem azt mondom nem Revannal lennénk hanem avval a Jedivel továbbra is akivel a 2.részben is! vagy én tudok valamit rosszul és Revannal leszünk a 3. részben!?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
az energia mezõn belül kéne lennie a t3-m4-es droidnak, de valami miatt nincs ott.
vagy egy fehér ruhás faszi áll ott vagy senki.
pedig most akartam sötét oldalon végigjátszani...
help
az egy energiamezõ amit még a hajón kilehet iktatni😄
bár ezt nem láttam , mert mikorra odaértem már energiamezõk nuku😄
beszélj a Kipha, Nikko, meg csapos komával--> és majd a kis robotkereskedõvel amikor robotfejre kell sezrt tenned😊
és itt megjegyezném hogy a HK-47-es cumójait is ilyen kereskedõktõl kell megvenni😊
bár én vitatkoznék az Onderoni pálya ami alegtöbb rejtélyt fogalta magába campy szerint😊
bár ezen nem veszünk össze😛
nem tudna valaki olyan adni egy msn címet aki már meg tudta oldani?
persuade skillre raksz pontokat és kellõen magas, akkor elsõ rész végén Bastillánál, mikor dumálsz vele, lesznek olyan opciók amivel vissza lehet hozni jókislánynak. de minek...
"The trees move. Do you not see it?"
ricsa008: uh. ezt nem tudom... RPGvaulton ez fent van