Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocsánat 3956 ill. 51-ben játszódik a 2 game!

húú hallod nem is tudtam h Carth 3994-ben született😄😄 tök komoly 3966-ban játszódik a game! a 2.része 3961-ben!

csak ragnosnak hála tudtam viszonyítani. multifunkcionális Sith lord...

mi van Ajunta Pallal?😄.D

Meg a kézikönyv, meg minden, csak te tudod jól az egész világon... 😉

Tudtommal Ragnos ezer éve volt halott a KotOR idején, illetve 5 ezer éve a JK 3 idején.

Itt találsz részletes és megbízható kronológiákat:
Star Wars timeline
akkor mehet a rossz borítok közé 😊
Ha játszotatok volna vele, és a Jedi3mal aés oda figyeltetek volna, akkor tudnátok hogy a történet szerint teljesen más képp van. én a történet szerint megyek.

Wanax
Megnéztem wikipedia-ban, ott ezt irja:
"The game takes place 4,000 years before the events in the Star Wars movies."
A Sith Lords meg öt évvel az elsõ rész után van.

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Jambo? Jango Fettre gondolsz?
4000 év az, mondom. Nézd csak meg doboz/tok hátoldalát, oda is rá van írva, de az összes fansite, gamer oldal és a Wikipedia is így tudja.
1000 év a külömbség.
Mert: a kotorban mondják hogy Ragnos 4000 éve élt. A Jediben 5000 éve élt. egy kis matematika és megtudod hogy 1000 év.
Amúgy a Kotor a SW elõtörténete, a Jedi meg amolyan utó történet.

egy érdekesség:
amikor a Jedik és a Siteh egymás torkának ugrottak, és a mandaloriai hábori is megtörtént. az csak az elsõ felvonás. a második a film története. Jambo (így hívták a fejvadászt?) egy mandaloriai, és belõle klonozták a klonsereget, mi késöbb a birodalom serege lett, Sith irányítás alat... a film történései után a birodalom még tartja magát, és egyre több lesz a Sith, és Jedi. És minden kezdõdik elõlrõl...

4000 😉
tarti19
5000😊

Wanax
nem kötekedés, csk kérdés hogy tisztázzam magamban: a kotor és a filmek között nem 3000 év a különbség, vagy csak én tudom rosszul?

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Muki100
A canon befejezés az, hogy világos oldali nõ lett az exile.
Ebbne az esetben (ahogy Kreianak a végén mondhatod is), elmegy az ismeretlen régiókba segíteni Revannak.
A kotor1 canon befejezése pedig light férfi Revan szóval nem lesz Exile-Revan összecsapás valószínû. Különben is problémás lenne, hogy akkor most hogy is nézzen ki az egyik ha te vagy a másik.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

be van fejezve.
Jó oldalon: ujra építitek a rendet.
Rossz oldalon: még mindig ott van Bastila, illetve Raven valahol. És elvileg a társaid is. (bár tutommal meg halnak)

Jó oldalon: Valahol marad egy Sith. (talán Raven, de kétlem)
Rossz oldalon: Te vagy a Sith, és te miatad marad fent a Sith rend titokban 1000 évet, és csak aztán kezdõdik a film története

áá az nem lehet annyira úgy fejezték be h legyen! ez így akkor fölösleges történet volt!:S:S:S

nincs is harmadik rész. nem is lesz, úgyhogy mind1

az biztos! de nem tudnám megmondani melyik a legjobb bolygó a 2 rész alapján!
W B: nem azt mondom nem Revannal lennénk hanem avval a Jedivel továbbra is akivel a 2.részben is! vagy én tudok valamit rosszul és Revannal leszünk a 3. részben!?

Kmarha
elsõ nekem is jobban tetszet.. de most elmentem Nar Szaaar-ra, és ez a bolygó egészen megtetszett.. szépen alakulnak a dolgok 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Muki100

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

mért kéne Ravent kinyírni? ki akarod saját magad nyírni?

na most prögettem ki harmadszor a gamet!😄 tényleg jo hosszú voltak benne jo részek, de az 1 nekem jobban bejött!... sajnos a vége elrontotta az egészet mivel ennek kell hogy legyen folytatása! nem tudni mi történt Attonnal, Visassal, Mandaloreral, Bao-Dur azt láttam h Hologram lett, Mira meg feltámadt? de csak ideiglenesen! pl GO-TO droid meguszta csak vele se tudni mi történt miután meghalt Traya a filmben annyi volt h az Ebon Héja elhúzott! sztem a harmadik részben Revant kell megkeresni és megölni egy másik Jedivel😄 és közben (ahogy ebben a részben visszatérne Carth Onasi, Bastila és pl GO-TO és a másik 2 droid a T3-M4 , HK47-es is lenne esetleg új szereplõk! komoly lenne "röviden ennyit"😄

ja én is 2-szer csak én elég rég játszottam vele!...2005-ben és 2006 elején vittem végig 2-szer a gamet! azóta nem ment fel a gépemre és most szeptember közepén tudtam feltenni újra! egy ilyen összetett gamenél persze h sok mindent elfelejtek... fõleg a Sith Lordsnál ami sztem elég kesze kusza lett de élvezhetõ mégis😊

nyugi. én eddig kétszer vittem végig, és mindig kihagytam egy-két dolgot.

az megvan! akkor megint szét kell néznem a computerek között! kihagytam biztos valamit..

ja tényleg. azokból mik a dutyiban vannak.

Legalább 2 kódot ki lehet szedni meghekkelt droidokból is...

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

a hajon szerte széjjel vannak terminálok, azokról le kell szedni külömbözõ programokat, mikett a hídon rá kell dobni a szmítógépre

ajajj megakadtam a Nar Shadan! pontosaban GOTO hajóján... szoval az van hogy valami ACCESS POWER SYSTEm kéne csak az van mellette Resricted vagyis tiltott. hogy lehet azt feloldani nyomkodtam a terminálon mindent:S plz help! vagy pedig ha nem akkor a végigjátszás linkje is megteszi!

nincs teljes magyarítás, egyenlõre

eléggé hiányos a magyarositása a 2-nek! aki tudna esetleg egy teljes magyarositást küldjön linket plz! thx

itt a gond

Drephis
tessék?😄
az energia mezõn belül kéne lennie a t3-m4-es droidnak, de valami miatt nincs ott.
vagy egy fehér ruhás faszi áll ott vagy senki.
pedig most akartam sötét oldalon végigjátszani...

help

talán a Nar Shada bolygón is volt elég rejtély, de tudod mit, mondom hogy az összes bolygó bejön! *az Onderon meg elég összetett volt fõleg a királynös rész miatt!...vagy mi!

tarti19
szerintem azoan képen nincs bug😊
az egy energiamezõ amit még a hajón kilehet iktatni😄
bár ezt nem láttam , mert mikorra odaértem már energiamezõk nuku😄

tarti19
ha "Izizben" vagy és ott a dokit kell megmentened akkor a kantinba(kocsma)
beszélj a Kipha, Nikko, meg csapos komával--> és majd a kis robotkereskedõvel amikor robotfejre kell sezrt tenned😊
és itt megjegyezném hogy a HK-47-es cumójait is ilyen kereskedõktõl kell megvenni😊

tarti19
látom nagy rajongói vagytok eme gyöngyszemnek😄
bár én vitatkoznék az Onderoni pálya ami alegtöbb rejtélyt fogalta magába campy szerint😊
bár ezen nem veszünk össze😛

én azt megoldottam régen! csak nem emlékszek rá. Onderon az nagyon komoly bolygó volt! az egyik leglátványosabb legtöbb rejtélyû bolygó volt! ebbe a 2.részben a bolygók nagyon el lettek találva! mind2 rész mondjuk nagyon tetszik! Sith Lordsban több újítás van! JÖJJÖN MÁR AZ A HARMADIK RÉSZ AHOGY KÍVÁNTAM!->#6804

a Cantinban kérdezõsködj minden neves NPC-t. Illetve a cantin elött van valahol egy vértócsa és töröt droid darabok... na azokat is meg kell nézni

na megvagyok de most télleg elakadtam és az a rész már az RPGvault-on sincs most az Onderon -on vagyok valami gyilkosság ügybe állítólag a Swoop verseny az eggyik kulcs de hiába mentem nagynehezen egy hibátlan verseny nem történi semmi
nem tudna valaki olyan adni egy msn címet aki már meg tudta oldani?
HiPPoNaX
igen, az a meggyozes

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

az a meggyõzés? akkor így kérdem.

Calver
elég érthetõ volt amit leírt szvsz.
persuade skillre raksz pontokat és kellõen magas, akkor elsõ rész végén Bastillánál, mikor dumálsz vele, lesznek olyan opciók amivel vissza lehet hozni jókislánynak. de minek...

"The trees move. Do you not see it?"

most magyarul kérlek.

ricsa008: uh. ezt nem tudom... RPGvaulton ez fent van

megint elakadtam . Most a kis droiddal kellene valami kódot kitalálnom egy raktárba 3 forgatási lehetõség van. segitsetek!
Wanax
De vissza lehet hozni a sötét oldalról, csak elég magas Persuade skill kell hozzá, elsõre nekem se sikerült anno, de aztán másodszor már rágyurtam Persuade-ra és valami 20 fölött volt az értéke, akkor már ment simán.

ha férfi karakterrel vagy ha szerelmet vallasz neki akkor visszajön!

én meg igen... sehogy sem sikerült vissza hozni a világos oldalra

sztem attól hogy amikor felteszed az 1-et és kijátszod😄 utána felteszed a 2-õt és már Carth ott van😄 az komoly! Bastila-t én nem láttam pedig én nem öltem meg õt az elsõ részben!!...

ok kössz