Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
amúgy egy kis off.. a jade empire nagyon pofásoska ^^
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
De hátha megjön az eszük!
----
találgassunk a 3ik részrõl 😄 a 2ben valahol hallottam, asszem Kreia mondta, hogy Revan azért lépett le, mert szerinte a mandalóriai hábórúk nem a mandalóriaik okozták, hanem valami más volt mögötte, és ezért ment el az ismeretlen régiókba, hogy felkutassa ezt a veszélyt. Meg hogy felkutassa az igazi Sitheket satöbbi satöbbi, meg hogy a Köztársaság számûára van egy nagy háború és szerintem valahogy ide fogunk keveredni. Meg talán benne lesz az Exile 😄
Lesznek itt jedik és ne légy ebben biztos, hogy nincsenek.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Zbundy: azt mondják csak konzolra jön ki majd a 3. rész! nem hiszem h lesz:S😞 kár pedig ezt nem fejezték be ez a legkevesebb h csinálnak egy teljes 3. epizódot! korábban leírtam az ötleteim mik lehetnének benne...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
akko minnyá kirobban itt is sith vs jedi war?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
"The trees move. Do you not see it?"
Vagy inkább csak Lucas bácsi, a BioWare és az Obsidián nézeteik ütköznek ezen a téren!?
1. részben Bastilát le lehet smárolni de ott csak annyi...
Hurrá Hurrá! Mostmár Visas-t akarom meg****ni. Mert olvastam hogy lehet.
Amúgy én olyan Jedit alakítok aki gonosz, de a Jedi mestereket nem ölöm meg, hanem elküldöm a Dantooinra.
Kiváncsi vagyok így mi lesz a vége.
Egyébként a 2-ben a Malacor V-ön volt nekem iszonyatos szaggatása, azt hittem a gépem sz.r, de miután levettem majdnem minimumra (800X600, se fû se árnyék, meg az elsimítást is kikapcsoltam + textúra minõségét is közepesre vettem)és azután is csinálta gondoltam hogy valami nem stimmel!
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Csak azt nem értem, miért most jött elõ? Végig toltam ,már vagy ötször és eddig rendben volt.
Disable Vertex Buffer Objects=1
utana elmented es kesz.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
De nem tudom fel fogni, eddig mûködött, ugyan az a gép, ugyan az a játék, és egyszer csak meg nem mûködik? Na mindegy.
Na szóval ha valaki tud meg oldást segítsen.
Idegesít mert van végre honosítás, idõm is lenne játszani erre tessék!
Eddig nem csinálta pedig már párszor végig vittem a játékot. A gépem adatai a profilomban.
Remélem tudok segíteni ,mert így abszolút jászhatatlan, és lassan már szét vet a méreg.
Csak ezen a k*** bolygón és csak most, eddig nem csinálta.
Nagyon idegesít.
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
leszedtem a magyarosítást is az is megy. viszont van egy kis gond: amikor elindítom és bejön a menü, akkor csak zizeg a kép vagy mi. látom a menüpontokat, de úgy ugrál mintha a felbontással vagy valamivel lenne valami. pedig 1024*768as felbontás van beállítva, próbáltam vsyncel és a nélkül is de zizeg akkor is.
na ez mi miatt lehet?
az elsõ része gond nélkül futott. ja és a kártya 9600xt.
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
nem tudom felinstallni a gamet. a második cdnél mindíg kiir valami hibát. pedig a 2.cdt már leszedtem kétszer is....
ja és mindíg jelentkezik a hiba, akkor ha daemont használok és akkor is ha a powerisot.
pls help!