Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SiZo91
szevasz fedor 😄 neekm így is nagyszerû gém lett 😄 történetileg nekem jobban bejött, mint az 1, meg úgy a bolygók is jobbak, meg a küldetések 😄 most tolom 3adjára 😄 az 1-et csak egyszer tudtam, másodjára a közepe felé meguntam XD

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

amúgy Sipi, egyetérteszé abban, hogy nagyszerû játék lett volna ez, ha BEFEJEZIK? 😞 és a 3. lesz a legjobb, ha tényleg befejezik?😄

amúgy egy kis off.. a jade empire nagyon pofásoska ^^
Már Te is?😄 azt hittem, csak szemõk olyan fanatikó.. egyik nap megláttam az öltözõben aszittem rámtör a röhögés.. jaa az övén nem nihilusvolt hanem sith marauder.. 😄
SiZo91
kotor2.extra.hu párbeszédek = 100% már nemsokára befejezik a tárgy és napló leírásokat

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Shaman
magyarítás,hogy áll?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Ez azért kicsit lehozó, hogy csak konzolra jön majd ki a három! Ha már az elsõ kettõ is kijött Pc-re akkor kijöhetne a harmadik is! Szerintem!
De hátha megjön az eszük!
nem vagy hülye csak határozott... túlzottan is😄

SiZo91
hát figy 😄 én megszállíott SW fan vagy ok😄 amúgy kurva jól néz ki a póló 😄 igaz még csak egyszer hordtam , többször nem szeretném, mert nem akarom, hogy meggyûrõdjön 😄 (hülyének gondoltok,de hát ez van...ez egy ereklye 😄
----
találgassunk a 3ik részrõl 😄 a 2ben valahol hallottam, asszem Kreia mondta, hogy Revan azért lépett le, mert szerinte a mandalóriai hábórúk nem a mandalóriaik okozták, hanem valami más volt mögötte, és ezért ment el az ismeretlen régiókba, hogy felkutassa ezt a veszélyt. Meg hogy felkutassa az igazi Sitheket satöbbi satöbbi, meg hogy a Köztársaság számûára van egy nagy háború és szerintem valahogy ide fogunk keveredni. Meg talán benne lesz az Exile 😄

Höhö 😛.
Lesznek itt jedik és ne légy ebben biztos, hogy nincsenek.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

😄 LOOL te egy állat vagy! megszállott! ilyen pólot... Jedik mindig gyõznek a végén!😄 a Sithek csinálhatnak akármit!
Zbundy: azt mondják csak konzolra jön ki majd a 3. rész! nem hiszem h lesz:S😞 kár pedig ezt nem fejezték be ez a legkevesebb h csinálnak egy teljes 3. epizódot! korábban leírtam az ötleteim mik lehetnének benne...

Nem vagyok Jedi, hanem Innos Lovagja. De a Sithek vesszenek Innos lángjai közt! végetek!

SiZo91
Éljen a Sith Birodalom. Asszem két hete nyomtattam egy pólót, amin rajta va na Sith Kód elõl és hátul pedig Nihilus

Kmarha
a jedik már (még) nem léteznek! A sitheké a jelen! Nem lesz itt harc 😊 <#duhos2>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Vajon mit fognak kitalálni a harmadik részben? Ott már lehet, hogy rendesen 69-eznek majd.
lol
akko minnyá kirobban itt is sith vs jedi war?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

SiZo91
a jedi kód nem számít semmit, aki normális az a sith kódot vallja, ahogy én is ^^-)

Calver
ki tudja h a Force Grip mibõl (ami ugy tükörfordításban Erõ Megmarkolást jelent) mibõl alakult ki... <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

nem kavartak bele semmit.

LooOooL "erõvel jutattatják el egymást a csúcsra" 😄 igen lehet h a 2. rész készítõi vmit belekavartak!

A "rendes" szex, meg a szadomazo már kiment a divatból? Már csak erõvel juttatják el egymást a csúcsra! Hát nem tudom, hogy ez most undorító vagy inkább perverzió?! Mi járhatott az alkotók fejében amikor ilyet kitaláltak? Az elsõrész alkotói kicsit szolidabbak voltak, bár elvileg az is ellentmond a "nagy Jedi kódexnek", mert ugye az érzelmek Tilosak! Itt meg már bele a közepébe..... Sokat változtak a Jedik 4000 év alatt!
Vagy inkább csak Lucas bácsi, a BioWare és az Obsidián nézeteik ütköznek ezen a téren!?
Visas az erõvel megnéz minket. ennyi.

Tom Dantes arra gondolt amikor a vége fele Nihilus elõtt a z Ebon Héján Visassal beszélgetünk az az utáni pillanatra!
1. részben Bastilát le lehet smárolni de ott csak annyi...

oké..kösszi

nincsmeg a szükséges képesség pontod. Szintlépésnél tudsz rá tanulni, elsõsegély néven hogy tud használni

hy,most kezdtem a játékot....na a életerõcsomag-ot nem engedi használni..vmi patrty-t it ki:S help...

mirõl maradtam le?

LOL fénycsóva! nem izélés hanem ilyen erõhöz kapcs. valami volt! az nem lehetett konkrétan amire gondolsz! az 1. részben amikor Bastilát meg lehetett csókolni akkor azt se mutatták!

mi?

SiZo91
tényleg amúgy visast meg handmaident hogyan lehet elcsábítani? mind2 végigjátszásnál 100-as volt a befolyásom náluk és amikor beszélgetni akartam velük, akkor nem találtam plusz párbeszédet

Visas megkufircolása nem úgy van h valami erõ fénycsovát kilõ és mintha összekötné õket valami?:😄😄😄

Nekem most már jól fut, és a magyarosításnak hála Jedi-t neveltem Atton-ból.
Hurrá Hurrá! Mostmár Visas-t akarom meg****ni. Mert olvastam hogy lehet.
Amúgy én olyan Jedit alakítok aki gonosz, de a Jedi mestereket nem ölöm meg, hanem elküldöm a Dantooinra.
Kiváncsi vagyok így mi lesz a vége.

helló! ezt a módszert kipróbálom én is, mert nekem is elõjöttek ezek a Bugok. Bár a gépem se a legjobb, de a kotor 1 full grafikán gyönyörûen futott.Bár ott is bejött néha egy egy hasonló probléma, bár nekem a Tarison volt az Alsóvárosban vagy Alsótarison(ezt a két helyet mindíg összekeverem, de ott ahol nekem kimondhatatlan nevû mutánsok voltak)
Egyébként a 2-ben a Malacor V-ön volt nekem iszonyatos szaggatása, azt hittem a gépem sz.r, de miután levettem majdnem minimumra (800X600, se fû se árnyék, meg az elsimítást is kikapcsoltam + textúra minõségét is közepesre vettem)és azután is csinálta gondoltam hogy valami nem stimmel!
Wanax
Fura hogy ennyire "látványos" bugot így benne hagytak a játékba, és a kemény hogy mind2 részben benne van. Pedig ez az egy sor igazán nem nagy dolog...

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

hú ezt én is megcsinálom! kössz lehet h így nekem se fog azon a bolygón szaggatni... hasonló gondjaim voltak Tarison és a Dantooinon az 1. részben!

HiPPoNaX
nem tudom, egy bugtol ne vard, hogy normalisan mukodjon 😄

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Aha kösz, igen így jó lesz. Most már abba hagyta.
Csak azt nem értem, miért most jött elõ? Végig toltam ,már vagy ötször és eddig rendben volt.

HiPPoNaX
Sajnos a jatek bugos, ezert nyisd meg a swkotor2.ini fajlt (pl a total commanderben) és a resznel beírod pluszban ezt a sort:
Disable Vertex Buffer Objects=1
utana elmented es kesz.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Ki kapcsoltam mindent, fel tettem a legújab Ati Drivert, és most talán mûködik(egyelõre)

De nem tudom fel fogni, eddig mûködött, ugyan az a gép, ugyan az a játék, és egyszer csak meg nem mûködik? Na mindegy.

kapcsold ki a füvet. csak ezt tudom javasolni.

Ja bocs, a gépem adatai itt nincsenek már. ki írva na szóval: AMD 1700+ 512 mb ram Ati 9600.

Na szóval ha valaki tud meg oldást segítsen.
Idegesít mert van végre honosítás, idõm is lenne játszani erre tessék!

Tudnátok segíteni? A KOTOR 2-ben Dantooine-on járok és baromira szagatt.
Eddig nem csinálta pedig már párszor végig vittem a játékot. A gépem adatai a profilomban.
Remélem tudok segíteni ,mert így abszolút jászhatatlan, és lassan már szét vet a méreg.
Csak ezen a k*** bolygón és csak most, eddig nem csinálta.
Nagyon idegesít.

jaja. az segített, mostmár megy tökéletesen.

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

SiZo91
esetleg driverfrissítés?

na sikeresen megbuheráltam. úgy ment fel hogy az elsõ kettõ cd-t alcohollal nyomtam fel, az utolsõ kettõt meg powerisoval. ilyet sem láttam még😊
leszedtem a magyarosítást is az is megy. viszont van egy kis gond: amikor elindítom és bejön a menü, akkor csak zizeg a kép vagy mi. látom a menüpontokat, de úgy ugrál mintha a felbontással vagy valamivel lenne valami. pedig 1024*768as felbontás van beállítva, próbáltam vsyncel és a nélkül is de zizeg akkor is.
na ez mi miatt lehet?
az elsõ része gond nélkül futott. ja és a kártya 9600xt.

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

Muki100
lehet hogy hülye kérdés de biztos jó sorrendben rakod be a cdket? úgy emlékszke van olyan hogy a.bin meg b. bin meg ab.bin...nem tudom melyik melyik de próbáld végig az összeset biztos ami biztos.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ezt nem értem ha tudnék segiteni... jonak kéne lennie! esetleg próbáld meg a legújabbik Daemont feltenni! bár nem hinném h ez a baja! sorry...😞

up

hali!

nem tudom felinstallni a gamet. a második cdnél mindíg kiir valami hibát. pedig a 2.cdt már leszedtem kétszer is....
ja és mindíg jelentkezik a hiba, akkor ha daemont használok és akkor is ha a powerisot.
pls help!

A Star Wars idõszámítástól (A New Hope) kell nézni az idõt, ezért csökkenek az évszámok. Ragnos halálát is "-5000-re" teszik. Ez idõpont és a KotOR történesei között telt el valamivel több, mint ezer év.
az a baly hogy ezt az idõ vonalat nem értem. valaki elmondaná?