Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tombi
nem fogom ujra végégvinni, aztán lehet az szar lesz, ha valaki nem küld mentést akkor nem tudom meg a jatek utolsó negyedét, na mind1 😞

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Calver
nem lehet h korrupt a mentésed? próbáld meg egy régebbivel, vagy kezd újra, sztem olyan 8 óra alatt le lehet zúzni KotOR 2-t - bár már elég régen nyomtam végig sokadjára.

"The trees move. Do you not see it?"

SiZo91
akkor ott nagy valószínûséggel a gépeddel van a baj

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Tombi
nem töröltem semmit a jatekbol, most ujratettem, de nem változott semmi 😞

SiZo91
ha szimplán feketeség fogad, az nem azt jelenti, hogy elbasztál valamit a játék során, max törölhettél valamit a játék könyvtárából. meg azt nem láttam leírva, hogy újraraktad volna a gémet 😛

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Tombi
Mégegyszer beirom, valaki légyszives küldjön egy mentés a Dantoinne jedi konklávé-ról. Valamit rosszul csinnáltam a jatékban és csak fekete képernyö fogad Dantoinne-ra kilépve.

probálkoztam: driver csere/patch-el/ patch nélkül/magyaritas nelkül/
De azt hiszem, valamit en ronthattam el a jatekban közben..

elõre is köszönöm <#whatever>

fsgh
ok thx sikerült tovább jutnom😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nincs ellenség addig amig nincsenek meg az erõforrások! én is így jártam akkor mondták h az összes konzolt járjam végig! nézd meg azt ahol fogva tartott téged GO-TO! abban a helységben is van egy konzol... utána menj vissza a végére a (hídra) vagy hova! állítsd be aztán ha kifele mész egy csomó Duros, ill maszkos fejvadászok várnak rád! akkor menj az Ebon Héja felé.

SiZo91
akkor egyszerûen nem tudsz csinálni semmit, az különbe is Goto hajója... szépen csinálj egy hátraarcot és vedd vissza az irányt az ében héjára, de járd körbe a hajót, mert lesz egy csomó ellenség, és kapsz értük egy csomó ikszpét

fsgh
Vogga hajoján vagyok. Minen kódot megszereztem. aztán mindegyik rendszert visszaálítottam de az energia elosztót csak a hídon lehet...elmentem a hídra de ott meg azt írja hogy nem álítja vissza mert túl veszélyes...most akkor mi van? minden lehetség rendszert átraktam már a másodlagos erõfrrásra...és mégsem megy...valaki valami ötlet?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

SiZo91
ahogy gothic is mondta, én a dantooine-t ajánlom, mert ott tudsz találni a fénykardhoz egy csomó kristályt, és ott találod meg a sjaát nevedet viselõt is

a Dantoinnt ajánlom.

Tombi
Valaki tudna küldeni egy "Jó oldali" mentést amikor a Dentoinne-on lesz a jedi találkozó. Sajnos valamiért fekete képernyö fogad, mikor odaérek. Biztos valami bug 😞

Probálkoztam 1-2 dologgal, de nem jött be, várom a mentést ide: [email protected]

elõre is köszönöm

Terminátor14
Igazából mind1, hogy hova mész mert mindenképp meglesz az elsõ válaszott bolygyón a lézerkardod 😊

CSAK a Fradi

fsgh
hát most így elsõre világosan😊õrszemmel... igazábol tanácsossal akartam lenni mert inkább szeretem az erõt használni a gémben...de majd legközelebb😊 ugyanis alap hogy 4x kell kivinni a gémet😄 mind2 nemmel mind 2 oldalon😄

egyet megmondhatnál hogy melyik bolygóra menjek majd elöszõr ha lesz választási lehetõségem? olyanra akarok amelyiken találok lézerkardot. Mert olyanokat halottam hogy elég nehéz találni...

Terminátor14
Nincs mit 😉

Setét vagy világos oldalon tolod?

CSAK a Fradi

fsgh
áá THX😄 ez volt a baj😄 figyelmetlen voltam...3 malac volt bent 2 nem beszélt velem aztán meg pont a 3. engedet be:d még1x thx😊

Terminátor14
Hehh, akkor nemtom :S Még esetleg próbálj meg beszélni az összes malackával, hátha beenged az egyik 😄

CSAK a Fradi

fsgh
megvolt...mindenki halott...akkor van ott egy ajtó amit be tudok zúzni...az egy terembe nyílik ahol vannak ilyen "varacsko disznók"(jobb szó hiján😄) de pl õk nem támadnak rám csak áldogálnak...dumálni se lehet velük...na ebben a teremen van egy ajtó ami zárva van és nem tudom se feltörni se bezuzni se semmi...

Terminátor14
Ebben most nem vagyok biztos, de ha minden igaz akkor csak annyi a dolgod, hogy megölj mindenkit aki rádtámadt és akkor kinyílik az ajtó.

CSAK a Fradi

fsgh
Pls segítsetek elakadtam a második bolygón. azt mondja a tõzsdés kiscsaj hogy öljem meg neki a fõnököt és ha azt mondom hogy õ küldött akkor nem fognak rámtámadni az õrök...de oda megyek benyitok a terembe és akármit mondok rámtámad az összes õr a fõ muksó meg elfut és bezárja magát...az ajtot kinyitni nem tudom, ha meg visszamegyek a kiscsajhoz akkor azt mondja hogy várja hogy elntézzem a dolgom...szóval itt megakadtam..hogyan tovább?

SiZo91
meg a végét szerintem logikusnak is fofod találni, mert itt kiderül, hogy revan és malak (meg még valaki) mitõl romlottak meg, mert ez az egyben nem derül ki, mert ugyebár magától a csillagkohótól nem lehet.

SiZo91
a vége nincs annyira elbszva, ott csak annyi van, amikor elmész malachor v-ra, és ott is csak az eleje, a többi erész malachoron minden jó, megkapod minden kérdésedre a választ. amúgy igen, azt a befejezõ videót hosszabbra is csinálhatták volna 😊
amúgy most nekem lenne egy kérdésem, amikor végigviszitek sötétoldalon és ott a záróvidejóban az ûrben lesz egy sárga ködfelhõ, az nem peragus maradványa?

fsgh
vevõk vagytok egy kis vérfrissítésre?😊 mondjuk egy uj banner?😊

ha tetszik szoljatok és megyek a modikhoz ha nem hát így jártam😊

N1ggA
azért annyira nem vészes, az utsó 5% van elrontva, a többi 95% kárpótol 😊

Spread De Love!

fsgh
most kezdtem el elöszõr a Kotor2-t! 😊 a Kotor 1-et már kivittem vagy 6x de itt vártam a magyarításra! Még nincs teljesen kész de már az összes párbeszéd Magyar! 😊 nagyon jó eddig a gém😊 kár hogy tudom hogy a vége el van baxva:S

khm. jó is lenne

HiPPoNaX
ezugyben olvasgass a team-gizka oldalan a forumban sztem, ott valoszinuleg joval tobb dolgot talalsz

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

és mi nincs a lemezen?

HiPPoNaX
A gizka-project megprobalja visszaallitani a jatekbol kimaradt torteneseket. A jatek osszecsapott mivoltat jelzi az is, hogy nagyon sok minden rakerult a lemezre, ami vegul a jatekba magaba nem lett beillesztve, igy volt mibol kiindulniuk.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

SiZo91
meg bocs hogy ez a második hsz-em, meg amikor beszélgettél carth-szal teloson 8attól függõen, hogy revant jókislánynak, vagy fiúnak választottad) utána rögtön van a bejáccás, hogy elhagyod telost és elhúzod a csíkot. ott is kell lennie egy kivágott résznek, és szerintem azért olyan homályos, hogy mi lett a csapattársakkal

SiZo91
hát igen, miután felrobbantottad a ravagert azután látszik, hogy nagyonsiietniük kellett a munkálatokkal, mert addig kurva jó minden. miután elmész malachor v-ra az eleje tényleg egy kicsit homályos, hogy mi lett a többiekkel. a sionos meg trayas beszélgetés szeritnem az jól meg van csinálva, de remélem a gizka srácok ezt is visszahozzák

Gizka project ez micsoda?😄 mi lett volna pontosan az a droid gyár? HK

Muki100
Hát az utolsó videóban ott valakinek ugye irányítania kell az ebon hawkot de az lehet T3M4 is...elvileg úgy lett volna hogy az egész banda megküzd trayával, de az alapjátékból nem derül ki semmi.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Mirával mi történt? legyõztem vele Hanharrt és utána a kastély felé vette az irányt! vagy õ már meghalt miután Traya feltámasztotta? rejtély nekem még Visas, Handmaiden v Disciple, a 2 droid, Atton eltûnése! velük mi történt?

SiZo91
itt akárhányszor végigtolod a játékot minden tárolóban mást fogsz találni, nem úgy mint az 1-ben, de már találtam egyet korribanon 😊 harmadik végigjátszára most találtam emg leghamarabb, most nekem ez a második bolygó szóval már nem kell save game editor

Nem találsz sötét jedi köpenyt? Én egyszer találtam a Teloson egy sötét jedi köpenyt(ahol utoljára lõnek le minket, ott ahol a fehér nõk vannak), de utánna többet nem találtam meg ott!
Nem lehet, hogy attól függ hogy mit találsz, hogy melyik oldal felé húz a "szíved"?
SiZo91
engem amúgy csak a HK gyár érdekel, mert ezt az egyet érzem, úgy hogy hiányzik a játékból, amúgy hány kimaradt jelenet van a játékban?
----
meg lenne egy kérdésem: a savegame eeditort hogyan lehet használni? amikor elindítom az exe fájlt nem indul el a program. ha valaki azt gondolja, hogy csítelni akarok az téved, mert én magamnak csak egy sötét jedi, vagy mester köpenyt akarok beállítani, mert nem nagyon találni.

Muki100
igen de így azért sánta picit a dolog, mert ezt az egészet egy sima jelenetbe is tehették volna, így monoton bolyongás és minimap nézés lett belõle. Eredetileg úgy volt asszem hogy G0T0 elfogja a remoteot és elpusztítja, aztán a többi társadnak kell megküzdenie G0T0val mert õ nem szeretné hogy felrobbanjon a Malachor V. Vagy valami ilyesmi lett volna, majd meglátjuk gizkáék mit hoznak ki belõle.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

SiZo91
meg ezt bao-dur szépen iés világosan egy holofelvételen el is mondja miért kell oda menni satöbbi. amúgy bocs a két hsz-t

SiZo91
remote-os feladatnak van értelme (csak világos oldalon): a négy hajónak a motorját, azért keleltt helyreállítani, mert az abból vett energiát kell felhasználni az árnyékmezõgenerátorhoz, hogy szétszaggatja Malachor V-ot (10 éve ez nem sikerült). Miután végeztél trayaval, azután lelépsz Malachor V-ról és szotrobban az egész bolygó. Sötét oldaon ez nem történik meg, mert ott maradsz és elmerülsz a Sith tudásban. Világos oldalon nem vittem végig és nem is széándékozom csak sötétn, és felteszem ez lenen a vége a világoson, de javítsatok ki, ha tévedek

Muki100
a remoteos résznek is nagyobb szerepe lett volna, valójában tényleg elég homályos volt mert GOTO jeleneteibõl nem sok maradt.
a gizka meg nagyjából annyi hogy ezeket a kivágott részeket helyreállítja.

helló! megnéztem én is azt a gizka projektet, de sokat nem értek belõle, hogy most mire is jó vagy mi is ez. Láttam a videókat, de nem értettem belõle semmit! Sajnos a letöltéseket sem nagyon értem hogy mire jók. De valamire biztos!
Visszatérve kicsit korábbra: az nem kifejezés, hogy a "2-at nem fejezték be igazán". Már csak ezért sem ártana, ha kiadnák majd Pc-re is a harmadik részt.
+ nekem az utólsó pálya (Malacor V) már 70%-ban nem is tetszett. Sok kis hülye feladat: pl. a kis robottal lehejezni 4 bombát stb.
De ha valakinek ez bejött attól elnézést kérek, de szerintem semmi értelme nem volt!
kösze!

Muki100

Gizka? Az nem egy kis kétlábu gyorsan szaporodó kétéltû faj?
Amúgy ez a project holtart?

SiZo91
hát figy... ak öcsög lyukasarc nem adod nekik eléég idõt... gothic amúgy igen, lett volna benne HK gyár, de kivették belõle, de a gizka project azért alakult, hogy ezeket a kivágott észeket visszahozza 😄

valami droid gyárnak is kellet volna lennie. nem?

jo a mind a 2 rész csak sajnos a 2-at nem fejezték be igazán:S:S

nekem az egyet jobban bejön