Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SiZo91
meg érdemes, eldönteni, a játék lején, hogy miylen beállítottságú leszel, és így arra törekendi, hogy cska oylan pontokat kapj

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Enosh Chan
Igena jo es a rossz oldal 2 kulonbozo jatekstilus lesz, befejezes.. Kiepitesz kapcsolatot tarsaiddal lehetsz veluk kemeny de baratsagos is es ez akapcsolatokra is hatni fog

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Soldiers
semmi

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Rash87
Nemrég kezdtem a játékot,lehet h hülye kérdés,de az számít vmit,befolyásolja-e a játékot,hogy Világos Oldali v. Rossz oldali pontokat kapok? Mert inkább csak Világos oldali pontokat kaptam,de ennek vmi szerepe lesz? 😊

Glory, Glory Man. United!

nah már feltudtam rakni a patcheket, de nem tom a hajóm jelazonosító kódját átízéltetni, akihez elkell vinni, az mondja jó megcsinálja, de mégse csinálja meg. most mit tehetek? elõrõl kéne kezdenem a játékot, és lehet, hogy akkkor jó lesz? mert akkor már bugmentes lesz? mert már télleg eredetin van meg, minden patch fent, és mégse jó. akkor kezdjem elõrõl szerintetek? léccy válaszoljatok!

Soldiers
most ott járok hogy Goto hajóján vagyok és a hídnál vagyok és nem tom hogy kell kinyitni a ajótkat azt írja a híd konzol-nál kell vmit

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Gondolom a tokra rá van írva, hogy milyen kiadás. US kiadásnak US patch, egyébnek international.
nah megvettem a kotor2-õt eredetiben, az 1.0apatch fel is ment gond nélkül, de a b változat nem, most az elején nem talál valami fájt. milyen patchet kell leszednem hozzá us-t, vagy internationalt? az a baj, az autopatch-en meg idõtúllépés miatt nem tölt le semmit.

Enosh Chan
Akkor most 😄D

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Enosh Chan
ja nem..

Enosh Chan
Ték 😄

SiZo91
15ös szintre fel kell jutni és ha visas már a csapatban van, beszélned kell kreiaval, hogy elérd a presztízs osztályt

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Enosh Chan
Huhh, most szedtem le mindent hozza 😊 Kivancsi vagyok a magyaritasra, lassuk mirol maradtam le ^^

jah és rögtön az 1.0bakarom feltenni, mert az 1.0a-t akarom, az se megy, mert akkor a docs Manaulnál megáll, hogy nem találja pedig ott van. akkor mit tehetek vegyem meg eredetiben?

léccy segítsetek már.

HiPPoNaX
ha jol emlekszem, akkor:
1. a kozepsot az oramutato jarasaval ellentetesen
2. bal szelsot az oramutato jarasaval ellentetesen
3. jobb szelsot az oramutato jarasaval megegyezoen

(amugy csak egy kis logika kell a dologhoz)

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

sziasztok.van egy gondom. a Nar Shadán járok és ott van egy ember aki lecseréli a hajóm jelazanosít kódját. nah megszereztem, ami kell neki, mondom neki, hogy cserélje le, erre meg mondja, hogy lecseréli, de nem cseréli, hanem megint megkérdezhetem ugyanezt, és így tovább. akkor ez egy bug? és ha felteszem a patchet, akkor jó lesz? és a mentéseket, míg felteszem töröljem ki, és aztán másoljam be és jó lesz? kéne a segitség nagyon. jah meg volt hiba az indító fájjal mikor tettem fel a patchet. akkor most mi csináljak vele, hagyjam meg az eredetit, és úgy tegyem majd fel a patchet?
nem megy fel a pach, az exe miatt.mikor odaér a végén azt írja a patch nem találja, pedig ott van. mit csináljak? nem is crackeltem, nem is kell, mert felrakom, és rögtön indul. akkor mi lehet a hiba?
jah nekem us-ol(amerikailag) van meg a játék. amilyen patchem meg van az english,akkor az amúgy jó hozzá, vagy lekell szednem egy international patchet?

Muki100
Ahogy elérsz egy bizonyos szintet (asszem 15) automatikusan választasz egy második kasztot.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Hello még elég kezdõ vagyok ebben a játékban.
Meg tudnátok mondani hogy hogy tok Jedi Weapon Master,Jedi Master,Sith Marauder vagy sith lord lenni?
Lehet hogy hülye kérdés de csak 2 napja kezdtem.
Soldiers
elakadtam a Nar Shaddaa pályán járok és ott tartok hogy a kis droiddal meek és 3 próbálkozásból kell kinyitni egy ajtót (vmi raktár helység) vmi 1EtL vagy mit kell tekerni össze-vissza ezt nem tom hogy kell vmi segítsen

Soldiers
jóóvan már kész most ott járok hogy meg kell ölni Gotot elég fasza így magyarosítva 😄

SiZo91
már tudtommal sikerült elküldeni. na nem jön be feketeség? :K

Muki100
journalod ugye nézted?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Soldiers
a Dantooinon van vmi amitt csinálni kell??? már feljött a romos épületbõl de nem találtam nagyon semmit

Muki100
gúgliba beírod és lesz. van nem egy pár részletes is

Soldiers
most ott járok a Déli sarknál vagy hol ahol esik a hó

Soldiers
jólvan már jó

Soldiers
hát nem tom a Telosi pályán a leszállópályánál nem megy le a ellenfelek életereje nem tom mi a f*** ért

Tombi
ment email, lehet mégse jött át 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

SiZo91
na elküldtem a mentést, amúgy bocs, hogy ilyen késõn, de elfelejtettem 😊

Terminátor14
rpgvault.hu, de nem végleges.

Kérdezz, ha elakadtál.

CSAK a Fradi

Soldiers
végigjátszás van?

Tombi
akik az utobbi idöben igértek nekem a kotor 2 mentést, azokra még mindig számitok, szeretném végre megtapasztalni mi történik a jedi konklávén a Dantoinne bolygón 😊

Kandurex
oks 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Enosh Chan
Mi az egyaltalan? 😮

Megneztem, hat remelem tenyleg lehetseges, kivi lennek 😄

Muki100
Rossz topikban jársz...egyébént ma november 10-e van, nem hiszem el, hogy van akit még mindig meg lehet etetni vele. Több mint 4 éve szórakozik már a hülye emberekkel.

N1ggA
asztírja november 5

Spread De Love!

hy all!mikor jön már a KotF??
fsgh
tessék😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kandurex
vedd ki belõle a "made in" részt és oké

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SiZo91
amúgy a kotor2.extra.hu-n már simán nyomon lehetett követni 😛

TBTPumpa
elkészült a fordítás! immár 100%!!! grat gesznyo!! nyomás a Magyarítások Portálra!!! www.magyaritasok.hu

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tombi
Jól mondod, másodjára mennék mennék oda. Nagyon örülnék neki 😊

SiZo91
ööö most neked az a menés kell, amikor másodjára mész az Enklávéra, hogy meg tudd mi is volt a valódi oka a számûzetésednek? nekem megvan a zamentésem dvd-n, és a játék is fent van, mert már olan 3ajára tolom végig. aén is sith-tel nyomta, szal mindenki hallott és romlott 😊 átküldhetem és szerintem hamarabb is átmegy, mint Calverré

Calver
azért annyira nem szörnyû, sima kotornál tudom h 300 megányi mentésbõl csináltam 7zippel 5 megás fájlt. na majd körbenézek h megvannak-e, de semmit nem igérek.

"The trees move. Do you not see it?"

Tombi
igen tudom, hogy más lesz a vége. A lényeg az hogy a Jedi Konklávé benne legyen, ha kell egyesével nézem végig a mentéseket, amugy most nézem, hogy egy mentésem a végéröl 20-30mb között van. pmbe beirom a gmailos cimem, oda elfér 😊

Calver
ok, majd ha normál gépem közelében leszek elõdurom és feltolom valahova, csak majd válogathatsz, mert elég sok mentett állásom van és nem fogom azért felrakni kotor2-t h megkeressem melyik is kéne...

azt ugye tudod btw h így teljesen más lesz a történet vége?

amúgy korábbi mentést se tölt be, v. quicksave-et használtál végig?

Tombi
calver: nekem az is jó lenne, jobb mint a semmi. ha elküldenéd lentebb a mail cimem, köszi

Calver
segítenék ha tudnék, még el is vannak rakva mentéseim asszem, csak én mindig a pszichopata, dühöngõ, sötét oldal útját járó és ezt roppantul élvezõ jedivel nyomultam - szóval az én mentéseimben minden jedi mester halott, és mindenki örjöngõ, pszichopata vadállat. <#vigyor1>

Calver
az alap jó, csak sztem kicsit tömörítsd magasságügyileg, meg a topik felirat távozzon róla mert ijesztõ. nagyon. <#vigyor>