Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muki100
torrentet tudom ajánlani még. alaposan megfogyatkoztak a seedek de 1-2 nap alatt simán le tudod még szedni.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Némi warez.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
honnan lehetne lekapni a kotor2-t? sehol se találom a két wanadoo-n :S, régen ott volt pedig.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Akkor elnézésedet kérem. Félreértettem a jeleidet. 😊

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

HIE
Nincs valakinek egy mentése Kotor 1-bõl Koribbanról, nem számít, hogy milyen kaszt, karakter, sem, hogy milyen oldal. Mert épp elkezdtem egy újabb módot csinálni 1-hez, de most tettem csak újra fel a Kotor 1-et. Vagy olyan is jó, ahol már elérhetõ az összes bolygó.

[email protected]

Köszi.

rooney8
A franc essen belé.<#circling> Pedig már úgy akarok játszani<#szomoru1>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
kb. nekem is ugyanaz a problémám, de nekem ATI kártyám van

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

mabbak
Veled együtt 3-an vagyunk akik az elmúlt 2 napba hasonló jellegû problémával küszködönk és mi se tudjuk, de majd jön egy okos ember, aki megmondja mi a megoldás. :-)
rooney8
Az mitõl lehet hogy a Peragus-on amikor a T3-M4 droiddal vok akkor ha bemegyek egy ajtón akkor össze-vissza mozog, körbe-körbe forog és egy idõ után meg már nem csinál semmit, csak ott áll egy helyben, nem reagál az irány gombokra??????

Enosh Chan
En mindig ugyanazokkal megyek 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

mabbak
No igen ilyen jellegû problémákat is produkál nekem is. Feltettem egy 2006-os detonatort, asszem 85-öset talán és az pár problémát megszûntetett, de még mindig vannak gondjaim, többek között azok, amiket leírtam. Amúgy próbáld ki, tölts le egyet, hátha neked ménni fog. :-)
nah végülis a czerkának dolgozok. igaz sok rosz pontot kaptam, de szt-em nekik van igazuk.😄 és még most semleges vagyok, akkor szerintetek még lehetek jedi? vagy akkor már legyek sith? jah azt írjátok már le, hogy a tELOS UTÁN, A KÜLÖNBÖZÕ BOLYGÓKON kivel érdemes menni egy csapatban. nagyon kéne, elõre is kössy

Sziasztok olyan problémám lenne hogy a játék 1 idõ után elkezd akadozni és olyanokat csinal hogy a kameraállás megáll 1 helybe a karakter elõreszalad aztán mikor a kamera utóléri akikor a karakter megáll egyhelybe és körbe körbe forog ahogy nyomom az oldalra nyilat de elõre nem halad valakinek van ötlete milehet a gond vagy mi a megoldása elõre is kösz

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

amúgy sztem nem jo agameben a sötét oldal! mind3-szor lightban pörgettem ki! az elsõ részt is 3 szor lightban azt elkezdtem 4-re ezúttal sötét oldallal😄

az magas az intelligenciám azért pörgettem ki ezt a 2 game-t és hozzáteszem angolul! gyorsan rájöttem hogyan kell ezt játszani! ehhez a játékhoz Nem kell ész sztem! csak az tetszik ahogy mondtad h primkó

mabbak
Elõzõ, gyengébb konfigommal vagy 2 éve tökéletesen futott, szal nem hiszem, bár mondjuk egy próbát megér....
SiZo91
rosszul megvsinált warez verzió? szerinrem szedd le újra.

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

mabbak
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy 15-20 perc elteltével behülyül a játék. Füst effektek eltûnnek, karakterek textúrái furcsa fényt kapnak és felbontásuk romlik, ha belépek egy terminálba, akkor onnan nem tudok kilépni (ugyanez van munkaasztalnál is), aztán meg egyszercsak lefagy a karakter, se elõre, se hátra, de "forogni" tudok. Totál szûz vindózra raktam fel, 1.0b peccs fent van, video karinak (gef 7900gt) is a legújabb frissítése. Gépem lazán üti a követelményeket, szóval nem tudom mi a baj. Valakinek esetleg ötlet?
Muki100
ithorian ha light czerka ha gonosz vagy

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

valaki tudna egy mentést küldeni, ahol épp elkezdem a TElost. nagyon kéne, a surisomi@freemail-hu-ra küldjétek léccy. Jah és olyan mentés kéne, ahol jedi tanácsosként kezdem. a fejlesztések mindegy, hogy van, de azéert jók legyenek. akkor ha tud valaki küldeni, az gyorsan küldjön már egyet, elõre is kösszi. jah amúgy teloson kinek jobb dolgozni, a cerkénak, vagy az ithorianaknak?

Terminátor14
Most ne próbáld már megmagyarázni, hogy hülyeséget írtál...Mégegyszer utóljára:

Azt írtad, hogy csak annyi kell a presztizsosztályhoz, hogy 15ös szinten legyél. És ez nem igaz, mivel az is fontos, hogy egyértelmûen sötét vagy világos oldalon legyen a kari, ha semleges, akkor nem kap presztizsosztály amíg el nem mozdul valamerre. (ez a semleges rész nem is kicsi...)

Tehát amit elõször írtál, az nem igaz, vagy legalábbis nem pontos.

Ennyi.

CSAK a Fradi

Valaki tudna dni egy mentést amiben a Nar Shaddan kivan véve?
Soldiers
ebben a pillanatban végigvittem már alig várom a 3-mat😄

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Rettentõ értelmes gyerek lehetsz...

Hello! Én ott akadtam el a Nar Shaddanon amikor Miraként harcolni kell a Vokival! Egyszerûen nemtom legyõzni pedig komoly cuccokat adtam rá! Valaki leírná hogy kell azt a részt megcsinálni! ! ! Please!!!!!
Muki100
Egyébként ha megkérdezed T3-M4t elmondja meg nem nehéz kitalálni ha ránézel a csillagtérképre és "vajon melyiken nem jártam még", de elárulom hogy Dantooine-on Vrook mester.

Soldiers
vagy hol van a 4 jedi
1 jedi a Nar Shaddanon
2 jedi Iziz palotában
3 jedi Koribanon a halott a ketrecben
a 4 hol van?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
most nagyon elagadtam ott hogy megöltem 2 jedi mestert egyet a Nar Shaddanon meg Iziz városában utána találtam egy halot jedit koribanon utána nem történik semmi merre kell menni már minden bolygót újra jártam???

Muki100
Igen de a karakter kinézetébõl vagy pl. a karakter képernyõ hátterébõl is meg tudod állapítani anélkül hogy a mentésbe néznél. Ha "kicsit" húzol világos felé pl. attól még ugyanúgy szürke háttér elõtt fogsz állni. Azt hittem magától értetõdõ volt, hogy ebben a helyzetben semlegesnek számít...

Terminátor14
De rosszul írtad, értsd már meg 😄D

Amit írtál, abból az következik, hogy bárhol is van az a mutató, te megkapod a presztizsosztályt 15-ös szinten, mert csak azt nézi, hogy melyikhez vagy közelebb. DE NEM. Tehát a közepén van egy tartomány, és ha épp abban van a karid, akkor NEM fogja megkapni addig, amíg nem lesz ELÉGGÉ sötét vagy ELÉGGÉ világos jellemû.

CSAK a Fradi

Soldiers
gondoltam 😄

háháháháháháhDDDDDDDpffffffff....😄😄😄😄

rooney8
Hy. Az mitõl van hogy kezdek egy új játékot, beállítom az emberkét, rámegyek hogy játék, bejön a videó és utána fekete képernyõ és nem csinál semmit??

Enosh Chan
Nem lecsesztelek 😄

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Soldiers
hát jóóólvan csak bepöccöltem egyett

Enosh Chan
Sok helyen van 😊

Soldiers

Muki100
Ezért írtam hogy ha jóhoz vagy rosszhoz áll közelebb. Egyébként Visast is csak akkor küldi rád Nihilus ha bizonyos szinten már el vagy tolódva (asszem 50-el) valamelyik oldal felé.

Igazából nekem az a bajom a sötét oldali végigjátszással, hogy csomó párbeszédben annyiban merül ki a "dark side", hogy bunkó módon le kell ugatni valakit. Azért a sötét oldal kurvára nem errõl szól (...kellene hogy szóljon).
Mert ez inkább a "primitív oldal"...

Terminátor14
Ezt rosszul tudod. Ha középtájon van a jellemed, akkor bizony nem kapsz presztizsosztályt. Egyértelmûnek kell lennie, hogy light vagy dark vagy és csak akkor ajánlja fel Kreai a lehetõséget.

CSAK a Fradi

Enosh Chan
Kar pedig nagyon tetszett az a bolygo 😊

SiZo91
meg az nem jó ha semlges vagy, mert akkor nem kapsz presztízs osztályt, ami nagyon szar, mivel csak sith van és jedi, a kettõ kevereké viszont nincs 😊

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

nincs

Enosh Chan
Megkerdezhetem -mivel mar nem emlekszem- hogy a 2ben is van kuldi a wukiknal mint az egyben?

Muki100
nem full lightnak kell lenned hanem lvl15-nek és attól függõen hogy jóhoz vagy rosszhoz állsz közelebb leszel sith vagy jeti.

Hello van 1 jedi guardianom és ahoz hogy jedi weapon master lehessek max lightside pontok kellenek?És hanyas szintûnek kell lennem hogy az legyek?
HiPPoNaX
ossze kell szedned a tobbi konzolrol/droidokrol a kulonbozo programokat, utana tudsz csak igazabol a hid konzoljan matatni

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Soldiers
semmi

Soldiers
#7003 erre vki

úgy alakitod a hõsödet ahogy akarod!😊

Muki100
Alapvetõen nyomulhatsz jóként és rosszként, de sokszor akkor is lehetsz jó egy szituációban, mikor már teljesen gonosz vagy, ill. fordítva. De valóban megéri dönteni hogy mi leszel, kivéve ha direkt semlegességre törekszel.