Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HIE
Valaki át tudná küldeni kotor 2-höz angol dialog fájlt? Mert amúgy magyar verzió vann fenn, de most kéne egy mód miatt (Combat Arena) miatt az angol.

[email protected]

Köszi!

rooney8
Nem hiszem hogy ez lenne a baja mert kb 1 hónapja telepítettem újra a vindózt.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

SiZo91
szeritnem tedd újra a windowst, mert a sokáig karbantartatlanul hagyott winfos hosszú idõ után összeakad magával, és lehet ez okozza, én nem rétek hozzá, mert nekem ilyen problémám nem volt a játékkal, de hátha mûkszik.

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Na nekem is volt problémám ilyen hogy nemmozdul meg összevisszamegy meg stb. én megtaláltam a megoldást a videókártyám feltesz 1 olyan progit hogy "gamer osd" ls ha azt bezárom nekem helyrejön ha valakinek van még ilyen progija zárja be és jólesz.

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Kmarha
legalább nem csak engem idegesít, jólvan 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

A bannerbe a topik szó egyáltalán nem kellene sztem...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

rooney8
Nekem is, mondjuk bemegyek egy ajtón és akkor ott, de viszont nem tudok tovább menni sehogy se.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ez nekem is probléma de csak 1-2 résznél!

rooney8
Nem, nekem csak egy szar Intel Celeron (de nem hiszem hogy egy szar proci miatt lenne szar a játék) procim van. A videókártya driver-t már frissítettem, de azzal se jó.

mabbak
Rooney tök ugyanez volt a problémám nekem is. Ha kétmagos procid van akkor vmi optimalizáló drivert szedjél le és akkor jó lesz, meg úgy összeségébe véve is jó lenne ha frissítenéd azokat a drivereket. Ezt kipróbáltad már?
rooney8
De nekem csak 1 egér van a gépbe. Meg még az ezelötti verzió óta már vagy 2 éger csere volt. Úgyhogy sztem az egérrel nincs baj. Mondjuk megnézhetem egy régebbi egérrel, próba szeremcse 😊

N1ggA
Szerintem lehetséges, hogy az egérrel van a baj. Nekem is volt régen ilyen problémám, most jut eszembe, mert két egér volt a gépre kötve. A megoldás vicces volt: meg kellett mozgatni azt az egeret, amelyik nem volt használatban 😊 És pont kotor2nél jelentkezett.

Spread De Love!

rooney8
Csak a billentyûzet meg az egér.

#7093 A videókártya driver frissítve, de úgy se jó.

HiPPoNaX
a billentyuzeten kivul nincs valami egyeb jatekvezerlo (pl gamepad, joystick, stb) a gepedre kotve?

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

N1ggA
hát ha két különbözõ verzióval is eza probléma, akkor szerintem a gépeddel van baj. annyira nem értek hozzá, hogy pontosan melyik része de dvireket lehetne frissíteni talán?!

Spread De Love!

rooney8
Meg amúgy nekem csak egy problémám van, ez az összevissza futkározos irányíthatatlan játékos (aztán egy idõ után meg már nem reagál semmilyen mozgás billentyûre).

rooney8
Sztem a játék a roszz, mert még régebbe leszedtem egy másikat verziójut és ott is ugyanez volt. Aztán ezért le is töröltem. Most újra leszedtem egy másikat és itt is ez van. Mondjuk az is lehet hogy a gépem a szar. De nem hinném hogy a gép okozná ezt a "nem mozdul sehova, meg össze-vissza futkároz a játékos" gondot<#rolleyes>

N1ggA
úgy látom neked elég sok gondod van. másnak nem, tehát nem hiszem, hoyg a játék hibája. talán rossz verziót töltöttél le, ha meg vetted, akkor patcheld

Spread De Love!

mabbak
Ha valakinek a telosi akadémián ugyanaz fordul elõ, mint nekem, akkor ott nem kell legyõzni a nõvérkéket, hanem csak össze kell gyûjteni a gang-et és elhagyni telost. Hendméjden úgy is jön...
rooney8
A faszom ki van már ezzel a geci játékkal. Végre továbbjutottam nagynehezen a droidos résznél (mert ugyebár állandóan bedöglött a mozgás, nem tudtam menni semerre meg össze vissza futkorászott), aztán mondom hogy ha a csávóval leszek akkor már csak nem fog így szarakodni, azt úgyanolyan szar. Amúgy maga a játék qrva jó lenne, de hát így... :@

mabbak
Na csezdmeg most, hogy az egyik problémát megoldottam rögtön itt egy másik: Telost elhagyom, és az ében héjás rész következne (közvetlenül a "hendméjdenelhagyottminket-mozi" után vagyok), vmi dialogus sztem, de csak egy sötét képernyõt látok, de a menük elvileg ott vannak, mivel ha mozgatom a kurzort (kurzor látszik), akkor a különbözõ hangeffektek megvannak. Namármost elmentem a játékot és ha utána be akarom tölteni, akkor látszik az aktuális játékállás a tudjátok, ott a betöltés mellett. Elkezdi tölteni és a harmadánál megakad és onnan se elõlre, se hátra. Ez miért lehet?
mabbak
Hát egy amd optimájzör nem hiszem. :-) Ezért mondtam, hogy akinek intelje van az tekintse meg az intel honlapját...
rooney8

rooney8
Ja télleg, észre se vettem :ß. Amúgy egyszerûen nem tok mozogni semerre. Egy ideig még tudok a d-vel és utána teljesen behal.

rooney8
De nekem Intel procim van, azzal is jó?

#7073 HSZ -> nézd csak meg😊

mabbak
Akinek baja volt/van az irányítással, textúra hibákat észlel, az próbálja meg letölteni az amd.com-ról ezt a két drivert: AMD Dual-Core Optimizer és AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor Driver Version 1.3.2.0053 for Windows XP and Windows Server 2003 (x86 and x64). Nekem megoldotta a problémát, most szépen fut a játék. Elvileg azért volt gáz, mert nem kezeli rendesen a dupla-magos amd (intel?) rendszereket. Nekem amd-m van de ha intelnél is jelentkezik, akkor gondolom az õ honlapjukon is van vmi driver. Sok sikert embörök...
Nem baj, van pénzem, de nekem igazából a Sims 2 Egyetem kellene és ami fent van ott az egy kalap fos, mert csak a mountolandó cucc van és a crc hibát észlel, hogy nincs meg a többi, meg 98%-nál leáll a telepítõ.
Úgy, hogy nemtom regeljek-e oda most :S.
Meg kurva lassú a sok töltõ miatt.

SiZo91
sry nincs, de régen mûködött a rippelt password, amit az sms regisztráció link alatt tudtad megnézni, hogy rámentél a telefonos regre és oda kidobta a jelsót, meg felhasználónevet, de sry most már nem mûkszik, mert már 5betûs a felhasználónév és ott 4 karakter van, de azóta lehet, hogy meváltozott 😊

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

lol :S.... thanks..... van szabad reged oda? :S

rooney8
Valaki lécci. Olyan idegesítõ hogy nem tok jáccani

SiZo91
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pedig rajta kéne lennie, amikor én legutoljára néztem nekem a netiparoson raja volt. most is nézem, rákerestem az oldalon és ott van. amikor ftp-rõl felmész, akkor ebben a mappában keresd: games_19XX / 2005 /

errõl van szó!😊

HK 47-es doridhoz 3 helyen lehet szerezni alkatrészt!

ez a 3 összetevõ: 1. Droid Chassis
2. Control Cluster
3. Processzor

ezen a 3 bolygón lehet beszerezni:

1. Telos:->havas pálya, miután leverted a 3 szürke HK droidot utána az egyiknél ott kell legyen!
2. Control Cluster v Chassis vmelyiket a Nar Shadda nevû bolygón lehet kapni egy eladótól a neve Kodin! (keress egy 2 fogú lényt, õ az)
3. Nar Shadda bolygón a processzort szintén 3 szürke HK droid megölésével lehet beszerezni! Droid Warehouseban amikor a kis T3-M! -es droddal kifelé tartasz akkor jönnek majd!

remélem tudtam segíteni!😊

a droiddal menj be hátrafelé nézetbõl azon az ajtón! úgy nem fog beszaggatni! a vagy a d gombot nyomd meg és veled szembe lesz a droid, ugy menj be!

Taris-on, néha a Dantooinon fordult velem elõ! eléggé idegesítõ volt!

Rash87
Tudom,csak ennyi párbeszédre nem számítottam. Mondjk hogyha játszok vele,kb. 1 órán át,akkor még bírom az ilyen párbeszédeket,azután már unalmas,kell egy kicsit pihenni 😊
Meg nem egybe akarom,már kb. 1 hete játszok vele,rég játszottam ilyen hosszú játékkal,szóval ez jó benne,s még csak asszem 2 bolygón vok,meg minden mellékküldetést megcsinálok,amit tudok. Csak ezekben is annyi párbeszéd van,hogy néha jobb lenne átugorni ezeket,mert sokszor van olyan,hogy meglehet ölni,aki adja a mellékküldetést 😄 De annak meg mi értelme van,hogyha már a világos oldal felé húzok inkább.

Az új játékokhoz meg annyit,hogy azokhoz gép is kell 😊) Mondjuk a Cod4 épphogy elmegy,de inkább ezzel játszok.

Glory, Glory Man. United!

N1ggA
nem hiszem, hogy meg lehet ölni a társaidat, ha sötét Jedi vagy, akkor sem. Amúgy jól mondja lerboy, ez egy RPG, és egy RPG-nek ilyennek kell lenni. Ha inkább agresszív állandóanharcolós játékot szeretnél, ott vannak az FPSek. Ha jól tudom most elég jók jöttek CoD4 pl.

Spread De Love!

Mármint nem a mellékküldikbõl derül ki a sztori, de ott is sok a duma 😊

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Sajnos bele kell törõdnöd, hogy a végéig tele lesz párbeszédekkel. Fõleg a sok mellékküldetéseknél. Mivel ebbõl derül ki a végére a sztori.

Ez RPG és nem FPS.

Jó tanács: Ne akard egyben végigjátszani. Sokkal eélvezetesebb, ha mondjuk pl. egy nap csak egy bolygóval foglalkozol. 😊

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Rash87
Nem a dialógusokkal van a bajom,hanem a hosszúságukkal 😊
Vmelyiket át se lehet ugrani...Mondjuk nagyrészt elolvasom,de 1 óra játék után,kicsit unalmas,aztán kis pihenõ,s megint jól vagyok 😄

Csak azért kérdeztem,hogyha sötét oldal felé megyek,akkor gondolom nem lesznek annyian a hajón,mindenkit megölök,akit csak lehet,s elvannak intézve a dolgok könnyen 😛

Enosh Chan
Mellesleg ha nem birod a dialogusokat akkro minek kezdtel bele? O.o jedi academyvel 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Enosh Chan
Mondjuk sztem nem lesz sokkal kevesebb a dialogus mert a ket oldal kulonbozo de nem megy at osember modba hogy egy nyogessel el legyenek intezve a dolgok 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Rash87
Lehet,h hülye kérdés,de akkor is: 😄
Most kb. 1 hete játszok a játékkal,és a világos oldalra törekszem,elég szépen haladok,csak már kib@aszott idegesítõ,h annyian vannak a hajón 😊) Már tele vok ,én meg jobban sztem a Solo módot,ahol egyedül vok,s legalább tudom,h nem szól bele senki,itt meg annyi párbeszéd van,h már unalmas,mindenki beleszól 😄

Most azon gondolkozom,h újra kezdem a játékot,s inkább a sötét oldal felé húzódok,akkor igy mindenkit ellehet küldeni,meg megölni ha úgy tartja kedvem? :]
Mert sokkal könyebb mindenkit elküldeni a pi***,mint segíteni xD

esetleg gameltem... és én nemtom.

hi! A legelején vok (ujrakezdtem de már nagyon rég gameltam vele) Van az a fejvadász droid ,még a bányász helyen, akivel fájtolok ,de valahogy nemlehet megölni... 6 gránátot is rádobtam ütöttem stb. de mintha halhatatlan lenne .😄 Lehet csak bug volt nemtudom. Valami ötlet?
Valaki megtudná mondani hogy hol kell beszerezni a hangképzõ cumot az ében héján levõ droidhoz? Melyik bolygón?
Thanks, csak az olyanokat nem szeretem.... de most, akkor kénytelen leszek.