Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected]
Köszi!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Spread De Love!
#7093 A videókártya driver frissítve, de úgy se jó.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Spread De Love!
Spread De Love!
Úgy, hogy nemtom regeljek-e oda most :S.
Meg kurva lassú a sok töltõ miatt.
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez a 3 összetevõ: 1. Droid Chassis
2. Control Cluster
3. Processzor
ezen a 3 bolygón
1. Telos:->havas pálya, miután leverted a 3 szürke HK droidot utána az egyiknél ott kell legyen!
2. Control Cluster v Chassis vmelyiket a Nar Shadda nevû bolygón lehet kapni egy eladótól a neve Kodin! (keress egy 2 fogú lényt, õ az)
3. Nar Shadda bolygón a processzort szintén 3 szürke HK droid megölésével lehet beszerezni! Droid Warehouseban amikor a kis T3-M! -es droddal kifelé tartasz akkor jönnek majd!
remélem tudtam segíteni!😊
Meg nem egybe akarom,már kb. 1 hete játszok vele,rég játszottam ilyen hosszú játékkal,szóval ez jó benne,s még csak asszem 2 bolygón vok,meg minden mellékküldetést megcsinálok,amit tudok. Csak ezekben is annyi párbeszéd van,hogy néha jobb lenne átugorni ezeket,mert sokszor van olyan,hogy meglehet ölni,aki adja a mellékküldetést 😄 De annak meg mi értelme van,hogyha már a világos oldal felé húzok inkább.
Az új játékokhoz meg annyit,hogy azokhoz gép is kell 😊) Mondjuk a Cod4 épphogy elmegy,de inkább ezzel játszok.
Glory, Glory Man. United!
Spread De Love!
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Ez RPG és nem FPS.
Jó tanács: Ne akard egyben végigjátszani. Sokkal eélvezetesebb, ha mondjuk pl. egy nap csak egy bolygóval foglalkozol. 😊
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Vmelyiket át se lehet ugrani...Mondjuk nagyrészt elolvasom,de 1 óra játék után,kicsit unalmas,aztán kis pihenõ,s megint jól vagyok 😄
Csak azért kérdeztem,hogyha sötét oldal felé megyek,akkor gondolom nem lesznek annyian a hajón,mindenkit megölök,akit csak lehet,s elvannak intézve a dolgok könnyen 😛
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Most kb. 1 hete játszok a játékkal,és a világos oldalra törekszem,elég szépen haladok,csak már kib@aszott idegesítõ,h annyian vannak a hajón 😊) Már tele vok ,én meg jobban sztem a Solo módot,ahol egyedül vok,s legalább tudom,h nem szól bele senki,itt meg annyi párbeszéd van,h már unalmas,mindenki beleszól 😄
Most azon gondolkozom,h újra kezdem a játékot,s inkább a sötét oldal felé húzódok,akkor igy mindenkit ellehet küldeni,meg megölni ha úgy tartja kedvem? :]
Mert sokkal könyebb mindenkit elküldeni a pi***,mint segíteni xD