8627
.
-
#7464 Na ez is megoldva:D. Rohadt nagy játék:D. -
Bucsek #7463 üdv megint :) gondolkoztam és arra jutottam h elég nekem 1 fénykard, általában 2-el szoktam masirozni :D na az a baj h elkezdtem kialakitani a 2-kezes párbajt. nos ha 1-kezest akarok akkor még van rá esély? vagy mindenféleképp folytassam akkor már a 2 kezest.
Vagy mind2 is lehet ha kifejlesztem a párbajt a 2kezes mellett?
vagy haggyam a fenébe kezgyek uj karit ?:D:D:D:D
-
#7462 Na tovább vittem. Most egy ilyen robottal vagyok, megtaláltam az ében héját, csak az a baj, hogy az a konzol sérült. És nem tudom megjavítani:P. PLS help. -
#7461 Most már tényleg szétvet az ideg. Beszéltem avval az Athonnal, de semmi. Beszéltem az öreg csajjal semmi. A Robbanás biztos ajtó nem nyílik ki, mert azt mondja a gép manuálisan, a másik oldalrol kell kinyitni. De milyen másik oldalrol? Kaptam valami bónusz küldit, hogy tudjam meg ki akart megmérgezni. Beszéltem a nővel nem tud semmit, beszéltem Athonnal, ő meg azt mondta, hogy ne merjem azt állítani hogy ő volt, mert baj lesz. Átjártam mindent, semmi külyüt nem lehet használni, meg semmi nincs egyik hullánál se, semmi ajtó nem nyílik, semit nem lehet csinálni. Hova menjek?? -
#7460 meg ha valaki esetleg nem értette annak itt van jovvan elmagyarázva egy videóban, persze cska azoknak akik tudnak angolul :) most találtam :)
-
#7459 ez most lol? :D ha világos vagyok nem töltődik vissza az erő? :D igaz ez érthető is :) -
#7458 Nem ajánlott, hanem KELL a sötét oldali kari, különben nem töltődik vissza az erő és két kör után kipurcansz. -
#7457 úgy a legegyszerűbb, ha elsőnek mész korribanra, bemész ludpo kressh sírjába, majd valamikor lesz egy olyan elágazás, ahol lesz egy gonosz kreia és lesz egy másik út, ami elvezet egy jedi hulláához. kiveszed a cuccaid észreveszed, hogy jün 2 db hssiss. ezután megint vagy 20szor rákattintasz a jedi hullára és megjelenik vagy 40 db hssiss, és erőviharral, meg halálos térrel ledarálod őket, és így tovább, annyit mondok. ehhez ajánlott SÖTÉT OLDALI kari -
#7456 a KotOR 2 tele van lyukakkal, exploit-ra rengeteg lehetőség van - csak nem érdemes semmi ilyet kihasználni. ha te táposabb vagy, az ellenfelek is azok lesznek. csak példa kedvéért: Teloson a fogalmam sincs milyen bázis előtt egy őr támasztja a falat, akit lecsaphatsz DPSért és persze xpért. aztán átmész másik területre, visszajössz és hopp - újra ott lesz, megint lecsaphatod. ismételd amíg meg nem unod.
a probléma ezzel: értelmetlen. legjobb ha a karakterek alacsony szintűek és a cuccaik jók inkább. (tisztára mint WoWban a twinkelés ) szerencsére így nem is fáj annyira az ember szíve ha úgy dönt h a széttápolt kriptaszökevényt nem viszi magával, helyette pedig valaki olyat választ aki... picsába, nem jut eszembe semmi frappáns Kreira-alázás. -
krisztajo #7455 Bocsi de elárulnád hogy ezt hogy csináltad??? Az első bolygón 50-es szint? Én 30-as szinten fejeztem be játékot úgy hogy minden mellékküldit is megcsináltam és minden lehetséges ellenfelet levadásztam! Ezért eléggé érdekelne!!! (A csalás pedig eszembe sem jutna!) -
#7454 Megvan, szgephasznalat volt alacsony :) Koszi a segitseget :) -
#7453 Oke.. es coorta holologja? -
#7452 két lehetőség van:
1. ha annyira be akarsz menni, akkor indítasz új karit
2. folytatod a játékot, mert semmi extra dolog nincsen ott -
#7451 Aknam az van de nem tudom lerakni, es tudom, hogy ott, de azt irja titkositott :/ -
#7450 azokat betudod robbantani, merg zárnyitással ki lehet nyitni, a naplót pedig napló ovlasóban a lakórészlegben -
#7449 Hogy kell kinyitni azt a ket serult ajtot a lakoreszlegben peragus II-n?
Es Coorta holo logjat, hogy lehet megnezni? -
Bucsek #7448 köszi mindent :) -
#7447 befejlsztettem, múltkor rosszul néztem, erősebb így valamivel :) elértem az 50es szintet cheat nélkül (első bolygón XD) :D nagyon szépen kialakítottam a fénykardom, a kezemnél 39-93-as sebzést mutat, és egykezes :) -
krisztajo #7446 SiZo! A fénykard fortélyt mindenképp érdemes kifejleszteni mert akkor ha az ügyessége nagyobb a karinak nem az ereje akkor azt veszi alapul a sebzésnél. Én minden fénykardot használó karimnál használtam. Egyébként szerintem az továbbra is Atris.
Bucsek! Nos ez tényleg egy érdekes video! Az említett hölgyeményt én sem tudom beazonosítani. Egyébként az az Onderonon az Iziszi csata. De abban biztos lehetsz hogy Atris nem megy a Telosról sehova. A fátylas buxa tényleg jó de főleg az elején amíg alacsony szintű azért nem árt vigyázni rá mert elég kevés az életereje és ha többen támadják leverik. Később ezzel már nem lesz gond! A vég giga? Hát lehet hogy most csalódást okozok neked de Ö a játék legerősebb karija! Miután tanácsos brutális erőhasználó képességei vannak és ha a csapatban van 7%-al több xp-t kapsz. Nem beszélve arról hogy az erőkötés miatt ha Ö erőt használ az rád is hat is vicaverza. Ha kifejleszted nála a sztázist és az erőforgó szelet egy egész csapatot megkínál egymaga! (Ja és ne felejtsd fejleszteni vele többször is a kristályodat! )
Az említett helyen az tényleg bug. Ott csak úgy mehetsz tovább ha először ellenállsz csak akkor folytatódik megfelelően a játék máskülönben el sem repülhetsz a bolygóról. De más buggal én sem találkoztam.
Szabi! A három fénykard nagyon baró valóban. De megküzdeni nem kell velük, csak elkell futni előlük és ha nyomodat vesztik újra mehetsz a banyára!
Sion nekem nagyon könnyű ellenfél volt! Maxra fejlesztett gyorscsapással levertem pillanatok alatt! Alig tudott hozzámérni és dumával még bomlasztottam is közben csorikámat! -
Szabi1991 #7445 amúgy is kb 6x kellett megölni :DD
de a legnagyobb az egész játékban a végén amikor 3 fénykard ellen kell küzdenem amit kreai írányit -.-" -
Bucsek #7444 olyan hogy amikor a jégpalotában vagyok a jobuláknál, akkor ha jol emlékszem van egy olyan intro mikor a "fönti képen a csaj" kijön a kecójábol, na asszem ezt mindig lejátsza hogy ha dumcsizni akarok a vén gigával. És börtön helyett ott fekszik a földön a csávó is az az atton asszem. De nemvok biztibizti benne. valami ilyesmi :) -
#7443 pl milyen hibák? speciel nekem semmilyen bug nem votl a játékban :) haveromnak volt olyan bug, amikor sionnal küzdött két siont kellett megölnie :) megölte az egyiket és ott maradt a padlón :) egyszer átküldtea képet, csak nem tudom hova lett :( -
Szabi1991 #7442 nekem semmien bug nem volt a játékban :O -
Bucsek #7441 Még annyit had kérdezzek már és majd csak délután nyaggatlak titeket hogy a kotor2-ben előfordultak bugok nekem. és elég súlyos hibák voltak. mivel lehet orvosolni? mert az updaták se mindig segitettek :( -
Bucsek #7440 jajj dikk... :D:D:D:D:D jo jo jo xD
köszi -
#7439 héééé, az nem az a csaj, az a főkari :) van egy olyan nöci, aki hasonlít rá és lehet választani -
#7438 oda kell adni a huttnak, kapsz érte sok lóvét, emg némi ikszpét, és nem lehet kiszabadítani -
Bucsek #7437 Jo sokat irok elnézést már :D Most az 1. részről kérdeznék. Néhányszor végigvittem már de nemfér a fejembe hogy mit lehetne csinálni. Van az a rész mikor felpakolnak valami nagy dobozt a hajomra és mondják ugyebár h nenézek bele. De mégis megteszem :D
Bent beszélek a fószerral asszem rakata vagy micsoda ő is nem? na szal kijutok ujra, de nem adom le a Hutnak. Nemlehet valahogy kiszabaditani? mert nemtudtam semmit se csinálni. most nemadtam oda a huttnak hanem megvártam mit a rakaták földjére nem értem, de eltünt a doboz. tehát ott se müködik :( -
Bucsek #7436 Nemtudom szabad e linkelni de most megteszem :)
utána néztem ennek annak és a trélerben talltam a 1:04 nél egy csajt aki mintha hasonlitana a föntire. vagy nem? vagy akkor ki az?:)
Itt a videjó -
Bucsek #7435 jajjj. én asszem valamelyik trailerben láttam hogy az utolso pályán annál a városban (meg nem mondom melyik) őt láttam harcolni. lehet hogy akkor önkivuleti állapotban voltam, de nagony ugy emlékeztem hogy társam lesz. na mind1, a másik hogolyos csaj az meg jo, meg a fátylas buxa. mindig őket viszem magammal :D a Vén gigát pedig hagyom a fenébe ;) -
#7434 amúgy a fénykard fortély képességet érdemes befejleszteni, mert észrevettem, ha befejlesztem, akkor valamivel kevesebbet sebez a kari,bár lehet, hogy csak én néztem rosszul :) -
#7433 lol én meg azt hittem handmaidenről beszél :) -
krisztajo #7432 Ellent kell hogy mondjak! A képen látható hölgy Atris a Telosi titkos akadémia jedi mestere és a jedi tanács volt krónikása! Vele csak beszélhetsz illetve majd később még mást is, de semmiképp nem megy veled sehova!!! -
#7431 ha férfi vagy alapból veled jön, ha nő vagy, akkor így jártál, mert nem fog veled jönni :), hát igen, az eleje kicsit uncsi, de azon érezni a hajszát és azért szeretem :) -
Bucsek #7430 egyébként aki a kkpépen van szőke csaj. azzal hogy dumalhatok meg hogy velem jojjon?
-
Bucsek #7429 imadom a jatekot :D de az eleje annnnnnnnnyira unalmas :( -
#7428 Igen, a jatek ilyen szempontbol hasonlit az elso reszre. -
Bucsek #7427 üdv. azt kérdezném hogy a játék utazási rendszere kb olyan mint az első részé? tehát oda utazok ahová akarok? azt tudom hogy van egykét bolygo amihez magátol elmegyek a történet miatt.
a poén az h már végigvittem a játékot és most az egyet nyomom ujra, aztán jön ez is :D de elfelejtettem, nemmintha sokat számitana, de ha szabadon utazhatok egyből felszedem a hócsajt magamnak :D -
lerboy #7426 Ráadásul van magyarítás. -
#7425 Ráadásul így a játékélmény is romlik ha mindent tőlünk tudsz meg!