Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a dantooineon beszaggat,és játszhatatlan,ott hogy lehetne megcsinálni,hog ne legyen ilyen?

<#taps>

Muki100

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Azért ott volt némi videó, meg dínomdánom (jó oldalon), és nem az volt az embernek az érzése, mintha hirtelen kikapcsolták volna a gépet...

Mondjuk emlékeim szerint az elsõ résznek sem volt valami egetrengetõen hosszú a záró képsora...

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Az a Gizka mod, amirõl beszélsz? Valami fórumban olvastam. Létezik még, és ha igen, mit csinál a játékkal?

Muki100
Nem volt idejük a játékot befejezni, van is egy csomó utolsó pillanatban kivágott/átalakított tartalom. A Malachor V sínylette meg a legjobban.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Hogy' a fenébe lehet így vége egy játéknak? Iszonytatóan frusztrált vagyok, szerintem elfogyott a lelkesedés a végére az íróknak. Mi ez már? Végsõ harc, egy másodperces videó, és stáblista? Pf, basszus, ezt nagyon elrontották. Nem tudom, mi lehet a többi befejezés, de ha ott is így zárják le a történetet, ilyen hülyén és ostobán, semmi videó vagy bármi, akkor az elsõ szembejövõnek átadom a játékot. Az elsõ rész után pont azért adtam ki pénzt, hogy egy faja kis rpg-vel játszak, és ezzel nem is lenne baj, de ez nem volt méltó a történethez. Bíztassatok, ha nem gyakom le az öregasszonyt a végén, ezt tettem, a testét ledobtam valami mélységbe, és vártam a nagy megható képsorokat. Erre bejött a stáblista.. <#wilting>

Enosh Chan
<#banplz><#banplz><#banplz>

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

gyerekek, ez ugyan az elsõ részhez kapcsolódik, de kötelezõ elolvasni, én a végén nem tudtam, hogy röhögjek, vagy szánakozzak szegény ember iránt 😄

http://www.pcdome.hu/readerarticle.php?id=296
Köszi így már sokkal jobb

Wanax
A leírásod alapján szerintem ez a megoldás:
swkotor.ini filet nyisd meg, talalni fogsz benne elvileg egy sort, az alá írd be a következõt:
Disable Vertex Buffer Objects=1

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Hi
Ha elmegyek a Dantooin-ra és kimegyek a hajóból teljesen megbolondul ez egész a karakterem elszalad a mezõ végébe aztán már nem is megy sehova<#rinya>valaki tudna segíteni?

Terminátor14
Én nem vagyok feszült, csak éppen nem szeretem, ha félretájékoztatsz valakit és aztán nem tudod elismerni ezt.

Azért nem válaszoltam a kérdésre, mert már megvolt rá a válasz. Akárhova mész, az elsõ bolgyón meglesz a fénykardod, ha mindent összegyûjtesz. Innentõl tényleg csak a játékoson múlik.

Ha a quest-es fénykardos részekrõl beszélsz, akkor meg nemtom mit nem értesz, AZOKBÓL HIÁBA VESZEL, NEM TUDOD FELHASZNÁLNI ÕKET, csak ha már elõtte összedobtál legalább egy fénykardot úgy, hogy annak a részeit kaptad/találtad, de semmiképp NEM vetted.

CSAK a Fradi

Muki100
Ha már az eredeti kérdést idézted, nem tudom fel tûnt-e, te arra nem is válaszoltál.
Mondtam neki egy helyszínt. Egyébként is, elõbb-utóbb belebotlik a fénykard részekbe. Nem fénykard UPGRADE-ekrõl írtam, hanem azokról a részekrõl amik a fénykardos questhez kellenek.
Különben én nem beszéltem így veled...az SG-n kívül máshol is levezetheted a feszültséged. Illetve itt a gumiszoba.

Terminátor14
Na idefigyelj öcsi...

Ez volt az a kérdés, amire te válaszoltál:

,,hy meg tudja nekem mondani valaki hogy hogyan tudnám megszerezni azt a szar fénykardot?''

NAMOST ha erre azt mondod, hogy vegyen nar shadaan a boltban kiegészítõket, amik módosítják a fénykardot, akkor azzal semmit nem ér el, mert ha még nincs meg az elsõ fénykardja az azt jelenti, hogy nem szerezte meg a 3 darabot (plussz a kristályt de azt lehet venni is meg találni), ami kell az elsõ kard megépítéséhez. Szóval te azt írtad, vagy legalábbis a hsz-edbõl 100%-ig az jött le, hogy arra gondolsz, hogy a 3 fõ darabot is meg lehet venni a boltokban. És ez nem igaz.

De többször tényleg nem írom le, próbálj meg pontosabban fogalmazni mert elég gáz, hogy ennyit kell körmölnöm, hogy te is megértsd végre, hogy kinek van igaza.

CSAK a Fradi

Muki100
Mintha el se olvasnád amiket írok. Anyázni én is tudok. Akkor errõl ennyit.

Terminátor14
Te vagy megint az, aki láma és hülyeséget beszél 😊

A színkristályt megveheted bárhol, igen ez így van. Viszont a többi részt meg kell kapnod/találnod. És itt lezárnám a vitát, mert nekem van igazam, arról meg nem tehetek hogy ennyire értetlen vagy.

CSAK a Fradi

Muki100
Na igen, csak nem mindegy, hogy olyan alkatrészt veszel, amit késõbbi upgradekhez használhatsz, vagy olyat ami alapból az összerakásához kell. Pl. a színkristály nélkül sem rakhatod össze, ha már csak az hiányzik akkor mész és veszel, én erre gondoltam.

fsgh
nekem csak egy cella vagy mi kellett már és vettem a boltba 3-at is de nem tudtam összerakni...MERT meg kell kapni/szerezni valahogy...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Muki100
Szerintem te nagyon félreértesz valamit. A fénykardhoz, hogy elõször meglegyen ahhoz 4 cucc kell. Ha ebbõl 1-et boltból veszel az ugyanúgy számít a questben, mintha másik bolygón másképp jutnál hozzá. Ez nekem is így mûködött, és teljesen logikus, hogyha a kezedben az alkatrész, akkor nem dobja félre a karaktered, csak azért mert nem regénybe illõ kalandok után jutott hozzá, hanem pénzért.

fsgh
" nem tudsz felhasználni az elsõ fénykardodhoz."

itt sztem azt értette félre hogy fehasználni...mert felhasználni fel tudod hozzá😄 csak megalkoni nem tudod belõle...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Terminátor14
Ember, te teljesen kész vagy.

Mi lenne? Az, hogy hiába veszed meg a plussz cuccokat, attól még nem lesz elõbb meg az elsõ fénykardod.

CSAK a Fradi

Muki100
És ebben mi a logika?

Terminátor14
Na akkor leírom mégegyszer 😄D

MEGVETT alkatrészt nem tudsz felhasználni az elsõ fénykardodhoz.
Nemtom feltûnt-e, de ez nem jelenti azt, hogy nem is vehetsz ilyen cuccokat, csak annyi, hogy ezeket nem építheted bele az elsõ kardodba.

CSAK a Fradi

Muki100
Nekem saját tapasztalat hogy Nar Shadaan lehet az egymással rivalizáló árusoknál venni fénykardrészeket, még mielõtt meglett volna az elsõ. Persze lehet, hogy elmentem valami mellett és azért jelentek meg a boltban is a részek (asszem tán színkristály volt, de nem vagyok benne teljesen biztos)

Az összes alkatrészt összelehet szedni a dantooinon pont az elõbb kezdtem ujra és összeszedtem mindent ott és már meg is van az elsõ drágaságom ! 😄

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Terminátor14
Az elsõ fénykardot MINDIG kapott vagy talált részekbõl kell összeállítani, úgy nem fog mûködni, ha vesz hozzá valamit.

CSAK a Fradi

Muki100
hajó pontos "j", stb.
egyébként nar shadaan van még fénykardrész a boltokban.

hy meg tudja nekem mondani valaki hogy hogyan tudnám megszerezni azt a szar fénykardot?

mert azt mondja a tag a halyón hogy még egy cella hiányzik.
De állítólag a Dantooin után már + lehet a fénykard, hogan vagy hol lehet fénykardra szert teni?
gizkások sem kapkodják el...

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Muki100
hivatalosan ez lett, volna de nem volt idejük befejezni.

N1ggA
khm 😊 még anno reagáltam is 😄

Spread De Love!

N1ggA
és ez hivatalos? mármint a történet. vagy csak úgy kitalálnak valamit? tudsz valami linket adni?

Spread De Love!

a játékból rengeted dolgot kivettek. Majd késöbb a hiányos történetbõl megláthatod.
Ezeket a oltokat próbálják vissza állítani

Ez minek a képe?
Muki100
Az az elsõ részé de mindegy....T3M4 nyitja ki neked.

Hogy tudok Tarisban bejutni a sith bázisra?
Már nem kell megvan.
magyarítás
Köszi! Ezen a magyarsításon minden rajta van? Mert vagy nem jött be, és maradt a régi magyarítás, vagy ugyanolyan mint a régi ami nem teljes... A Naplók meg a Mandaloriaiak bolygója ezen magyar elvileg?
SiZo91
BINK video player

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Egy régebbi nem teljes magyarítás volt nekem meg, és sztem nem írta felül, mert a Mandaloriaiaknál angol szöveg van, meg a napló is angol... Ez mért van?
Mivel lehet lejátszani az intrót(honosított)?
Köszi😊
HIE
Már van teljes magyarítás a játékhoz?
HIE
Köszi. A CD-n megtaláltam.

mabbak
Cd-n vagy dvd-n rajta van...legalábbis ha rajta kellene, de ha neked nincs akkor küldj egy pm-et és elküldöm.