Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
http://www.pcdome.hu/readerarticle.php?id=296
swkotor.ini filet nyisd meg, talalni fogsz benne elvileg egy
Disable Vertex Buffer Objects=1
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Ha elmegyek a Dantooin-ra és kimegyek a hajóból teljesen megbolondul ez egész a karakterem elszalad a mezõ végébe aztán már nem is megy sehova<#rinya>#rinya>valaki tudna segíteni?
Azért nem válaszoltam a kérdésre, mert már megvolt rá a válasz. Akárhova mész, az elsõ bolgyón meglesz a fénykardod, ha mindent összegyûjtesz. Innentõl tényleg csak a játékoson múlik.
Ha a quest-es fénykardos részekrõl beszélsz, akkor meg nemtom mit nem értesz, AZOKBÓL HIÁBA VESZEL, NEM TUDOD FELHASZNÁLNI ÕKET, csak ha már elõtte összedobtál legalább egy fénykardot úgy, hogy annak a részeit kaptad/találtad, de semmiképp NEM vetted.
CSAK a Fradi
Mondtam neki egy helyszínt. Egyébként is, elõbb-utóbb belebotlik a fénykard részekbe. Nem fénykard UPGRADE-ekrõl írtam, hanem azokról a részekrõl amik a fénykardos questhez kellenek.
Különben én nem beszéltem így veled...az SG-n kívül máshol is levezetheted a feszültséged. Illetve itt a gumiszoba.
Ez volt az a kérdés, amire te válaszoltál:
,,hy meg tudja nekem mondani valaki hogy hogyan tudnám megszerezni azt a szar fénykardot?''
NAMOST ha erre azt mondod, hogy vegyen nar shadaan a boltban kiegészítõket, amik módosítják a fénykardot, akkor azzal semmit nem ér el, mert ha még nincs meg az elsõ fénykardja az azt jelenti, hogy nem szerezte meg a 3 darabot (plussz a kristályt de azt lehet venni is meg találni), ami kell az elsõ kard megépítéséhez. Szóval te azt írtad, vagy legalábbis a hsz-edbõl 100%-ig az jött le, hogy arra gondolsz, hogy a 3 fõ darabot is meg lehet venni a boltokban. És ez nem igaz.
De többször tényleg nem írom le, próbálj meg pontosabban fogalmazni mert elég gáz, hogy ennyit kell körmölnöm, hogy te is megértsd végre, hogy kinek van igaza.
CSAK a Fradi
A színkristályt megveheted bárhol, igen ez így van. Viszont a többi részt meg kell kapnod/találnod. És itt lezárnám a vitát, mert nekem van igazam, arról meg nem tehetek hogy ennyire értetlen vagy.
CSAK a Fradi
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
itt sztem azt értette félre hogy fehasználni...mert felhasználni fel tudod hozzá😄 csak megalkoni nem tudod belõle...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Mi lenne? Az, hogy hiába veszed meg a plussz cuccokat, attól még nem lesz elõbb meg az elsõ fénykardod.
CSAK a Fradi
MEGVETT alkatrészt nem tudsz felhasználni az elsõ fénykardodhoz.
Nemtom feltûnt-e, de ez nem jelenti azt, hogy nem is vehetsz ilyen cuccokat, csak annyi, hogy ezeket nem építheted bele az elsõ kardodba.
CSAK a Fradi
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
CSAK a Fradi
egyébként nar shadaan van még fénykardrész a boltokban.
mert azt mondja a tag a halyón hogy még egy cella hiányzik.
De állítólag a Dantooin után már + lehet a fénykard, hogan vagy hol lehet fénykardra szert teni?
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Spread De Love!
Spread De Love!
Ezeket a oltokat próbálják vissza állítani
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge