Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Mikor a Teloson el kellene tennem láb alól Slusk-ot, elõtte nyélbe kellene ütnöm egy fegyverüzletet az egyik szobában. Az a kikötés hogy egyedül menjek. Le is teszem a csapattársakat mielõtt odamennék, de állandóan azt mondják az ajtónál hogy el lett mondva nekem hogy egyedül menjek és hogy tegyem le a társaimat. Már próbáétam a pálya végén is lerakni õket, de akkor se engednek be. Tudna vki segiteni hogy mi lehet a bibi? Elõre is köszi.
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
Amúgy a gizkás mód mikorra várható? Nem tudja valaki? Olvastam a honlapon, de az angol úgyhogy nemsokat értettem belõle.
A lényeg, hogy át kívánom egy kicsit alakítani Telos felszínét... Most az ég kész van. Vörösben pompázik mindenhol. De majd lesz több verzió is, ahogy meg tudom azokat is oldani 😄
Ötleteim lennének, hogy milyen jó modokat lehetne csinálni. csak sajna lehetõségeim elég korlátozottak 😄
A végén ez a would like tök hölyén hangzik, elintézném inkább egy 'll-el..Szerintem 😊
CSAK a Fradi
Nyelvtanilag, és formailag helyes a következõ leirás?
Knights of the Old Republic II
Description:
Telos’s surface was destroyed by the Sith. So I thinked, it should more tragical. Because of many kills the sky has changed into red.
Later I would like to make more transformation on Telos.
Install: Just drop the files into your Override folder.
Unistall: Delete the files from the Override folder.
Köszi a választ
Én felraktam egy másik drivert és már mûködött is!
Az én problémámra akkor senki se tud valami ésszerût javallani? :\
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
és hát szünet után az edzés és drámatanulás magasabb prioritást kap majd mint a KotOR (szentségtörés! 😄 bár készülök felsõfokúzni is angolból, arra csak is Old Republic programokkal készülök 😊)
Bocsi, nem tom, de ezt nem hagyhattam ki 😄
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Valami ötlet, mivel tudnék segíteni magamon? :S
amúgy ajánlom a Gothic nevü játékot 😊
Kotor kettõ nincs is már fent a gépen. de az egy... annak újra neki ülök
Általánosságban véve terjed rólam a hír, hogy csak szarokkal (KotOR, KotOR II, Rome-TW, Silent Hunter, Medieval-TW, SimCity) játszok, mert FPS nincs a gépemen (bár a Pacific Assaultot most be fogom szerezni, mert emlékszem, pár éve a legjobb hangulatot adta nekem a dzsungelharcaival)
De a legnagyobb szívást tegnap este csináltam. Imádom az elsõ KotOR-t, de nyár közepén vittem utoljára végig, akkor is úgy, hogy januárban elkezdtem, aztán folytattam áprilisban, majd júliusban fejeztem be. És nagyon hiányzik a gamma, de a cd-met nem akarja beolvasni a gép. Hát akkor mondom, torrenteljünk kicsit, és szépen jön lefele, ma délre leért volna, de nekem ez így nem jó, érjen le reggelre, limitáljuk a feltöltést mondjuk.. Persze, éjjel, mikor már két betût nem tudtam megkülönböztetni, nem a feltöltést, hanem a letöltést limitáltam.. Most leszedtem a korlátot, száguld, de azt az elveszett 8 órát senki sem adja már vissza 😞 A SZÜNETBÕL :'( 😄
a haverom is ilyen, fps,más semmi(mondtam neki az obliviont,hogy az jó "fps" erre meg oblivion fanboy lett,pedig nem is tud RPG-vel játszani)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
És még csak az sem lehet, hogy majd folytatják, ahol a 2-nek vége lett, mert a 3. részt ki se akarják adni pc-re! Legalábbis így hallottam 😞