Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spread De Love!
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Szeretem a cicákat
Köszi az információkat
Nem kell aggódnod semmi miatt. Úgyis hozzád vágják a cuccokat. Ha egy helyen nem veszed fel akkor jön szembe megint (igen, összeszedhetsz egy alkatrészt többször is, nekem is két készletnyi HK-47 összerakható lett volna a játék végére, de amibõl kettõ volt abból nem jelezte hogy kettõ van csak beépítés után is maradt az adott alkatrészbõl az inventory-ban).
Minden bolygón legalább egyszer, de inkább többször belefutsz a hármas csapatokba az ott zajló sztorikban szóval meg lesz minden idõvel, de nem a játék elején (az elsõ 2 bolygót még nélküle csinálod végig és a harmadik vége felé lehet majd összerakni). Az elsõt még a hajón szeded össze amikor elõször hozzápiszkálsz a robihoz és egybõl be is építed. A második jön a sztori elõrehaladtával lenn a fagyos régióban. A többi meg majd a többi bolygón (sorrend tök mindegy csak haladj a sztorival).
Boltban felesleges nézelõdni, az meg alap, hogy a lelõtt ellenfelek után összeszeded a szajrét. Nem kell rohanni, felesleges, semmi nem megy idõre csak a swoop race.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A leltáramban is csak ezt az egy alkatrészt látom, gondolom ugyanaz a nevük így ha automatikusan kapnám akkor már kettõm lenne :/
Aggódok mert ez a karakter volt az 1. részben is a legnagyobb figura 😊
Utána kapsz majd még legalább egyet a Taris-on lenn (mikor leszedik a gépedet a sarkkörön), utána meg majd összeszeded a következõ bolygókon ahová mész. Lesznek hármasával járkáló HK-50-es csoportok és belõlük lesz kirugdalható. Amikor egy csapatot szétcsapsz akkor ha volt náluk hasznosítható ketyere azt jelzi neked a program és automatikusan megkapod.
De ha emlékezetem nem csal akkor majd a második általad választott bolygó végig vitele (már az ottani jedi megtalálása) után lesz meg minden kütyü a robot biztos összerakásához és beindításához. A megvehetõ core (Dantooine-on) nem használható, míg a pacific upgrade amit a droid alkatrész árustól vehetsz a Nar Shadaa-n az meg a már összerakott HK-47-en lesz majd alkalmazható.
HK-47-hez kell 4 darab alkatrész, ha már a következõ bolygón vagyok ahol már a 2. darabot találtam meg akkor össze lehet még rakni valahogy a robotot?
Mert az elsõ alkatrészt rögtön az elején kapom ahogy kinyírom az ûrhajón de elfelejtettem összeszedni. :/
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
http://www.akciofigura.hu
DBZ is My Favourite
"The trees move. Do you not see it?"
engem is ugyanezzel szívatott laptopomon, elsõ rész ment tökéletesen, kettõ ugyanígy lefagyott.
Disable Vertex Buffer Objects=1
ez már megvolt? illetve: T&L-t tud a videokártyád? laptopoknál sokszor nincs ez meg, épp ezért azokat KotOR 2 nem nagyon szereti.
Win 7 és Vista alatt problémák léphetnek fel (elsõsorban a 64 biteseknél de akadt panasz a 32 bites Vista kapcsán is), amit orvosol egy Vista patch (rákeresel a neten hogy Kotor 2 Vista patch és megtalálod).
- Fenn vannak a patch-ek vagy teljesen alap verzió?
Alap verzió számtalan problémát tartalmazott így érdemes feltenni a patch-eket. Ne az autopatcher-t használd hanem keress rá a letölthetõ patch-re.
A filefront-nak van kotor-os aloldala ahol megtalálhatod a patch-et a Kotor 1 és 2-höz is egyaránt a megfelelõ helyen (official releases részlegben). Ugyanitt tengernyi modot is találsz.
- Tört vagy eredeti?
Találkoztam már olyan töréssel ahol maga a törés volt a ludas a hibákért.
- Probléma lehet még ha túlságosan is új a videokártya driver.
Ennek orvosolása elég egyszerû, csak vissza kell tenni egy régebbit.
- Újratelepítés is segíthet esetleg.
Töröld le teljesen, indítsd újra a gépet és telepítsd fel megint.
Ezeket én az egyéb, integrált modoknak tudom be (valami 6-8 egyéb csinosítgató/átvariáló mod is integrálva lett amik közül van ami a szövegbe is belepiszkál). Meg aztán ennyi az alap játékban is volt. 😊
Ha Win 7 alatt játszik az ember akkor meg nem árt feldobni a Vista compatibility mod-ot sem a restoration project mellé a biztos mûködés végett.
mert ahogy elnézegettem moddb-s leírást, kiszúrtam párat, de még a Mira or Hanharr screenshotjában is ott mosolyog kapásból egy... (party member, két külön szó kéne h legyen. szerintem.)
Hanharr normál esetben csak akkor lesz végleges csapattag, ha a karakter eléggé eltolódott már a sötét oldal felé (effektíve bejött már a Visas-os videó és a viszonyítási csík ami mutatja mennyire jó avagy gonosz a karakter, lenn jár az egy negyede alatt) mikor Nar Shadaa-n mászkál és elér ahhoz a ponthoz ahol ez eldõl.
Érdemes szerintem figyelni akkor a deadlystream (a készítõk oldala) fórumának topikjait, mert ha valahol felbukkan kompatibilis mod ebben a témában, az ott lesz.
Hanharr kevésbé, de Mira akkor is jobb arc.
majd meglátjuk, hátha tudnak modderek varázsolni. sajnálom Obsidian-nak ezt a csapattárs bekényszerítõs szokását, bár NWN2-höz képest semmiség volt amit itt mûveltek...
A vágyad meg nem biztos, hogy kivitelezhetõ lesz, mert túl sok minden lett variálva handmaiden kapcsán (ez a handmaiden -t nõi karakternek engedélyezõ modnál is írva van).
mondjuk még alszok párat kipróbálása elõtt, minden moddal inkompatibilis amit én használod <#idiota>#idiota> (felvehetõ Handmaiden és Mira)
Már elérhetõ a végleges formája (1.8) a TSL Restoration project-nek, amivel helyreállították a kimaradt, levágott és kihagyott tartalmakat a lelkes modderek.
A játék egészét úgy kb 2 órával megdobja (ha minden új diskurzust végighallgat és végiggondol az ember akkor lesz az 4 óra is egy végigjátszás esetén).
Elérhetõ a moddb oldaláról és a készítõk saját oldaláról is. Utóbbi helyen a fórum részlegben megtalálható egy lista arról mely egyéb modokkal használható együtt ez az addon.
TSLRCM moddb
Mod compatibility list
csak mert az elsõ mestert akivel találkoztam legyõztem, de dark side pontot nem kaptam érte, full light vagyok így is.
vittem már végig a játékot ezelõtt, de erre csak a mostani végigjátszáskor gondoltam.
Egyébként meg a Bioware híres arról, hogy gamebreking bugokat hagy minden játékában. Leszarják a vásárlókat, miután már sokan megvették a játékaikat.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Szeretem a cicákat
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
#8476-ban megtalálod a megoldást.
Íme a gépem adatai:
Windows 7
Processzor: Intel(R) Core(TM) Duo CPU E7400 2.80GHz
RAM: 4,00 GB
Teljes fizikai memória: 3,00 GB
Szabad fizikai memória: 1,83 GB
Teljes virtuális memória: 6,00 GB
Szabad virtuális memória: 4,65 GB
Rendszer típusa: 32 bites operációs rendszer
Videokártya adatai:
ATI Radeon HD 4800 Series
Adapter memóriája: 512,00 MB
Illesztõprogram verziója: 8.871.0.0
Felbontás: 1440 x 900 x 59 hertz
Bit/képpont: 32
Már mindent megpróbáltam. Újratelepítettem, patcheltem, frissítettem a videokártya szoftverét is, letiltottam szinte minden futó alkalmazást, ami miatt akadozhat a játék a vírusirtó (NOD32) kivételével. Próbáltam a játékot a lehetõ legalacsonyabb felbontásra beállítani, de semmi. Ugyanúgy akadozik. Jelenleg a második pályán (a Citadella ûrállomáson) vagyok. Amikor a Peraguson voltam, a játéknak semmi baja nem volt.
de mondom, ha az istennek nem akar menni, ugorj neki manuálisan, csak pár hex értéket kell átírni.
ha még mindig nem, manuálisan ess neki.
Elinditom, lenyitom és a listában megkeresem a kotor2-t aztán mondom neki, hogy keresse meg az exe-t. Megtalálja de nem aktiv sem a patch gomb meg sem semmi!