Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na igen,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De Nihillus az a kamu infót kapta hogy jedik vannak Teloson és neki élve volt rájuk szüksége, hogy elfogyassza őket, de Kreia jól csőbe húzta az Exile-vel) gondolom ezért nem lőtték darabokra az állomást , meg közben megjött a köztársasági flotta is és a mandók is akciózni kezdtek

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

Calver:
Ja ostrom, másnak nehéz nevezni mikor
a sith flotta betámadja Telos-t és az állomást
. Ha csak pusztítani mennének akkor minek az átszállócsapatok sokasága, miért nem lövik messziről darabokra az egész kócerájt?

Gudott:
Ja hogy arra gondolsz, hogy merre kavirnyászik? Az valóban nincs benne. Egyszerűen lelép Telos állomásról röviddel a megérkezés után. Hogy hova azt a tiszt sem tudja aki beszámol a dologról. Szerintem személyesen nem akar megint belefolyni a dolgokba ezért is bízza inkább a kis gömböcre a feladat végrehajtását és marad távol.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Bao-Dur
Igen a kivágott tartalomban Bao-Dur gondolatai Malachor 5 körül cikáznak, visszamegy és ativálni akarja a Mass Shadow Generator, hogy a bolygó és az akadémia egyszer és mindenkorra elpusztuljon. gondolom vésztartaléknak tartja a kis remote-ot, ha nem jól sülnének el a dolgok, de hgy konkrétan mi történt vele, egyáltalán eljutott e oda vagy korábban megölték arról nem esik később sem szó. ellentétben pl Attonnal, aki az egyik befejezésben elég csúnya véget ért, lehet szegény Bao-nak elfelejtettek befejezést írni.

Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.03.26. 21:21:45

Calver
ostrom? <#fejvakaras>
igazából én a droidbolygót hanyagolnám, vannak dolgok, amik okkal maradtak ki végső játékból - rettentően unalmas és vontatott lett.

"The trees move. Do you not see it?"

A droid bázis az valóban része a TSLRCM-nek.
Van egyébként egy magyarázat Bao-Dur-ról is. Egész pontosan akkor, mikor lezajlanak az események Dantooine-on és már csak a visszaút van a másik akadémiáig. Na ott a restored content mod-ban a társak egy része kommunikál a karakterrel egy vízióban (pont olyan formában ,mint mikor kihallgatta őket Kreia útmutatása alapján a karakter). Ekkor mondja el Bao mire készül (illetve utal rá mire készül és hogy elhagyja majd az Exile-t).

Ezt nem tudtam, nem tegnap volt mikor utoljára játszottam vele, de azt állítom hogy a visszaállított tartalom egyik fénypontja a droidgyár 😊
Bár pl Bao-Dur-t ez sem magyarázza meg (hogy mi lett vele) vagy tévedek?

A droid bolygó egy külön add-on a TSLRCM mellé ami azzal biztosan kompatibilis. De nem szükséges hozzá. Ha felteszi az ember és végigcsinálja, akkor egy extra segítő csoport jelenik majd meg az ostromnál de ez minden.

Elég sokat, van benne pár érdekes szál ( Droid factory Teloson, ha jól rémlik van egy "droid bolygó is" , stb) nem tudom mennyire bírja a játék ha több mod megy együtt, de én feltenném a helyedben azt a modod amivel Brianna mindenképpen veled jön, nemtől függetlenül.

Igen, azt is felraktam. Amúgy az mit tesz hozzá?

ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan

Calver
a személyiség itt a lényeg <#miaz>

btw The Sith Lords Restored Content Mod-ot (aka TSLRCM) felraktad a játékhoz? mert kb úgy teljes kotor2.

De vak szegény. Egy vak emberrel ilyenek vagytok? Kellene még egy süket mellé, és lenne egy jó kis vígjáték.

ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan

szerintem se érdemli meg... pedig én még nyüstöltem volna a vénszatyrot de sajnos gyorsan hanyatt vágja magát a 3 lebegő vibrátor legyőzése után 😞

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Calver
max moddal, készült ilyen. de nem érdemli meg.

Nem lehet valahol műkezet szerezni a vénasszonynak?

Calver

Megcsináltam a fájlok alapján és videó útmutatása szerint, de szerintem ez nem lett Full HD. Meg is írtam ezt a Youtube videó készítőjének, aki esküszik rá, hogy ezzel a módszerrel HD lesz a játék.

Köszönöm!!!

Közben találtam ezt is

Szerintem a Te fájljaiddal és ezzel a videóval sikerülni fog, majd beszámolok.

N1ggA
Én ezeket találtam magamnál, feltöltöttem a drive-ra.
Nem tudom, ezt keresed-e, nekem ezzel ment.

https://drive.google.com/open?id=0BykYZerkbrKsZTk0Rm5jQVBXMTQ&authuser=0

Spread De Love!

Sziasztok!

Nincs meg valakinek ez a fix:

Widescreen UI Fix for Knights of the Old Republic 2 - The Sith Lords 3.0

Ha rákeresek amit kidob linket, arról egy fos jön le, nincs benne semmi.

Köszi!

Jah,az jó kis régi bug,én így játszottam végig,többször.

Sziasztok
Amikor harcolok valaki ellen utána a karakterrel nem tudok mozogni csak akkor ha visszatöltöm az előző mentést

Keress rá. Anno a gamecopyworld-ön volt belőle. Lényegében egy kamu változata a játéknak egy image formájában amit bedobsz a daemon tools-ba (vagy abba a programba amit használsz) és azt hiszi róla a feltelepített program, hogy az az ő valós indító lemeze és ezzel vered át a beépített védelmét ami kéri az eredeti lemezt.

Palinko
mi az a mini image? 😄

már letöltöttem volna a 4cds változatot is ncoreról, de ott is írják, hogy nem megy.
Nekem AMD 5770em van szóval 😄
HellóHelló.
Látom ez a részleg még él, szóval rá kérdeznék hogy van-e még olyan oldal, ahol lehet módokat le szedni? (pl:több armor,kristály,karakter arc..stb.) jah és amivel kompatibilis a Restorent Content móddal.
Akkor nem kizárt, hogy a crack lesz a ludas. Sőt szinte biztosan. Szerezz eredetit és menni fog gond nélkül. Vagy keríts egy mini image-et és használd azzal a programot crack nélkül. Így átverhető a védelem és tudsz törés nélkül is játszani.

Nekem mondjuk a kártyám is régi (ott van az aláírásomban), ahhoz meg a 7-es széria megjelente óta nem jött értelmes driver, ami javított volna bármiben is bármit a 6-os szériájú kártyákon, így totál felesleges lenne felraknom újabbat.

Palinko
ehhez csak a NoCDcrack van :S

Star.Wars.Knights.Of.The.Old.Republic.II.iNT-TD

Meg 2013 driverem van nem is csoda, hogy kivág akkor.
Nekem speciel mókolás nélkül fut Win 7 64 bit-en a KotOR 2, még compatibility mód sem kell, igaz csak régi driver-rel (Ati kártyám van). A 2013-as és újabb driver-ekkel nekem is kifagy a francba az egész és kidobál, de ez alapvetően elég sok másik játékra is igaz, így már igen régóta a 2012-ben kijött utolsó driver van fenn a gépemen és azzal megy minden szépen, gond nélkül.

Egyébként melyik változattal játszol? Crack van rajta vagy szépen rakosgatod be a lemezt? Mert a Nocd crack-ek bizonyítottan betesznek neki Win 7 alatt és fagyasztják/gátolják a játékot elég rendesen.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.12.10. 09:37:01

Palinko
igen ezt találtam máshol is és nem segített, marad a várás, hátha kijön remastered verzió

mondjuk a kotor 1 elég érdekesen, de elfut
Olvassad át ezt:
get kotor work
Talán megleled benne a megoldást a problémádra (beállításokkal kell játszogatni).

Palinko
Hello indítanám a játékot, de karaktergenerálás után leáll, mi lehet a baj? Win7 64 bitem van, xp sp2 kompatibilitásban futtatom, a mss32.dll kicserélve, nem tudom már mi lehet a gond. Directx 9c it is feltettem, fogalmam nincs, valakinek valami tipp?
Calver
kettõben szerintem nem, elsõben sokszor, de karakterváltás is helyre szokta rúgni

Sokszor,mentés és betöltés segít.

én nem emlékszem ilyesmire O_O

Volt valakinek olyan problémája hogy harc után nem mozdult a karakter semerre? Elõre is köszi a válaszokat.
A magyarítás a moddal együtt bizony galibákat okozhat, így hanyagold. Kis szótárazás és érteni fogod a szöveget angolul is.

Valóban ez volt a hiba. T3M4 segítségével elérhetõvé válik a bolygó. Ebbõl a problémából felmerült bennem egy másik kérdés. A The Sith Lords Restored Content Mod telepítésével használható az alap játék magyarítás, vagy hasonló "hibákat" okozhat? (Esetleg készítenek hozzá?)
Újratelepítettem, a magyarítás kivételével mindent ugyan úgy csináltam (nincs telepített magyarítás). A jelenség ugyan az, nincs a galaxis térképen a + droid bolygó. Nem (csak?) ez okozta a problémát. Más meglátás?
A gond ott lehet, ott feltelepítetted a magyarítást. Ugyanis az M4-78 EP modhoz tudomásom szerint nincs honosítás. Korábban én készítettem egy honosítást egy M4-78 modhoz, de az egy másik verzió volt, nem az EP verzió. Szóval valószínûleg ez okozhatja a problémát.
Üdv!

M4-78 Enhancement Project nevû mod nem megfelelõen mûködik és nem értem az okát. A leírtaknak megfelelõen telepítettem. 1.Játék telepítés. 2. 1.0b Patch telepítés. 3. TSLRC mod telepítés. 4. M4-78EP mod telepítés. Ez után telepítettem a magyarítást. A probléma az, hogy Korriban-en keresve Vash mestert, egy adattároló került a mester holtteste helyére és a naplóba egy új bejegyzés, mely jelöli a mester tartózkodási helyét, ami az M478-as bolygón ami fel lett tüntetve a galaxis térképen. (Eddig rendben is van) Viszont a galaxis térképen nincs feltüntetve ez a bolygó, ennek következtében nem tudok oda utazni. Tehát a kérdésem az, hogy miért van ez és hogyan tudom használni a fent nevezett modot? A választ elõre is köszönöm.
Sziasztok!

Valakivel elõfordult már, hogy a szövegek olvashatatlanok lettek? Olyan gyorsan (kb 1 másodperc alatt) lepörgeti az egészet (amikor hosszan, több képernyõn keresztül ugyanaz a karakter beszél), hogy nem tudom elolvasni, csak az utolsót, amit a képernyõ tetején megállít - mert a válaszadási lehetõségeknél persze megáll.. Kicsit zavaró.
Minden javaslatot köszönök!

Gép: Win7 64bit HD7770 1GB.
Ez komplikált, könnyû elrontani a dolgot fõleg ha rosz sorrendben törntént a telepítés illetve ha bármi egyéb beleturkálás volt a játékba nem pedig friss telepítés angolul, patch, majd TSLRCM majd eztán a robot bolygós mod legfrissebb verziója. Ha minden helyesen lett felrakva és semmi egyéb extra mod, meg magyarítás és egyéb hülyeség nincs fenn, akkor rendesen fog mûködni.

Hiába van meg a kód az valójában hibás lesz (az oka egyszerû, mikor meg akartad szerezni akkor a központi részen lévõ terminál mellett álló két õr neked támad és kinyírod emiatt változik a kód) és elõbb rá kell jönnöd mi a hiba oka. Ehhez beszélned kell a konzolnál ácsorgó droiddal meg a fõnökével is kicsit visszább. Ekkor majd megjelenik az opció.

Ez az opció teljesen hiányzik a játékból, ki lett hagyva, szóval sehogy.

Ha PC-s változattal játszol akkor készült egy restoration project néven futó "mod" ami az összes ilyen jellegû kihagyott helyet és kalandot visszapakolta rengeteg kihagyott és kivágott párbeszéddel egyetemben.

Egy plusz külön moddal még a robotok bolygója is visszakapcsolható ahol rá lehet bukkanni az élõ nõi jedi mesterre akit a kiadott játékban mindig holtan talál a játékos Korriban-on. Na õt eredetileg nem ott lehetett volna megtalálni hanem egy üzenet által el lett volna irányítva egy új bolygóra a játékos és ott lehet rábukkanni meg a tanítványára.

Hali! Vki +tudná mondani nekem,mit kell tennem ahhoz h játék vége fele HK47-el bejussal a "militari base" alsóbb szintjeire. Xbox classicon nyomom. De még 1x sem sikerült. Van ennek vmi menete asszem. El kell kapni vmi HK50-es droidot amit majd az én HK47-em kihallgat. Na de azt hogy? Mer h én végig beszéltem vele mindent, +vettem azt a plusz alkatrész a Naar Shaddan a kereskedõtõl +ilyenek, de semmi. Elõre is kösz.
Én ezt nem értem. Gondoltam hátha valami gubanc van. Letöröltem a játékot, újra fel, újra fel a modok, hátha teszem azt az volt a gond, hogy volt fent honosítás...és most ugyanaz a játék, ugyanaz a mod...és másképp néz ki az egész.

Mint itt

Eddig ilyen volt...de most már nem így néz ki a pálya...mi ez? Hogy lehet ez?
Amikor meg így nézett ki, bizonyára valami bug miatt megakadt az egész...ez lehetelen.

TSL Restored Content Mod legfrissebb verzió fent van természetesen

Remélem valaki tud segíteni.
Feltettem a M4-78 mod-ot. Na most meg is van a droid bolygó, csak a következõ a gond.

Ott tartok, hogy azt mondja, megtaláltam a sugárzás forrását, menjek vissza a központi részre, indítsam újra a levegõ minõség rendszert. Persze, ott a konzol, és igen korábban megszereztem a visszaállítás programot, elvileg mûködni kéne...de nem. Ott kéne lennie a megfelelõ lehetõségnek , de még se jelenik meg.

Mi ez valami bug? Amúgy se stimmel valami, mert ott van az, hogy rendszer feloldása, oké, azt írja feloldva, hozzá férhetek, de aztán mégis korlátozottnak írja.

Nem mûködik, pedig mindent amit kell megtettem. Ilyenkor mi van? Itt állok megakadva. Se elõre, se hátra. Mit kell ilyenkor tenni?

N1ggA
Használd azokat a stimulánsokat (már elfelejtettem, mi is volt a nevük). Azokra az izékre gondolok, amiket ha elhasználsz, akkor egy felfele nyilacska jelenik meg a karaktered képén. Rakj fel magadra mindegyik fajtából egyet.

Spread De Love!

Hali! Elakadtam a Talos-on amikor az utolsó feladatot kell csinálni az ithoriaiaknak vagy kiknek, megtámadják õket a czerkák De rengetegen. Foglyul ejtik Moza-t meg a másik krapekot, és egyszerûen nem tudok velük mit kezdeni annyian vannak. 8-as õrzõ vagyok, és van 2 sugárfegyver nálam, egy gyógycsomag, megvan a jedi gyógyítás meg a gyorsabb mozgás, a bénítás illetve az energiavisszalökés ami alig nyel el sebzést. Nem tudok továbbjutni...
N1ggA
Ja félreolvastam a topicot, azt hittem, az 1-rõl van szó. Sorry!

Spread De Love!

ez az elsõ részben volt a második részben már bizalom pontokat is kell szerezni a társaknál pl: Atton is csak akkor fogja teljesen elmondani hogy mit tett a múltban ha teljesen megbízik bennünk ehhez az kell hogy a játék nagy részében mellezünk legyen, és ez igaz jóformán az összes követõre is, a gonosz társaknál helyeselni kell a kegyetlenkedés(hk-47 go-to stb) és ennek az ellentéte a jó beállítottságú társaknál.

pl: a nar shaddaan a légi takxi megjavitásakor legyen a csapatban bao dur és atton kérd ki a segítségüket a javításkor és befolyást lehet szerezni náluk.