Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Ja ostrom, másnak nehéz nevezni mikor
Gudott:
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.03.26. 21:21:45
igazából én a droidbolygót hanyagolnám, vannak dolgok, amik okkal maradtak ki végső játékból - rettentően unalmas és vontatott lett.
"The trees move. Do you not see it?"
Van egyébként egy magyarázat Bao-Dur-ról is. Egész pontosan akkor, mikor lezajlanak az események Dantooine-on és már csak a visszaút van a másik akadémiáig. Na ott a restored content mod-ban a társak egy része kommunikál a karakterrel egy vízióban (pont olyan formában ,mint mikor kihallgatta őket Kreia útmutatása alapján a karakter). Ekkor mondja el Bao mire készül (illetve utal rá mire készül és hogy elhagyja majd az Exile-t).
Bár pl Bao-Dur-t ez sem magyarázza meg (hogy mi lett vele) vagy tévedek?
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
btw The Sith Lords Restored Content Mod-ot (aka TSLRCM) felraktad a játékhoz? mert kb úgy teljes kotor2.
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Közben találtam ezt is
Szerintem a Te fájljaiddal és ezzel a videóval sikerülni fog, majd beszámolok.
Nem tudom, ezt keresed-e, nekem ezzel ment.
https://drive.google.com/open?id=0BykYZerkbrKsZTk0Rm5jQVBXMTQ&authuser=0
Spread De Love!
Nincs meg valakinek ez a fix:
Widescreen UI Fix for Knights of the Old Republic 2 - The Sith Lords 3.0
Ha rákeresek amit kidob linket, arról egy fos jön le, nincs benne semmi.
Köszi!
Amikor harcolok valaki ellen utána a karakterrel nem tudok mozogni csak akkor ha visszatöltöm az előző mentést
már letöltöttem volna a 4cds változatot is ncoreról, de ott is írják, hogy nem megy.
Nekem AMD 5770em van szóval 😄
Látom ez a részleg még él, szóval rá kérdeznék hogy van-e még olyan oldal, ahol lehet módokat le szedni? (pl:több armor,kristály,karakter arc..stb.) jah és amivel kompatibilis a Restorent Content móddal.
Nekem mondjuk a kártyám is régi (ott van az aláírásomban), ahhoz meg a 7-es széria megjelente óta nem jött értelmes driver, ami javított volna bármiben is bármit a 6-os szériájú kártyákon, így totál felesleges lenne felraknom újabbat.
Star.Wars.Knights.Of.The.Old.Republic.II.iNT-TD
Meg 2013 driverem van nem is csoda, hogy kivág akkor.
Egyébként melyik változattal játszol? Crack van rajta vagy szépen rakosgatod be a lemezt? Mert a Nocd crack-ek bizonyítottan betesznek neki Win 7 alatt és fagyasztják/gátolják a játékot elég rendesen.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.12.10. 09:37:01
mondjuk a kotor 1 elég érdekesen, de elfut
get kotor work
Talán megleled benne a megoldást a problémádra (beállításokkal kell játszogatni).
M4-78 Enhancement Project nevû mod nem megfelelõen mûködik és nem értem az okát. A leírtaknak megfelelõen telepítettem. 1.Játék telepítés. 2. 1.0b Patch telepítés. 3. TSLRC mod telepítés. 4. M4-78EP mod telepítés. Ez után telepítettem a magyarítást. A probléma az, hogy Korriban-en keresve Vash mestert, egy adattároló került a mester holtteste helyére és a naplóba egy új bejegyzés, mely jelöli a mester tartózkodási helyét, ami az M478-as bolygón ami fel lett tüntetve a galaxis térképen. (Eddig rendben is van) Viszont a galaxis térképen nincs feltüntetve ez a bolygó, ennek következtében nem tudok oda utazni. Tehát a kérdésem az, hogy miért van ez és hogyan tudom használni a fent nevezett modot? A választ elõre is köszönöm.
Valakivel elõfordult már, hogy a szövegek olvashatatlanok lettek? Olyan gyorsan (kb 1 másodperc alatt) lepörgeti az egészet (amikor hosszan, több képernyõn keresztül ugyanaz a karakter beszél), hogy nem tudom elolvasni, csak az utolsót, amit a képernyõ tetején megállít - mert a válaszadási lehetõségeknél persze megáll.. Kicsit zavaró.
Minden javaslatot köszönök!
Gép: Win7 64bit HD7770 1GB.
Hiába van meg a kód az valójában hibás lesz (az oka egyszerû, mikor meg akartad szerezni akkor a központi részen lévõ terminál mellett álló két õr neked támad és kinyírod emiatt változik a kód) és elõbb rá kell jönnöd mi a hiba oka. Ehhez beszélned kell a konzolnál ácsorgó droiddal meg a fõnökével is kicsit visszább. Ekkor majd megjelenik az opció.
Ha PC-s változattal játszol akkor készült egy restoration project néven futó "mod" ami az összes ilyen jellegû kihagyott helyet és kalandot visszapakolta rengeteg kihagyott és kivágott párbeszéddel egyetemben.
Egy plusz külön moddal még a robotok bolygója is visszakapcsolható ahol rá lehet bukkanni az élõ nõi jedi mesterre akit a kiadott játékban mindig holtan talál a játékos Korriban-on. Na õt eredetileg nem ott lehetett volna megtalálni hanem egy üzenet által el lett volna irányítva egy új bolygóra a játékos és ott lehet rábukkanni meg a tanítványára.
Mint itt
Eddig ilyen volt...de most már nem így néz ki a pálya...mi ez? Hogy lehet ez?
Amikor meg így nézett ki, bizonyára valami bug miatt megakadt az egész...ez lehetelen.
Feltettem a M4-78 mod-ot. Na most meg is van a droid bolygó, csak a következõ a gond.
Ott tartok, hogy azt mondja, megtaláltam a sugárzás forrását, menjek vissza a központi részre, indítsam újra a levegõ minõség rendszert. Persze, ott a konzol, és igen korábban megszereztem a visszaállítás programot, elvileg mûködni kéne...de nem. Ott kéne lennie a megfelelõ lehetõségnek , de még se jelenik meg.
Mi ez valami bug? Amúgy se stimmel valami, mert ott van az, hogy rendszer feloldása, oké, azt írja feloldva, hozzá férhetek, de aztán mégis korlátozottnak írja.
Nem mûködik, pedig mindent amit kell megtettem. Ilyenkor mi van? Itt állok megakadva. Se elõre, se hátra. Mit kell ilyenkor tenni?
Spread De Love!
pl: a nar shaddaan a légi takxi megjavitásakor legyen a csapatban bao dur és atton kérd ki a segítségüket a javításkor és befolyást lehet szerezni náluk.