8627
.
-
#7544 Köszi szépen! Már egy párszor végigvittem a játékot, és csak kiváncsi vagyok erre a dologra! -
#7543 először is: ne csináld, nincs semmi értelme.
másodszor: ha mégis csinálod, ne Teloson csináld - csöppet túl sok rohangálás kéne hozzá.
ha mégis meg akarod csinálni, itt megtalálod hogyan
de ismétlem: semmi értelme, az ellenfelek is egyre táposabbak lesznek veled együtt. -
#7542 hülye nem vagyok -.-' de lehet, hogy azért nem kapok, mert másodjára csinálom vagy valami, mert amikor a régi végigjáccásaimban zez-kai ell nem adott kardot, szal lehet, hogy nem hiba, de ellenőrízzük -
#7541 Hello! Említettetek 2 olyan helyet is ahol ellehet érni az 50es szintet! A Teloson lévő helyet eltudnátok mondani részletesebben, hogy hol van? írtátok hogy valami bázis és hogy ott van egy ember, de ne találtam!
Előrre is köszi! -
#7540 Szerintem azért nem kaptál fénykardot, mert ha még nem vagy Jedi, akkor ugye alapból nem kaphatsz fénykardot, max alkotórészt. -
#7539 hát jó, de az van, hogy meghamisíítom a végrendeletet, odaadom zherronnak és nem ad semmilyen jedi tárgyat. meg vrook nekem mindig fénykardokat adott és most nem ad semmit, de gond megoldva, save game editorral orvosoltam a problémát -
krisztajo #7538 Nos ez így tényleg érdekes! Nekem Vrok eleve csak egy fénykard darabot adott nem egy egészet. A hullarablós küldiben pedig úgy tudtam random cuccokat kapsz tehát nem biztos hogy van fénykard benne! De mint mondtam szerintem ezért nem érdemes újra kezdened a végére úgy is felvetnek majd a fénykardok! Ha mindenki kezébe azt adsz akkor sem tudnád felhasználni mindegyiket! (Azokra a helyekre figyelj inkább ahol pom-pom kardok vannak azokkal együtt bőven elég lesz!!! Pl. Dxun-on a Mandalore ad egyet ha megcsináltad neki a küldiket az ötből legalább négyet, a sith sírban is beszerezhetsz kettőt amikor a sith mesterek támadnak meg, egyet tőlük egyet meg a sírból, aztán ott van Voga altatása után kinyitható ajtó ott is van egy, plusz amikor már sith-ek támadnak ellened elég gyakran marad után egy-egy, most több nem jut eszembe de a végére rengeteget gyűjthetsz be!!!) -
#7537 igen, ezt én is realizáltam később
SW MMO meg btw van - Star Wars Galaxies - csak SOA "kicsit" elbaszta, ha jönne egy második rész annak sztem mindenki örülne -
Zóanagyvarázsló #7536 computer role-playing game -
bgabor #7535 Mi az a crpg? Az oké, hogy mi az az rpg, de mi a C-betű? -
#7534 Tetszik ahogy érvelsz -
Zóanagyvarázsló #7533 Mindezzel tökéletesen tisztában vagyok, az Obsidianról beszéltem a Black Isle utódaként, a Troikát pedig direkt nem akartam ebbe a topikba belekeverni, bár én is elfogadnám őket egy esetleges harmadik rész fejelsztőinek. A BioWare-nek már így is túl sok futó projektje van jelenleg - Dragon Age, Mass Effect PC, Mass Effect 2, egy MMO, Sonic RPG, ráadasul ezek mellett valóban együttműködnek a LucasArtscal is (KotOR 3? SW MMO? egyelőre cáfolták ezeket, de ki tudja), és már Jade Empire 2-ről is pletykáltak. -
#7532 az, hogy egy szar. és szerintem nem kéne beszélni más rpg-ékről, mert elvileg ez egy kotor2 topic, ha azokról akartok beszélni, lehet keresni bloodlines topicot.... -
#7531 egyetértek, kb 5-ször toltam végig, isteni gém. bár szerintem a másik két alkotásuk (Temple of Elemental Evil, Arcanum) is iszonyatos jó játékok.
SiZo, mi a bajod Bloodlines-al? -
#7530 Megbocsátok mert ez a te véleményed az enyém az hogy mindenidök egyik leghangulatosabb crpg-je. -
#7529 a bloodlines az egy kurva szar játék már bocs :) -
#7528 Az isten király lenne ha a Troika Games ujra össze állna föleg ha folytatnák a VTM-Bloodlinest... -
#7527 mégegyszer elolvasva az eddig hozzászólásokat ugy néz ki én kevertem kicsit a dolgokat és a szövegértésem halott. na mind1 -
#7526 Handmaidennel a hajón kell dumálni és háromszor elpáholni 10, 14 és 18-as szinteken (asszem), utána pofázni vele az anyjáról (?), majd megkérdezni Kreirát róla, vissza, dumálsz vele és át is alakul darálóvá. -
Bucsek #7525 banyeg :( nemtom megpuhitani hendméjdent. :( nem akar jedi lenni. állandóan őt viszem magammal és mindib dumcsizok vele, de buuuza :(
attonból már sikerült de azé jobb ha egy csávó kari mellet 2 csaj van :D:D jobban áll neki (mármint az imidzsének) :) -
#7524 ne keverjük a szezont a fazonnal, Black Isle Studio nem egyenlő a Bioware-el!
Black Isle-ék nevéhez fűzödik a Fallout, Planescape Torment, Icewind Dale és közük van a Baldur's Gate trilógiához valamint a Lionhearthoz, amiket viszont elsősorban a Bioware készített - ugyanazok, akik az KotOR első részét. de a Black Isle-nek lényegében semmi köze a KotOR-hoz.
ellenben miután a Black Isle szétment, tagok nagy része az Obsidian-hoz ment át. szóval a KotOR 2-höz, bár kellemetlen, de igen sok közük van...
legjobb szerintem az lenne egy harmadik rész esetén ha mondjuk a Troika Games - akiknek eddigi mindhárom alkotásuk instant klasszikus volt - eljátszaná az igért újraalakulást, és az új részt az ő kezükbe adnák -
#7523 meg ha vrookot levágom, akkor alapból ő adja nekem a kardot, és nem adta ! -
#7522 az a rohadt nagy helyzet, hogy a meghamisítottam a végrendeletet, odaadom zheronnak, "ideadja" nekem a cuccost, de kiírja,hogy kapok DS pontot, naplóbejegyzés, tárgyak elvesztése és fénykard nuku. meg kipróbáltam, egy régebbi bégigjáccásomból egy mentést, és akkor meg adott fénykardot (ott nem votlam 50es szinten), szal most újrateszem a gémet, ha nem oldja meg akkor kénytelen leszek save game editort használni, mert ez így elég köcsögség, hogy 50es szinten már nem kapok féénkardot -
krisztajo #7521 SiZo! Fénykardot nem feltétlenül Vrok-tól kapod meg! Ha Ö nem adja, kérdezd az adminisztrátor csajt! A guberáló holttestétnek visszavitelekor csak akkor kapsz bármit is, ha meghamisítottad a végrendeletet! Én a helyedben nem izgulnék egy fénykard miatt nekem a végére volt vagy egy tucat és legalább 6 db használaton kívül!
Bucsek! Akkor még nem maradtál le semmiről sem!!!
-
#7520 ekkora egy szemétséget! 50es szinten nem kapok fénykardot vrooktól :S meg az örökségből sem, ekkora szívást, kár volt 50re felvinni a karit, most akkor meg hogyan lesz még pluszba fénykardom a társaimnak? -
#7519 akkor jo :) -
Zóanagyvarázsló #7518 Egyelőre semmit, mert mind az EA, mind a LucasArts megcáfolta a hírt. -
bgabor #7517 Játszd végig a kotor első részét, aztán kezd el a másodikat. Az öklendezés garantált! -
bgabor #7516 Boiware csinálja a harmadik részt? Király! Végre újra elfogadható lesz a sorozat minősége! A megjelenésről nem tudunk valamit? -
Zóanagyvarázsló #7515 Na igen, az NWN multi részét és modolhatóságat nem is állt szándékomban megkérdőjelezni, kifejezetten single részre gondoltam, így is szólt az állításom. Egyrészt mert inkább single játékos vagyok, másrészt mert a KotOR I-II is az, úgy vélem elsősorban a harmadik részt is ezért várjuk. Mellesleg az X-COM: Terror from the Deep mellett az egyetlen játék volt, melyet bug miatt kellett annyiban hagynom. (Mentett állások félrerakva azóta is, egyszer talán folytatom, van azóta újabb patch - 1.66-os verzióval játszottam.)
"A Biowarét vajon nem szokták sürgetni ? egész biztosan igen."
Sajnos a bugok terén meg is látszik (igen, a KotOR-ban is), bár félreértés ne essék, szeretem a játékaikat. A Team Gizka is a CD-ken megtalálható anyagból gazdálkodik, inkább örülni kell, hogy ezzel legalább a modderek kaptak egy lehetőséget. Úgy látszik nem csak az NWN esetében meghatározó ez a "feature" :)
Mellesleg még csak a KotOR első részének a végéhez közeledem (ha egyszer feltelepítem, talán be is fejezem végre), az Obsidian játékaival még nem is játszottam, de a Black Isle Studio mégsem kis referenciát jelent számomra, egyszerűen kíváncsi voltam, mi ez az ellenérzés játékaikkal szemben, én semlegesként, de bizalommal és magas elvárásokkal fogok leülni eléjük.
[Jakuza]: Mint írtam, a single-ről van szó, hiszen single játékokhoz hasonlítottam. -
Lyan Kyj #7514 tudtommal, nem a hiv. fórumon írták ki, mi maradt ki, a játék dialog.tlk-jában találtak a rajongók sok olyan sort, ami egyértelműen arra utal, hogy megvolt a vége, csak nem lett megvalósítva. Megvoltak a párbeszédek, csak kép nem volt hozzájuk.
A Gizka ezekhez a sorokhoz készít ingame jeleneteket. -
#7513 én valamit nem értek, összefutok vrookkal, megtanítja nekem az ataro fénykard stílust, elmegy és nem kapok tőle fénykardot :S régen mindig kaptam tőle de most nem :S, meg elviszem, zherronnak a guberáló hottesteket, akkor is kéne kapnom, de nem kapok semmit :S -
#7512 Az NWN egyértelmüen a multira lett kihegyezve az sp csak egy ficsör benne és ebben a tekintetben valamint a sokkal jobban való moddolhatoság miatt a második obsidiános sehol sincs az elsöhöz képest de ezt hiába mondom meg írok neked példákat / mivel én játszotam mindketövel / nem fogod érteni a különbséget mert nem játszotál vele így nem is értem mért osztod itt az észt.
Egységes rajongói álláspont sose lesz de az eladások és a forumok valamint a NWN esetében a szerverek telitetsége egyértelmüen bizonyitja melyik játék a sikeresebb.
De mivel ez a kotor 2 topicja beszéljünk erröl / ha ezekel játszotál egyáltalán /: " a lucasék fenyegetése " -számomra nem érv vagy kibuvó hogy mért cseszték el ennyire a játék utolsó negyedét.
A Biowarét vajon nem szokták sürgetni ? egész biztosan igen.
Legalább irtak volna egy közleményt amit névtelenül feldobtak volna a netre hogy nem hagyták befejezni a játékot és így pont az utolsó pályák és a lényeg a történet lezárása lesz gagyi.
Egyrész olyan rajongói nyomást kapott volna a kiadó hogy változtatak volna a korai megjelenésen vagy ha nem ,tudtad volna hogy mit veszel.
Amit pedig a hivatalos fórumon csináltak a megjelenés után hogy leírták mi maradt ki és mit kellet törölni csakhogy szerencsétlen rajongó csak csorgasa a nyálát hát attol kinyilt a bicska a zsebemben.
Erröl szól most a gizka project helyettük probálják meg befejezni a játékot asszem ehhez nem kell comment.
Nekem mivel kedvelem a crpg-ket nem ellenségem az obsidián de szerintem az eddigi munkáik finoman szólva is nyengék ,föleg a Bioware játékaihoz képest amiket folytatak.
Nagyon remélem hogy az alienes crpg-vel végre letesznek valamit az asztalra ami az én értékitéletem alapján is nagyot üt ez azért is fog menni talán mert nem kell semmihez sem hasonlitani.
-
#7511 Mar nem azert de az NWN egy izig-verig nagyszeru RPG, az hogy neked nem jon be az egy mas kerdes.
Ha akarod odakat zenghetek rola, foleg ha megfelelo pw szervereket keres hozza az ember. Nem egy olyan pw szerver van ahol 4 eve mindig telthaz van, azt hiszem ez elmond mindent. -
Bucsek #7510 okokok, még csa k most vagyok a dantoinon :) először nar shadan voltam. most jön a dantuin :) -
krisztajo #7509 Ez nekem mondod??? Én maxra fejlesztettem és überbrutál lett!!! -
#7508 a lényeg, hogy ne legyen benne a fénykardodban, ha fejleszteni akarod -
krisztajo #7507 A kristály a Dantooine-on van a kristály barlangban. A megszerzéséhez a kindrat királynőt kell legyőzni! Nem tudom hogy sikerült kihagynod??? Hiszen a barlangban van a Vrok mester kiszabadítós küldi is. Bár a kristályért még ez előtt érdemes bemenni hogy a fénykardodat össze tud rakni és az első fejlesztést Kreia-val megtud csináltatni! Ha kihagytad talán utólag is megtudod szerezni ha még tudsz a bolygók között szabadon utazni, viszont akkor ne felejts el max..-ra fejlesztetni, azt hiszem háromszor vagy talán négyszer is lehet! -
Bucsek #7506 haho :)
segitsetek pls. halottam hogy van egy kristaj amit lehet fejleszteni. najo, de az hol kapom meg? vagy hogy van ez? már 1x végigvittem a amet, akkor asszem emgvolt, de most ssehol semmi :) már megvan a 2. képességem az a 2. presztizs vagy micsoda, de még mindig semmi. :( -
Zóanagyvarázsló #7505 Pont ezért érdekelt volna egy-két mondatban - hogy ne legyen nagyon OFF -, miért is gondolod így, mert a második részt nem ismerem (nincsen pénzem minden játékot emgvenni, játszani meg pláne nincs időm mindegyiken). Egy vélemény mindig hitelesebb, ha alá van támasztva, és ezzel nem támadni akarlak, nem kötelező mindig mindent indokolni, de jelen esetben érdekel a téma, és enélkül nem tudok vele mit kezdeni. Az NWN-t tekintve pedig tapasztalatiam szerint nem létezik egységes rajongói álláspont. Maga az NWN1 különben is a multi és a modolhatóság révén váltott ki elismerést, a single játékmenetről nem sok embert - pláne tpaasztaltabb RPG-st - hallottam még ódákat zengeni.
Mellesleg nem tudom, hogy hol "kötöttem bele" a magánvéleményedbe, de egy fórumon teljesen természetes, ha a közzétett gondolatok megvitatásra kerülnek, azért írjuk le őket. Ha nem akarjuk véleményünket alátámasztani, megerősíteni, vagy eltérő véleményekkel ütköztetni, akkor még mindig megtehetjük, hogy nem reagálunk, ahelyett, hogy mindent kötekedésként élnénk meg. Nem ez volt a szándékom, fogd fel kérdésnek, ha úgy jobban tetszik!
Amúgy magam is úgy vélem, hogy az Obsidian nem rossz fejlesztőcsapat, nem ők jelentik az ellenséget, hanem a záros határidők.