Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nõ lévén én is nõi karaktert indítottam elõször, mégpedig dark karaktert; nekem is az a tapasztalatom, hogy Mira - a másik, férfi karakterrel történõ végigjátszásnál pedig Mira és Hópihe a legjobb útitársak - eszméletlen szemét karaktereket neveltem ki belõlük, nekem így sajna túl könnyû is lett a játék - hárman hat fénykarddal és a dark erõkkel nem állt meg elõttünk senki..<#nevetes1>#nevetes1>
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
PL:
A Czerka irodában egyáltalán nem támadtak meg a zsoldosok. Nem volt ott a Czerka irodában az a két fazon, akiket a TSF keres. Opo Chano-nál is hiányzik az a rész mikor közbeszólok, hogy megjavítom, (Mikor visszavizem a Droidot a hangárból) meg ilyesmi... Mellékküldetés: Mikor a Twilek megkér, hogy hozzam vissza a csaját, DS-en lehetõség van rá, hogy könyebb módon intézzünk, szóljunk Luxa-nak, de errõl egyáltalán nem lehet beszélni vele.
Múltor is hasonló volt, azért is kezdtem úra. Akkor is Teloson már volt egy két apró pici bug, azonban Dantooinet már nem tudtam mecsinálni mer az ajtó zárva van, ahol megtaláljuk Joorrant is. És ezzel Game Over volt. Attól tartok, most is hasonló lessz a felállás. Konkrétan nem ugyanezek a BUG-ok voltak akkor, de akkor is voltak.
Utánna töröltem minden módot és újrakezdtem, de így is... Mi lehet a gond? Volt már ilyen valakinél?
(Mielõtt valaki erre fogná: eredeti 😄 Korábban tökéletesen végtudtam játszani)
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
robbanótöltetet passzolom, fogalmam sincs már róla.
Mandalore-ról asszem csak csapattagként, de vele nem mész túl sokra, õ nem lehet jedi.
amugy legjobb csapattagok imho Handmaiden és Mira. Handmaiden egy közelharcos gyilkológép Jedi Guardianként, Mira-t meg feltolod 8as szintre scoutként, majd csinálsz belõle egy szép kis Jedi Sentinelt, adsz neki két pisztolyt, és a legyet is lelövi egy szélviharban. <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
a legjobb amit tehetsz, h másodszori végigjátszásnál (emelje fel a kezét aki csak egyszer játszotta ki a KotOR 2-t, sztem nincsenek sokan <#nyes>#nyes>) nézegeted a guideot amit linkeltem, és ahol lehet szerzel Bao-Durnál influence-t.
remélem ezzel már kicsit többet segítettem <#nyes>#nyes>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Old file not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match.
Odáig értem hogy régi fájl!
http://www.hotdog.hu/faceoff/faceoff_result.hot?id=95782
Pl. ma a kotorfileson azt olvastam, hogy az egyik helyszínbõl azért vágtak le egy emeletet ami már teljesen készen volt, mert egyszerûen túl sokáig tartott volna az a helyszín és nem akarták túlbonyolítani, nem akarták hogy sokáig tököljön ott a játékos mivel gyk. kaszabolás az egész.
Pl.: A yavin-i ûrállomáson is ha jól emlékszem ott van 2 ajtó és a térkép jelzi is hogy ott van egy szoba, de szerintem oda nemis lehet bejutni! És találkoztam még pár ilyen hellyel.
----
krisztajo: mondom végig veled kell hogy legyen a küldetések során, és ha jó dolgokat csinálsz, akkor általában tudsz rajta befolyást elérni, ha meg egész idõn a ahjkón marad, akkor jó hogy nem tudsz vele beszélni
Mert olyat hallottam hogy pl a swoop versenyeknél lehetett volna fejleszteni a jármûveket! Ezeket nem fogják a gizkások vagy mások helyreállítani?
---
meg nem tom, hogy a gizkások mit húznak ennyi ideig. a fejlszetõk kiadtak egy komplex játékot másfél évalatt. a gizkások pedig egy modot, ami olyan kb 12 kimaradt jelenetet tartalmaz, csinálják kb ugyanennyi ideig.
---
HiPPoNaX: az a 16 kimaradt extra az mi? :K
Tudom hogy olyanokat kérdezek amiknek utnna lehet járni google-n vagy valami máson, de a legtöbb helyen angolul vannak infók!
Dxun Equation Puzzle Fix
Fuel For Telos Quest Fix
Elõrre is köszi! 😄
összes jedi mestert <#hawaii>#hawaii> keria eltûnik és nem történik semmi
mit tegyek?
vagy a játék újrarakása és a mentés bemásolása megoldaná?