Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, tudom hogy Hópihe nem áll be a csapatba nõi karinál. Ezért vagyok kiakadva!!! Nõi karinál is megadhatták volna ezt a lehetõséget! <#shakehead> Bár akkor meg úgy is mindenki Öt választotta volna! <#wink> Én most épp Atton-nal vagyok érdekes szituban! Megmentettem egy tagot és ezzel Bao-Dur-nál teljesen bevágódtam, és már lehetett is jedit csinálni belõle. Õszintén szólva nem tudom megéri-e? <#fejvakaras> Még így is hihetetlenül gyenge, hiába lett védelmezõ, aki elvileg a közelharcban überburtál miután túl kevés az életereje simán leverik! <#wow3> De Atton-nal még mindig nem jutottam semmire! A pazzak-os trükköt már megtanította, de ezen kívül nem hajlandó semmire! <#conf>
Bocsi, nem Mirára gondoltam, hanem természetesen kedves kis vak útitársnõnkre...

Hópihe csak akkor áll be a csapatba, ha férfi karaktert indítasz, nõi karakterrel csak semleges témákról lehet vele beszélni. Dantooineon majd lesz helyette egy másik, férfi karkter, akit viszont férfi karakterrel nem lehet választani -kénytelen leszel végigjátszani mégegyszer:-) Én is ezt tettem, mert kíváncsi voltam a velük folyó beszélgetésre, illetve befolyásolásuk mikéntjére.
Nõ lévén én is nõi karaktert indítottam elõször, mégpedig dark karaktert; nekem is az a tapasztalatom, hogy Mira - a másik, férfi karakterrel történõ végigjátszásnál pedig Mira és Hópihe a legjobb útitársak - eszméletlen szemét karaktereket neveltem ki belõlük, nekem így sajna túl könnyû is lett a játék - hárman hat fénykarddal és a dark erõkkel nem állt meg elõttünk senki..<#nevetes1>

HiPPoNaX
Mira a Nar-Shaddaa utan all be a csapatba, ha light karakterrel vagy. A telosi uzemanyag kerdeset szinten a Nar-Shaddaan tudod megoldani, kerdezd rola a huttot.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

HIE
Konkrétan nem arra az ajtóra gondoltam, hanem ahol a guberálók holtesteit meg lehet találni, csak akkor nem jutott eszembe a nevük... Szerintem majd ha visszakapom a cd-t az egészet újratelepítem, és kész (Habár most Dantooinon túl jutottam 😄)

Köszike! Atton-nal kapcsolatban ez nagyon hasznos info volt! <#smile> Hópihe (akarom mondja Haindmaiden) és Mira a legjobbak??? Hát nem tudom, nekem Mira még nincs a csapatban, nem is tudom mikor áll be. <#fejvakaras> Hópihérõl meg lemaradtam amit eléggé sérelmeztem is! Én nõi karival nyomom és így ö nem csatlakozott. Ez eléggé szemétség! <#falbav> Miért nem úgy csinálták meg hogy az ember választhasson!!! És Visas? Én vele eléggé megvagyok elégedve! Vele és a Banyával hármasban úgy megyek elõre mint kés a vajban! <#eplus2> Egyébként Bao-Dur-ral kapcsolatban az újrajátszás tényleg jó ötlet, csak sajna akkorra sem leszek perfekt angol hogy a Faq-ot amit belinkeltél használni tudjam! <#szomoru2> Egyébként magyar nyelvû végigjátszás létezik ami a játékot és befolyásrendszert ilyen mélyen taglalja??? <#conf> Tényleg a két tagot akit még a Telos-on kereset a hadnagy és az orom elõtt menekültek el hogy és hol lehet elkapni? Nekem azóta is aktív az a küldi! Na meg az új üzemanyagforrás is. Azzal is mit lehet csinálni?
SiZo91
szeritnem a gizka oldaláról szedjál le minden fixet, de amúgy jorrannél tényleg zárva kell lennie az ajtónak és ha rámész, akkor kell jönni egy beszélgetésnek vele az ajtón túl, majd ha úgy alakítod a beszédet, akkor kinyitja, vagy ha eze ka fixek sem oldják meg a gondodat, akkor valami hiperszar warez verziód lehet és én akkor azt tanácsolom, vagy vedd meg, vagy töltsd le valahol máshonnan

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

HIE
Most jöttem el A Citidel Állomásról, de már most látom, hogy megint nagyon BUG-os lesz a játék, esetleg valahol végigvihetetlen. Teloson több dolod nem stimmelt.

PL:

A Czerka irodában egyáltalán nem támadtak meg a zsoldosok. Nem volt ott a Czerka irodában az a két fazon, akiket a TSF keres. Opo Chano-nál is hiányzik az a rész mikor közbeszólok, hogy megjavítom, (Mikor visszavizem a Droidot a hangárból) meg ilyesmi... Mellékküldetés: Mikor a Twilek megkér, hogy hozzam vissza a csaját, DS-en lehetõség van rá, hogy könyebb módon intézzünk, szóljunk Luxa-nak, de errõl egyáltalán nem lehet beszélni vele.

Múltor is hasonló volt, azért is kezdtem úra. Akkor is Teloson már volt egy két apró pici bug, azonban Dantooinet már nem tudtam mecsinálni mer az ajtó zárva van, ahol megtaláljuk Joorrant is. És ezzel Game Over volt. Attól tartok, most is hasonló lessz a felállás. Konkrétan nem ugyanezek a BUG-ok voltak akkor, de akkor is voltak.

Utánna töröltem minden módot és újrakezdtem, de így is... Mi lehet a gond? Volt már ilyen valakinél?

(Mielõtt valaki erre fogná: eredeti 😄 Korábban tökéletesen végtudtam játszani)

Muki100
Én a HK-47es és Mandalore keménységre esküszök, a feeling odatesz 😊

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Calver
Attonból rohadtegyszerû jedit faragni, pusztán mászkálni kell Nar Shadda-n Refuge Quarterben, ahol dumálni kezd veled pár arc... utána beszélsz Attonal, és bingó, van egy Jedi... Sentineled. <#rinya>
robbanótöltetet passzolom, fogalmam sincs már róla.
Mandalore-ról asszem csak csapattagként, de vele nem mész túl sokra, õ nem lehet jedi.
amugy legjobb csapattagok imho Handmaiden és Mira. Handmaiden egy közelharcos gyilkológép Jedi Guardianként, Mira-t meg feltolod 8as szintre scoutként, majd csinálsz belõle egy szép kis Jedi Sentinelt, adsz neki két pisztolyt, és a legyet is lelövi egy szélviharban. <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Köszike!!! <#worship>Most már kezd derengeni! <#smile>Szóval akkor nem elég a duma party? Kár! <#szomoru2>Speciel én nagyon szimpatikusnak tartom Bao-Dur-t, fõleg a kellemes orgánuma miatt! De abban valóban igazad van hogy nem a legerõsebb (nekem is sokszor kifeküdt, fõleg az elején Telos-on). Én sem õt hordom magammal a csapatban, így nem is tapasztalhatta meg a jó sok LSP-at. Csak akkor veszem be ha szükséges, ugyanis jó kis robbantási és javítási szakembert faragtam belõle! Azért az furcsa hogy így még pajzsot sem akar adni, az bizony jó jönne! <#szomoru1>Így viszont már azt is értem miért csak kártyázni akar velem Atton, mert vele sem jutottam más semmire. De mondjuk nem is nagyon erõlködtem, nekem meg ö unszinpi! Bau-Dur-ból nem is akartam jedi-t csinálni, de így Atton-ból sem fogok, azt hiszem. Akkor Mandalore-t is csak csapattagként tudom befolyásolni? Gondolom dark pontokkal!? Tényleg, akkor azokat a nyüves robbanótölteteket ha nem vettem meg a csata elõtt már sehogy sem lehet megszerezni??? Hogyan fogok én így a lezárt ajtók mögötti zsíros cuccokhoz hozzájutni??? <#conf><#ijedt>
Calver
hja, bár én Kreirat a gémbõl is kihagytam volna. <#nyes>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a végén úgy örültem amikor végre megdöglött - bár én sokkal hamarabb elvágtam volna a tor... kapcsolatát a fõkarakterrel <#vigyor1>

SiZo91
meg az els sorból kreiát kihagytad ^^ mondjuk õt lehet a legkönnyebben befolyásolni, mert legalábbis nála értem el a leghamarabb a 100-as influence-t (van olyan mod, amivel remote megmutatja a z influenceket), de meglehet hogy hogy csak sötéten könnyûû, mert amikor valami sötét ötlet támad fel bennem a beszélgetés során mindig örül neki ^^ hát...érthetõ is ^^

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Calver
na akkor röviden és tömören: influence-t kb Handmaidennel, kisbu... Discipline-al, és Miraval lehetett úgy szerezni h társalogtál velük - a többieknél a történet közben kell felépítened a bizalmukat. ilyen Bao-Dur is - tehát csak fix helyeken nyerhetsz nála influence-t, általában LSP-vel. valamint azt hiszem õ messze a legnehezebben "befolyásolható" karakter ilyen tekintetben, nagyon figyelni kell ha maxolni akarod influence-t - nekem sosem volt hozzá türelmem, eleve nem is szimpatikus, azt meg ne is emlegessük h ijesztõen gyenge figura pofozkodás terén is.

a legjobb amit tehetsz, h másodszori végigjátszásnál (emelje fel a kezét aki csak egyszer játszotta ki a KotOR 2-t, sztem nincsenek sokan <#nyes>) nézegeted a guideot amit linkeltem, és ahol lehet szerzel Bao-Durnál influence-t.

remélem ezzel már kicsit többet segítettem <#nyes>

HiPPoNaX
jatszhatsz vele magyarul is, csak a helyes installalasi sorrend: eloszor a patch, aztan a magyaritas

SiZo91
írd felül a régi dialog.tlk-val felrakod a ptachet, utána visszarakod és meglátod ^^

Nemtudom csak felülírtam vele a régit, de én csináltam másolatot a régirõl! Most akkor a patch-et csak akkor használhatom ha eredeti nyelven játszok vele?
HiPPoNaX
"A regi file nem talalhato. Bar ugyanilyen neven van file a vinyon, de a frissites nem lehetseges, mivel a a tartalma nem egyezik az eredetivel." Nem szo szerinti forditas, de a lenyege ez. Valoszinuleg a magyaritas altal felulirt dialog.tlk file-al van a baja. A magyaritas nem csinalt backupot az eredeti file-rol?

Muki100
Nézd meg hogy a nyelv egyezik-e, illetve biztos nem crackelted az exét elõtte.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Leszedtem egy másik helyrõl is, de az is ezt írja ki a végén!
Letöltöttem az 1.0b patch-et a kotor 2-höz, de a telepítés végén ezt írja ki!
Old file not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match.
Odáig értem hogy régi fájl!
HIE
Csináltam egy Kotor párbajt (mert olyan még nem volt ): 😄 ) Akinek van hot-dog profilja, annak íme a link, szavazhat 😄

http://www.hotdog.hu/faceoff/faceoff_result.hot?id=95782

Jó igazad van, a csomó lehet túlzás volt, de érted a lényeget nem? Lehet hogy ezekkel is akartak valamit kezdeni, csak a végén mégse hagyták benne!
Muki100
Dísz, kimaradt színhelyek.
Pl. ma a kotorfileson azt olvastam, hogy az egyik helyszínbõl azért vágtak le egy emeletet ami már teljesen készen volt, mert egyszerûen túl sokáig tartott volna az a helyszín és nem akarták túlbonyolítani, nem akarták hogy sokáig tököljön ott a játékos mivel gyk. kaszabolás az egész.

Hmm, ott tényleg van, de az még mindig nem csomó. Persze akár Dantooine-on (vagy máshol) is vannak álajtók, bár azokon látszik, hogy annak is tervezték õket.
Elhiheted hogy én is az alaposságra törekedem! Már egy párszor végig is vittem az elsõ részt!
Pl.: A yavin-i ûrállomáson is ha jól emlékszem ott van 2 ajtó és a térkép jelzi is hogy ott van egy szoba, de szerintem oda nemis lehet bejutni! És találkoztam még pár ilyen hellyel.
Egy csomó? Én az alaposságra törekszem, és be is jutottam mindenhova. (Bár még nem játszottam teljesen végig.)
De az egyben van egy csomó olyan hely vagy szoba amit a térképen rajta van, viszont nem lehet bejutni, mert az ajtóval se lehet kezdeni semmit és még számítógéprõl sem lehet kinyitni! Akkor azoknak most mi értelme van?
Értékelem, hogy segíteni próbálsz, de ezzel nem sokra megyek! <#nemtudom>Szerinted miért most kezdtem el játékot???!!! <#awink>Azért mert így magyarítással tudok játszani vele, miután nem vagyok valami jó angolból! Így ha szabad kérnem, inkább mond el nekem mi lehet a gond (legalább nagy vonalakban)! Nagyon köszi!!!<#worship>
Muki100
Igazad van, a mostanában oly divatos "Kotor1 restoration" modokat unatkozó emberek csinálják sorstársaiknak. A Bioware úgy adta ki a játékot ahogy jónak látták, pár modul persze ott is benne maradt használatlanul.

SiZo91
azok csak tervben voltak. azért nem rakták bele, mert nem akaták túl bonyolítani a játékot ilyen apróságokkal, meg õszintén szólva, semmi értelme sincsen, hogy tudod fejleszteni, mert így is megnyered az összes versenyt.
----
krisztajo: mondom végig veled kell hogy legyen a küldetések során, és ha jó dolgokat csinálsz, akkor általában tudsz rajta befolyást elérni, ha meg egész idõn a ahjkón marad, akkor jó hogy nem tudsz vele beszélni

Calver
mondjuk ez <#nezze><#fogmosas>

Na ez érdekes, mert én full jó vagyok mégsem tudok vele semmirõl sem beszélni!!! Most akkor ilyenkor mi van???<#conf>
Az elsõ részbõl nem maradtak ki jelenetek vagy helyszínek?
Mert olyat hallottam hogy pl a swoop versenyeknél lehetett volna fejleszteni a jármûveket! Ezeket nem fogják a gizkások vagy mások helyreállítani?
SiZo91
bao-duron csak úgy tudsz hatást elérni, ha figyeli mit csinálsz, vagyis ha jófiú vagy, akkor érsz e lrajta, ha meg gonosz vagy akkor megsértõdik, vagyis csak lájt szájdon lehet belõle jedit faragni

HiPPoNaX
Talan azert tart ennyi ideig, mert a gizkasok nem foallasban, komoly fizetesert csinaljak, hanem hobbibol es tok ingyen azert, hogy tudj mivel jatszani? Nem hinnem, hogy csupan egy rakas videot kene visszailleszteni a jatekba, hanem komplett helyszineket osszerakni, a parbeszedeket es az esemenyeket lescriptelni, etc... Amugy meg progress reportnal meg lehet talalni, hogy milyen "ficsorok" maradtak ki, bogarassz egy kicsit, ha melyebben erdekel a tema :]

Hát, ha ilyen egyszerû lenne! <#schmoll2>Már a Dxun-on vagyok, vagyis a hydrokulcs után. Ennyit pedig nem játszanék újra. Tehát utólag nem lehet sehogy sem megvenni õket??? <#wilting>És Bao-Dur? Vele kapcsolatban nincs semmi ötleted? Ha nem tudok beszélni vele nem hogy pajzsot nem kérhetek jedit sem tudok belõle faragni!<#szomoru1><#duma>
SiZo91
ha sötét oldalon egyszerû dolgod, megtalálod a hydrokulcsot, beszélsz vele, megölöd és evleszed a maradványaitól, meg ha le is ölöd, kapsz egy Hk alkatrészt is asszem. ha világoson vagy szerintem azelõtt vedd meg mielõtt megtalálnád a kulcsot
---
meg nem tom, hogy a gizkások mit húznak ennyi ideig. a fejlszetõk kiadtak egy komplex játékot másfél évalatt. a gizkások pedig egy modot, ami olyan kb 12 kimaradt jelenetet tartalmaz, csinálják kb ugyanennyi ideig.
---
HiPPoNaX: az a 16 kimaradt extra az mi? :K

Köszi az eddigi segítséget! De még kellene! Annak idején a Dantooine-on pénzhiányból kifolyólag a simlis droid kereskedõt én a hydrokulcsával szerveztem be. De most már szeretném megvenni tõle a spéci tölteteket. De nem adja õket! :-( A csata után visszamentem hogy megvegyem, de az eladási listában nem szerepelnek és beszélni sem akar már róla velem. Viszont a Dxun-on a lezárt rejtekhely felrobbantásához nagyon kellene! Még egy kérdés. Bao-Dur-ral hogyan lehet beszélni??? Én még a Telos-on minden háborúval kapcsolatos témát kiveséztem vele és a fénykardot is megcsinálta. De azóta nem tudok semmirõl se beszélgetni vele, pedig úgy tudom, hogy pajzsot is tõle lehetne kérni.:-( Az meg nem ártana. Úgyhogy megint <#help><#help>!!!
hát ép az a baj hogy nem jön senki és már 40-szer voltam ott na mindegy újrakezdem aztán lesz ami lesz
HiPPoNaX
1.0b a legutolso hivatalos patch, ha feltelepited, akkor szerintem ujra fel kell majd raknod a magyaritast. Gizkaek majd akkor lesznek kesz, amikor mindennel elkeszulnek, ennel pontosabb informaciot ok se tudnak (legalabbis az oldalukon nem irjak). Elvileg meg 6 dolgot kell megoldaniuk az elso publikus kiadasig, azutan johet a 16 egyelore megoldatlan "extra" a vegleges valtozatba. Ha az osszes megoldando problemat nezzuk, akkor ez mar elenyeszo szam, de ettol meg nem biztos, hogy annyira hamar kesz lesz :] Amugy tudtommal ingyenes lesz.

és melyik a legújabb hivatalos patch a játékhoz? és a patch-et nem befolyásolja az hogy a játék magyarosítva van? illetve, mikorra várható kb a gizka project? Gamestaron olvastam hogy elvileg 90%ban már kész vannak. Ja és még anyit, hogy ingyenes lesz ugye?
Tudom hogy olyanokat kérdezek amiknek utnna lehet járni google-n vagy valami máson, de a legtöbb helyen angolul vannak infók!
HiPPoNaX
A hivatalos patch altal nem javitott hibakat szuntetnek meg a jatekban.

helló! néztem a team-gizka oldalát, de sajnos nem vágom az angolt! Tudja valaki hogy ezek mire valók? A letöltésekben vannak, de nemtom mire jók:
Dxun Equation Puzzle Fix
Fuel For Telos Quest Fix

Elõrre is köszi! 😄
SiZo91
mikor odamész abba a kör alakú rszbe, ahol a jedi mestereknek kéne lennie, akkor kreia jön, lebasz, elmondja, hogy minek is számûztek valójában a rendbõl (amikor kivagy feküdve), aztán megkapod a force crush erõt. ezután ki kell menned az enclávéról és már megy magától az esemény

hy van egy kis bibi az elõzõ az már elavult az a gond hogy miután odamegyek a dantooinra nincsott semmi történés igaz én kinyirtam az
összes jedi mestert <#hawaii> keria eltûnik és nem történik semmi
mit tegyek?
SiZo91
tudna nekem valaki küldeni egy VILÁGOS OLDALI mentést, amikor már megtaláltuk az összes dzsedáj mestert és a dantooine-on vagyunk. már egy párszor végigtoltam a játékot sötéten, viágoson meg még nem akarom végigvinni, merta következõ végigjátszát a gizka projcttel együtt akarom megcsinálni, akkor is sötéten, mert én sith vok ^^ meg nekem azért kéne ez a mentés, mert kíváncsi vagyok mit mondanak a mesterek dantooine-on. vagy felõlem be is lehet másolni ide a párbeszédet nekem nyolc. ha valaki elküldi, akkor itt az e-mail címem: [email protected]

hy valaki tudna segíteni amikor elínditottam a mentésemet hibajelentéssel kilép többször próbáltam újra de nem sikerült belépnem
vagy a játék újrarakása és a mentés bemásolása megoldaná?
Nekem olyan volt, hogy amikor a kreia beszél attonnal a hengerben(vagy zárkában vagy mittomén) akkor atton már eleve eszméletlenül fekszik, de azért a párbeszéd megy <#zavart2>
HiPPoNaX
En visszatoltottem anno vagy 10-szer es csak az segitett, ha mashogy folytattam a parbeszedet, kulonben mindig beakadt 😄