Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal pár sith,és zsoldos a földre került 😄
Bár a fénykardot szinte csak akkor használtam, ha valami zárat kellett föltörni, mindent amit lehetett, arra költöttem, hogy az Erõm legyen az erõs. A végén a templomban elég vicces volt, hogy van egy szoba, ahol van mondjuk 6 Sith és még 4 katona, a középsõre ráküldök egy Erõ hullámot, mindenki elesik és elszédül, nyomtam 1 olyan üvöltös Erõt és mind kidõltek 😄 A fénykardba olyan kristály raktam, ami növeli az Erõk hatékonyságát, meg olyat, amitõl csökken az Erõk költsége, és szinte csak azzal nyomultam (persze ezt már csak sokadik végigjátszásra), nagyon élvezetes volt 😊
Spread De Love!
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
hátööö, ez érthetetlen lett... szóval vhol van egy nagyobb nyitott tér egy baromi nagy lyukkal a közepén (ahova le is lehetett ugrasztani egy arcot, kellemeset kacagtam azon is <#nyes>#nyes>) na oda kell elrohanni ugy h Mira bent van a csapatban, akkor érezni fogja az erõt, blablabla, és a történelem elsõ pisztolyos yetijévé válik.
"The trees move. Do you not see it?"
Mira mint gyilkológép? <#wow1>#wow1> Hát hiszem ha látom! Én abszolút nem vagyok nyugodt hogy a wukie-val még egyszer kell csatáznia! <#wow3>#wow3> Hogyan kell belõle jedi-t csinálni??? Már félórát beszélgettem vele, de egy ideje már minden zsákutcába vezet vagy elküld melegebb éghajlatra! Pedig direkt azért nem létem szinteket vele hogy majd jediként tehessem meg! <#conf>#conf><#help>#help><#help>#help>
-Are you guilty?
-Yes I am.
-Good. Execute him.
Ezután már nem ismertem be 😊
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
deh mind 1, inkább megyek megkeresni a Jedit 😊
a játék elején egy fénykardra vágytam, erre most minden küldi után azt kapok <#idiota>#idiota>
Spread De Love!
thx, én azt hittem, hogy a templom alatti barlangban -.-"
amúgy az nagyon gáz ha kitíltottak az egyik bojgóról ahol van egy Jedi ? 😄DDDDDD
(épp dumáltam a Jedivel, erre jött pár gengszter, rámtámadtak, kinyirtam öket, aztán jöttek a katonák és elkergettek :S )
Spread De Love!
Én úgy csináltam hogy megláttam egy ellenfelet akkor magamra raktam mindenféle pajzsot, aztán leraktam egy rakás aknát utánna pedig rálõttem olyan rakétavetõvel (vagy valami hasonló) és ezekután elkezdenek futni felém, addig még kb 1-2 szer rájuk tudok lõni mire odaérnek, és akkor meg ugye belefutnak a letelepített aknákba és mire odaérnek hozzám már elég kevés az életük és addig megvéd a pajzs.
Erre a küldetésre mindíg elmegy majdnem az összes gyógycsomagom, pajzsom, meg aknám 😞
turn left (map left), through that door, then turn left (map down) and
that door ahead is the escape tunnel. To the right of that door is a
small console that you can use to let the Exile in."
szóval az terminálhoz jutás módja: az arénából menj ki egyenesen az elsõ ajtón, aztán balra (a térkép szerinti balra!), át azon az ajtón, aztán megint balra (térkép szerinti lefelé) és az ajtó elõtted az ami neked kell, tõle jobbra pedig ott a terminál amivel beengedheted a fõkaraktert.
a taxit szétverték a tõzsdések, mire meglett mindent alkatrész hozzá -.-'
Spread De Love!
a droidok (az a lebegõ iébizé, meg a HK amit épitettem) nemgáz hogyha pirosak
nemnagyon akarnak elkékülni 😞
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
megtarthatta a fénykardját
jah, és soha nem öltözik át (szal mindig Sith ruha lesz rajta
---
Szabi1991: attont úgy tudod jedivéde csinálni, hogy megszerzed nála a max befolyást, elmész nar shadaa-ba, magaddl viszed a menekült szektorba. ott két twilek mondja, hogy tud nfót attonról, potom 25 kreditért, add oda nekik, és mondank róla egy infó blablabla, ezután pedig beszélgetsz attonnal, és a végén jedivé teheted.
a taxihoz én sem tudom hol van sry 😄
Atton tényleg lehet Jedi ? <#wow1>#wow1>
és a Taxi-hoz hol találom az energiaforrást ? 😊
Lehet hogy igazad van azoktól akik használták magyarítással együtt én eddig ezt hallottam! <#whatever>#whatever>
Nos ez érdekes! Tudom, hogy a küldi szövege is ezt írja, de nálam akkor sem stimmel! Én ugyanis az egész Telos-t bejártam, de ott nem találkoztam a helyi rosszarcokon kívül senkivel! A felszínre pedig visszatérni ugye nem lehet!!!! <#conf>#conf><#wilting>#wilting> (Ja egyébként a TBE jutalom: Megszökött bûnözök küldirõl van szó.)
A ket szokott urgevel emlekeim szerint valahol a Telos felszinen akadhatsz ossze, az uzemanyag probleman pedig majd a Nar-Shaddaan tudsz segiteni, ha lerendezted a Goto problemat.
Lássuk csak elõröl. Ez a mod nem rossz ötlet de azt hiszem nem fogom használni, legalább is ebben a végigjátszásban nem.
Úgy hallottam a modok hazavágják a magyarítást azt pedig nem szeretném! <#miaz>#miaz>
Egyébként Disciple-vel kapcsolatban teljesen igazad van! Bár én elkezdtem tápolni tényleg nem lesz belõle semmi! És még hülye is, de nem baj, bár egy ideig gondolkodtam rajta, most már biztos, hogy úgy sem fogom a csapatba rakni! <#levele>#levele> Abból a szempontból viszont hogy Hópihe milyen jól használható lenne ez a tag alternatívának tényleg (rossz) vicc!
Mirával kapcsolatban azért kérdeznék. Miután én magyarul játszom a játékot legalább ezekkel legyek tisztában. A mesteri sebességre és bátorságra gondoltál? És táp pisztolyokat hol lehet találni vagy venni??? Nekem eléggé gyengusok vannak! Én egyébként Atton-t gondoltam elsõre lõfegyveres jedi-nek miután Ö is eléggé magas ügyességgel rendelkezik. De elfogadom, hogy Mira jobb választás.
Alapvetõen én is a közelharcos szétütjük a szádat a fénykardunkkal felállásra voksoltam, eddig be is jött, de ki tudja!
Visas-nál én eddig nem tapasztaltam hogy gyenge lenne, igaz nem a legnagyobb az életereje de azért tud darálni! A bugot amit írtál én észre sem vettem, csak azt tûnt fel hogy kevés erõpontja. Ez tényleg elég furcsa! <#fejvakaras>#fejvakaras>
De legalább rájöttem hogy lehet Bao-Dur-ból jedit csinálni! <#smile>#smile> Bár úgy látom tényleg jól sejtettem hogy nem érdemes. Egyébként nem teljesen értem, hogy miért nem lehet köntösbe bujtatni??? <#kerdes>#kerdes>
Kreira? Hát igen, Ö erõs de hát ez nem véletlen! Ha nem lenne ilyen beszólok mindenért típus a tápolásairt cserébe még bírnám is. <#duhos2>#duhos2> Nem beszélve arról hogy az összeesés azért nála sem olyan egyszerû. Hát ez van!
Na a küldivel kapcsolatban olyan szépen fogalmaztál, hogy bocsi de egy szót sem értek belõle!!! <#wilting>#wilting> Kicsit kevésbé költõien is eltudnád mondani?
Én nem vitatom az illetõ úriember elhivatottságát, sõt nagyra is értékelem! Csak épp a megfelelõ nyelvtudás híján nem tudok vele mit kezdeni! <#shakehead>#shakehead>
Ja és majd elfelejtem van több magyar nyelvû végigjátszás is! Én jelenleg háromról tudok amibõl kettõ eléggé sekélyes és szinte ugyanaz. A harmadik zseniális és rettentõen részletes is, de sajnos kb. a játék felénél félbemaradt! Nagyon köszi az újabb segítséget! (Remélem az én szövegmennyiségemmel is megvan elégedve! <#wink>#wink>)
btw Mira elég érdekesen válik az egyik legerõsebb karakterré... ugyebár szegény kislánynak vannak az egész játékban a lehetõ legrosszabb statjai (Kreiránál 84 pont van szétosztva, nála 73...) viszont van egy kedves Precise Shot nevû képessége, ha 8-as szintre felviszed Scoutként akkor hármason, ami eléggé morbid módon az egyik legtáposabb képesség a játékban. summázva: iszonyatos extra sebzés pisztolyokkal, fényfütyi által is kivédhetetlenül. megfelelõ fegyverekkel - 2 táp pisztollyal - Mira el tud pusztítani egy csapatnyi Jedit pusztán annyival h csúnyán néz rájuk. rakd ki neki a Master Speedet és mellé a Master Valort, és kapsz egy olyan karaktert aki nem csak mindent bedarál, hanem tápolja is a csapatot. (sebzõ erõket nem is éri meg nagyon kitápolni nála, fõleg mert Sentinelként képtelen olyan mókás dolgokat csinálni mint egy Consular, lévén az ellenfelek meg fogják dobni a mentõdobást). és még egy ok amikért érdemes egyik karakterbõl lõfegyveres yetit csinálni: emlékeim szerint, ha egyszerre három karakter egy ellenfelet üt, akadályozzák egymást - legalábbis KotOR elsõ részében még biztosan így volt.
na még egy kicsit karakterekrõl: Visas jó is lehetne... de sajnos szegény nem az. õ az egyetlen Jedi akinek nincs meg egy igen fontos featje (Force Sensitive), ami miatt bizony 40 forceot veszít. valószínûleg bug, de még ha ez meg is lenne, akkor is igen gyenge a lelkem véleményem szerint...
Kreira pedig... nos, gusztustalanul erõs, én ettõl függetlenül gyûlölöm. legjobb statok, elképesztõen feltápolja a fõkaraktert, valamint még Consular is mindehhez - viszont én nem tûrök meg egy olyat karit a csapatomban aki bármelyik pillanatban összeeshet és meghalhat már csak a kora miatt, fehér botot használ és még labdákkal bûvészkedni se tud karhiány okán.
és még a küldikrõl: a két illetékest ha jól emlékszem amikor palacsintásat játszottál Teloson - értsd: szétkented az ûrhajót a felszínén - azután nemsokkal találtad meg és szeletelted fel, a másik küldirõl pedig... halvány lila gõzöm sincs. <#nyes>#nyes> sztem sosem csináltam meg. magyar nyelvû végigjátszás meg sztem egyáltalán nem is létezik - Dan Simpson (az angol nyelvû írója) egy türelmes figura, én hamarabb rágnám le mindkét lábam minthogy begépeljek egy durván 800.000 karakterbõl álló végigjátszást. (mondom mindezt miután alkottam egy kisregény méretû hozzászólást...)