Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SiZo91
kihallgatni???... ja értem 😄 de én nem szoktam befejleszteni a lopakodást, szal nekem akkor ez ki fog maradni, de majd a jumát azt megpróbálom megszerezni, de érdekes, amikor a csapossal beszéltem anno, nem volt olyan válaszopció, na mindegy.

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Ezt amúgy elmodja a két muki, akiket lopakodással tudsz csak kihalgatni a lakókörzetben.

BattleTag: zydar#2910

a bárból lehet kérni a csapostól 😊

SiZo91
lol én ezt nem is tudtam 😄 juma juice-t meg honnan lehet szerezni?

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

én most játszottam ki elõször <#wow3>

1 óra volt a sith suliban, amíg megírtam a tesztet hogy tovább engedjen :S

Aha, tehát akkor azért nem tudtam bejutni, mert rossz voltam...
Az elsõ kérdésemre nem tudsz valamit mondani? Neked sikerült?

HiPPoNaX
Dantooine-on asszem akkor juthatsz be a szemelyzeti szobakba, ha elvallalod a telepules megvedeset (aztan hogy onnantol mit csinalsz, az mar rajtad all 😄)

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Hello!
A Vogga(Nar Shadda) melletti zárt ajtón ugyebár nem lehet bemenni, csak ha Vogga alszik és a kath vérebek itatójába Juma Juce-t töltök. Namármost a löttyöt nem lehet máskép beletölteni az itatóba, csak ha elaltatod a hájgépet, de ez nem megy, mert nem tudok táncolni neki, mert Goto bárkája szét van már robbantva. Ilyenkor mit tudok tenni? Esetleg terveztem mégegyszer végigvinni és még a Goto elõtt megcsinálni, de nem tudom hogy akkor mûködik-e a dolog?
A másik meg a Dantooine-on lévõ személyi szobákbn hogyan lehet bejutni?
Elõre is kösz a választ!

SiZo91
nem kavartál fel semmit XD csak hát igen, ha valaki nem ismeri a játék környezetet, annak biztos megvan a 60 óra, így, hogy tudod, hogy a mi mire jó, már mingyárt könnyebb és hamarabb meg van az egész

gibson9
Ja és észrevettem én is amikor végigvittem hogy nem 60 óra, de én azt hittem akkor hogy biztos elmentem egy csomó mellékküldetés mellett.
Sorry ha felkavartam az indulatokat <#falbav><#hehe>

gibson9
mentségemre legyen szólva, hogy mindenhol mást írnak<#zavart2> Amúgy téyleg a játékstíluson is nagyban múlik! Én amikor gonosz karival vittem végig akkor nagyon hamar végigjátszottam. A vége felé csak villámmal támadtam mindenkit és általában 1-2 villám után kidõlt mindenki körülöttem, de ha egyenként levágom õket, akkor bizony jóval hosszabb lett volna a játékidõm.

SiZo91
én már elmondtam, hogy 3szor toltam végig, most tolom 4edjére. a 60 óra az túl sok nem gondolod? meg ha megnézed azt a pc guru számot, amiben írtak róla tesztet, ott is 35 órát írnak végigjáccásnak, úghogy mindent megcsinálsz, és zerintem ezen kár vitatkozni, mert valaki lassabban káccik, valaki gyorsabban.

Calver
btw érdemes végigolvasni a srác szövegeit, iszonyatos baromságok vannak benne <#nyes>
"Channeling John McClane: "Now I have a lightsaber, ho-ho-ho". Yippeekayay motherfuckers."
(mondjuk ezt csak az fogja érteni aki látta a Die Hard elsõ részét, lehetõleg angolul - a többieknek meg õszinte részvétem, nem tudják mit hagytak ki <#vigyor1>)

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
mühahaha <#vigyor1>

juj de kemények vagytok húúú!!! kiváncsi vagyok hányszor nyomtátok végig! nem a gyorsaság hanem a minõség a lényeg!...😄

SiZo91
hopsz -.-' nem olvastam el rendesen XD

Calver
"a képeségek listában van egy olyan képesség, ami osztályjártassággá tesz külöbõzõ jártasságokat, és akkor már csak egy pontot költesz rá"
ezt írtam én is pont, csak kicsit máshogy <#nyes>

SiZo91
hát mit mondjak, igen, könnyebben ellehet végezni a dolgokat, hiszen a sithek nem félne ka sötét odlaltól 😊 ha sötéten van elintézheted egy megöléssel is satöbbi, szal igen. de mondjuk a befolyásolásnál éppen fordított a helyzet szerintem

gibson9
Igaz! Ha már tudod hogy mit kell csinálni és hol, akkor viszonylag hamar végig lehet vinni. Én mondjuk amikor elsõnek csináltam, akkor elég sokáig játszottam vele és egy csomó mellékküldit nem is fejeztem be!
De amúgy a gonosz karis mellékküldik egyszerûbbek mint a jók, nem? ( A sithek útja nem rövidebb, csak könnyebben járható! Yoda bölcsesség V. film 😄)

SiZo91
ez most minek írtad le, ezt én is tudom XD
---
gibson9: én megcsináltam minden mellékküldit, ami sötétoldalon elérhetõ volt és 35 óra latt megcsináltam, második és harmadik végigvitelre pedig 30, minde párbeszédet elolvasva, szal. meg ez függ attól is, hogy milyen gyorsan csinálod, meg hogy tudod hova kell meni stb.
---
calver: a képeségek listában van egy olyan képesség, ami osztályjártassággá tesz külöbõzõ jártasságokat, és akkor már csak egy pontot költesz rá 😄, én spec befejjlesztettem, hogy a reapor legyen osztjártaság, te általad leírt okok miatt 😊

Calver
KotOR2 nagy trükkje: repair nélkül pokol lesz az életed. nem tudsz dolgokat szétszedni anélkül h elveszne valamekkora része a komponenseknek 20-as repair nélkül, nem tudod T3-at feltápolni és kapni közben +1 WIS-t (igaz ahhoz computer use is kell, de azt cuccokból fel lehet tápolni), meg egy csomó egyéb mókás dolog kimarad az életedbõl... ezért is mocsok táp kaszt a Consular, csak neki class skill a repair, nem kell elbasznia egy featet erre <#nyes>

gibson9
<#worship>bocsi<#worship> csak megemlítettem hogy lehet kimaradt egy pár <#nyes>

megcsináltam egy csomot 😮

gibson9
akkor idõd nagy részét nem mellékküldetések véghezvitelével töltötted!!! <#nevetes1>Mert olvastam hogy ha minden mellékküldetést megcsinálsz akkor kb 60 óra a teljes játékidõ!

én 30 óra alatt játszottam ki 😄D
(mentésnél írja hogy mennyit játszottál vele)

SiZo91
annak a jelenetnek jelentõsége nincs, csak annyi, hogy ha mindig kilépsz a hajóból és felmész, mindig vannak ilyen jelenetek a karik között, meg csak annyi van ott, hogy mondja hk, hogy ismernie kéne t3-mat (igen, mert mind2 benne volt az egyben) és ennyi.
---
Szabi1991: elméletileg minden bolygón van fébykard alkatrész, mert a fejlesztõk csak nem tudják, hogy ki melyik bolygóra fog menni elõszõr, és rögötn az elsõ választott bolygón megkapod az alkatrészeket, szal kell ott lennie. ott vash mesternél, a fénykard helyett vlaszeg az egyik alkatrész lesz, a másik nem tom hollehet, de majd meglátjuk 😊 még nem tartok ott XD

SiZo! Hát lehet, de nálam ott semmi ilyesmi nem volt csak gyilok. Bejött Tobin és rámeresztette az embereit. <#gun>
Claver! Végigjátszottam az elsõ részt és tudom hogy T3 és HK is Revan droidjai voltak. De ez akkor sem magyarázza a második rész ezen történéseit! <#ejnye1> Nem beszélve arról hogy az elsõ részben T3-nak nem volt semmilyen hologramja sem! <#rolleyes> (Szóba hozni pedig abszolút nem tudtam nála ezt a lehetõséget. Igaz javítás képességen nincs de számítógép használatból viszont maxon vagyok.) Így továbbra sem tudom akkor mi a helyzet! <#szomoru2>
sztem ott nincs alkatrész, viszont majd kapsz 1 fénykardot....

SiZo91
amúgy korribanon hol találom meg a fénykard alkatrészeket, ha elõszõr megyek oda?

SiZo91
mondjuk a a végsõ választás onderonon, akkor van, amikor tobin megjelenik a kantinában. azért mert ha esetleg megváltozott a véleményed, akkor ott eldöntöd. és annak, hogy mit választál a tüntetésen, meg a két aliennek az nem szmáít semmit, may ha vleed van visas meg manadalore akkor szerezz rajtuk befolyást

Calver
a másodikra nemes egyszerûséggel azt tippelném, hogy azért érdekli, mert... (spoiler az elsõ részbõl - ha nem játszottál vele, ne olvasd el, mókásabb végignyomni és felfedezni)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az elsõ részben is ugyebár jelen volt T3, mint Revan kicsi haverja - valami rémlik errõl a hologramos cuccról, sõt, talán valahogy (repair skill?) elõ is lehet ezeket csalni a gém közben T3-ból... mindenesetre gondolom a Revanos kapcsolódás az ok

a harmadiknál meg ha jól tudom attól függ ki kit lõ le h melyik oldalon vagy... vagy sem. fene se tudja.

ezt a 3 részt én se nagyon értem, de hátha kiderül mi miért történt 😄D

amúgy elég fura az a kis t3-as, szal tényleg ráférne már egy memória törlés..

Lacccci! Elég hamar le kellett tenned a voksod valaki mellett! Még a bolygó legelején van egy kis közjáték a téren ahol egyik vagy másik oldalt kell választanod (a nagyszánú csávónál). Utána úgy tudom, eszerint kezel a játék! Vagyis ha ott Vaklu mellett érveltél, akkor királynõ ellenes lettél!
Sizo! Szerintem igen! Kavar a jó oldalon tehát a Királynõ mellett van! Ha nem Öt választod meg kell küzdened vele!
Most én is kérdeznék!
Lassan a végére érek már a Malachor-on vagyok! <#smile> De van amit nem értek! A hajón a kavarást a három droid-dal.
1.A kis T3 miért lövi ki a HK-t amikor az a hiperhajtómû után szaglászik? Ez az egyetlen amirõl egyáltalán lehetett az orgyilkos droid-dal beszélni de csak adja a hülyét!
2. Mit jelent az amikor Disciple oda megy a T3-hoz és azt mondja „Szóval Te vagy az a T3!” ??? És látni valamilyen hologramot egy pillanatra?
3. GOTO miért lövi ki Bao-Dur kis Remote-ját?
Nem tudom, hogy van-e köze ezeknek egyáltalán bármihez, de miután kitér rá a játék, jó lenne tudni mirõl is van szó! <#fejvakaras><#help>
jah sry, sietni kell, aikor bejutsz a palotába, és nem kell megõlni mindenkit, jó sok emberel lehet beszélni, és megmondani neki, hogy inkább védje a királynõt !

A gázos bár nem a Nar Shaddan van?
Most vagyok az Onderonon -gondolom ez a "végkifejlet"-, de csak harc lehetõség van,
gondolom azt hiszi a játék, hogy a királynõ ellen vagyok...
SiZo91
akkor vagy beszóltál neki vagy nem tudom, de most nekem is lenne ezzel kapcsolatban egy kérdéssel, ha vaklut választom, akkor meg kell ölnöm kavart, ha meg a királynõt, akkor nem kell? erre én is kíváncis lennék, mert most úgy akarom vágigtolni sötéten, hogy meghagyom az összes jedi mester életét

gondolom ahol utánna kell menni, abba a gázos bárba.. 😄D

Help, plíz!

Kavar-nál csak a harc lehetõsége van, hol csesztem el? <#conf>
(persze ebbõl adódik, h világos oldalon vagyok...)
Ugye nem kell sokat visszamennem?

Köszi elõre is!<#worship>
Köszi ez kellett! <#worship> Nem tudtam hogy nála ez a kulcs. De Mira azóta már jedi is lett! <#nevetes1> Fejlesztettem neki brutál pisztolyokat is! Remélem a wukie ellen is elég jó lesz! <#fejvakaras>
Egyébként rájöttem hogy mi volt a gond az üzemanyagos küldivel. Ha már táncoltál a hutt-nak és jól kizsebelted akkor azóta is alszik a vérebeivel együtt hiába mész oda hozzá bármikor. És ha felébreszted akkor mindig ugyanazt a dumát nyomja. A trükk ilyenkor, hogy nem beszélsz vele semmit, hanem újra megszólítod. Akkor már megfelelõen szövegel és kész a küldi!
Azért a tanács és a mesterek elég érdekesek voltak! Ahhoz képest hogy megmentettem õket, szép kis hála (és gyenge magyarázat)!!! <#levele> Hát lehet hogy Kreia nem a legjobb a világon de megmentett és ahogy lerendezte õket az is nagyon durva volt!!!!
<#eplus2>
N1ggA
hû ez aztán szigor 😊

Spread De Love!

SiZo91
én mind2-t szeretem használni, de valamiért a fénykardot jobban, mondjuk nekem is az egykezes jön be, nem tom miért XD most akarnám végigtolni aj átékot 4edjére, ismét jedi védelmezõ + sith martalóc párossal 😄 és úgy, hogy nem ölök meg egy jedi mestert sem xD csak az a helyzet, hogy eltiltottak a géptõl (m,ost is titokban gépezek), mert a félévimben van egy fizika 3as, 2 négyes meg a többi ötös, és azért eltiltanak, mert afizika 3as...no comment, igaz tavaly 5ös voltam belõle de nem érdekel

N1ggA
Chimaeran voltam Marcus (kb. májustól NGE-ig, úgy fél év, pre-CUból csak videókat láttam meg meséltek róla), a Nightly Strikekal nyomultam egy kicsit, aztán jött az NGE, utána egy olyan 3-4 hónapot még toltam valami külföldi klánban.

Spread De Love!

Calver
én meg szinte csak FFAkon, na meg késõbb Force Dueleztem rengeteget, ott tanultam meg noobstickelni <#nyes> asszem ez okozza a különbözõ nézõpontokat <#vigyor1>
(btw, te SWGben ki voltál és melyik szerveren?)

N1ggA
hát én még a legelején csak duel szervereken játszottam, aztán amikor elterjedtek a klánok meg a FFA szerverek, akkor mivel már a dualhoz szoktam, nem tömeghenteltem, csak 1v1-es kihívásokat játszottam, úgyhogy nekem az a része kimaradt 😊 Amúgy már alig várom a Force Unleashed-et, konzolra, abban lesz multi. Végre egy új (valószínûleg) király sw-s játék multival!

Spread De Love!

Calver
1v1-ben. tömegírtásra vmint tömegben túlélésre legjobb 2 kard volt imho - még ha minden másban vérgyenge is -, bár én egy idõ után noobstickel is remekül tudtam harcolni minden ellen ugy h elég sûrûn váltogattam stílust. 1 karddal elvbõl ("fight the power!") nem voltam hajlandó soha nyomulni, az egész egyszerûen gusztustalan volt - talán gusztustalanságban csak a noobstickes butterfly-spam verte le. bár sztem még az sem...

N1ggA
JK-ban egyértelmûen a sima egykezes kard volt a legjobb piros szinten. Mind a kétkezes, mind a duplapengés ellen verhetetlen volt, csak ki kellett tanulni.

Spread De Love!

Calver
ahhha... ez a Sith/Jedi valami nekem már kicsit magas, nem is klánoztam már JA-ben (sõt, BF1942ben voltam klántag utoljára), én simán daráltam 2 fényfütyivel és gyakorlatilag lehetetlen volt kiszorítani FFA szervereken a top3ból. hát igen... 2 kard gyenge stílus lenne alapból, kivéve ha az ember megtanulja tudja használni. <#nyes> (uff, ez de rohadt egoistán hangzott)

kb másfél évig JA-ztam, volt pár klánom is 😄D

az egyikben Jedi voltam, aztán megszünt, és áthívtak egy Sith klánba, de hamar rájöttem hogy nemvagyok jó Sith-nek.. 😊

Calver
noobstick-e? (már ha valaki Jedi Academyzett multiban, az érteni fogja)
amúgy én is noobstickel (kétoldalú zseblámpával ha úgy tetszik) nyomtam minden karinál, 1 kard vérgyenge és védelemre gyúr - ami teljesen felesleges itt -, 2 kard látványos és táp lehetne, de köszönöm, nekem elég h WoWban nyomom kaszinókaszttal, itt már nem szeretnék véletlenszerû critekkel sebezni, bár így is volt egy karakterem (aki Guardian-Marauder volt) aki 2 fényfütyivel tolta.