Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
BattleTag: zydar#2910
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
1 óra volt a sith suliban, amíg megírtam a tesztet hogy tovább engedjen :S
Az elsõ kérdésemre nem tudsz valamit mondani? Neked sikerült?
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
A Vogga(Nar Shadda) melletti zárt ajtón ugyebár nem lehet bemenni, csak ha Vogga alszik és a kath vérebek itatójába Juma Juce-t töltök. Namármost a löttyöt nem lehet máskép beletölteni az itatóba, csak ha elaltatod a hájgépet, de ez nem megy, mert nem tudok táncolni neki, mert Goto bárkája szét van már robbantva. Ilyenkor mit tudok tenni? Esetleg terveztem mégegyszer végigvinni és még a Goto elõtt megcsinálni, de nem tudom hogy akkor mûködik-e a dolog?
A másik meg a Dantooine-on lévõ személyi szobákbn hogyan lehet bejutni?
Elõre is kösz a választ!
Sorry ha felkavartam az indulatokat <#falbav>#falbav><#hehe>#hehe>
"Channeling John McClane: "Now I have a lightsaber, ho-ho-ho". Yippeekayay motherfuckers."
(mondjuk ezt csak az fogja érteni aki látta a Die Hard elsõ részét, lehetõleg angolul - a többieknek meg õszinte részvétem, nem tudják mit hagytak ki <#vigyor1>#vigyor1>)
"The trees move. Do you not see it?"
ezt írtam én is pont, csak kicsit máshogy <#nyes>#nyes>
De amúgy a gonosz karis mellékküldik egyszerûbbek mint a jók, nem? ( A sithek útja nem rövidebb, csak könnyebben járható! Yoda bölcsesség V. film 😄)
---
gibson9: én megcsináltam minden mellékküldit, ami sötétoldalon elérhetõ volt és 35 óra latt megcsináltam, második és harmadik végigvitelre pedig 30, minde párbeszédet elolvasva, szal. meg ez függ attól is, hogy milyen gyorsan csinálod, meg hogy tudod hova kell meni stb.
---
calver: a képeségek listában van egy olyan képesség, ami osztályjártassággá tesz külöbõzõ jártasságokat, és akkor már csak egy pontot költesz rá 😄, én spec befejjlesztettem, hogy a reapor legyen osztjártaság, te általad leírt okok miatt 😊
(mentésnél írja hogy mennyit játszottál vele)
---
Szabi1991: elméletileg minden bolygón van fébykard alkatrész, mert a fejlesztõk csak nem tudják, hogy ki melyik bolygóra fog menni elõszõr, és rögötn az elsõ választott bolygón megkapod az alkatrészeket, szal kell ott lennie. ott vash mesternél, a fénykard helyett vlaszeg az egyik alkatrész lesz, a másik nem tom hollehet, de majd meglátjuk 😊 még nem tartok ott XD
Claver! Végigjátszottam az elsõ részt és tudom hogy T3 és HK is Revan droidjai voltak. De ez akkor sem magyarázza a második rész ezen történéseit! <#ejnye1>#ejnye1> Nem beszélve arról hogy az elsõ részben T3-nak nem volt semmilyen hologramja sem! <#rolleyes>#rolleyes> (Szóba hozni pedig abszolút nem tudtam nála ezt a lehetõséget. Igaz javítás képességen nincs de számítógép használatból viszont maxon vagyok.) Így továbbra sem tudom akkor mi a helyzet! <#szomoru2>#szomoru2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a harmadiknál meg ha jól tudom attól függ ki kit lõ le h melyik oldalon vagy... vagy sem. fene se tudja.
amúgy elég fura az a kis t3-as, szal tényleg ráférne már egy memória törlés..
Sizo! Szerintem igen! Kavar a jó oldalon tehát a Királynõ mellett van! Ha nem Öt választod meg kell küzdened vele!
Most én is kérdeznék!
Lassan a végére érek már a Malachor-on vagyok! <#smile>#smile> De van amit nem értek! A hajón a kavarást a három droid-dal.
1.A kis T3 miért lövi ki a HK-t amikor az a hiperhajtómû után szaglászik? Ez az egyetlen amirõl egyáltalán lehetett az orgyilkos droid-dal beszélni de csak adja a hülyét!
2. Mit jelent az amikor Disciple oda megy a T3-hoz és azt mondja „Szóval Te vagy az a T3!” ??? És látni valamilyen hologramot egy pillanatra?
3. GOTO miért lövi ki Bao-Dur kis Remote-ját?
Nem tudom, hogy van-e köze ezeknek egyáltalán bármihez, de miután kitér rá a játék, jó lenne tudni mirõl is van szó! <#fejvakaras>#fejvakaras><#help>#help>
Most vagyok az Onderonon -gondolom ez a "végkifejlet"-, de csak harc lehetõség van,
gondolom azt hiszi a játék, hogy a királynõ ellen vagyok...
Kavar-nál csak a harc lehetõsége van, hol csesztem el? <#conf>#conf>
(persze ebbõl adódik, h világos oldalon vagyok...)
Ugye nem kell sokat visszamennem?
Köszi elõre is!<#worship>#worship>
Egyébként rájöttem hogy mi volt a gond az üzemanyagos küldivel. Ha már táncoltál a hutt-nak és jól kizsebelted akkor azóta is alszik a vérebeivel együtt hiába mész oda hozzá bármikor. És ha felébreszted akkor mindig ugyanazt a dumát nyomja. A trükk ilyenkor, hogy nem beszélsz vele semmit, hanem újra megszólítod. Akkor már megfelelõen szövegel és kész a küldi!
Azért a tanács és a mesterek elég érdekesek voltak! Ahhoz képest hogy megmentettem õket, szép kis hála (és gyenge magyarázat)!!! <#levele>#levele> Hát lehet hogy Kreia nem a legjobb a világon de megmentett és ahogy lerendezte õket az is nagyon durva volt!!!!
<#eplus2>#eplus2>
Spread De Love!
(btw, te SWGben ki voltál és melyik szerveren?)
Spread De Love!
Spread De Love!
az egyikben Jedi voltam, aztán megszünt, és áthívtak egy Sith klánba, de hamar rájöttem hogy nemvagyok jó Sith-nek.. 😊
amúgy én is noobstickel (kétoldalú zseblámpával ha úgy tetszik) nyomtam minden karinál, 1 kard vérgyenge és védelemre gyúr - ami teljesen felesleges itt -, 2 kard látványos és táp lehetne, de köszönöm, nekem elég h WoWban nyomom kaszinókaszttal, itt már nem szeretnék véletlenszerû critekkel sebezni, bár így is volt egy karakterem (aki Guardian-Marauder volt) aki 2 fényfütyivel tolta.