Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
BattleTag: zydar#2910
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
emitter vagy micsoda
Meg a egy cella, de nem biztos.
ezeket az összetevõket és a kristályokat meg lehet venni, vagy találni, de teloson még nem lehet, csak a telos végén😊
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
HELP PLS!!!!
Végeztem a Nar Shaddan( ba**ott hoszzú volt), és már Dxun-on vagyok, mert Kavar mester hivott. Megérkezek, kiválsztom a csapattagokat, beszéleg a mandalóriai vezérrel, hogy vigyen a táborba. Elvisz, beszélgetek Kelbornnal, de nem tudjuk befejezni, mert egybõl, beszélgetés közben elkezdenek jönni az orvgyilkosok. legyõzzük õket, mondja Kelborn, hogy megyük Izizbe. Követekzõ jelenet már az, hogy Attonnal, és Xargával vagyunk vmni sith bázison. Xarga teljesen láthatatlan, pedig nem lopakodik. Megyünk tallálkozunk három Bomával. Nagyon nehéz õket legyõzni, meg mindenkit, nem tom miért, pl 3 sith katona legyõzése 7 percbe került, pedig a harc könnyûre van állitva. Az aknák és a lövegtornyok is láthatatlanok. Bemegyek Freedon Nadd sirjába, legyõzöm a katonákat és kinyitom az ajtót. Bemegyek kinyirom a sith mestereket, beszélek Xargával, hogy menyjünk vissza a csapathoz. rákattintok hogy mehetünk, fekete kép és kifagy. Elmentettem mielõtt mondanám, hogy mehetünk, és nem is ott teremsz ahol mentetted!!! hanem a sir egyik sarkában. szal tiszta bug az egész, próbáltam minden patchet, semmi. Tlán azu lehet a baj, hogy csheatelek, és hogy Atton nem jedi?
PLS HELP!!!
Egyébként láthatod õket menekülni a Czerka irodából.
A két szökött bûnözõ az merre található ? Ezt a küldetést Gren hadnagy adja a Telos-on.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
De a hiba megoldódott, újratettem, és lehet nem a launcherrel indítottam, hanem a kotor exe-rõl , és így megy.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Vistán szeretnék játszani, Vista fix meg is van, menü is szuper. Viszont ha elnyomom a felvezetõvideót(szokásos SW), akkor cska fekete kép,csak zene van, és sehova sem tovább. Kilépni csak feladatkezelõvel lehet.
Öcsémnél Vistán tökéletesen megy.
Patch-eket próbáltam volna, de dialog.tlk -nál kiakad mind.
7600Gs, 1 gb ram, AMd Athlon 64 a gépem.
http://flickr.com/photos/zolika90/
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
Segitségeteket szeretném kérni, Teloson elakadtam, ugye azt mondta Gren hadnagy, hogy ki kell tölteni a papirokat. Kiderül, hogy ellopták az Ében Héját, és a Tõzsdével kéne kideriteni. De elõtte már megycsináltam a tõzsdés küldit, megöltem a Lunát, és a fõnökét is, akkor hogyan lehet továbbjutni?
PLS HELP!
A napokban szereztem meg ezt a játékot, fel is telepítettem, de valami gondja van a videókártyámmal.
Rögtön az elején sárgával jelzi is, hogy probléma van, majd a játékban amikor játszanék teljesen pixeles a grafika, a szereplõk színtelenek. A menük, a mozik jók. Egy Nvidia Gforce 7300-as kártyám van.
Mi lehet a gond?!
Köszönöm elõre is a segítséget.
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Vista alatt elindul majd a játék?
Így annyival jobb a helyzet, hogy ha visszatöltöm az állást, akkor már megy a játék. Egyébként most ritkábban csinálja.
Lehet, hogy a WinXP-t is újra kellene tenni, és akor nem csinálná.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
érdekes módon az elsõ 5-6 végigjátszásnál semmi gáz nem volt, utána kezdte. ilyenkor elmentem-visszatöltöm aztán mûxik rendesen. igaz nem is ötpercenként csinálja.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....