8627
.
-
Thanatos #1885 ha nicns ott akkor máshol van, én csak azt mondtam hogy nekem ott volt..., amugy nekem se tünt fel elsőre hogy ott hol :) -
#1884 ha nincs ott akkor levagdoslak a fénykardommal.....de legyen igazad :D -
Thanatos #1883 a gotora céloztam... de szvsz a kártya se bug csak nemtalálod... :) -
Thanatos #1882 ott van hátule gy eldugott részen ahol kiszabadittotad a fökaraktered... -
#1881 mármint a lyuk a hajón, vagy az hogy nincs meg a kártya? -
Thanatos #1880 ez nem bug de ne zavarjon... :) -
#1879 Szenvedtem :) méghozzá nagyon sokat :) tegnap a délutánom azzal ment el hogy körbe körbe rohangásztam Nar Shadaa-n és vártam hogy beadja a videót....... -
#1878 pontosabban ki tudnám ha meglenne a hiányzó kártya
és minden dobozt ami csak kinyitható végigkutattam, sehol sincs a kártya -
#1877 #1840 valaki???? -
#1876 Nem vagyok láma :) a helyzet a következő:
a hajó full üres 3x végigjártam már nincs kit leölni
a hídról nem tudom kinyítni a zsilipet -
Thanatos #1875 őőő 20 órával ekvesebb mint az előd?? az előd nekem pont 30 óra volt első végignyomásra pedig nem szaladtam ahnem szépen komotosan mentem.... -
Ryder #1874 Csak kurvára idegesit..már ugy toltam volna... -
Ryder #1873 Majd holnap win install..hátha az segit, addig vissza swg.be:)
-
Hoz_Hun #1872 Akkor nem tudom mi lehet a baj. Elvileg simán mennie kéne. -
#1871 Hello Zsolo007
Mit csináltál hogy megjelent Goto? -
Kovász #1870 Amiről azt hiszed h bug, az csak a te lámaságod miatt van:
SPOILER
1. azt a kártyát az egyik robot dobja el, ha legyakod
2. Goto-nak nem kell a hídon lennie, csak oda kell menned, mert onnan tudod a zsilipajtót kinyitni az Ebon Hawkhoz. Mikor a hajóra kerülsz, akkor is csak a hologramjával beszélsz. -
#1869 Ki beszél itt az 1-ről??????? Az egyet 2szer végigtoltam és 1 bug sem volt benne, az aztán istengamma volt, de ez..... -
#1868 Tudod én is SW fan vagyok, de engem eléggé zavar ha egy bug miatt újra kell kezdenem egfy gémet, vagy ha 1 teljes délutánom elbaszódik+rossz kedvem lesz ha a gép nem képes beadni a megfelelő videót......stb. -
#1867 ops az egy másik:-p -
Jimmyke #1866 Az 1-et 3 napig megállás nélkül (kivéve alvás, néha kaja :D) nyomtam és 1 bugot sem vettem észre mert nem érdekel. Ajánlom neked is. ;) -
#1865 #1855.... -
Ryder #1864 Gforce ti 4600 128 memoria -
#1863 LOL -
Hoz_Hun #1862 Milyen a videó kártya? -
Jimmyke #1861 Csak mint SW fan nem a bugot nézi. Hanem az előnyöket (story, SW feeling, lájtszébör, stb.) :) -
Jimmyke #1860 Nincs is meg a gamma :) -
#1859 Jimmyke ne legyél ellenséges, örülök neki nagyon ha neked bugmentes (de nekem van és nem is 1 ), de ezen a játékon nagyon nincs mit már lejáratni :D (sajnos), szerencséje hogy nagyon király a storyja, másképp már rég uninstalláltam volna. -
#1858 Nem a videó kártyát kell lecserélnadm,hanem a drivert!!!!!!44
(Jajj Istenem.....) -
Ryder #1857 Segitsetke PLS
Felraktam a játékot, de keraktergenerálás után, amikor elkezd tolteni kifagy az egész, SP2-t leszedtem, és feltettem az utolso, legfrisebb nvidia drivert, és a patch-et is... vmi ötlet? -
Jimmyke #1856 [Ellenségeskedik]
Te is megspórolhatnád az ilyen "hozzászólásaidat"... Ne járasd már le a gammát látszi. -
Realtibi #1855 hova cseréljem már le az Ati radeon 9800 Atlantisomat?
-
#1854 hát szerinted normális az ha egy játék karaktergenerálás után lefagy? :D
Amúgy lehet hogy te jársz jobban :D mivel egy nagy bugtömeg az egész gém, megspórolsz magadnak egy rakat ideget :) -
Jimmyke #1853 Hehe, fiatal Obi :) -
#1852 vid kari driver csere esetleg segíthet.. -
#1851 sorry, írtam hogy elfelejtettem átállítani.......paintben olyan kicsinek tűnt.... -
Realtibi #1850 helo
felraktam a gammát de nem megy
a dvds verziot szedtem le de nem megy
megcsinálom a karit utána elinditom a játékot
amikor jön a egy messzi messzi galaxisban stbb....... utána pedig a szöveg ami leirja hogy mi történt
ezután nem tok mit csinálni sötét képernyő van a háttérbenés lehet hallani egy kis star warsos zenét?
ez normális igy? -
#1849 nem kéne ekkora képeket...... -
#1848 áh bakker mekkora balfasz vagyok :D elfelejtettem átrakni kisebb felbontásba, bocsi -
#1847 komolyan mondom kezd nagyon elegem lenni a gémből, hihetetlen mennyi bzg van benne, a legújabb most az hogy Goto hajóján elfelejtette megadni a hozzáférési kártyát az energia rendszerhez (és így nem tudok kijutni a hajóról) ennél már csak az viccesebb, hogy Gotonak a hídon kellett volna lennie, ehhez képest pedig sehol sincs.
ÁH és egy vicces kép arról hogy valójában milyen csóró csávó Goto: (jobb lent lyukas a hajó )
-
#1846 Patch-t próbálta már valaki hogy megy-e?
Vagy ujra fel kell majd crackelni?