8627
.
-
#1925 Kérdem Én: Akkor mi a F***NAK van felrakva az a file???? Ja, tudom. Mert Bill-gyerek egy k*cs*g F*SZ...
tudom, tudom. valami biztos használja... -
Ryder #1924 Akinél KOTOR 2 töltési problémák lennének annak ajánlom a következőket:
This may already be posted but if you have a 1/3 loading bug :
Go to Windows\System32
Check if there is a driver WNASPI32.DLL
This driver will cause a conflict and if it is in the system32 folder, it will cause a 1/3rd loading crash
Make a back up copy of the driver and then delete it
Also, this fixes most issues
(courtesy of anakinsolo)
if you have an nvidia card:
EDIT :
uninstall your current display driver, then restart
go to this link : http://www.nzone.com/object/nzone_download...p_2k_67.66.html
1) download the 67.66 forceware drivers
2) uninstall your current drivers via add/remove progs.
3) restart
4) install the DX9.0c via the apropriate k2CD (even if it's already installed do it again anyway, believe me)
5) Install the new drivers (67.66) [you may need to restart before this, depending on what the dx installer says]
6) restart
Nálam már a system 32-es file törlése megoldotta a problémát....a hivatalos forumon (Obsidian), nagyon sok segitség van a hulye dugokkal kapcsolatba...:)))) -
#1923 Helyes az alábbi válasz, annyival megtoldanám, hogy mikor szintet lépsz (vagy játék közben is??), akkor az info-box-ban látható, hogy az armor vagy egyébb dolog negatívan hat-e az adott képességre. -
#1922 Nem, inkább valószínűsíthetően egy dögnehéz pajzsot, ruhát viselsz, csak könnyű armorba lehet ezeket ellőnni, vagy és jedi köpenybe -
#1921 Az, hogy nem tudok villámot szórni (pedig megtanultam azt a képességet), valszeg attól van, hogy túl sok a light pontom ugye? Mert egyszerűen nem tudom használni, csak sötéten virit ott az ikonja, pedig direkt megtanultam, mert az egyik kedvenc képességem volt :) Szóval most rosszalkodnom kell? -
Tom911 #1920 Pedig szivesen megropogtattam volna az ellent :) Egyébként az rpgvaulton olvastam az új trükkökről de ezekszerint téves az infó sajnos. -
#1919 Anno a Jedi Kngiht-ban, meg az ilyenekben ez volt pedig a kedvenc erő-képességem, amit előszerettel alkalmaztam is a klón-katonákon:)) -
#1918 Csak akkor csatlakozik ha ferfi karaktered van -
#1917 Akkor nincs is benne a játékban. Ez van. Jöhet a cáfolat is, mert rossz a memóriám. Tudjátok már "apó" vagyok. :)
Nem kaszt függő, mert bármikor lehet választani bármelyiket, azt nem tudom, hogy mennyit számít a pontszámításban, hogy mikor mit használsz, de mikor szöveges rész van, akkor a fontosabb részeknél, attól függően, hogy mit válaszolsz kapsz dark ill. light ponto(ka)t. -
#1916 Ez így fog szerepelni a tárgylistában, hogy Fixture 3 db(piece vagy mi)? Ez nagyon gyér:)) -
Tom911 #1915 Igen ezt mondom. -
Tom911 #1914 És most néztem nincs Crush Opposition és Fury képességem se, de én arra gondoltam, hogy ez csak a sötéteknek adatik meg, mivel én a világos oldallal vagyok ami nekik van megvan az összess képességem.
Bocs hogy itt lámáskodok de szeretném tudni :) -
#1913 Na várjál. Mikor szintet lépsz, akkor nem ad ilyen választható képességet? -
Drizzthsz #1912 Összesen amikor már kész, akkor hatból. De az elkészítéshez kell 3 fixture, amit nem lehet megcsinálni, csak szerezni. Kristály az elején asszem nem kötelező hozzá. -
Tom911 #1911 De nekem nincs(nem tudom kiválasztani mert nincs) ilyen képességem ezért kérdezem, hogy a kasztom vagy más egyébb okok miatt nincs? -
#1910 Mikor választhatod a képességed, akkor ott van egy rövid info, hogy milyen képesség vagy oldal vagy szint vagy egyébb kell.
Most fejből nem tudom, de ott megtalálod. Szótárt használj, ha nem ismered a szavakat... -
Tom911 #1909 Sziasztok, ez lehet, hogy egy láma kérdés lessz de valaki mondja meg nekem mi kell ahhoz, hogy legyen force crush képességem vagy az csak a "sötéteknek" lehet esetleg csak egy bizonyos kasztnak? -
#1908 nekem se...
Hány darabból áll egy fénykard? -
#1907 nekem nem volt semmilyen problémám (bugom) edddig... -
Thanatos #1906 lol
ezt felirom :P -
Jimmyke #1905 Bugofób :) -
#1904 Az az igazság hogy már annyi buggal találkoztam hogy lassan minden apró kis megakadást bugak fogok fel. -
Thanatos #1903 derits fel mindent, nem olyan nehéz az... -
#1902 Nekem ugyanez volt, kapcsold ki a movie-kat. -
#1901 de hol a hajo?
mert innen nem tudok kijutni! -
Thanatos #1900 én se tudom, valaki más irt valami iylesmit hogy neki akkor javult meg... :)
nálam alapból volt mindenhol ahol lehetett azon a bolygon (khm, inkább holdon... :P) szóval nekem iylen irányu tapasztalat nicns, mongyuk gondom se volt iylesmivel :) -
Thanatos #1899 érdekes én még nem obégattam de mind1... :)
amugy szerintem tökmind1/egyikel se, szálj fel a hajodra és husss..., a fehér hajó ak közül gyk mind ugyan az kivéve egy aki az "utolso" közülük, őt a tárgyalóterem elötti csarnokban találod asszem -
Ryder #1898 mas forumokon olvastam hogy SP2 leszedése sokaknak segitett..nekem nem:(
kodek..nemhiszem hogy fent lenne vmilyen..:(( -
Kovász #1897 Hát nemtom, nálam nem volt atton, de mind1, hagyjuk -
#1896 SP2-öt minek szedted le?
és milyen patch?...
Vagy fenn van valami sz*r kodek... -
#1895 oké de hol a hajo?
ha valamelyik csajjal dumálok,egyböl alsoban vagyok és verekedni akar! -
Ryder #1894 #1857-re, vmi otlet vkitol -
#1893 Aki egyedül van majd ö fog beszálni a csapatodba!
egyszerüen el kell menni a hajóval!! -
#1892 #1840-re senki?
hihetetlen hogy itt mindenki elvan magával,de ha nekik kell segitség,obégatnak hogy "a mamit akarom!" -
Thanatos #1891 szvsz holoüzi télleg bugos mert valaki irta hogy csak akor jön elő ha hajovisszafoglalás utána tton-t is viszi amgával az ember asszem -
Thanatos #1890 nm, mondtam én hogy csak körül kell nézni :) -
#1889 Csak elmondta a véleményét. -
#1888 Zsolo tetris? ;p -
Kovász #1887 uff, leakartam irni részletesen h mit kell csinálni, de rájöttem h qrva hosszú lenne
Az a lényeg, h a terminálokat kell nyomkodni, és csak a legutolsó lépésként tudod a hídon lévő konzollal kinyitni a zsilipet. Én is pont itt tartok, és simán megcsináltam, szal te bénázol, nem a progi bugzik (mellesleg nekem a Nar Shaddaa-ron is simán bejött az a holoüzi, miután minden fontos küldetést megcsináltam, nem kellett fölöslegesen rohangálnom ide-oda) -
#1886 faxom tényleg ott van :D egyszerű gépkonzolnak néztrem, de abban volt a kártya, hogy áldjon meg az isten Thantos!