Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnyy
time ték

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy
Ha van egy ruhám akor annak le fel lehet hajtani a csukjáját?

Johnyy

Johnyy

Johnyy

Johnyy

Johnyy

Johnyy
Ezek elég nemanyiratopok, amik csak van egy fényjelenség és aztlátod hogy az ellenségnek fáj

én is láttam, azért kérdem :-)
(no jó, az volt az egyetlen jó)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Johnyy
NEm! Látam videón , egész jól néztek ki, Pláne a csontörés igazi Shit force!

nem tudom, ezek az effektek nem bénák egy kicsit?

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Johnyy
THX (Tenkjú fordömjúzik ööööö kösz a képeket 😄)

Johnyy
Nemntom de nekem a 2.0 ban a Cuccok fognak sok más mellet is a legjobban bejönni,, nemtom de egy ilyen játékál, meg amúgy minden rpg-nél én nagyon rányomok a kinézetre, lehet hogy csúnya egy ruci de tápos én akkor is a jól kinézõ béna rucit venném ,fel. Ahh A Régi Ebon Hawk

Bandew
(Hardwired)

Az IGN házatáján összehoztak egy rövidke cikket a KOTOR 2: The Sith Lords-ban bevethetõ új erõ-támadásokról,a melyeket héálisten néhány új képpel is illusztráltak, lássuk (Thx Freak):

Force Fury: A gyûlölettõl megittasodott Sith mészárolni kezd és támadóereje minden egyes kill után erõsõdik. (Dark)

Force Crush: Az ellenfelet a levegõbe emeli és összetöri a csontjait...humánus. (Dark)

Battle Meditation: Erõs pszichikai támadás, ami demoralizáló hatású az ellenfélre és eldöntheti egy csata kimenetelét. Annak idején Bastilla elég jól nyomta. (Általános)

Force Scream: Harci sikoly, ami gyengíti és megzavarja az ellent. (Dark)

Force Sight: Fényt derül arra, hogy az erõalkalmazó melyik oldal felé kacsingat. (Általános)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ne szívass már, a linkre feljön az IGN videó oldala
szemmel láthatóan egy tennapi keltezésû videóval
kiválasztod, hogy mit szeretnél
ráklikkelsz, feljön egy kis ablak, mintha le akarná játszani a videót, de alatta a szöveg, "Left click to download" ha ráklikkelsz, akkor feljön egy képernyõ, amin jobb egér gombbal kell klikkelni, nekem ennek ez volt a címe:
http://media.gameboy.ign.com/download.html?mu=http%3A%2F%2Fs.streamingmovies.ign.com%2Fxbox%2Farticle%2F547%2F547349%2Fkotorii_fiveforcepowers_wmvlow.wmv

Johnyy
OKé de alink sem hozzay be, csak valmi mitoménmit akar elküldeni a címemre,.,, cry,,, na majd cak fenn lecc valahol... rendesen

bocsánat, címet most nem tudok, de ha rámész az rpgvault.hu-ra, akkor ott a hírben a link (IGN RPGVault-on van az is)

Johnyy
Hole?

jah, és van új videó is, amely épp ezeket mutatja be

a már interjuhékból ismert erõtrükkök már külön cikkben az IGN RPGVault jóvoltából
Kapcsford

Johnyy
Azt hallottam hogy a KOTOR2 teljes szabadságot ad úgy mint a gothic bejárhatóság ügyileg, és lecnek olyan küldik azaz nem küldik hanem ilyen rejlyek amit nem úgy kapsz hogy feladják hanem te nyomozod ki és készíted el, és ezek egyáltalán nem fognak kapcsolódni a törihez

lwb
heh. ez jó. honnan van?

(a hír viszont rossz, már csak 1 rpg jöhet ki idén: a bloodlines, de ahogy a hl2-t elnézem, az se százas hogy idén kint lesz)

bigapó
Sziasztok!

Úgy látom megint lesz dolguk a fordítóknak. A második még nehezebb lesz gondolom és persze hosszabb is (fordítás szempontjából). Sok sikert hozzá srácok, így elõre is!

The Matrix has you...

vagy ez :-)
Guy in command of deathstar "In a way, pincess leia, you have chosen the target, for the test of this battlestation. The target is your home console of the XBox"

Princess Leia "No, Xbox is peaceful, we have no weapons, you can't possibly..."

Guy in command of deathstar "If you want another target, a military target, then name the console."

Princess Leia "The Gamecube. There are on the Gamecube."

Guy in command of deathstar " Good, continue with the operation, you may fire when ready."

Princess Leia "WHAT!?"

Guy in command of deathstar "Your far too trusting. The Gamecube is far to remote to make an effective demonstration, oh but don't worry, we will deal with your Gamecube friends soon enough."

Princess Leia "No"

Me "YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!"

BOOM Goodbye Xbox.

Oh what a nice fantasy, soon to be reality. MUWAHHAHAHAHAHA

hehe, ez jó:
Darth Malak: "The wait for KOTOR2: TSL on PC is taking too long. Destroy the entire X-Box platform."

Saul: "Destroy the platform? But there are millions of X-Box gamers. We'd be slaughtering countless clueless players."

Darth Malak: "Your predecessor once made the mistake of questioning my orders."

Saul: "Yes Lord Malak....but it will take several hours to prepare the fleet."

Darth Malak: "Then I suggest you begin immediately!"

*hours later*

Saul: "The X-Box is defenseless against our assault. The fanboys have offered no resistance."

Darth Malak: "Resume the bombardment commander. Wipe this pathetic gaming platform from the face of the industry."

BAZZ, megint késõbb lesz meg a PCs verzió! :-/
A Hivatalols Oldalra tették ki az infót
Röviden

bocsesz, a trailer a régi, csak melóhelyrõl nem tudtam megnézni :-(

Johnyy
Mindíg is a sith eket komálltam és most a a kotor 2 igazi sit tökéletesség plussz a májusi shit gyõrelem meg csak hab a tortán

új anyagok, trailer, meg képek
itt a mi hírünk, mert lusta vagyok visszakeresni a linkeket

Johnyy
AZ jobban is hangzik.... 😉

Bandew
Ezek szerint az tényleg Telos.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

kinn van már az új imbolygó a hivatalos oldalon is, ott is Telos
meg a képeket (screen, concept) is kitették

egy kis nasi

😄

Johnyy
JA Darkabb lesz mint az 1, mondjuk én abba végig háromszor voltam dark! De végre kiélhetjük a sötét oldal igazi erejéttt😉

RaveAir
Vissza fordítani!
Irgum-burgum! 😊

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

rezsofiz
kirajsag

sazl : c

Kandurex
Szép.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Most Akarom!!!! Tuti ezerszer darkosabb lesz!! Nyami-nyami! Remélem azért nem lõnek le minden poént megjelenésig😊

RaveAir
Azt már csak titkon remélhetjük, hogy hasonló lesz a dialógus és a szövegfile-ok szerkezete. De akkor sem tiltakoznék nagyon, ha adnának hozzá külön szerkesztõprogit, hogy könnyebben meg tudjuk oldani ennek a résznek a fordítását.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Hejj... új videó is van

Link

lwb
-1 "is" és "az"

(nemtok írni )

lwb
erre hál' Istennek minden esély is meg van. az Feargie-ék az Obsidiannál rendszerint alapos munkát végeznek ... meg az elvárások is nagyok.
a grafikai megvalósítás viszont valszeg marad az elsõ rész szintjén. ez nekem nem akkora baj, de emiatt majd pár teszter biztos lejjebb húzza... mind1, csak tartanánk már ott. 😊

Kandurex
Kotor 2...remélem nagyon jó és legalább 5x olyan hosszú lez, mint az elõd 😊 és természetesen a pörba kell aláznia az elsõ részt...ja, hogy nagyok az igényeim...hát'istenem 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandew
Nem baj legalább pörgünk. :-D

Hmuda
Majd kiderül. Kicsit off vagyunk nem? 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Tudom. Csak hozzáfûztem még a modolásról alkotott véleményem. :-)
Csak egy olyan ház mod kéne ami semi más extrát nem ad a gaméhoz csak egy nagy bemutatótermet, hangulatos szobákat ad a játékhoz és semmiféle extra fegyvert, vagy bármilyen tárgyat. Az nekem már megfelelne (sajna a house strongholdok elég harmatgyengék).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bandew
AMúgy legalább 3x olyan részletes és interaktív lesz, mint a sima Morrowind.

Bandew
Arról beszélek. :-D

Hmuda
Á én nem szeretem modolni a MW-et. Valahogy egyik se felel meg az én maximalizmusomnak. Valahogy mindegyikben van valami hiba ami az egészet elrontaná. Talán majd a MEMod.