Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van egy új interjuéh a Gamespy-on, némi új infóval (pl. nem lesz szintkorlát, a társak is Jedivé válhatnak...)
itt a fordítás

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

teljesen igaz, decemberben jön Xboxra, február 6-án meg PCre

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Sephi
Jo tudom... igaz az a dolog hogy nem neztem utana... de igaz a hir miszerint Pc-re es a jatek csak Februarba fog kijonni mig X-re hamarosan ?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a Hivatalos Oldal alapján egy szabad fordítású "Krónika"

Bandew
Hát én nem tom. Nekem pl a BG2 minden idõk egyik legjobb játéka, pedig nem igazán látványos. Hozzá képest a KOTOR látványorgia.
Azért nehéz egy körökre osztott játéknál, megfelelõen animálni egy harcjelenetet, hogy élethûnek hasson.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Jajj...Jajj...Mi az hogy nem az én játékom? Azért mert szerepjáték lehet benne 1 kis látványosság nem? Egyébként végigvittem az elsõ részét.
A jedi Academy... Az túlzás h látványos fénykardozás. Inkább csak esztelen.
Nem lenne sokkal szebb, ha 1 jó történet mellé látványos harci jeleneteket kapnánk?
Na...

Bandew
Hát akkor ez nem a te játékod, hiszen ez egy szerepjáték. A lényeg a sztoriban van. De ha szereted a látványos fénykard csatákat, akkor ajánlom a Jedt Academy-t.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Már elolvastam. Az oké h lesznek új animációk, formációk, de attól félek, h nem lesz valami látványos.

Bandew
CSak el kellene olvasnod amit KH belinkelt.
Amúgy szvsz az 1-ben is igen látványos volt egy csata, talán csak nem annyira változatos.

meglesznecsinálva=meglesznek csinálva
h= ha

Azt már lehet tudni, h a vívás-animációk jobban meglesznecsinálva mint az 1-ben?
Csak mert elég gáz volt ahogy harcoltak... Nem is értek egymáshoz, csak kiírta h mennyit sebzõdött.
Nagyon feldobná a játékot, h látványosan meg lenne csinálva.

köszönjük <#worship>

van egy tök jó interjuhé a fénykardokról
már le van fordítva, itt
egyébként az IGN.com-on jelent meg

rezsofiz

Zsírul néz ki.. Hivatalos oldalon fellelhetõ

sazl : c

Johnyy
Nekem eddig Ez a kari tetszik a legjobban!!!!!!!!!!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy

frissítettem a karakter szekciótKarakter szekciót
sajnos hétvégén nem vagyok, úgyhogy többre nem volt idõm :-/

beindult az új Hivatalos Oldal!!!

Johnyy
A csizmávan már benne leszz CSoki borítással 😄DDDD

Srácok, most mikor is jön ki ez a progi?
Mikuláskor játszhatunk már vele?

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

RaveAir
Nyugodtan beszélj róla, hogy lefordítottuk. Maximum nem adsz semmi letölthetõségi címet... 😊 Hátha felkeresnek, hogy csináljuk meg jó pénzért a második rész fordítását is.
Az egész 4,500,000 karakter felett volt, és összesen 49100 körül volt a bejegyzés szám. Ez jelenthetetett egy fegyver leírását, egy erõ leírását, egy nevet, egy üres sort, dialógust. De még igy is kb 91 karakter jut átlagban egy sorra. Ebbõl le lehet venni olyan 30 karaktert, és még igy is marad 61 hasznos karakter egy sorra. Ez visszaszorozva 61*49,100 = 2,995,100 karakter angolul! Ezt be lehet szorozni még olyan 1,2-vel a magyarra fordítás miatt, és így kb 3,500,000 karakterre jön ki.

Van még kérdés? 😊

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

figyu két kérdésem van, lehet-e arról beszélni, hogy lefordították a cuccost magyarra pl. az Obsidian fórumon, illetve mennyire biztos az, hogy 20000 sornál több volt az elsõ rész (mert megkérdeztem, és valaki azt írta vissza, hogy szeirnte az elsõ is kb. annyi volt...)

szerintem ne aggódjatok, az az elõzetes elég szar, még azt is megkockáztatom (tutira megyek :-) ), hogy korábbi anyagokból írták össze

nah, mindegy, itt egy "érdekesebb" darab

Bandew
Alapjában véve már az 1 is az volt, na de ez a 10.000 sor...
Hát ez már inkább egy Jedi Knighjt folytatás lesz. :-(

Jaja, ezért mondom, tuti, hogy több volt, mint 10.000 sor. ÁLlatira várom már, de félek, hogy túl harcorientált lesz😞((

RaveAir
Mivel te magad is fordítottad az elsõ részt, ezért a sorok számával majdnem tisztában vagy. De nem minden sor volt párbeszéd, de szerintem jóval több volt mint 20000.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

rpvault.hun az utolsó pcgamerbõl szedett cikkben olvastam, hogy a párbeszédek sora több, mint 10.000 lesz! Õõõ. az 1ben nem 48.000 körül volt?????

új interjuhé + képek... akár itt is

Hmuda
Hm, "kicsit" megváltozott az akadémia. Remélem nem rugaszkodnak el az elõzõ rész helyszineitõl mint ahogy ez a mivuból kinéz (már azoktól a helyszinektõl, amik itt is szerepelni fognak).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

kijött egy "új" bolygó ismertetõ
Korriban (szöveg, képek, videó)

én csak a helye miatt gondoltam, egyébként tényleg nem tudom :-)

Hmuda
Tud a box 1024-et? Én úgytudom csak 800-ra képes.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmm,hmm, szerintem meg ezek Xbox-os képek
legalábbis az Xboxos fejlesztõi napló mellett voltak kinn a Gamespoton
Itten
de a franc se tuggya

Johnyy
Szerintem egy egy olyan mintha ujracsinálták volna a játékot ugyanarra a grafikai megoldásra

Hmuda
Az se rossz, de nekem túl kicsinek tûnik a textúrája. A PC azért ennél többre képes (ezek PC-s képek és illene negyobb textúrákat belenyomni mint a GTA-knál).

Johnyy
Jaja,, meg az 1. képen az a lény nagyon tetszik!!!

Hmuda
Én nem azon akardam ki, hanem azon hogy végre lecserélték a KOTOR1 fejeit és látszólag végre lehet többfajta markolatot is csinálni. 😄DD

Johnyy
ÁHH ZABRAK !!! 😄DDDDDDD

Hmuda
Új képek:

Kép1

Kép2

Kép3

Kép4

Kép5

Csak linkek mivel 1024-esek.

ismét mondjuk a semmit

Johnyy
Lásd: NWN , de ott is megnövelték

Wanax
hmm, hogyérted hogy játéktechnikailag? én is ezt mondom, a d&d 3rd editionban csak 20as szintig megy. vagy nem ugyanarról beszélünk?

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Bandew
Az csak egy sith akinek cathound sisakja van. :-D

Hmuda
Te jó ég! Cathhoundok a város közepén? Ajjaj, kezdenek fenttartásaim lenni.

Hmuda
Nem, játéktechnikailag volt a szinthatár.

Wanax
igazából, nem úgy van a dolog hogy azért volt 20. szint a határ, mer a d&d 3rd editionban is 20 szint a max? én így emléxem...

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

igazábúól úgy érzem, lesz szintkorlát, de azt nem lehet elvileg elérni a normális játékkal (meg nem is lesz rá szükség)

Itt annyi szerepel a fórumból vett infók alapján, hogy olyan 30-40 szint, de nem biztos
Itt is van egy kis adalék
mindkettõnél a Játékmenet részben keresgélj

Johnyy
Kár!, de remélem nem lesz feljlõdési szinthatár