8627
.
-
#1965 Á ez a Naar Shadaa de egy nyomorék hely tök egyforma minden, Keira meg már az idegeimre megy de hát a harcban meg szükség van rá, az viszont érdekes, hogy pofázik nekem, hogy ezt nem csinálom jól meg azt azt nem csinálom jól közben ő meg az erő sötét oldalán van, Visast ellenben kezdem megtéríteni.
Ki a fenével érdemes először ezen a bolygón beszélni? A "kemények" vezérét nem találom mászkálok össze vissza a konténerek között de semmi. egyenlőre legalábbis. -
Jules #1964 Sion-nal találkoztál Korribanon??
Bent az akadémiánál, a gyakorlóteremben nyithatod ki a kínzókamrát, ott van a holtteste... utána ott egy konzol azon nyitod ki a külső ajtót... -
Pemack #1963 mint az előbb modnottam volt korriban-t megcsináltam és az ottaani jedi-t nem találonm (halva) merre keressem? -
Jules #1962 Vrook??
A Jetik, az alábbi helyeken vannak: Onderon, Dantooine, Nar Shadaa, Korriban (ő meg van halva :) ) Melyiket nem találtad még meg???
Így a végén mikor visszamész Dantooine-ra hárman lesznek csak... -
Pemack #1961 Ciao all!!
Megcsináltam Korriban-t és megtalátam a halott jedi-t és most dantu-n vok és van fénycerkám kettő is, de hol van Vrook????????????? plízz help -
Jules #1960 Sziasztok!
Én egészen jól haladok a gaméban, már csak Mirából kell jetit faragnom... :)
Tudja vki hogyan lehet használható állapotban megtalálni a Sith Holocron-t Korriban-on??? Mer' ha berobbantom az ajtót akkor tönkremegy, másképp meg nemt'ok bejutni... -
dervis_ #1959 Kovász: az okés csak arra lettem volna kiváncsi, hogy akkor dark side karakter nem tud velük beszélni, mert le akarják nyomni a handmaiden-ek párbajban, vagy félreértettem és DS karakter is nyugodtan tud diskurálni velük.
Siklóversenyről találtam, talán nyerni lehet vele, a bug ellenére:
Mielött nekimennél siklóval egy falnak, szakitsd félbe a versenyt. Nekimész az akadálynak, felgyorsulsz és a vége lesz a versenynek. Azt az időt kapod, amikor nekimentél az akadálynak.
Nar Shaddaa eseén van egy kis SPOILER:
Elöször ki kell nyírni a versenyző droidot, mert mindig jobb időt fut!
Eredeti írás (persze angolul): http://www.gamebanshee.com/starwarskotorii/strategies/swoopracing.php
-
Kovász #1958 Tökmindegy, hogy jó vagy rossz vagy, lehet velük harcolni -
dervis_ #1957 Jut eszembe Visas maar-nak nem gonosznak kéne lennie? Nálam alapból full jó lett. Viszont Atton alig-alig jó.
Bao-Dur iridoniai aki szvsz a legnyugodtabb lény az egész csapatban. A kotor1-ben volt Manaan-on egy full páncélos zsoldos, akiről a többi zsoldos megvetéssel beszélt. Azt mondták, a fajtája örjöng csata közben, esznek az áldozatukból, meg néha még egymást is megtámadják. Nem iridoniai volt a zsoldos? -
dervis_ #1956 A siklóversenyes bugra azóta tud valaki megoldást? Mert idegesítő, hogy van egy csomó jó cucc a boltosoknál és nem tudom megvenni, mert nincs elég lóvém...
Egyébként elég érdekes a siklóversenyek rendezőjével a párbeszéd.
A telosi rendezőből nem sikerült kihúznom mit nyerhetnék a győzelemmel.
Az izizi rendező elmondta ugyan mit nyerhetek, de gyakorlókörre nem lehetett menni.
Persze tök mindegy, úgyis azt mondják a végén, hogy nem fejeztem be a versenyt... :(((
Ha jól értettem Talyla azt írta, hogy csak verekedni lehet a handmaiden-ekkel. Gondolom ehez sötét jedivel kell nyomulni. Én velem simán elbeszélgettek, igaz elég nagy volt az arcuk.
-
Kovász #1955 !!!SPOILER!!!
Nah itt van, h kell Jedivé konvertálni az embereket:
You can turn Atton, Bao-Dur, Disciple, Handmaiden and Mira to Jedi. This mostly just requires good Influence with them, but they have unique requirements as well:
Atton - Learn his secret at Nar Shaddaa, then talk to him
about his past.
Bao-Dur - Influence, then talk to him.
Disciple - Talk to him, say the right things.
Handmaiden - Spar and win against her three times.
Mira - Influence, then take her to Nar Shaddaa, near the Cantina. -
Thanatos #1954 ebben egyetértek :P -
Thanatos #1953 valszinű a szernecsés kevesek közé tartozol akiknek mákjuk van a ctdvel... :P -
Kabala #1952 és bocsánat az Off-ért -
Kabala #1951 az meg számomra felháborító hogy azt mondják hogy a WoW-nak jobb a grafikája....hát kérem szépen én amikor először képeken megláttam a WoW-ot teljesen elundorottam tőle...elmosódott grafika a textúrák alig vannak ki dolgozva...de ugyebár érdekelt engem a WoW mivel MMORPG és nagyon szeretem az ilyen típusú játékokat úgyhogy sikerült megtapasztalnom a grafikát és nem annyira dobott fel engem...
Szerintem ezek még látták a Guild Wars-t... -
Kabala #1950 arról nem is beszélve hogy én egy bugot se találtam a játékba nekem sose fagyott le sose dobott ki az asztalra rendesen futott maxon pedig nincs egy nagy gépen. A.I. problémákkal se nagyon találkoztam esküszöm nem értem az egész leírást... -
Kabala #1949 Én egyáltalán nem értem miért mondja azt hogy a játék befejezését elbaszták meg hogy sok mindenre nem derült fény....
Szerintem igen is mindent elmagyarázott és elég jó vége lett a játéknak bár az igaz hogy a bégén eléggé fölpörögtek a dolgok de én a végében semmi kivetnivalót nem találtam -
#1948 Talán nem véletlenül...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...
----------------------------------------- -
Thanatos #1947 SPOILER!!!
Attonal csak addig jutottam hogy nem hajlandó beszélni malachor V-rol (nincs elgé influence...) pedig gyk mindenhova őt vittem magammal meg kreiát :) -
KH #1946 érdekes, a Gamespy egyik szerkesztője elégedetlenkedik... -
Thanatos #1945 hm, érdekes nekem ebből csak a handmaiden sikerült eddig pedig má a végén vok :)
atton hoz valahogy az sitennek nem tudtam elég influencet szerezni, bao-dur ugyszint
mirahoz se bár őt nem is nagyon probálgattam :/ -
Kabala #1944 SPOILER!!!!!
A társain közül 5-ből Jedi-t lehet csinálni ha sokat beszélgetünk velük és sok helyre magunkkal visszük.
Ez az öt:Atton, Bao-Dur, Handmaiden(Ha férfi karaktered van), Disciple(Ha női karaktered van) és Myra(ő ugyebár csak akkor csatlakozik a csapathoz ha jó beállítotságú vagy). -
Braveheart #1943 akit én lecsukattam :) vagy a tesójától lehet? -
Jimmyke #1942 Ha lightosok vagyunk az már meglátszik a karin? Mert az 1 ben nem így volt. -
Thanatos #1941 ilyet használok én épp is :) meg van ugyan ennek egyel gyengébb válatozata is, az votl rajtzam mielött ezt emgtaláltam :) -
#1940 Elszórtan lehet találni, asszem összesen 4-5 fajta van, mindegyik upgradelhető. Egyet pl
(Jal Shey Advisor Armor
Defense Bonus: 3
Dexterity Bonus: +4
Skills: Persuade +1
Charisma: +2
wisdom: +1
Does not restrict use of Force Powers)
Teloson a cantina mellett lévő kereskedőtől lehet megvenni -
#1939 Fokozatosan fognak előjönni. -
Braveheart #1938 Mennyi light ill. dark pontot kell ahhoz szerezni hogy meglátszódjon a külsőnkön a beállítottságunk? -
#1937 szevasztok! megnéztem újra, és megin lefagy amikor a kis robottal mászkálok, leküldöm vhová lifttel a legelején, miután kiszedtema csáveszt a cellából, és amikor visszafelé jönnék, beugrik egy ingamemovie ami mutatja h robotok jönnek lefelé a rámpán, és ekkor lefagy. van vmi ötletetek?? gép: p4 2G, gef4 ti4400, winxp alap, 66.93-as driver, directx 9.0c -
#1936 És azokat honnan lehet lopni? -
#1935 Így van. -
Thanatos #1934 meg a legtöbb támadást is gyengiti asszem a páncél... :) de van egy két spéci jeti páncél ami nem befolyásolja az erőhasználatot :) -
#1933 Jah mint pl a Battle Meditationt is. -
Thanatos #1932 #1922 :) -
#1931 Valószínűleg az a baj, hogy vértben vagy. Néhány erő képeséget nem használhatsz páncélban. -
Jimmyke #1930 [Meg akarja szerezni a gammát] -
Thanatos #1929 utána fog bonyolodni a helyzet ha megtaláltad :) -
Braveheart #1928 Hali mikor jön már az "igazi" SW-rész? Most keresem a hajómat, amit elloptak és még semmi különös dolog nem volt... -
Thanatos #1927 na ez a másik opcio, és eza valoszinűbb :) -
Thanatos #1926 nem..., nekem ki van maxolva light oldal és gyengébb embereket ált mindig a villámlással ölöm meg...
nem lehet hogy kevés a force pontod?