Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eszméletlen jó <#eljen>

nah, megnéztem, azta betyárját!

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Az IGN.com kitett egy 19 megás videót, ami 16 erõtrükköt mutat be, vannak köztük újak és ismertek is...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

megint egy kis infó, ami kicsit(?) spoiler-szagú
IGN cikk (fordítás) a "morális döntésekrõl"
meg kitettem három mini infót a tennap megkezdett hírmorzsák részhez...

hja, de az még 3 nap 😊)

RaveAir
Remek...
De, ha jól tudom, akkor az Xbos-os verzió már a Miqlással kopogtat. 😊

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

igen, ez már nekem is átfutott az agyamon, de még korainak éreztem a felkérést 😊
lassan beizzitom az állapotjelzõ/fordításkiosztó oldalt a 2-höz 😉

RaveAir
Aki meg tudja szerezni az XBox-s verziót, az nézze már meg, hogy dialog.tlk file szerepel-e benne, és közölje már az eredményt Lyan Kyj-el és/vagy velem.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

KH, isten vagy!!!! Csak így tovább a cikkek gyujtésében!!!😊Grat és thx!

Xbox jövõ hétfõn (Mikulás, Mikulás...)
PC 05.02.06-án (a tervek szerint)

Zsolo007
Mikor fog megjelennni a Kotor 2????

Hát, az a hatórás preview az XBox alapján született, de biztos vagyok benne, hogy a jövõ héten már tucatjával lesznek reviewk a játékkal kapcsolatban...

Megint kitettem pár anyagot... volt egy IGN cikk a társakról, aztán bõvült a Krónikák sora a hetedik darabbal, meg elkezdtem a fórum alapján a fejlesztõi morzsákat gyûjtögetni

Bocs csak most néztem be a fórumba (nem tudom hogy elhangzott-e már vagy ti mást tudtok) és a legjobb tudomásom szerint pc-re Februárig kell még aludni. De Karácsonykor kellj fel meg Szilveszterkor is 😉

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

<#eljen><#zavart1>

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Wanax
hátööö, a szinvonal az télleg nem volt a válaszomban, ez tuti, de nem is olyan hozzászólás akart lenni 😊 éshát ki kellett volna rakni a 18as karikát is... de igy tömören ez a véleményem a konzolokról. nekem nem fexenek. én pc párti vagyok 😊 evvan...

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Johnyy
HÁnyat kell mék aludni??????????????????

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Még egy ilyen kultúrált hozzászólás és beköplek a moderátornak 😛

Bandew
<#nevetes1>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kandurex
Mi ez a finomkodás bassza meg? <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandew
Nem okoztál semmilyen fajta sérülést az én kis lelkivilágom épségében (elvégre is nem áll tulajdonomban semmiféle konzol), csupán csak arra céloztam, hogy színvonalas hozzászólásod, nem éppen a kultúrális szalonképességérõl tett tanúbizonyságot.
:-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Klassz cikkecske, ha lehet meg nehezebb a varakozas

\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"

Wanax
ehh, nem akartam én senki érzékeny lelkivilágába beletaposni, ez csak amolyan vélemény volt az xboxról. persze egyéni, attól még lehet szeretni 😊

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

cam3l3on
LLLLLOOOOOOLLLLL<#banplz>
de azért jó játék lesz

Bandew
Köszönjük eme magasröptû véleménynyilvánítást!

Wanax
az xbox leszophat <#mf3>

Nem tudsz keresni olyan cikkeket, vagy véleményt, ami az Xboxos Kotort "isteníti", avagy nem?

új IGN cikkecske (fordítás) a karakterek befolyásolásáról...

Kandurex
<#dumcsi>

<#help><#help>

Mar csak hatvankilencet kell aludni

Kandurex
UP

hát volt az a hatórás játék alapján készült...
de egyébként még ne várj, majd a jövõ héten, most még a WoW körül forog a világ

Nem tud vki sajtókritikát a játékról?

De, igaz, az meg valoban tel

Ennek ellenre is szopas

Kandurex
Az nem tél?

<#ravasz1>

Sajnos nem JavaScript:put('szomoru2')
JavaScript:put('szomoru2')

"LucasArts this afternoon issued word that Star Wars Knights Of The Old Republic II: The Sith Lords has gone gold for the Xbox. In development at Obsidian Entertainment and now on track for a December 6th, 2004, release, the game's set five years after the events of Star Wars Knights Of The Old Republic, focusing on the Sith's hunting the Jedi to the edge of extinction. As with the previous game, Star Wars Knights Of The Old Republic II: The Sith Lords lets players play on either the dark or light side, including all-new force powers, weapons, locations and characters. The PC version of Star Wars Knights Of The Old Republic II: The Sith Lords is still on track for release during February 2005."

Johnyy
mi?? télen jön ki pcre nem,?

PCn meg majd csak februarban. pedig ez karacsonyi gamma.
ezt a szopast..

Aranyon a kicsike!

Johnyy
mics?

Én nem láttam, csak pcm van, de nemsokáig, ugyanis ha az új ep3as játék nem jön ki pcre, én biz isten veszek egy xboxot!😊

Biztos nem olyan faszán mint a dögös kristály cuccos és egyébb jóságok amiket az ûrálomáson lehet összeszedni 😛
És modban PC-re is van visszamászkálós 😛

Johnyy
és hogy néz ki a lerombolt dantoin????????

hát, az már biztos, hogy az Obsidian nem készít nekik semmi Live Xbox kontent mijazistent...

Igen, tényleg csak pcn van urállomás, viszont xboxon, ha felmented a csávó a Manaanon, akkor egy notepadot ad, amivel elmehetsz a lerombolt Dantooinra!!!!!! Úgyhogy, sztem mi szívtuk<#wink><#sir>

Hahahaaa
A KOTOR1-ben is a Xboxosok szívták meg mert az ûrálomás csak a PC-s verzióban van <#hehe>

Emberek, én már AKAROM azt a játékot!!!!!!!
Remélem az Xboxosok nem kapnak plusz bónuszokat.

itt egy új (játék alapján készült) IGN preview fordítás

mié' baj az, legalább használod õket... <#dumcsi>
el tudom képzelni, milyen hatásos oktató szöveget kell majd nyomni... There is no ignorance, there is... arghh, Get the lightsabers, boys! Kill them all!<#awink>

Bandew
"nem lesz szintkorlát"
<#eljen>

"társak is Jedivé válhatnak"
<#levele>

jah, és érdemes elnézni a Gamespotra az új képek miatt...