Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Jo hat az a "par evvel" akkor 7-8 ev 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hmudánál a pont
de a Krónikák egész jó áttekintést adnak az egész történelmi elõzményrõl (és már azokban utalnak a fõhõsre imho)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Hmuda
Hm, én úgy tudtam, hogy a Mandalor háborúk még a KOTOR1 elõtt zajlottak le, mivel Canderous nagy vehemenciával mesélte a saját történeteit. Pont azelõtt lett vége a háborúnak, hogy Revan áttért volna a sötét oldalra. De azóta már minimum 7-8 év eltelt a KOTOR 2-höz képes.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sephi
Nagyon sokat meg lehet tudni ebben a reszben a Mandalorian haborurul mivel par evvel jaccodik azutan. Hosunknek nagy szerepe volt benne. Sot aszem tul sok koze volt mert naon titokzatos.

Pl az volt hogy ott jartam abba a Jedi bazisban ahol eliteltek a foszereplot es a robot talat egy olyan filet amin az egesz targyalas lefojt. A rohely az volt hogy megvolt az egesz video es megtudtam mi tortent azutan amiutan eliteltek es kiment a terembol. Mondanom sem kell kirazott a hideg 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hmuda
Argh, túl jól hangzik, hogy igaz legyen. Jöhetne már...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sephi
Az igazsag az hogy a foszereplo ahogy en elneztem nem igazan akar Jedi lenni ujra de en meghuztam szal lenyugodott 😄

Valami nagy titok van a fohos korul. Es kb a fele csapatnak is valami mysztikus multja van 😄

Hmuda
Király. 😄

Sephi
Bar mondom hogy lassan 25 oranal vagyok egyenlore nem volt meg konkretan szo arrol hogy hogyan fejzodott be a KOTOR elso resze.

Igaz erosen tesztel hogy mi akarsz lenni ... Sith vagy Jedi.

Az egesz tortenet Revan es Malak korul forog... azaz egyenlore 😄

én úgy tudom, hogy ez még így is van
párbeszédeken keresztül kell megadni, hogy mit is képzelsz el befejezésnek (már úgy értem nem kell azt mondani, ahogy télleg befejezted)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Hmuda
Tényleg, mintha régebben lett volna róla szó, hogy a KOTOR2 elején majd valamilyen módon meg lehet adni, hogy hogyan lett befejezve a történet az elõzõben és az alapján alakul majd egy-két dolgo a játékban.

Johnyy
már a játék, vagy hogy a kezdés mien, választhatsz hogy sötét vagy világos jedi akarsz majd lenni??

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Sephi
Tessek? Ki kerdi?

franco
Igen.
De az rpgvaulton ez is fennvan!<#ejnye1>

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Johnyy
és azt kérdi hogy hogy felyezõdött be az elõzõ rész??

Sephi
En ertettem felre bocsanat. Tortenitileg a foszereplo nem Jedi hanem volt Jedi mert kitiltottak.

De valaoban az elejen mar ki lehet valasztani hogy majd milyen Jedi akarol lenni.

Sztem úgy értette, hogy már az elejétõl kezdve Erõhasználó vagy. Bár nem tom, hogy kezdõdik a 2, de ha nem Jediként indulsz, akkor most szomorú vok, mert spoiler, és akkor már tudom, hogy rossz leszek az elején<#pardon1><#circling>.

ööö, miért? nem a három Jedi karakterosztály egyikeként kezded meg a játékot? eddig minden elõzetes, értékelés ezt írta
az más kérdés, hogy keresed a kapcsolatod az Erõvel, és nincs fénykardod, de attól még Jedi vagy, nem?

de mond, hogy mi nem kóser, mert akkor javítom (lehet, hogy én fordítottam félre valamit)

Sephi
Csak szolok hogy picit felrebeszel az aki irta. Vagy mashogy fogalmaz mert nem igazan koser egy ket dolog amiket leirt.

Epp az a story hogy nem Jedikent kezdunk de na...nala lehet mashogy volt 😄

némi általános infó a Karakterekrõl
aki nyomta az egyet, annak nincs benne sok újdonság

Yipeeeeee!!!!!!!!!!!

Sephi
Nem akarom itt izgatni a nepet de most vettem eszre hogy alig a harmadik bolygon vagyok es mar 21 oranal tartok es meg van harom bolygo 😄DD

Szal kicsit sem rovid gama es egyre jobb vaze 😄 Lehet szornyeket kontrolalni meg kaptam kulonleges harcmodokat fenykardoknal 😄

Es ma van fenykardom bibi 😄DD

Bake meg most volt egy jelebnet ahol egy nagy kb 50 szemelyes csataban harcoltam es tiszta Clone Wars fiiling volt😄D

Sephi
Oda meg nem ertem el mert epp most volt egy kellemetlen majdnem fel oras beszelgetesem "valakivel" es probalom megemeszteni a dolgokat. Ja es elotte naon kemeny harcok voltak.

Nagyon mely a story es nagyon nehez megerteni ha nem jaccotal az elozovel szvsz.

Johnyy
És a sötét erõk meg ien sithlordos beütések miben nyilvánulnak meg!!
mert nekem meséltek olyat hogy ha megvolt az erõd meg a megfelelõ képeséged akkor mentél infókat gyûjteni és pl ha nem akartak megmondani valamit akkor a levegõbeemeled és falhodszorítod és folytogatod amég nem dalol az illetõ,, az erõ felhasználásával...

Hmuda
Huh, akkor megnyugodtam. :-)

Sephi
De de van globalis XP de a karakterem lovesre volt optimizalva es nem kozelharcra... de nem baj mert sok granatal sikerult 😄

Hmuda
Mi a szösz. Itt már nem úgy van, hogy mindenki globálisan kapja a max XP-t? Még azok is akik a hajón vannak? Ha ezt kivették, akkor tényleg azt kell majd csinálni, hogy kiválasztasz két figurát és csak azokkal nyomulsz. :-(((

Sephi
Ey vazeg... nem semmi a KOTOR 2 . Kicsit ugy gondolkoztattok hogy kb 5X olyan izgalmas mint a elso resze. Mar az masodik bolygon olyan dolgokrol van szo hogy csak nezek leeset allal 😄

Talan az az egyetlen baj hogy ebbe mar ugynezki hogy kotelezo lesz megtanulni a pazaak jatekot mert a story kotodik egy ilyen jelenethez szal aki az elsoben nem tanulta meg itt ajanlatos 1000-el.

Egyetlen jelent volt eddig ami nagyon zavart es az meg az volt hogy volt egy helyzet amikor az egyik szereplomet tamadtak meg es egyedul volt. Nos az volt a baj hogy azt a szereplot en csak egyszer setaltattam es baxott gyenge volt. Kicsit leizzadtam 😞

Johnyy
aszem a warezcenteren vannak xbox gamék de nembizti ...

cikasz
Raveair és Harcos tudja mirõl beszélek <#dumcsi><#worship>
amugy az xbox-ról...

http://www.akciofigura.hu

Johnyy
😄DD hát ja!!! de sztem vagy az 1- re vagy a xboxosrra gondolt....

Talán mert február 10-én jelenik meg. Vagy tévedek?

Sephi
Miro van szo ?😄D

RaveAir
Háát, igazából még nincs toborzás, mert még a fordítás néhány eleme nincs tisztázva.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

MikX
hello!
Vki +tudna adni egy ATW-s oldalt ahonnan le lehet szedni a gamét?
Én nem találtam!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

😊 Tudtommal még egyetlen sor sincs beimportálba a szövegfájlba, még nem kezdõdött el a fordítás. Jelenleg a toborzás zajlik, szal ha vki résztvenne, jelentkezzen a [email protected] címen!

cikasz
tesztelhetõ magyarositás béta v0.000001 van már?? 😊

http://www.akciofigura.hu

off+
hmmm, pont most kaptam az ajándék VIP státuszt, mikor elcsesztem a hozzászólást, jókor jött!! <#hawaii>
off-

kitettem a Krónikák befejezõ (???) részeinek fordítását
szerintem SPOILER, de érdekes (mármint ami az egyik NPC jellemét illeti)

Sephi
En csak azt tudom hogy ennek a resznek mar az is eros pontja hogy a story egyre misztikusabb es erdekesebb kezd lenni. Nagyon sok koze kezd lenni az elozo KOTOR-hoz.

hát, én tök láma vagyok a kérdésben :-/
az egyébként elég érdekes (most hogy átnéztemvagy 10 értékelést szembentûnõ a dolog), hogy szinte minden cikkhez ugyanazok a képek vannak kirakva... szóval vagy másnak is nehézséget okoz, vagy a LucasArts fogja vissza az elektronikus sajtót...

Sephi
Nincs TV runner es a digikamcsival em tok csinalni 😞

Lehet vanjon jatek kozben csinalni es en nem tudo rola?

képet még minding nem tucc? <#vigyor2>

Sephi
Spoiler-

Carth engem uldoz 😄DDDDD
Es esett szo Bastila-rol 😄D

Sephi
Ohh koszonom 😄

Hirtelen nem tudom hova tuntek a tobbiek egy missio utan es en hulye bementem ahova nem kellet volna 😄

Boldog Elsõ Halálnapot!😊

Sephi
Hopp eloszor haltam meg a jatekban. jo mondjuk 10-en tamadtak ram es en egyedul voltam 😄

Kandurex
TVtuner kártyával könnyen megoldható

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sephi
Nem tudom hogy kell az a baj. Ugyertem probaltam mar digi kamcsival de nem jott be 😞

nah, megint kitettem egy hosszabb értékelést, amit talán érdemes elolvasni... Telefragged

Ja Sephi, és (bár fingom sincs, hogy mûxik egy Xbox) de ha küldesz baba képeket, szívesen kitenném az oldalra (legalább lenne egy galéria)

és mivel angol nyelvû nyugodtan jöhetne olyan is, ami nem annyira a játék érdekesebb/forróbb pillanatait mutatja meg, hanem a játék mûködését (ha valami pl. más, mint az elsõben)