8627
.
-
#2125 Mondjuk ez pont egy medium armor, spec Exar Khun é :) -
#2124 de nem is nagyon izgat :) -
#2123 Hát gratu, nekem nem sikerült :) -
#2122 Íme az én karim én heavy armort használok: Nem a legerősebb kari de eddig nem volt vele gondom, és nem is nagyon lesz mert mindjá meghal a főgonosz :D
-
Thanatos #2121 dehogynincs én simán levertem pedig nekem se volt jeti... -
Drizzthsz #2120 Én csak dexre adtam, s beszedtem Lightsaber finesset, de eleget szoptam, mert nem ártott volna melee weaponre is egy. A Jedikard megszerzése előtt vagy 3 percig ütöttem laigrekeket, mire végre eltaláltam őket. :) -
#2119 szerintem a flurry bőven elég, nekem 1 kezesem van, flurry masteron és csak azt használom meg a lightsaber throw-t, több nem is kell -
#2118 hogy miért is fejlesztené? talán azért mert gránátdobásitávolságot, sebzést, aknacsináló, felszedő képességet javít, akna meg lesz bőven a gémben, a csapdábacsalásnál meg nincs szebb dolog a világon :D -
#2117 SPOILER!!!!!
én valami olyasmit olvastam hogy 4 vége van...... én még nem értem teljesen végig még csak Kreiát ölöm. A többiek azért nem szólnak bele gondolom, mert meghaltak, hiszen láthattad a videót, hogy az ebon hawk lezuhan a mélybe......, amúgy meg nem tökmindegy hogy mi lesz a két droiddal? :D Mira nálam is meghalt mivel nar-shadaa-t hagytam utóljára így nem volt időm jedivé képezni, másképp meg nincs esélye az ellen a barátságos vuki ellen :D -
GrimReaper78 #2116 Khm... Demolitions=Robbantás. Ezt miért is fejlesztenéd? Az erőt nyomjad (Strength), az számít a közelharcban a találat számításakor. Na meg flurry-t és a power strike-ot. A kétkezes harcon túl. -
Drizzthsz #2115 Ha elbasztad a régi kimentésed, akkor igen... -
Drizzthsz #2114 Mire adtál pontokat? Dexterity, vagy Strength, vagy egyéb? -
GrimReaper78 #2113 SPOILER!!!! A JÁTÉK VÉGÉVEL KAPCSOLATOS KÉRDÉS! HA NEM AKAROD ELRONTANI A SAJÁT SZÓRAKOZÁSODAT, NE OVLASD EZT EL!!!
Nos, aki már végigjátszotta, azokhoz az lenne a kérdésem, hogy a vége nektek is homály? Pl. mi lesz Remote-tal meg GO-TO-val? Én Mirát hagytam meghalni (sosem csíptem), a többiek meg nem szóltak bele ugye a végén. Értem én, hogy nyitott a vége, mert lesz 3. rész, de ezek frusztráló tényezők maradtak számomra. Több befejezése is lehet a játéknak? -
MagyaR #2112 Ahm. elmondaná vki, hogy mi a fenét fejlesszek a karakteremen, hogy el is találjam az ellenséget : DDD.
Már nem az elején tartok. Épp ott vok amikor lezuhan a repülőd és egy ilyen dart maul pofa csatlakozik a csapathoz.
Na és az ott jövő emberkéket sehogy se tom eltalálni : DD.
Mit fejlesszek? Két kardal megyek és mostmár elkezdtem a kétkezi fegyverek használatát fejleszteni, de a skillpointjaim közül mit fejlesszek ehhez?
Demolotions? Strengh???????????????????? -
#2111 Na köszi crassus megerősítettél abban, hogy nar shadaa a legbugosabb hely az egész galaxisban :D. Nekem hasonló bugom volt, nem adta be a polipfejű videóját hogy meghív, menj csinálj másik bolygókat, időnként nézz vissza, rohangéássz egy kicsit a bolygón és majd be fog jönni a videó :D, ennyit tudok segíteni, nekem így helyreállt :D -
#2110 másik save-m kb telos első pár küldijénél van:( talán most ha megcsinálom a Dxun bolygós küldiket és visszamegyek hátha "megjavul" -
#2109 hát ez marha kellemetlen, szerintem csak reload segít... vagy kérdezz rá a hivatalos fórumon, hátha a peccsel ezt is kijavítják. -
#2108 most fogtam magam és átmentem a Duxn-ra minden megy faccán kapom a küldiket-folynak a párbeszédek-átvezető videók......viszont ez a NAr Shada-s dolog nagyon aggaszt....hiszen biztos kell az ottani főküldi is a játék végigjátszásához.... -
#2107 Nar Shaddan ugye nem muszály swoopracelni? -
#2106 Hello mindenki! elakadtam a játékban még az elején. Ott tartok, hogy a kis droid lepukkant és nekem kell megkeresnem. beszéltem a HK-val és a haversrác az irányítóteremben azt mondja hogy valami trükkel kell kinyitni a droidtól elválasztó ajtót. megyek én jobbra balra mindenhova de gözöm sincs, hogy hogy lehetne kinyitni az erötereket.
valaki segítsen kérem! -
#2105 SPOILER-is van benne:)
Azthiszem sikerült egy bazinagy bugot kihoznom a játékból történt ugyanis a következő:miután NAr Shada bolygón a gyíkfejűek-től/red eclipse/visszafoglaltam az űrhajóm bead egy kis videót miután elindulok az űrhajótól:a polipfejű főmufti akar látni egyedül.Én el is fogadom a meghívást,de közben egy ujabb jelenet játszódik le,hogy Atoon a kocsmában próbál lazítani,de a 2 Twilek fejvadászcsaj megtámadja.....na itt sikerült meghalnom.kiakartam cserélni egy jobb fegyvert Atton is a robotom között ezt mielőtt megtettem volna elmentettem a játékot pont akkor miután kilépek az űrhajóból a red eclips-es támadás után. a mentés sikerült viszont nem adja be a videót amiben a polipfejű csóka holovideón keresztűl meghív se azt amiben Mira a fejvadász csaj szerepel....helyette választhatok partitagokat/a mentés előtt nem tehettem/ és Atton kinnt áll az űrhajó melett.......be is tudom választani a csapatba és akkor 2 Atton lesz!az egyik a csapatomban a másik az űrhajó mellett álldogáll.Hiába megyek be a Jekk jekk tarr-ba minden npc passzív-mintha nem is lennék.....akkor most buktam ezt a bolygót???
-
monya22222 #2104 Pleeess heeelp!
A teloson fogggalmam sincsen hogy mit kell csinálni. Luxa mondta hogy adjam el a fegyferét vagy micsoda és bemutat lopak sulks nak. de mit kell csinálni? lécci valaki segíccsen -
Jules #2103 thx :)
igen, azt észrevettem h az Intelligence a skill-t nyomja, de a featbe és a powerbe csak a class szól bele?? -
KH #2102 CHA befolyásolja még azt, hogy milyen plusz költsége van az ellentétes oldaú erőtrükkök használatának, valamint befolyásolja (főkarakter esetében) asszem azt is, hogy a társak milyen hatékonyan harcolnak -
fmarcee #2101 Ja és a wisdom ad még védettségre is egy szint után. -
fmarcee #2100 A strenght a sebzést és a közleharcot nyomja,
a dexterity a védettséget, távolsági fegyverekkel való harcot és ha felveszel 1 képességet közelharcot is,
a constitution az életerőt,
az intelligence a skill pontokat,
a wisdom az erő pontokat,
a charisma meg asszem a persuade skillt és még valamit az érőkkel kapcsolatban (nemtom pontosan, ha fontos majd még megnézem). -
fmarcee #2099 Tehát akkor az egész attól függ mivel akarom nyomni. Mondjuk 1 jedi mesternek nincs sok érteleme erősnek lennie mert akkor vagy védi vmi de akkor nem használhat erőt(ami nála gáz gondolom) vagy teljesen védtelen és használhat erőt. Értlek. -
Jules #2098 Megtudnád mondani h melyik skill mit nyom pontosan a karakteren??
(Dexterity - defense, Wisdom - forcepower, stb...) -
#2097 A képlet egyszerű:
Dexterity: jedi cuccok. Ez azért, mert a robe-ok engedélyezik a magas dexterityből adódó védelmi pluszokat.
Strenght: heavy armorok. Mivel dexterity alacsony, ezért kell valami ami megvéd (legalább a sebzés űber lesz). -
fmarcee #2096 Vki olyannak aki heavy armorokkal nyomta: Mekkora lett a karakter védelme? Mert én végig dexre és wisdomra gyúrtam és így lett 41 vmi 2es defenset adó jedi köpennyel. És most nyomnám végig mégeccer és nemtom megéri-e heavy armorral nyomni. -
Thanatos #2095 olyan nincs -
instigator #2094 vki please adjon egy linket a magyar végigjátszáshoz! -
Jules #2093 thx :) -
Jules #2092 nem, nem, sentinel és watchman :D -
Thanatos #2091 nem bug -
Thanatos #2090 nem sok -
#2089 jedi guardian? -
#2088 főleg hogy 3 lézerkard repked utánam, ez bug vagy mindenkinek 3 lézerkarddal nyomult??? -
#2087 én is elkezdem megint rosszal és mindenkit levágok, hátha meglesz a 30-as szint :D -
#2086 Mellesleg 26-os szinten vagyok