Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ja az a paraszt ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Johnyy
<õ>

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Sephi
Jezusom en mar nem is emlekszem ki volt az a Canderous Ordo 😞(

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rendben.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Hmuda
Nem pont nekem hanem azoknak kik még nem játszották végig a KOTOR1-et (és tudom, hogy vannak bõven és sokan vannak akik még végig akarják vinni a 2 megjelenése elõtt). Szóval legközelebb ird oda hogy spoiler...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Köszi. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

De ha mégis elrontottam volna valakinek a játékélményét attól elnézést kérek!

Nem is biztos hogy õ az.

Johnyy
Jimmy:Azért jó lett volna akkor rádöbbenni!

Miért rontanám el? <#fejvakaras>

Hmuda
Eh, gondolom még véletlenül se tdod mire való a "SPOILER" felirat a spoileres beszólások elején. 😛 Figyelj már oda mielõtt elrontod mások játékélményét. 😛

Johnyy
SZtem ez SPOILER ! de én szeret azokat! amúgy, nem rossz histori candinak, nagyon birtam azt a karaktert!!!!!

"Amíg a Jedik problémáikon rágódtak, a háborúban megedzõdött mandaloriai hõs, Canderous Ordo visszatért szülõföldjére, a Dxun-ra, azt keresve, hogyan gyûjthetné ismét össze klánját s milyen új célt találhatna maguknak. Ravaszságának és bátorságának köszönhetõen õ lett az új Mandalore."

Ezért kérdeztem. 😊

U.i.: Ugye szabad idézgetni tõletek KH?

Sephi
Ezt nem ertem. Bar sokat meg nem tudok rola mert maszkja van.

A Mandalore egész véletlen nem a Kondéros Ordo?

Sephi
jaja volt olyan hogy akkora kombot letolt a foszereplom hogy tatot szajjal figyeltem 😄

viszont (elvileg) a featek grafikája változik, ha magasabb szintre fejleszti õket az ember...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Sephi
Igzabol annyi fele mozdulat van hogy meg most is velek felfedezni ujjakat 😄

Kár, pedig a JK Outcastban meg az Academyben nagyon jól nézett ki a strong style. 😊 Akkor jó ha lehet választani, hogy hogyan fejezted be az elõzõ részt. Majd nemsoká meglátjuk 😊

Kandurex
nevetséges

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

cikasz
semmi ultrabéta magyar verzió nincs még? 😄
csak, hogy tesztelhessem 😊

http://www.akciofigura.hu

a hivatalos fórumon azt írták, hogy a használatuk nem okoz szemmel látható változást a karakter mozgásában

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Kiváncsi leszek ,hogyan oldják meg pc-re a kezelõfelületet!
A "fénykard-, és erõformák" vizuálisan is megtekinthetõk?
Bandew
Már nagyon várom PC-re!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

sziasztok

Segítsetek el felejteni a volt barátnõmet mert ha nem hírébõl akkor az újság ban olvashatjátok ezt a nevet Paizs László Béla el hunt a gyász jelentés ben 1 év után el hagyót a megyaszógyóm pedig két hét múlva
Sephi
Na most erre mit mondjak? ... nem birom ki 😄

Szoval draga Pluskast te vagy nagyon elnezted hova katittotal vagy nagyon hulye vagy. Megsugom neked baratom hogy ez a KOTOR 2 forum es itt a KOTOR 2-rol van szo.

Itt kerem mi is a problema?

Pluskast
Srácok már nem azért de van egy külön KOTOR fórum. Nem akarok belepofázni de ezt nem oda kellene írni?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sephi
Te meglehet. De en ugy odavolam hogy ezt nem igazan figyeltem meg de a jatekban madjnem minden 5-odik parbeszednel van valami Revan es Malak tevekenysegeirol.

azt írták, hogy az Atton-nal folytatott párbeszédekbõl derülnek ki a dolgok... (nem direkte, hanem úgy szépen, beépítve a beszélgetésbe)

Sephi
Nem igaz. Vagyis nekem ilyen nem volt vagy egyszeruen nem figyeltem meg 😞

Olvastam, hogy a játék elején egy párbeszédben "választhatjuk ki", hogy hogyan is fejeztük be az elsõ részt. Igaz ez?

Sephi
Fax kivan emberek. Ez a jatek annyira mely hogy el sem hinnetek. En nem tudom elhinni hogy tudtak ezt a jatekot ennyire faszan megcsinalni.

Minden tiszteletem a keszitoke es George Lucas-e <#worship>

Ja es meg valami. Aki nem jacotta a KOTOR elso reszet es jaccani akarja a KOTOR 2-est az nagyot hibazik. Igy 30 ora jatek utan mar nagyon kapcsolodik az elsohoz 😄

Most kaptam kek fenykard kristalyt! 😄DD

A fénykard formák nem rosszak 😊 Speed rullz.

Sephi
Mar megvan koszi. Este ujra jaccom azt a resz mert egy ket dolog nem tiszta.

SPOILER

Dantoinon volt egy robot a KOTOR 1-esbe... es most ujra ott vagyok csak ugye mar nem letezik Jedi akademia oszt a robot is ott volt 😄 At kellet programalni a memoriajat es lejacott egy erdekes jelenetet 😄

megvannak mán a fénykard-, és erõformák is...

franco
<#boxer>Bár nemkicsit dühítõ hogy van aki már tolja a 2-t!<#boxer>

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
hello!
5 napja volt uninstall de a mentések megvannak, 1-et rögtön a dantooin elején mentettem ha jól emlékszem. Szólj ha kell!

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Sephi
Bazeg!! 😄DD

Aki KOTOR elso reszben meg tudta jegyezni hogy a Dantoine (nem tudom leirni helyesen) bolygon mit kellet csinanli es kivel beszelt akkor nagyon nagy meglepetesek lesznek a KOTOR 2-ben amikor iderkezunk 😄

En most estem hanyatt es racsaptam a fejemre. Akinek megvan a KOTOR elso reszebol egy SAVE file a Dantoine bolygorol PC-re az szojon mar nekem pliz 😄

Sephi
Csak szolok hogy az en foszreplom kikopott Obi 😄

Igen szakallas 😄

Hurrá már csak 1 hónap... De lassan telik.

Warez csodákra képes 😉

Már csak egy és fél hónap és a gépemen fog csücsülni a game 😛 legalábbis nagyon remélem!csak a fizumat kapjam meg ,hogy tudjak gépet venni 😄 <#worship>
dartonita
hat nemtom nekem bejott mind2 oldallal valo game az 1-ben.a lenyeg ugyis a dialogusok es a szerepjatek oldala es nem feltetlen az idetlen hadonaszas a fenykarddal 😊 bg2 utan messze a legjobb rendszeru rpg pc-re,szal siethetnenek a pc verziova 😊

Bucser
Én az elsõ részt Light Sidera nyomam végig és megpróbáltam a Sith oldalra is végezni, de egyszerûen nekem túl bénák voltak a sötét pontos küldik.. ott csak gyakni kellett míg a Ligh Side-on fifikázni...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Engem az érdekel,hogy milyen inditható karakterek lesznek benne?Szakálas pasas van benne?régi vágyam Obi-Wan bõrébe bújni! 😄
Light Side Rulez <#banplz>

Sephi
Valo igaz hogy a foszereplo a Sith fele hajlik. Es korulottem is a tarsasag is nagyabol... de csak aze' sem fogok Sith lenni vaze.

Viszont sajnos egy ket dolog hulyen volt megoldva mert akaratlanul is neha elbaxok egy egy kuldit es DARK SIDE pontosak kapok 😞

Bár ahogy lentebb olvasom, lehet hogy tévedtem és nagyon örülök 😊

Nekem csak az a bajom, hogy a KotOR Sith befejezését folytatja...
Én elkezdtem a sötét oldalra pártolgatni próbaképpen, de nem tetszik a gonosz szerep.