8627
.
-
Thanatos #2165 nm -
Drizzthsz #2164 Én nem... -
fmarcee #2163 Köszke. Sejtettem hogy valami ilyesmi de azért csak rákérdeztem a biztonság kedvéért. -
Thanatos #2162 miután rányomtál emdpackra bla clickel rá kell katogni annak a karakternek a portréjára akit gyogyitani akarsz -
Thanatos #2161 hm, ako visszhang (magyar helyesirábol ezek szeirnt msot megbuktam..., igy msot csendben elsomfordálok msot ... :P) -
MagyaR #2160 Nemtom mér, de én nemtok a kataktereimnek életet adagolni ott a bal alsó sarokban ahol felvannak tüntetve a medpacok meg ezek.
Ott vmi olyasmit ír ki, hogy vmi party-selection vagy nemtom mi.
Vii ilyesmit ír ki.
Mindig amikor életet akarok adagolni vkinek akkor bekell lépnem az iventoriba és a 2000 holmim közül kikeresni a medpacokat.
-
Thanatos #2159 amúgy meg:
http://szotar.sztaki.hu/angol-magyar -
Thanatos #2158 vízhang -
fmarcee #2157 Egy kérdés. Mit jelent az hogy echo? Mert mindent megértettem nagyjából csak ezt nem bírom felfogni. Pedig minden 2. mondatba benne van. -
fmarcee #2156 Jah arra már emléxem:DDd
-
fmarcee #2155 Beszélgess Kreia-val. Tanítson meg ilyenek. -
#2154 igen így van, és olyan feje van mint bao-durnak csak az övé szép színesre van festve :D -
#2153 jóval későb??? 15-ös szinttől lehet prestige classal nyomni, beszélni kell krei-ával, majd ő eligazít :) -
fmarcee #2152 Lehet. Nekem vmi olyasmi rémlik hogy az első fele jinn. De ez csak tipp. Az a maul meg sztem a főgonosz tanítványa volt. -
Thanatos #2151 előszöris ne legyél türelmetlen, majd joval késöbb ha beszélsz kreaival egyszer auto jön a prösztizs klássz :) -
#2150 Srácok! presztizs castot hogyan kell "csinálni" a karimból?? level 17 vagyok,de csak "síma" szintlépéseket tudok nyomatni......ilyen pl.ez a fegyvermesteres nekem nem jön elő...... -
Thanatos #2149 dede -
#2148 Drath maul? az első rész nagy gonosza :), mármint SW I. -
MagyaR #2147 Patch már szntem jelent meg a gamehoz.
Habár ha másolt a jatekod, mint általában mindenkinek : D, akkor inkább ne tegyé fel patchet, mert nem fog elindulni a game!!! -
MagyaR #2146 Hmm. Mintha hasonlítana a neve a kripton szóhoz! -
#2145 KIRÁLY!! visszaadtad a reményt:)bár a dzungel után nehéz Orderonról szabadulni...talán majd holnap:) -
MagyaR #2144 Najó kitöröltem a bannt : D.
Ha kopasz hát kopasz. Ez van.
Hmmm. Obi-wan mestere??
Ismerős.... ismerős.....
ÁHÁ MEGVAN!
Nem tudom!!!
Mintha valamilyen maul (gőzöm sincs honnét jutott eszembe ez a név) -hoz lenne köze a halálának.
Hát passz!! -
fmarcee #2143 Tippme sincs. Amennyire emléxem. Még az 1. részben volt és a végén meghalt. -
joe69 #2142 van egy ajto, ahol 2 fele agazik az ut, bal oldalon a pazaak terem van, jobb oldalon a cantina.
annal az ajtonal van egy kis alien, akitol egyreszt meg lehet tudni a pazaak teremhez a passwordot, illetve 2000 kreditert felhivja rad a csoka figyelmet, akinek meg kell hivnia a talalkara.
ezutan nehany helyszinvaltas utan(ugyanazon a bolygon) meg kell hogy hivjon
ha igy sem megy tovabb a tortenet akkor szivas -
MagyaR #2141 Jah. A arra a jinre gondolsz aki 3 kívánságodat teljesíti? -
MagyaR #2140
Hogy tehettél ilyet?? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMM!!!!! -
fmarcee #2139 Állandóan az a jedi jut róla az eszembe aki még annak idején Obivan (vmi ilyesmi, életembe nem írtam még le) mestere volt:DD -
MagyaR #2138 Obi-two kenobi : DD.
-
Thanatos #2137 én nem! én az egyik kopaszal nyomtam :) -
Thanatos #2136 menekülni kell és lifepackolni magad :)
mongyuk nekem ki volt gyurva riflehasználatra lehet azért :) -
#2135 Az erős arcszőrzet olyan Jedis :DDDD -
#2134 Ez nem az alap fej :), hanem 3 vagy 4re van az alaptól, szerintem azért van mindenki ezzel, mert ez néz ki a legnormálisabban :) -
MagyaR #2133 Loooool! Vajon miért mindenki ezzel a hapekkal nyomta elsőnek? : DD
Olyan szimpatikus ?????
Habár alapmodellként még ez néz ki a legnormálisabbnak : D.
A kotor 3ba megkéne csinálni, hogy hangot válaszz a karakterednek és akkor igazán dumálhatna : DD.
Természetesen annál is mindenki ugyanazt választaná. -
fmarcee #2132 Én is a szakállassal nyomtam :D -
MagyaR #2131 Ez egy alap ember és szntem már mindenki annyira akart jáccani, hogy lesza***k a modelkészítést : D.
Elvégre ez nem sims 2!!! -
MagyaR #2130 Loál! Énis ezzel vagyok ! :DD.
Majd kipróbálom csajjal is.
A kotor 1et 3adszorra már azzal kezdtem végig vinni, de aztán a felénél annyiba hagytam : D. -
#2129 Mindenki ezzel a szakállas pacákkal van? Jelzem, én is, de azért fura... :)) -
Drizzthsz #2128 Majd én is csinálok egy ilyen képet, aztán beszúrom. De csak a végefelé. Nekem a dexem valahol 28 körül van, str, meg többi 12-14. -
fmarcee #2127 A skill pontjaid száma a kaszttól is függ. Pl: 1 jedi guardian kevesebbet kap mint 1 sentinel. -
MagyaR #2126 Thanx all!
De mérvan az, hogy amikor az én skill pontjaimat akarom fejleszteni alig tok csak 2-3-at fejleszteni egyszerre, a többi kö****nél meg vagy 6-ot??????